6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
RODÍÍÍMÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!
SMS od 4líska:
Oliver na nás vykukol 6:05, ma 3,34kg a 51 cm. Sme v poriadku. papa
Tak honem honem píšu, není nic hezčího než být poslem dobrých zpráv :-)
Tady namrzlo, takže jak jsem předpokládala, Zimňátka začnou ve velkým :-)
Moc gratulujeme :-)
Není tady
Tak ještě jednou tady, 4lí moc gratulujeme k Oliverovi
Není tady
4lístku - moc gratulujeme k narození Olivera - jsme rádi, že už to máš za sebou a doufám, že ty bolesti přžed byli horší než samotný porod. Moc jsem na tebe myslela a stále myslím. Užívejte si první chvíle a dny, kdy ste pohromadě. Filípkovi gratulujeme k bráškovi s tak pěkným jménem.
Není tady
4lí, moc gratulujeme a přejeme zdraví a štěstí !!!!
Není tady
4li, gratulujem, som rada, ze to mas za sebou a ze ste v poriadku!!!
Není tady
Ještě minislohovka od Čtyřlístka
"Včera večer to bylo ticho před bouřkou:D V půl jedné jsem začala mít kontrakce, ale stále jsem otálela vyrazit, aby mě nesprdli že plaším, a chtěla jsem nechat chlapy vyspat. Vyrazili jsme ve čtyři, to už byly po třech minutách, a byla jsem na 8 cm, když jsme dorazili. Že byl nejvyšší čas. Praskli mi vodu a šlo se rodit, jen nesestupoval moc dobře, tak jsem měnila polohu a pak sestoupil. A doporučuji muže při porodu, hodně mi pomohl. Zdravím a děkuji za gratulace."
Velké gratulace
Není tady
Čtyřlístu gratulace. Ať vám malý dělá jen a jen radost a velký brácha ať se pěkně stará
Není tady
Juuuuuuu malej 4listek.
gratuluju a preju hodne mlicka, zdravi a pohody.
Filipek se dockal je koncne "velky bracha"
Není tady
4li Velikananaaaanská gratulace k Oliverovi a přejeme vám oběma hodně zdraví,co nejpohodlnější šestinedělí, ať se malému na světě líbí a máte z něj všichni doma velikou radost.
Není tady
4 li,moc a moc gratuluji .To budou krasny vanoce s prdolkama . Tesim se na fotku !!!
Není tady
4lístku, taky moooc gratuluju k chlapečkovi - to to šlo teda rychle! Přeju hoodně zdraví a Tobě rychlou rekonvalescenci a mmch - je moc krásnej!
Není tady
4lí, moc gratuluji k narození Olivera :-) Je to fěšák :-)
Není tady
Ted objevila, krasa, krasa. Uz gratulki jinde, ale jeste tutaj, hodne toho nejkrasnejsiho a nejlepsiho pospolem
Není tady
Dakujeme moc za gratulacie ste zlate, moc ste mi babinetky pomohli a pomahate, vdaka este raz
Není tady
Moc gratuluji!! Ma krasnou chocholku.
Není tady
Stránky: 1