Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 11. 2010 1:06

lenka555
♥------

podvedl mě

-

Upravil(a) lenka555 (29. 11. 2010 17:27)

Není tady

#2 24. 11. 2010 7:22

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Re: podvedl mě

Proč dávᚠstejná vlákna na různá místa?
....po okamžiku očekávání následuje moment zklamání (volně Jára Cimrman). Vytvořila sis očekávání, že půjde za tebou, ale on má svou možnost volby, a tak nešel, a tvé očekávání se změnilo ve zklamání. Když odněkud uraženě odejdeš, musíš počítat i s touhle variantou a být na ni připravená, a ne se pak litovat.
To, co se stalo, je ale ve vztahu karambol. Mně by rozhodně víc vadil ten lovering s jinou (čemu říkᚠ"něco"?), než to, že mne nenásledoval. Může to mít samozřejmě plno příčin. Myslím si, že je někde v tom vašem vztahu chyba (nejen jeho), a je na vás obou a vaší vůli, dobrat se k ní, odhalit ji a chtít s tím něco udělat. Pokud volíš rozchod, je to tvoje věc - každý rozchod bolí. Pokud ten rozchod ale myslíš jako gesto, je to špatně - jedná za tebe uraženost.

Upravil(a) Daphné (24. 11. 2010 8:05)

Není tady

#3 24. 11. 2010 8:24

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Lenko, nemuzu a nechci ti radit, ale jak to muze byt uzasne....... pises nikdy mi nerekl ze me ma rad nebo ze me miluje????

Není tady

#4 24. 11. 2010 9:04

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Jo, tak já už teď po zkušenostech vím, že kdyby mi chlap nedokázal říst že mě miluje, natož že mě má alespoň rád, nebyla bych s ním. Jednoho takového jsem si zažila a díky, nikdy více.

A to co teď udělal s tou kamarádkou, by byla asi ta poslední kapka wink

Není tady

#5 24. 11. 2010 11:31

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Daphné napsal(a):

Proč dávᚠstejná vlákna na různá místa?
....po okamžiku očekávání následuje moment zklamání (volně Jára Cimrman). Vytvořila sis očekávání, že půjde za tebou, ale on má svou možnost volby, a tak nešel, a tvé očekávání se změnilo ve zklamání. Když odněkud uraženě odejdeš, musíš počítat i s touhle variantou a být na ni připravená, a ne se pak litovat.
To, co se stalo, je ale ve vztahu karambol. Mně by rozhodně víc vadil ten lovering s jinou (čemu říkᚠ"něco"?), než to, že mne nenásledoval. Může to mít samozřejmě plno příčin. Myslím si, že je někde v tom vašem vztahu chyba (nejen jeho), a je na vás obou a vaší vůli, dobrat se k ní, odhalit ji a chtít s tím něco udělat. Pokud volíš rozchod, je to tvoje věc - každý rozchod bolí. Pokud ten rozchod ale myslíš jako gesto, je to špatně - jedná za tebe uraženost.

Mně by taky dost vadilo, že by s ní zůstal, Lenko!
Daphné, to není vytvořené očekávání, to je přirozená (automatická)reakce ženy. smile To se ani nedá říct "uraženost"

Není tady

#6 24. 11. 2010 12:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

to je přirozená (automatická)reakce ženy
Jo, Kaštanko, ale "on tam s ní zůstal" a "Druhý den mi napsal sms, že se omlouvá" je zas celkem typická mužská reakce http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png. Prostě počká, až se bouřka uklidní a pak projeví "dobrou vůli" omluvou - a má dojem, že je všechno OK a uražená ženská to přehání, protože z jeho pohledu "se zase tak moc nestalo", když slečnu jen tak něja oňuchňával, že...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#7 24. 11. 2010 13:01

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

mno..pokud jde o mne, dost by si to zkomplikoval, kdyby za mnou nešel hned, že to už o něčem vypovídá. Ale záleží na celkové situaci  :-)

Není tady

#8 24. 11. 2010 13:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lenko,
hezky sis naběhla. Co s tím teď budeš dělat?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#9 24. 11. 2010 16:37

lenka555
♥------

Daphné omlouvám se, ale jsem tu nová a nejdříve jsem našla jiné vlákno a tohle se mi zdálo vhodnější...
Pandorro, vůbec nevím, co mám dělat. Rozešli jsme se a za tím si (zatím) stojím. Ale bojím se dne, kdy si k němu budu muset jít pro věci a ještě dořešit nějaké naše společné záležitosti. Bojím se, že až ho uvidím, tak mu to odpustím. Ještě jsme spolu o tom ani nemluvili a já se bojím, že mě ukecá...a nebo to chci? Nejhorší je, že jsem na to sama. Máme společné kamarády a s nimi to řešit nechci. Cítím se jako bych ho podvedla já a ne on mě...

Není tady

#10 24. 11. 2010 16:40

lenka555
♥------

Daphné s tím očekáváním se mýlíš...já jsem ho v tu chvíli nechtěla ani vidět a tohle byla poslední věc, kterou bych řešila. Co se stalo mi pořádně došlo až druhý den.

Není tady

#11 24. 11. 2010 17:18

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Lenko a jak vis ze te bude ukecavat???

Není tady

#12 24. 11. 2010 17:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lenko, jenže ty sis naběhla sama na svoje vlastní vidle...já chápu, že to zatím nevidíš a nepřipouštíš žádné očekávání...jenže čím dřív si to přiznáš, tím dřív se z toho dostaneš, tím dřív se dovedeš postavit svým skutečným strachům a když tě tak čtu, tak těch mᚠtedy požehnaně. Časem budeš tomu klukovi vděčná, že ses skrze "trable" s ním na to vůbec mohla podívat yikes)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#13 24. 11. 2010 18:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

1. Tudíž mi trvalo dlouhodou dobu, než se ke mně začal chovat jako ke své přítelkyni a né kamarádce. Byly doby, kdy jsem se s ním taky chtěla moc rozejít, ...
2. Pak jsme se trochu opili a já jej pak načapala, jak "něco" dělá s kamarádkou.
3. Za celou dobu co jsme spolu mi nikdy neřekl, že mě má rád, natož že mě miluje.

Tak mně by to, myslím, stačilo.
Připadá mi, že jsi chtěla víc Ty jeho, než on Tebe. A to nikdy není pro ženskou moc dobře.

Není tady

#14 24. 11. 2010 18:57

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

lenka555 napsal(a):

Nejhorší je, že jsem na to sama. Máme společné kamarády a s nimi to řešit nechci.

Ty nemᚠžádnou dobrou,důvěrnou kamarádku se kterou bys ho mohla pořádně proprat????????????dumbom

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí