Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#451 7. 12. 2010 15:26

Rosakosa
Zablokovaný

Re: drogy u deti

Wiki napsal(a):

Blossom napsal(a):

Wiki napsal(a):

Já bych řekla, že jde zejména o tu kvalitu vztahu, ne o kvantitu času, kdy třeba dejchaj stejný vzduch pod jednou střechou,..každý  v jiném pokoji . Jo, pravdu budeš mít v tom, že otce dítě možná častěji zahlédne.
Bude-li ten táta dobrej táta, tak ten čas si udělá a zařídí se tak, aby dítě nijak nestrádalo. Ani kvanititativně. big_smile

Což je po celém dětství, kdy vnímáte jako normální skutečnost, že doma jste celá rodina, takové divné a smutné. sad

Vzpomenu si vždycky při těchto problémech  na jednu babičku, která dávala dětem do školy svačinu - nalámala kusy čokolády jak se jí podařilo...nepřesně...někomu víc, někomu míň,  - aby děti věděly, odmala,  že život není spravedlivý. smile

Život právě je spravedlivej, co vyšleš, to se ti vrátí.
Náš tatínek mě nechal samotnou bez peněz,nemocnou s dvěma malýma dětma .........sám byl vysmátej ......a dneska je nemocnej, nemůže se doma ani umýt a spláchnout záchod a je sám.....děti ho nemusej a vnučku nezná.....zatímco já jsem obdklopená rodinkou a roztomilou vnučkou......

Není tady

#452 7. 12. 2010 17:17

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

Moji rodice jsou rozvedeni od mych sedmi let a nepritomnosti vlastniho otce jsem vubec nestradala. Nechybel mi. Ja jemu taky ne. Zalozil novou rodinu, moje maminka se znovu vdala. Videli jsme se tak jednou do roka, protoze se odstehoval daleko, nekdy jsme se nevideli i dele.

Myslim, Blossom, ze jsi trochu precitlivela....

Nemyslim,ze by byla precitlivela,jen pro ni tata znamenal vic nez pro tebe,mela s nim vybudovany krasny vztah takze je jasne,ze ten clovek v zivote moc chybi.
Ja nebyla z rozvedeneho manzelstvi jen spolu rodice nezili v jedne domacnosti.Nerozvedli se kvuli tomu,ze si postavili svuj dum a prodat ho nechteli.Tak si kazdy zil po svem v pulce domu.Me treba otec moc nechybel nemel ke me ten vztah co mivaji tatove.Mamku jsem navstevovala,kdyz jsem byla,uz pryc s domu casto,ale k tatovi jsem kolikrat zapomnela dojit a to bohuzel i vnoucata.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#453 7. 12. 2010 17:36

Blossom
Host

Eremuruss, a jak to u vás se synem vypadá? Změnilo se něco? Má to nějaký vývoj?
Napiš.

#454 7. 12. 2010 19:53

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tam se nezmenilo vubec nic.Akorat za 14 dni mu konci smlouva a bude bez prace.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#455 7. 12. 2010 20:27

holcina
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Tam se nezmenilo vubec nic.Akorat za 14 dni mu konci smlouva a bude bez prace.

Nastavila bych jasná pravidla : bydlíš tady budeš se stejně jako ostatní podílet na chodu domácnosti, jinak to nebude fungovat. Držím palce

Není tady

#456 8. 12. 2010 16:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

majkafa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Já jsem taky dítě rozvedených rodičů. Rozvedli se, když mi bylo 15, z jiných důvodů (nikoli kvůli milence nebo milenci).
Po rozvodu jsem se odstěhovala s mamkou na druhý konec města.
Táta byl mým hodným a milovaným tátou dál, často jsem za ním chodila, a on pro mě dělal maximum.
Ovšem ted každodenní kontakt nám oběma hodně chyběl. Řekla bych dokonce, že táta tím trpěl víc, já už byla myšlenkami v těch 15 letech víc u kamarádů a lásek, než u rodičů...
Chci tím říct, že pravdu mají OBĚ strany zde prezentované SOUČASNÉ: stolt
1/  otec zůstává i po rozvodu otcem (myslím tím normální, dobré otce. Ty blbounky, kteří kvůli milence zapomenou a odstřihnou své děti, za dobré nepovažuju)
2/ dítě po rozvodu a rozdělení rodiny přichází o každodenní kontak se svým rodičem, a to je pro něj (i pro toho rodiče) dost velká ztráta.

A přesně tohle říkám i já. Když mluvím o normálním dobrém otci. Nazývám to opuštěním, protože tam každodenní kontakt není. To je o slovíčkaření. Pro mě je tady na místě opuštění. Ale myslím tím přesně to, co Bloss říká v bodu 2.
Nemluvím o mém BM, který děti opustil skutečně. Syna neviděl asi 4 roky a když ho syn před snad 2 lety potkal v Lidlu, buď ho BM opravdu nepoznal, nebo se tvářil, že ho nezná. Syn z toho byl dost smutný. sad

Ja si čím ďalej, tým via cmyslím, že vy ste si ale stavali na piedestál niekoho, kto tam vôbec nepatril... ani pred milenkou. Asi bol lepší otec (alebo aspoň nejaký), ale ideálny ťažko. Na druhej strane ťažko posúdiť, nakoľko sa odstrihli samy deti - boli v čase rozvodu už dosť veľké a určite si urobili názor... stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí