6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
-
Upravil(a) lenka555 (29. 11. 2010 17:27)
Není tady
Proč dává stejná vlákna na různá místa?
....po okamiku očekávání následuje moment zklamání (volně Jára Cimrman). Vytvořila sis očekávání, e půjde za tebou, ale on má svou monost volby, a tak neel, a tvé očekávání se změnilo ve zklamání. Kdy odněkud uraeně odejde, musí počítat i s touhle variantou a být na ni připravená, a ne se pak litovat.
To, co se stalo, je ale ve vztahu karambol. Mně by rozhodně víc vadil ten lovering s jinou (čemu říká "něco"?), ne to, e mne nenásledoval. Můe to mít samozřejmě plno příčin. Myslím si, e je někde v tom vaem vztahu chyba (nejen jeho), a je na vás obou a vaí vůli, dobrat se k ní, odhalit ji a chtít s tím něco udělat. Pokud volí rozchod, je to tvoje věc - kadý rozchod bolí. Pokud ten rozchod ale myslí jako gesto, je to patně - jedná za tebe uraenost.
Upravil(a) Daphné (24. 11. 2010 8:05)
Není tady
Lenko, nemuzu a nechci ti radit, ale jak to muze byt uzasne....... pises nikdy mi nerekl ze me ma rad nebo ze me miluje????
Není tady
Jo, tak já u teď po zkuenostech vím, e kdyby mi chlap nedokázal říst e mě miluje, nato e mě má alespoň rád, nebyla bych s ním. Jednoho takového jsem si zaila a díky, nikdy více.
A to co teď udělal s tou kamarádkou, by byla asi ta poslední kapka
Není tady
Daphné napsal(a):
Proč dává stejná vlákna na různá místa?
....po okamiku očekávání následuje moment zklamání (volně Jára Cimrman). Vytvořila sis očekávání, e půjde za tebou, ale on má svou monost volby, a tak neel, a tvé očekávání se změnilo ve zklamání. Kdy odněkud uraeně odejde, musí počítat i s touhle variantou a být na ni připravená, a ne se pak litovat.
To, co se stalo, je ale ve vztahu karambol. Mně by rozhodně víc vadil ten lovering s jinou (čemu říká "něco"?), ne to, e mne nenásledoval. Můe to mít samozřejmě plno příčin. Myslím si, e je někde v tom vaem vztahu chyba (nejen jeho), a je na vás obou a vaí vůli, dobrat se k ní, odhalit ji a chtít s tím něco udělat. Pokud volí rozchod, je to tvoje věc - kadý rozchod bolí. Pokud ten rozchod ale myslí jako gesto, je to patně - jedná za tebe uraenost.
Mně by taky dost vadilo, e by s ní zůstal, Lenko!
Daphné, to není vytvořené očekávání, to je přirozená (automatická)reakce eny. To se ani nedá říct "uraenost"
Není tady
to je přirozená (automatická)reakce eny
Jo, Katanko, ale "on tam s ní zůstal" a "Druhý den mi napsal sms, e se omlouvá" je zas celkem typická muská reakce . Prostě počká, a se bouřka uklidní a pak projeví "dobrou vůli" omluvou - a má dojem, e je vechno OK a uraená enská to přehání, protoe z jeho pohledu "se zase tak moc nestalo", kdy slečnu jen tak něja oňuchňával, e...
Není tady
mno..pokud jde o mne, dost by si to zkomplikoval, kdyby za mnou neel hned, e to u o něčem vypovídá. Ale záleí na celkové situaci :-)
Není tady
Daphné omlouvám se, ale jsem tu nová a nejdříve jsem nala jiné vlákno a tohle se mi zdálo vhodnějí...
Pandorro, vůbec nevím, co mám dělat. Rozeli jsme se a za tím si (zatím) stojím. Ale bojím se dne, kdy si k němu budu muset jít pro věci a jetě dořeit nějaké nae společné záleitosti. Bojím se, e a ho uvidím, tak mu to odpustím. Jetě jsme spolu o tom ani nemluvili a já se bojím, e mě ukecá...a nebo to chci? Nejhorí je, e jsem na to sama. Máme společné kamarády a s nimi to řeit nechci. Cítím se jako bych ho podvedla já a ne on mě...
Není tady
Daphné s tím očekáváním se mýlí...já jsem ho v tu chvíli nechtěla ani vidět a tohle byla poslední věc, kterou bych řeila. Co se stalo mi pořádně dolo a druhý den.
Není tady
Lenko a jak vis ze te bude ukecavat???
Není tady
Lenko, jene ty sis naběhla sama na svoje vlastní vidle...já chápu, e to zatím nevidí a nepřipoutí ádné očekávání...jene čím dřív si to přizná, tím dřív se z toho dostane, tím dřív se dovede postavit svým skutečným strachům a kdy tě tak čtu, tak těch má tedy poehnaně. Časem bude tomu klukovi vděčná, e ses skrze "trable" s ním na to vůbec mohla podívat )
Není tady
1. Tudí mi trvalo dlouhodou dobu, ne se ke mně začal chovat jako ke své přítelkyni a né kamarádce. Byly doby, kdy jsem se s ním taky chtěla moc rozejít, ...
2. Pak jsme se trochu opili a já jej pak načapala, jak "něco" dělá s kamarádkou.
3. Za celou dobu co jsme spolu mi nikdy neřekl, e mě má rád, nato e mě miluje.
Tak mně by to, myslím, stačilo.
Připadá mi, e jsi chtěla víc Ty jeho, ne on Tebe. A to nikdy není pro enskou moc dobře.
Není tady
lenka555 napsal(a):
Nejhorí je, e jsem na to sama. Máme společné kamarády a s nimi to řeit nechci.
Ty nemá ádnou dobrou,důvěrnou kamarádku se kterou bys ho mohla pořádně proprat????????????
Není tady