19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
ahojky, opět zaívám chmurné, smutné asi porozchodové období zvlátní tím e si nejsem 100% jista co se stalo a jak to vlastně je.
Byli jsme spolu rok, pro mne znamenal hrozně moc. Je o 2 roky mladí, přičem mě je 28 let. Vztah jsme vzali asi hodně hopem, krátce po seznámení jsme spolu bydleli a začali řeit denní starosti. Samozřejmě za tu dobu byli občas i nějaké neshody ale i chvíle krásné a ve jsme si tak nějak vyřeili v klidu.. Jezdili jsme společně k naim i jeho rodičům a bylo to fajn. Jene u někde v září jsem pocitovala tak trochu změnu v jeho chování, byl víc zamylený, začal na mne vyhledávat chyby,vyčítal mi malichernosti (,,proč jsi kromě večeře neudělala jetě bábovku?"). a tak. Od něho jsem se také dozvěděla e se do toho vloila jeho rodina a e jsou proti mně. Myslím vak e úplně bezdůvodně. Koncem října mi nabídl rozchod, já začala hodně brečet a jetě jsme to nějak zamluvili a dělali jakoby nic, ale týden na to ode mě stejně odeel, vzal si vechny věci a el. Říkal e je toho na něj moc, e má pocit e jsme kadý jiný a nerozuměli bychom si, pak zase e chce čas na srovnaní si mylenek a e beztak přileze apod. Jsou tomu dva měsíce co odeel, sice jsme si zavolali, napsali pár sms a jednou se i seli ale byla to spíe iniciativa z mé strany. Na schůzce před 3 týdny jsme se domluvili e tomu necháme volný průběh a zkusíme spolu jako od začátku ale jako kdy utne, neozývá se. V pátek jsem mu zavolala kvůli heslu do PC které jsem nevěděla, nabídl se e mi přijede nastavit do nového notebooku programy, e rád pomůe. Nevím na čem jsem, je to vechno pro mne divné. Stýská se mi a je mi hrozně smutno. Nemám chu téměř na nic, nějak se nedokáu odpoutat.Vím e v tom vztahu bych asi astná nebyla ale přesto si nemůu pomoct a trápím se. U mu ani já jen tak nevolám a snaím se to teď nechat tak nějak být. Budu ráda za jakoukoliv odpověď.Díky.
Není tady
A otázka zní jak?
Není tady
Křepelko, ono to přebolí, uvidí. To, e ti nastaví počítač je od něj hezké, ale nic si od toho neslibuj. Jeden odeel, jinej přijde...
Není tady
jak zní má otázka? mám mu zavolat a chtít od něj jasnou odpověď jak to vidí on nebo to nechat být a nevolat mu.
Není tady
vím e to přebolí, nebo tomu aspoň věřím ale teď jsou ty dny hrozně bolavé, nic mě nebaví nemám chu někam jít, nic. Navíc jsem po chirurgickém zubním zákroku take odpočívám doma a přemýlím a přemýlím. Věděl e mám na to jít a ani nenapsal sms aby mi to dobře dopadlo. Asi u chci moc:-((
Není tady
křepelka napsal(a):
jak zní má otázka? mám mu zavolat a chtít od něj jasnou odpověď jak to vidí on nebo to nechat být a nevolat mu.
mě jeho chování přijde jako jasná odpověď. proč se v tom jetě pitvat? Jsi připravená na to, e se můe dozvědět něco, co se ti nebude líbit co ti jetě můe víc ublíit?
Není tady
agewa napsal(a):
křepelka napsal(a):
mě jeho chování přijde jako jasná odpověď. proč se v tom jetě pitvat? Jsi připravená na to, e se můe dozvědět něco, co se ti nebude líbit co ti jetě můe víc ublíit?
Souhlasím, e jeho chování je jasná odpověď! Jen nemá asi odvahu to říct naplno.
Drím palce, a je brzo líp!
Není tady
křepelka napsal(a):
vím e to přebolí, nebo tomu aspoň věřím ale teď jsou ty dny hrozně bolavé, nic mě nebaví nemám chu někam jít, nic. Navíc jsem po chirurgickém zubním zákroku take odpočívám doma a přemýlím a přemýlím. Věděl e mám na to jít a ani nenapsal sms aby mi to dobře dopadlo. Asi u chci moc:-((
Křepelko,
vím, jak se cítí.Jsem po rozchodu taky úplně hotová, nespím atd...A mám děti a jedno s Ním...Take...
Ví, já bych to být Tebou to ozývání se nechala na později.Třeba to odlo na dobu těsně před vánocemi.Zabav sebe - někomu pomáhá uklízení, mně ne.Nepomáhá puzzle, pletení, nic, u čeho lze nechat mylenky plynout.Zná činnost, co Tě dřív hodně bavila a do které se dovede naprosto ponořit?
Já jsem bývala schopná ponořit se třeba do vaření - nala jsem si na netu několik receptů, vzájemně je porovnala, nakoupila a vařila třeba podle dvou najednou - třeba rajskou. Jene to mě teď nebaví.Ale - peču perníčky a to mě fakt dostalo.Naprosto se do toho viju a čas utíká...
Drím Ti palce, ahoj...
Není tady
Krepelko,
pises, ze bys v tom vztahu asi stejne stastna nebyla, proc myslis? Treba vam to neklapalo, nebylo to ono a on to rozpoznal driv nez ty a mel vetsi odvahu to skoncit... nemuze to tak byt?
Není tady
no, to e bych nebyla asi astná usuzuji z toho důvodu e jsme kadý měl trochu jiný pohled na postavení eny jako matky a manelky kdy on chtěl aby jeho ena byla spí doma a ,,udrovala to teplo domova" a zajitovala chod domácnosti, kdeto já chtěla chodit do práce a věnovat se jí i ve chvíli kdybychom měli rodinu. Někdy jsme to řeili a já doposledka věřila e díky tomu e se máme rádi najdeme kompromisy. Bohuel.
Jinak ale stále ten cit převládá nad rozumem a přes vechno ALE je to straně bolestivé. Víc ne jsem čekala. Měli jsme stejné zájmy (cyklistika, turistika) a ve chvílích kdy jsme se jim věnovali jsme byli tastní.
Elinko taky ti moc drím palce abys to ustála. Snaím se něčím zabavit ale teď ,,marodim", mám bolesti v puse a nějak se na nic nemohu soustředit jen ty mylenky a slzy nejdou odradit. Rok obecně není dlouhá doba ale......Zkusím popřemýlet co by mě aspon na chvíli zabavilo a snad to zabere. Ale asi to chce fakt jen ten čas. Jene já jsem člověk hrozně citlivej, který jen tak nezapomene, bohuel:-((. Zaila jsem před ním dva rozchody a zdaleka tak nebolely.
Není tady
Křepelko,to co proívá,tak jestli tě to alepoň trochu uklidní - je absolutně normální,rozchody bolí obzvlá tam uvnitř na dui a to hodně,přímo to dusí,ejo?Opravdu to chce čas,a bude moci chodit ven-co bych ti hlavně doporučila,ne se uírat mezi zdmi doma,zajdi třeba do útulku,pujč si tam pejska a ví jakou mu udělá radoust pouhou procházkou?Ty taky u toho alespon na chvíli přijde na jiné mylenky,třeba u toho venčení někoho potká zajímavého...
A taky není vem dnům konec,protoe dnes není moc enských,které by zastávaly tu jeho teorii a pokud třeba ano,zas si třeba nesednou povahově nebo to bude nějaká líná mrcha,atd.Take se moná k tobě jednou vrátí,kdo ví.
Nebo si zkus přečíst nějakou červenou knihovnu-to alespoň mě vdy vrhne do jiného mnohem příjemnějího světa...
Není tady
moc děkuju za vechny názory. Zajít do útulku je výborný nápad, a se dám do kupy po fyzické stránce určitě tam občas zajdu!
Nevím a tápu zda mu napsat ohledně toho programování mého nového notebooku (aby přiel jak mi nabídl) nebo mu nepsat vůbec (mám tak nějak v sobě to e mi ani nenapsal aby mi zákrok, o kterém věděl, dobře dopadl). Mohl zapomenout ale.,.....
Je to straně divné ty moje pocity ale ted bych si přála překonat to patné a být s ním ,,aspon kamarádka", neztratit ho úplně ze svého ivota. Ale jestli je tohle vůbec moné to otázka. Asi jak kdo, já to u sebe nevím,ale teď by to asi nelo....
Není tady
křepelka napsal(a):
On to vidí podža mňa jasne - KONIEC, len ty chce vidie niečo iné...
Není tady
A kamaráti budete môc by a neskôr, keď u nebduete ma ANI JEDEN plané očakávania... teraz by a kamarátstvo len zraňovalo. Na svete je tožko vecí, ktoré čakajú na objavenie, tožko zvierat a žudí, ktorí s tebou budú radi, e je zbytočné zatvára sa pred nimi a mažova si čiernu budúcnos (P.S. zuby by a neboleli menej ani s ním, to si nič nenahovárajme...
)
Není tady
LENNNA napsal(a):
agewa napsal(a):
křepelka napsal(a):
Souhlasím, e jeho chování je jasná odpověď! Jen nemá asi odvahu to říct naplno.
Drím palce, a je brzo líp!
Já myslím, e pán to ji jednou řekl jasně, otevřeně a naplno: navrhl rozchod. Samozřejmě, e moje doporučení asi nedodrel (ádné SMS, ádné setkávání, ádný hlasový či vizuální kontakt). Nedodrení těchto jasných instrukcí si mnohé eny vysvětlují (resp. ti, co dostali kopačky) jako jakýsi pozitivní a nadějný signál vy smyslu "aha, chce mě vidět, slyet a třeba mu/jí scházím". Co je totální bl.bost. Bohuel. Jen plané naděje.
Osobně soudím, e pán je opravdu jeden z mála, co to vůbec dokázal své partnerce na rovinu říct (i přes pozdějí korekci). Naprostá větina muů to nechá vyumět nebo dělá jakoby náznaky, z kterých má ena poznat, e u nemá zájem.
Take bych to povaoval za ukončené a věnoval bych se spíe rekonvalescenci své due a srdce a chrupu Spekulace a domněnky, jak to pán asi má a proč to neřekne na podruhé jasně a formálně správně, jsou opravdu zbytečné. Co je mi líto, ale opravdu bych spíe ocenil ve srovnání s větinovým chováním jiných muů, e vůbec dokázal sebrat odvahu a férově navrhnout rozchod namísto vodění za nos.
Není tady
Křepelko, tonoucí se stébla chytá, viď?
Jene Niko má pravdu.
A jistě by ti potvdil i to, e není nic, co by mue od eny bezpečněji odehnalo, ne slzy, nářek a ono: řekni mi to JSNĚ
Oni větinou zas tak moc "jasně" nic neříkají, oni kdy u, tak jdou a prostě to udělají
Nezbyde tim, ne to respektovat, jinak se bude zbytečně trápit.
Není tady
Ale tak to ja som si posledného ex odchytila (zazvonila som uňho doma) , odvliekla do krčmy, opila a dostala tie kopačky jasne a natvrdo.
Ale bolo to pre mňa lepie ako trápi sa tým, e prečo sa neozýva, prečo je teký čudný (on mi nič nepovedal ani náznakom...). A rozili sme sa vcelku ako kamoi, u to aj tak neklapalo. Píeme si maily a chatujeme - občas - ale face-to-face sme sa nevideli hádam tie skoro tri roky, čo spolu nie sme. Radej to nekraba, aby to nesvrbelo
.
Odporúčam tento postup ale len pre silné osobnosti, ktoré sa následne enzrútia, nezačnú sa poniova, plaka a prosi o veci, ktoré sa vyprosi rozhodne nedajú (repekt, láska apod.).
Není tady