6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ony to holky vechno vědí a znají-teoreticky a zvlát Majkafa ti to u přeci nalinkovala:neře,nepij,nestýkej se....
Není tady
No, Kuty, a co máme té neastnici asi tak poradit?
enatý kolega se dosud nevyjádřil a jak to vypadá, asi se hned tak nevyjádří. Na rozdíl od Andilecicka má zřejmě mozek v hlavě a půlky sevřené strachy, protoe - a to ná zamilovaný Andilecicek zřejmě nedomyslel - ono jít do snoubenky svého chlebodárce, kdy ivím manelku a dvě děti je přece jenom dost o hubu, e. A ten pán zřejmě zas a takovej hrdina není, aby riskoval takovejhle úlet, kterej - kdyby se provalil - by pro něj mohl mít nedozírné následky.
Andilecicku, nezlob se, ale ty mi připadá ne jako zralá, třicetiletá enská, ale jako patnáctiletá puberačka U ten Tvůj nick - velmi infantilní zdrobnělinečička o něčem vypovídá a Tvoje sentence jako:Ale ten pocit lásky je krásný! Toto je jak být na pouti, mít před sebou sklenici vody a nemůe se napít....chjo.To vím, a proto umírám ízní mi připadají jako blouznění chovanky penzionátu z červené knihovny z I. republiky Kadá z nás byla někdy zamilovaná, nic proti tomu, ale Ty svoji zamilovanost proívá naprosto neadekvátním způsobem - asi jako pětiletá holčička, která si uminula na drahou, nebezpečnou a nedostupnou hračku za výkladem a teď kňourá a hledá vemoné způsoby, jak se na tu hračku mermomocí dostat, bez ohledu na to, jakou paseku ta její touha můe způsobit.
Objekt Tvojí touhy Ti a doteď nevyel vstříc, nevyjádřil se ani v tom smyslu, e by Tvoje city třeba nějak opětoval, take Ti, milý Andilecicku nezbývá nic jiného, ne se zase v tichosti odmilovat a na enatého kolegu zapomenout. Pokud Ti to bude dělat problémy, není od věci změnit pracovitě a najít si zaměstnání v jiné firmě
A to záměrně opomíjím přiblblé kázání o tom, jak je Tvoje jednání nefér vůči Tvému současnému příteli, který Tě dosadil do svojí firmy, máte před svatbou a Ty mu před nosem toká s cizím enatým chlapem jako zamilovaný tetřev. Jestli to takhle má, radi se nevdávej ... protoe jít k oltáři s přítelem a v hlavě myslet na jiného muského není zrovna moc dobrý základ na novou cestu ivotem.
Upravil(a) Kiara (30. 11. 2010 15:45)
Není tady
Kiara napsal(a):
No, Kuty, a co máme té neastnici asi tak poradit?
enatý kolega se dosud nevyjádřil a jak to vypadá, asi se hned tak nevyjádří. Na rozdíl od Andilecicka má zřejmě mozek v hlavě a půlky sevřené strachy, protoe - a to ná zamilovaný Andilecicek zřejmě nedomyslel - ono jít do snoubenky svého chlebodárce, kdy ivím manelku a dvě děti je přece jenom dost o hubu, e. A ten pán zřejmě zas a takovej hrdina není, aby riskoval takovejhle úlet, kterej - kdyby se provalil - by pro něj mohl mít nedozírné následky.
Andilecicku, nezlob se, ale ty mi připadá ne jako zralá, třicetiletá enská, ale jako patnáctiletá puberačka U ten Tvůj nick - velmi infantilní zdrobnělinečička o něčem vypovídá a Tvoje sentence jako:Ale ten pocit lásky je krásný! Toto je jak být na pouti, mít před sebou sklenici vody a nemůe se napít....chjo.To vím, a proto umírám ízní mi připadají jako blouznění chovanky penzionátu z červené knihovny z I. republiky Kadá z nás byla někdy zamilovaná, nic proti tomu, ale Ty svoji zamilovanost proívá naprosto neadekvátním způsobem - asi jako pětiletá holčička, která si uminula na drahou, nebezpečnou a nedostupnou hračku za výkladem a teď kňourá a hledá vemoné způsoby, jak se na tu hračku mermomocí dostat, bez ohledu na to, jakou paseku ta její touha můe způsobit.
Objekt Tvojí touhy Ti a doteď nevyel vstříc, nevyjádřil se ani v tom smyslu, e by Tvoje city třeba nějak opětoval, take Ti, milý Andilecicku nezbývá nic jiného, ne se zase v tichosti odmilovat a na enatého kolegu zapomenout. Pokud Ti to bude dělat problémy, není od věci změnit pracovitě a najít si zaměstnání v jiné firmě
A to záměrně opomíjím přiblblé kázání o tom, jak je Tvoje jednání nefér vůči Tvému současnému příteli, který Tě dosadil do svojí firmy, máte před svatbou a Ty mu před nosem toká s cizím enatým chlapem jako zamilovaný tetřev. Jestli to takhle má, radi se nevdávej ... protoe jít k oltáři s přítelem a v hlavě myslet na jiného muského není zrovna moc dobrý základ na novou cestu ivotem.
Ahoj Kiaro,
děkuji za názor. Ale samozřejmě, e si to vechno uvědomuji, kdybych si to neuvědomovala, moná u jsem dávno něco podnikla...Takhle to schovávám v sobě a blázním se tu na fóru. Ano moná to je velmi nebezpečná "hračka", ale nemyslím si, e nějaké projevy lásky jsou neadekvátní, kadý cítíme a proíváme jinak. Já zrovna takhle, moná proto, co mám v ivotě za sebou, ale o tom nechci.... Prostě se stalo...já nechodila po městě a nehledala s kým bych chtěla přítelovi zahnout. A moc dobře vím, co by to vechno mohlo způsobit, proto jen tie touím...ale samozřejmě ruku do ohně bych za sebe nedala, pokud by on něco zkusil jako první. To bych ale nedala za nikoho
Co se týká nicku, nebyl volný co jsem chtěla, tak mi to bylo celkem jedno pod čím se zaregistruji, ale to jen na vysvětlenou
Objekt mé touhy mi nevyel vstříc, to má pravdu...já jsem ale ani ádný krok dopředu doposud nepodnikla. Jen kdy jsme si mailovali, tak z jeho strany přilo pozvání na skleničku...kdy jsme se pak viděli osobně, já to nijak nerozvíjela, take jsme zatím ani na té skleničce nebyli. Prostě já se stále snaím dret zpět...některé dny to jde lépe, některé hůře. Práci změnit nemohu z více důvodů, o kterých tu nechci...ale pomohla by mi rada, jak se v tichosti odmilovat a na enatého kolegu zapomenout.
e je moje jednání nefér-souhlasím. V mylenkách určitě nejednám fér..bohuel mylenky zatím :-) ovlivnit neumím. Děkuji, e mi nedává přiblbé kázání, ale děkuji za názor !!!
APROPO:
"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..." - SUPER CITÁT !!!, takový aktuální k mé situaci
Upravil(a) Andilecicek (30. 11. 2010 16:11)
Není tady
Taky se mi z toho mého (tehdy kolegy) skutečně klepaly kolena a builo mi srdce, kdy jsem ho viděla. A dneska po 3 letech souití si říkám kdee ty loňské sněhy jsou:P Je to opravdu jen chemie a ta za chvíli zmizí.. I kdy já jinak nelituju:)
Není tady
Andilecicek napsal(a):
Práci změnit nemohu z více důvodů, o kterých tu nechci...ale pomohla by mi rada, jak se v tichosti odmilovat a na enatého kolegu zapomenout
e je moje jednání nefér-souhlasím. V mylenkách určitě nejednám fér..bohuel mylenky zatím :-) ovlivnit neumím. Děkuji, e mi nedává přiblbé kázání, ale děkuji za názor !!!
Andilecicku, říká se, e sejde z očí - sejde z mysli. Pro Tebe by bylo asi nejlepím řeením změnit zaměstnání ... ovem kdy říká, e to nejde ... Nebo jetě jinak - a bude s kolegou v kontaktu a půjde na Tebe takové to chvění, budou se Ti podlamovat kolena a bude cítit buení u srdce, zkus si pokadé (!!!) toho pána představit, jak se ráno miluje se svojí zákonitou manelkou, snídají spolu, on jí pak dává polibek na tvář, veze děti do koly a teprve potom překračuje práh kanceláře. Já vím, e to na Tebe můe působit poněkud cynicky, ale takové představy nejsou ádná utopie ale běná realita jeho ivota, protoe ten pán takhle skutečně kadý den ije ... a takováhle "léčba okem" Tě třeba pomůe uzdravit z nereálných nadějí a planého očekávání
Není tady
Andilecicek napsal(a):
Co se týká nicku, nebyl volný co jsem chtěla, tak mi to bylo celkem jedno pod čím se zaregistruji, ale to jen na vysvětlenou
To jsou zase bludy 15-ti leté puberačky. Existují miliony nicků. Nomen omen, cecičku.
Ty se opravdu teď nevdávej, pokud nechce ublíit svému budoucímu manelovi. Jetě nejsi zralá na děti a na normální partnerský vztah a běný obyčejný kadodenní ivot.
Upravil(a) majkafa (30. 11. 2010 16:36)
Kuty napsal(a):
Ony to holky vechno vědí a znají-teoreticky a zvlát Majkafa ti to u přeci nalinkovala:neře,nepij,nestýkej se....
Kuty, někdo ti v poslední době lápl na kuří oko? Nejenom na tomhle vlákně to bije do očí. Asi to bolí, viď? To chce dobrého lékaře.
Vím, e srdci se těko poručí, Andílku. Poručit si odmilovat se - stejně jako poručit si zamilovat se, podle mě nejde.
Avak co jde - poručit si nedat tomu zamilování zjevný průchod, ustát to aspoň navenek..
Přemýlím nad monostmi toho, kdybys směrem k objektu tvé touhy ten první krok ty udělala:
1/ On by tě odmínul, co by bylo bolavé a moná troku trapné, ale pro tebe celkově asi nejlepí řeení: Zkusila jsem to, ale on mě stejně nechtěl....pro vyrovnání se s tou situací asi nejlepí, věřím, e by to rychle přebolelo.
2/ Zkusila bys to a on by byl pro - začli byste se scházet.
Na jednu stranu - bylo by to moná ůo, ale vykoupené blbým pocitem vůči vaim dosavadním partnerům (tedy - domnívám se, i kdy vím, e jsou lidi co jim to blbé není ani trochu).
A co dál? Myslí, e je reálné toto udret dlouhodobě v tajnosti a mít to oboustranně jen jako románek?
Ustála bys to ty a ustál by to on? Co myslí?
Co kdybys zjistila, e ty chce jeho se vím vudy, a on tě má jen pro občasnou zábavu?
3/ Zkusila bys to, on by byl pro, začli byste spolu chodit, a oba byste přetrhali dosavadní svazky a začli spolu ít. To vypadá jako happy-end, ale taky to můe být Pyrrhovo vítězství. Přečti si tady na diskusích vlákna typu: Oslava pro jeho děti, Vztah mého partnera k jeho EX, ale i na právním tahačky o alimenty, atd., atd. Pokud si najde chlapa s dětmi, jeho původní rodiny se toti "nezbaví".
Mě z toho vychází, e jít do toho je na 99% citová sebevrada.
A navíc - kdy se ti rozpadne vztah s přítelem, přijde velmi pravděpodobně i o práci, tedy domnívám se, e bys ty dál nechtěla v takové situaci pracovat ve firmě přítele, a ani tvůj přítel by o to těko stál....a moná e byste byli bez práce aspoň nějaký čas oba - ty i tvůj enatý přítel - kolega.
A samozřejmě - začínat si něco s tátou od dětí, je , a stála bys vůbec o chlapa, který by tohle své rodině udělal? Takhle ji zradil? Vdy za rok-dva můe udělat toté tobě....dost často toto bývá u chlapů "nevyléčitelné"....
myák32 napsal(a):
Taky se mi z toho mého (tehdy kolegy) skutečně klepaly kolena a builo mi srdce, kdy jsem ho viděla. A dneska po 3 letech souití si říkám kdee ty loňské sněhy jsou:P Je to opravdu jen chemie a ta za chvíli zmizí.. I kdy já jinak nelituju:)
NO, já vím, e to časem vyprchá...jen jsem teprve na začátku a to chvění zatím je a je to příjemné Mylenkami zatím nikomu neubliuji...
Není tady
Kiara napsal(a):
Andilecicek napsal(a):
Práci změnit nemohu z více důvodů, o kterých tu nechci...ale pomohla by mi rada, jak se v tichosti odmilovat a na enatého kolegu zapomenout
e je moje jednání nefér-souhlasím. V mylenkách určitě nejednám fér..bohuel mylenky zatím :-) ovlivnit neumím. Děkuji, e mi nedává přiblbé kázání, ale děkuji za názor !!!Andilecicku, říká se, e sejde z očí - sejde z mysli. Pro Tebe by bylo asi nejlepím řeením změnit zaměstnání ... ovem kdy říká, e to nejde ... Nebo jetě jinak - a bude s kolegou v kontaktu a půjde na Tebe takové to chvění, budou se Ti podlamovat kolena a bude cítit buení u srdce, zkus si pokadé (!!!) toho pána představit, jak se ráno miluje se svojí zákonitou manelkou, snídají spolu, on jí pak dává polibek na tvář, veze děti do koly a teprve potom překračuje práh kanceláře. Já vím, e to na Tebe můe působit poněkud cynicky, ale takové představy nejsou ádná utopie ale běná realita jeho ivota, protoe ten pán takhle skutečně kadý den ije ... a takováhle "léčba okem" Tě třeba pomůe uzdravit z nereálných nadějí a planého očekávání
Hmm, to asi ano, bohuel ale mne z očí nesejde, protoe se mu u nás straně líbí
Ano, práce z mé strany změnit nejde...Ale to co jsi mi napsala zkusím praktikovat a dám vědět, jak se to chytilo. Vím, e je to běný stereotyp jeho ivota. I já snídám s přítelem, miluji se s ním a dávám mu pusu na tvář...take představy určitě utopistické nejsou, ale reálné...vím.
Není tady
majkafa napsal(a):
Andilecicek napsal(a):
To jsou zase bludy 15-ti leté puberačky. Existují miliony nicků. Nomen omen, cecičku.
Ty se opravdu teď nevdávej, pokud nechce ublíit svému budoucímu manelovi. Jetě nejsi zralá na děti a na normální partnerský vztah a běný obyčejný kadodenní ivot.
To jsou bludy 30-ti leté puberačky. Ale nechci si hrát na něco, co nejsem. Chtěla jsem Andilek a ten opravdu volný nebyl, take jestli čiček, nebo číčeček ...na tom ivot nestojí.
Neříkám, e jsem zralá, jen se s Vámi ráda podělím o své "trápení" a ráda si přečtu vechny názory.
Není tady
Blossom napsal(a):
Vím, e srdci se těko poručí, Andílku. Poručit si odmilovat se - stejně jako poručit si zamilovat se, podle mě nejde.
Avak co jde - poručit si nedat tomu zamilování zjevný průchod, ustát to aspoň navenek..
Přemýlím nad monostmi toho, kdybys směrem k objektu tvé touhy ten první krok ty udělala:
1/ On by tě odmínul, co by bylo bolavé a moná troku trapné, ale pro tebe celkově asi nejlepí řeení: Zkusila jsem to, ale on mě stejně nechtěl....pro vyrovnání se s tou situací asi nejlepí, věřím, e by to rychle přebolelo.
2/ Zkusila bys to a on by byl pro - začli byste se scházet.
Na jednu stranu - bylo by to moná ůo, ale vykoupené blbým pocitem vůči vaim dosavadním partnerům (tedy - domnívám se, i kdy vím, e jsou lidi co jim to blbé není ani trochu).
A co dál? Myslí, e je reálné toto udret dlouhodobě v tajnosti a mít to oboustranně jen jako románek?
Ustála bys to ty a ustál by to on? Co myslí?
Co kdybys zjistila, e ty chce jeho se vím vudy, a on tě má jen pro občasnou zábavu?
3/ Zkusila bys to, on by byl pro, začli byste spolu chodit, a oba byste přetrhali dosavadní svazky a začli spolu ít. To vypadá jako happy-end, ale taky to můe být Pyrrhovo vítězství. Přečti si tady na diskusích vlákna typu: Oslava pro jeho děti, Vztah mého partnera k jeho EX, ale i na právním tahačky o alimenty, atd., atd. Pokud si najde chlapa s dětmi, jeho původní rodiny se toti "nezbaví".
Mě z toho vychází, e jít do toho je na 99% citová sebevrada.
A navíc - kdy se ti rozpadne vztah s přítelem, přijde velmi pravděpodobně i o práci, tedy domnívám se, e bys ty dál nechtěla v takové situaci pracovat ve firmě přítele, a ani tvůj přítel by o to těko stál....a moná e byste byli bez práce aspoň nějaký čas oba - ty i tvůj enatý přítel - kolega.
A samozřejmě - začínat si něco s tátou od dětí, je , a stála bys vůbec o chlapa, který by tohle své rodině udělal? Takhle ji zradil? Vdy za rok-dva můe udělat toté tobě....dost často toto bývá u chlapů "nevyléčitelné"....
Moc hezky se mi čtou Tvé řádky...Určitě si nejde poručit zamilovat se, odmilovat se a podobné citové řetězce...Krásně jsi mi rozanalyzovala moje trápení. Zkusím na to navázat.
1./ Toto mne napadlo asi nejčastěji...e by se to jakoby "vyřeilo samo". Myslím,e odmítnutí bych nesla né moc hrdinsky a asi by mi to konečně "pomohlo" zapomenout...
2./ On by byl pro - sama nevím, zda bych to ustála, moná nějaký čas ano...schovávání se, schovávání telefonu, ale jak píe, jak dlouho to můe vydret? Moná by mi stačila jen zábava, moná ne.
3./ Začali bychom spolu "oficiálně" - happy end by to určitě nebyl, u zejména proto v jaké situaci se nacházíme jeden i druhý, kolik lidí nás zná a hlavně vůči jeho rodině...předsi jen, on by riskoval mnohem více. A má pravdu i v tom, e by se to vechno táhlo do budoucna...a je potřeba poloit si otázku, zda bych byla astná, kdybych ublíila tolika lidem??? Určitě ne...
Asi si budu potají uívat jeho přítomnost a společné chvilky a snait se představovat si jak tráví čas s manelkou...Jediný lék
Není tady
a jak se to odráí ve tvém vztahu k partnerovi? nic nepozoruje? vydrí předstírat, e je vechno skvělý a v pořádku?
ze zkuenosti ( ne vlastní) vím, e člověk nedokáe dlouho předstírat city tam , kde nejsou a zapírat tam kde jsou. sice partner netuí "která bije" , ale cítí něco ve vzduchu.
Není tady
agewa napsal(a):
a jak se to odráí ve tvém vztahu k partnerovi? nic nepozoruje? vydrí předstírat, e je vechno skvělý a v pořádku?
ze zkuenosti ( ne vlastní) vím, e člověk nedokáe dlouho předstírat city tam , kde nejsou a zapírat tam kde jsou. sice partner netuí "která bije" , ale cítí něco ve vzduchu.
Ahoj Agewa,
já si myslím, e jako my eny máme 6.tý smysl, tak má i můj přítel. Párkrát něco na něj řekl, ale vzhledem k tomu, e spolu musíme řeit dost pracovních věcí, tak se to dá vdy omluvit...
Ví, já nechci aby to vypadalo, e k partnerovi city předstírám. Nepředstírám, oni tam jsou, jen to není takové to mravenčení jako u kolegy...
Není tady
Nedočetla jsem celou diskusi, ale rovnou jsem zatouila sdělit Andilecickovi (jei, ty má teda nick ), e to moc dobře znám. Kolega teda jednak u není kolega, enit se teprve bude, já jsem svobodná (zadaná), ale ta chemie, co mezi námi byla, to je něco tak silnýho, kdy to přijde, e se tomu straně těko odolává, a já chápu, e neví, co s tím. Na jedné straně je rozum, na druhé straně straná touha těla, která člověka úplně spaluje. My jsme se s kolegou scházeli, ale na začátku jsme si dali pravidla, která jsme dodreli - např. e spolu nebudeme spát, e si nebudeme ničit vztahy... Já vím, ono se to můe zvrhnout... To je jedno. Od července jsem ho neviděla, odstěhoval se, já si nala taky jinou práci, sem tam smska, mail... Viděli jsme se teď v listopadu a ani náhodou to nepřelo, ba naopak, je to snad silnějí ne dřív! Take já tě soudit nebudu, protoe mám s tím, co popisuje, zkuenost. Někdy je prostě rozum krátký. A bude mít děti, nebudu reagovat u ani na smsky. Do té doby... Si to budu uívat, nevěrná nejsem a ta touha je příjemná :-) A navíc, a se na to dívá kdo chce jak chce, pomáhá mi to v současném vztahu. Zní to asi úplně dementně, ale osobně mám od doby, co se s kolegou znám, z vlastního vztahu lepí pocit, víc mi na něm záleí atd. U vidím, jak tady taky budu za patnou, ale kdo to nezail, nepochopí.
Není tady
Mravenčení... andělíčku, to má po sedmi letech málokdo.
Proč tě tak přitahuje? Zkus si na to odpovědět. Ono to není jen tak. Kdy pominu vliv toho, e tvůj vztah je nejspí stereotypní, přechozený, stabilní... tak tam je něco jetě jinýho.
Zakázaný ovoce... nedostupnost... podvědomý strach ze závazku v podobě svatby? Nevím, spoutěče jsou různý.
Fakt nejsi jediná, komu se to stalo. enáč za to nestojí. Kdy někdo nechce být se svou enou/ muem, má jít od toho a pak si budovat nový ivot. Pokud to tak nemá, větinou za to nestojí. To, e si někdo myslí, e to píem proto, e jsme moralistky a za hrob, tak se plete. Nestojí za to vzhledem k vlastnostem, které mu chybí a dá se předpokládat jejich absence i ve vztahu k tobě.
Vichni chlapi i enský, co zahýbali a pak se rozvedli a vzali si své nové lásky pohořeli... já fakt neznám jedinýho/ jedinou, co by v tom dalím vztahu neměl problémy stejného rázu. Kecám, jedna se mi vybavila - přebrala partnera nej kámoce a jsou spolu doteď. Byla dost zoufalá s dítětem, ale teď jsou relativně v poho. Tak abych nekecala jí přiznám. Ale dalí u fakt neznám. To samo neznamená, e vichni rozvedení jsou nepouitelní. Ale pocházejí ze skupiny rozvedli se a začali znova. ádný paralelní vztahy. Mě nevyjímaje. Byla jsem pěkná blbka. A zaplatila za to. Narozdíl od někoho ale ani ty vzpomínky na nenápadný večeře a dobrý ouchy a letmý doteky a polibky a krytí kámoek a já nevím co vechno mi nevymae vzpomínku, kdy jsem se podívala jednoho dne do zrcadla a bylo mi ze mě zle. Já na tohle období pyná nejsem.
Nejde o to, e byste byly patné - jde o to, e to za to nestojí. Z mýho pohledu, ovem... nemusí to tak mít kadej.
A nemyslím, e jediný lék je představa, jak tráví čas s rodinou. Lék je práce na souč. vztahu, na sobě. Zlomená noha taky bolí. Kdy se nadopuje lékama, na chvíli to přejde, ale zlomenina se nezahojí. Jasně, sama časem sroste, ale zase s jistou ancí, e bude kulhavá... Musí se jí pomoci dlahou... jestli má fungovat.
Není tady
Kdy se pije ampáňo střídmě,chutná výborně a ádná kocovina se nedostavuje!!!!
To má recht, Kuty - ale ono nejdřív chutná výborně i kdy se střídmě nepije... a zrovna tady bych na nějaké umírněné popití nevěřila - aspoň ne ze začátku...
ono jít do snoubenky svého chlebodárce, kdy ivím manelku a dvě děti je přece jenom dost o hubu
Kiaro, on si chudák pán moc nevybere
- jít do snoubenky nebo nejít = vdycky malér u zaměstnavatele. Kdy do toho
půjde a praskne to, je to o zaměstnání... a kdy zdvořile odmítne, není vyloučeno (respektive on nemůe tuit), e se slečna postará, aby se u nevídali - a hádej, kdo půjde?
Upřímně řečeno, jestli se děvenka projevuje in natura stejně, jako některými výroky tady, tak být oním pánem, měním místo dobrovolně a hlavně rychle
Moná by mi stačila jen zábava, moná ne.
Moná bych s ním chvilku pohrála, moná by mě za chvilku omrzel. Aneb zkusím krtnout sirčičkou a uvidím, jestli se mi ten ohýnek zalíbí či ne...
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Nedočetla jsem celou diskusi, ale rovnou jsem zatouila sdělit Andilecickovi (jei, ty má teda nick ), e to moc dobře znám. Kolega teda jednak u není kolega, enit se teprve bude, já jsem svobodná (zadaná), ale ta chemie, co mezi námi byla, to je něco tak silnýho, kdy to přijde, e se tomu straně těko odolává, a já chápu, e neví, co s tím. Na jedné straně je rozum, na druhé straně straná touha těla, která člověka úplně spaluje. My jsme se s kolegou scházeli, ale na začátku jsme si dali pravidla, která jsme dodreli - např. e spolu nebudeme spát, e si nebudeme ničit vztahy... Já vím, ono se to můe zvrhnout... To je jedno. Od července jsem ho neviděla, odstěhoval se, já si nala taky jinou práci, sem tam smska, mail... Viděli jsme se teď v listopadu a ani náhodou to nepřelo, ba naopak, je to snad silnějí ne dřív! Take já tě soudit nebudu, protoe mám s tím, co popisuje, zkuenost. Někdy je prostě rozum krátký. A bude mít děti, nebudu reagovat u ani na smsky. Do té doby... Si to budu uívat, nevěrná nejsem a ta touha je příjemná :-) A navíc, a se na to dívá kdo chce jak chce, pomáhá mi to v současném vztahu. Zní to asi úplně dementně, ale osobně mám od doby, co se s kolegou znám, z vlastního vztahu lepí pocit, víc mi na něm záleí atd. U vidím, jak tady taky budu za patnou, ale kdo to nezail, nepochopí.
Děkuji za názor, můj nick tady koukám řeí hodně lidí , ale v pohodě, mě to nevadí:-), je trochu prdlej, ale o tom to není ne? :-)
To co popisuje dokáu pochopit, i mne "zatím" stačí, kdy ho vidím a mohu být v jeho přítomnosti. Super pokecáme, několikrát jsme si vykryli záda a vzájemně pomohli. Je to fajn....nevím, jestli bych to chtěla pokazit. Občas si zavoláme, napíeme, pracovně, či jak se máme, ale to ve. I já jsem ho třeba v létě i měsíc neviděla, kdy jsem byla pryč...a naivně jsem si myslela, e to vyprchalo...no stačilo pak přijít do práce, vidět ho a bylo to okamitě zpět. Nejsi za patnou, vůbec ne, citům a pocitům neporučí.!!!
Není tady
javena napsal(a):
Mravenčení... andělíčku, to má po sedmi letech málokdo.
Proč tě tak přitahuje? Zkus si na to odpovědět. Ono to není jen tak. Kdy pominu vliv toho, e tvůj vztah je nejspí stereotypní, přechozený, stabilní... tak tam je něco jetě jinýho.
Zakázaný ovoce... nedostupnost... podvědomý strach ze závazku v podobě svatby? Nevím, spoutěče jsou různý.
Fakt nejsi jediná, komu se to stalo. enáč za to nestojí. Kdy někdo nechce být se svou enou/ muem, má jít od toho a pak si budovat nový ivot. Pokud to tak nemá, větinou za to nestojí. To, e si někdo myslí, e to píem proto, e jsme moralistky a za hrob, tak se plete. Nestojí za to vzhledem k vlastnostem, které mu chybí a dá se předpokládat jejich absence i ve vztahu k tobě.
Vichni chlapi i enský, co zahýbali a pak se rozvedli a vzali si své nové lásky pohořeli... já fakt neznám jedinýho/ jedinou, co by v tom dalím vztahu neměl problémy stejného rázu. Kecám, jedna se mi vybavila - přebrala partnera nej kámoce a jsou spolu doteď. Byla dost zoufalá s dítětem, ale teď jsou relativně v poho. Tak abych nekecala jí přiznám. Ale dalí u fakt neznám. To samo neznamená, e vichni rozvedení jsou nepouitelní. Ale pocházejí ze skupiny rozvedli se a začali znova. ádný paralelní vztahy. Mě nevyjímaje. Byla jsem pěkná blbka. A zaplatila za to. Narozdíl od někoho ale ani ty vzpomínky na nenápadný večeře a dobrý ouchy a letmý doteky a polibky a krytí kámoek a já nevím co vechno mi nevymae vzpomínku, kdy jsem se podívala jednoho dne do zrcadla a bylo mi ze mě zle. Já na tohle období pyná nejsem.
Nejde o to, e byste byly patné - jde o to, e to za to nestojí. Z mýho pohledu, ovem... nemusí to tak mít kadej.
A nemyslím, e jediný lék je představa, jak tráví čas s rodinou. Lék je práce na souč. vztahu, na sobě. Zlomená noha taky bolí. Kdy se nadopuje lékama, na chvíli to přejde, ale zlomenina se nezahojí. Jasně, sama časem sroste, ale zase s jistou ancí, e bude kulhavá... Musí se jí pomoci dlahou... jestli má fungovat.
Ano ano, po sedmi letech je mravenčení skoro vzácnost , zase má ale takovýto vztah jiné přednosti. Má partnera přečteného, nic Tě nepřekvapí, můe se na něj spolehnout....já bych to nechtěla měnit. To určitě ne. Svého přítele mám ráda, moc ráda, proto mne na začátku zarazily moje pocity ke kolegovi. Nepřikládala jsem jim váhu, ale ony bohuel sílí. Ani mě není dobře, kdy se podívám na sebe do zrcadla...jako bychom tam stály dvě....ani si dost dobře neumím představit, jak by takovýto "vztah" mohl fungovat paralelně...Nás kadý zná, jeho taky, on zná mého přítele, já chodím do kurzu s jeho enou...prostě taková sluná "Steellová":-), ale mylenkám neporučí...kdy tím nikomu neubliuji, tak si budu alespon snít a ono to časem vyprchá...moná.
Ná vztah s přítelem funguje, je to super, já bych mu nechtěla ublíit...vlastně nikomu, take se vám tu vypíu a bude určitě vechno ok...
Děkuji jetě jednou za názor!
Není tady
helena napsal(a):
Kdy se pije ampáňo střídmě,chutná výborně a ádná kocovina se nedostavuje!!!!
To má recht, Kuty - ale ono nejdřív chutná výborně i kdy se střídmě nepije... a zrovna tady bych na nějaké umírněné popití nevěřila - aspoň ne ze začátku...
ono jít do snoubenky svého chlebodárce, kdy ivím manelku a dvě děti je přece jenom dost o hubu
Kiaro, on si chudák pán moc nevybere http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
půjde a praskne to, je to o zaměstnání... a kdy zdvořile odmítne, není vyloučeno (respektive on nemůe tuit), e se slečna postará, aby se u nevídali - a hádej, kdo půjde?
Upřímně řečeno, jestli se děvenka projevuje in natura stejně, jako některými výroky tady, tak být oním pánem, měním místo dobrovolně a hlavně rychle http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Moná by mi stačila jen zábava, moná ne.
Moná bych s ním chvilku pohrála, moná by mě za chvilku omrzel. Aneb zkusím krtnout sirčičkou a uvidím, jestli se mi ten ohýnek zalíbí či ne...
Heli, co konkrétně jsi měla namysli, jestli se in natura projevuji stejně jako výroky?
Heli, kdybych toto chtěla udělat, mohla jsem u dávno, bez toho, aby mne pán odmítnul nebo ne. Ale takovéto jednání není můj styl...on je člověk a pracant na svém místě. Jestli na Tebe tak působím, mrzí mne to, ale nejsem z těch, aby v tomto míchali práci se soukromím. Pokud bych já něco udělala a on mne odmítl, neřeila bych to takto přízemně, respektive neřeila bych to vůbec...jen bych se styděla-to ve!
Ty jsi nikdy nekrtala zápalkou ? Opakuji-nejsem pyná na to, co se děje v mé mysli, ale teď to tam je a zatím to nemizí...
Není tady
Andilecicek napsal(a):
ale mylenkám neporučí...kdy tím nikomu neubliuji, tak si budu alespon snít a ono to časem vyprchá...moná.
Jo táák,ono jde celou dobu o sny??? No tak to jo. To si sni o 106. Ale proč kvůli snění zakládat diskuzi???? Na to přece nepotřebuje ani poehnání ani rozřeení ani povolení...
Není tady
rejka napsal(a):
Andilecicek napsal(a):
ale mylenkám neporučí...kdy tím nikomu neubliuji, tak si budu alespon snít a ono to časem vyprchá...moná.
Jo táák,ono jde celou dobu o sny??? No tak to jo. To si sni o 106. Ale proč kvůli snění zakládat diskuzi???? Na to přece nepotřebuje ani poehnání ani rozřeení ani povolení...
Ale to snění vyplynulo a z názorů tady od vás vech na diskuzi...já ani nečekala poehnání nebo povolení, jen jsem chtěla vědět více pohledů na situaci...je to super, kdy více lidí napíe svůj názor...četla jsem tu věci, které by mne nenapadly...a za to díky!
Není tady
Zdrobnělý andílku , napadlo Tě, co bys řeila, kdyby jsi svou touhu naplnila ? - vdy ty jsi z toho celá pryč, ikdy se jetě nic nestalo...co kdy naplněním ve zesílí, co pak - to u je pak na antidepresíva ne Ne, dělám si srandu, ikdy...
Nech to ve formě snění - je to útěk z nudy a ty podle stylu písma a uvaování na to jednoznačně nemá, ukočírovat to jakkoliv...uívej si příjemných pocitů - jak odejdou a oni odejdou, moná za pár měsíců, moná za pár let, tak si řekne, jetě e jsem se do ničeho nepustila
Upravil(a) Račice dračice (1. 12. 2010 18:45)
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Zdrobnělý andílku , napadlo Tě, co bys řeila, kdyby jsi svou touhu naplnila ? - vdy ty jsi z toho celá pryč, ikdy se jetě nic nestalo...co kdy naplněním ve zesílí, co pak - to u je pak na antidepresíva ne Ne, dělám si srandu, ikdy...
Nech to ve formě snění - je to útěk z nudy a ty podle stylu písma a uvaování na to jednoznačně nemá, ukočírovat to jakkoliv...uívej si příjemných pocitů - jak odejdou a oni odejdou, moná za pár měsíců, moná za pár let, tak si řekne, jetě e jsem se do ničeho nepustila
Asi má pravdu, sněním nikomu neublíím...kdyby se to "zvrhlo" asi bych to neukočírovala...a a to za pár měsíců, let přejde, budu se tomu vemu třeba smát....
Není tady
Nojo, lákadel v ivotě člověka je mnoho...Já třeba fakt nikdy neodolám vanilkové zmrzlině....Jo a taky se mi vdycky líbil Bredík vod Pittů, no a ...nedostala jsem ho.
Není tady