29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maryt napsal(a):
zuzík22 napsal(a):
Maryt - placenta vzadu vcelku nic neznamená, jen prostě to, že není vepředu ani dole
Zuzíku, to je šalamounské vysvětlení
![]()
![]()
Tak to je dobře, že je tam, kde má být. Potkala jsem paní, která taky přenáší a má prý placentu přezrálou, tak si ji v porodnici už asi brzo nechají. Uvidíme, co si počnou se mnou, já ty doktory tajně podezřívám, že si mě nechají jako navěky těhotný exponát, který má sice všechna vyšetření v poho, ale jaksi stále nerodí
Neboj, prijde snehova kalamita, a myslim, ze Madlenka bude startovat Klasika, bourka. A Murphy
Naveky tehotny exponat...
Z ceho je vubec ta "prezrala" placenta? Ovlivni to matka necim, zivotospravou nebo tak?
Není tady
Maryt napsal(a):
Dita.L napsal(a):
..... a Maryt tu jeste dneska nebyla
BAF
:
Tak ty takhle joooo,?
Pockej, budes jako slonice
Není tady
Teta, tchyne se diva na SAW? Tak to je brutal
No neco v tom samym duchu je jeste Hostel, kdyby se nudila
Není tady
Dita.L napsal(a):
Teta, tchyne se diva na SAW? Tak to je brutal
![]()
No neco v tom samym duchu je jeste Hostel, kdyby se nudila
Ježišku, na Saw se koukal můj drahouš, prej ze zvědavosti. No, mně stačily jen ten nonstop křik a ječení
Není tady
Dita.L napsal(a):
Maryt napsal(a):
Dita.L napsal(a):
..... a Maryt tu jeste dneska nebyla
BAF
:
Tak ty takhle joooo,?
![]()
![]()
Pockej, budes jako slonice
takové malé slůně, nooooo
Není tady
Já saw neviděla ale přesně. Ječení mě stačilo.
Tak co sluně, už se klube? A 4lísteček?
Já píšu přes telefon. Zkouším. Si budu pak moct rovnou napsat do Narodily se
Není tady
Nerodíme. Ale ještě tak týden dva a šla bych do toho
Od Čtyřlístka žádná zpráva, nechci ji bombardovat smskama, už takle si to chudák docela užívá. Ale už dneska ráno jsem zvědavě šla kontrolovat mobil jestli něco a zítra budu zase napjatá jak kšandy.
Maryt jediný co jsem se k umístění placenty kdy dozvěděla je, že když je vepředu, tak to je snad při císaři trochu komplikovanější, páč to údajně musí řezat přes ni, teče víc krve a mimi by se mohlo nalokat. To mi řekla moje bývalá dr. Já jsem ji každopádně minule měla vepředu stejně jako teď, Tobi se narodil císařem a nikdo to nijak nekomentoval. Ale to stejně nemusíš řešit, když ji máš vzadu.
Není tady
krtkaa napsal(a):
tak já se tu cpu u pindulín hermelínem s brusinkama a vy nikde
Co tady všechny strašíte s hermelínem? Dyť je to plesnivý a nemá se to jíst!
Není tady
Kit - má nemá - víš jak je to dobrý
4lí už by sem přišla, kdyby mohla, tak si myslim že už rodí, nebo je v nemocnici
Není tady
Holky jak je to v pokročilém těhu s pohybama? Já jsem dnesta byla celá vyplašená, protože Beruška tam většinou pořádá div ne spartakiádu a dneska jenom lehounce sem tam ťukla. Je na to nějaké počítací pravidlo kolikrát za jakou dobu se mají pohnout? A co už je podezřelá změna pohybů?
Já už jsem teď v klidu, po večeři si dala pořádnou rozcvičku Ale abych věděla pro příště.
Není tady
Jasně že vím jak je to dobrý
Taky jsem si párkrát trochu kousla a měla jsem vždycky pocit že mi z toho za trest upadne břicho
Není tady
Krtka, ja tu suuuuu
Nojo, Maryt, 4li i Market jsou potichu...chmm...ze by? Snih je uz na spadnuti, mracna tam byly, kdyz jsem se prochazela, ...
Upravil(a) tetamon (2. 1. 2013 17:53)
Není tady
Kit - dneska v noci sem řešila to samé..pořád mě kopal jak o život a v noci a dneska to bylo znatelně míň, tak nevim, jestli tak najednou povyrostl, ale v podstatě je to podobný, jen ne tolik...
říká se že ke konci . braný už ten 34-35. týden se to mimčo tak rozrůstá, že má každým dnem míň místa a tak už se tolik nemele...
a taky je nějaký pravidlo, že by mělo mít miminko dobu klidu a dobu pohybu - cca co 2 hoďky...
mám hrůzu aby se mu tam něco nestalo, ale pořád škytá a nožkama okopává bok, tak snad je ok
Není tady
tetamon . ty máš můj obdiv s tou tchýní, to je neuvěřitelný a můžu se zeptat na docela soukromou otázku - nebojíš se, že se po porodu něco změní - jak je pořád v televizi - někdy pitomý filmy - že ten muž odnese dítě, že v tý rodině je hlavním rodičem otec, tchýně atd... ??
Není tady
kitkat napsal(a):
Jasně že vím jak je to dobrý
![]()
![]()
Taky jsem si párkrát trochu kousla a měla jsem vždycky pocit že mi z toho za trest upadne břicho
co vim, tak mi doktor říkal, že na začátku by se to nesmělo a spíš třeba v podobě kupovaný hermelínový pomazánky, kdy není prokázaný jak starej ten hermelín je a syrový maso...tak uvidíme, co to se mnou udělá, každopádně to bylo dobrý
Není tady
sa hlasim aj nadalej dva v jednom po veceri dnes to bol des a hroza, proste ma boli cely spodok a zada...ale dnes oproti vcerajsku aspon ked lezim tak je klud, akonahle sa postavim tak mi stvrdne brucho a boli to priserne, pred chvilou som prehlasila nech nikto nechce aby som rodila, ze tie bolesti fakt neee
nechcem strasit
ja mam placentu vpredu, pri filipkovi som mala vzadu.. co viem je problem ak by bola nejak na spodku hodne aby nebranila prirodzenemu porodu... jo a poobede mi isla zasa ta zatka nastastie bez cerstvej krvy
kit na pohyby som sa pytala mojej dr, a ona hovorila ze po styroch hodinach ked ho necitim tak sa mam snazit ho nejak prebrat, jedenim, lezanim na boku atd... co mi prisla docela dlha doba styri hodiny necitit..ale je pravda dneska tiez sa malo hybal len take sem tam presuny.. ale filipek ked zakrical halooo nech ide von tak sa prebral a ked ho skrabkal a hladil tiez sa pohol tak snad je vsetko ok...
idem docitat este zbytok
Není tady
4lí - už to brzy bduše mít za sebou, pak bude chaos a zajetí nového režimu atd...odpočívej co to dá, já se teď pořád mazlim s Jájou a užívám si tý pohody, když už sme zvyklý dělat si co chcem celé dny sem moc zvědavá jaký to bude potom - jak je sladim dohromady, abych každýmu dala tolik lásky a péče
Není tady
Já jsem stále s vámi Ale jsem po dnešku unavená, tak jdu
Dočtu si vás zítra
Není tady
Maryt napsal(a):
Já jsem stále s vámi
Ale jsem po dnešku unavená, tak jdu
![]()
Dočtu si vás zítra
¨
díky za info, dobrou noc, já půjdu taky
Není tady
teda tetamon obdivujem ta cim dalej viacej
inak saw som videla ale to co popisujes mi pride ze si v tom vobec nepamatam, to ste mozno mali nieco brutalnejsie..na to by som nemala.. co si pamatam tak jednotka sa dala, dalsi diel som hned na zaciatku vypla, to sa nedalo co si pamatam z jednotky je len to ze sedeli vsetci v jednej miestnosti priputany a nejak sa mali rozhodnut uz neviem o co presne islo... nasla som ze je to toto http://www.csfd.cz/film/173957-saw-hra- … ext=129178 tak nejak si to pamatam...
teto ja by som na tu ich kulturu nemala... ale s tym ponukanim u jedla to je bezne aj v cr, ze sa ta opytaju sto krat ci si este nedas atd..z toho kypim aj ja.. kto bude chciet si predsa zoberie na co bude mat chut...
nebojte sa keby sa nieco dialo kit podam hlasenie cez sms, ale uz ked sa bude fakt nieco diat, nech tu nesirim zbytocny poplach aby ste si nemysleli ze uz si z vas robim srandu
krtko dufam ze mas pravdu ze tie bolesti budu k niecomu a ze sa to tam dole chysta ale aj ja som uz nervozna aby bolo vsetko ok... uz aby to bolo alebo uz aby bol aspon pondelok.. mamina hovorila ze ked chcem cez vikend dorazi a mozem lezat.. v piatok muz ze je rozsvietenie stromceku tak neviem ci to zvladnem a nepojdu sami a ja budem lezat
Není tady
4lístku - neboj, do pondělí už budeš mít miminko u sebe...po odchodu tý zátky se většinou nejdéle do týdne porodí, já porodila 6.den. a určitě ty bolesti k něčemu jsou, zvládneš to pak v porodnici lépe !!!
Není tady
krtko presne tak, ja som si tiez hovorila ze teraz je to uz viacmenej pohoda ked to prve ditko je uz "velke" a nechcem aby to vyznelo nejak ze sa netesim atd tesim sa hrozne moc, ale ked si predstavim ze tu bude mimco zasa vsetko od zaciatku, nebudem stihat, budem nevyspata, chudak filipek bude odsunuty aj keby som sa akokolvek snazila .. jaj sa toho bojim tiez ale na mimco uz sa fakt tesim, na tu vonu cerstvu miminkovsku... som zvedava ako bude filipek reagovat a pomahat...
dneska som filipkovi povedala ze nemoze pit ladovu vodu(chcel silou mocou) lebo bude kaslat a potom nepride mimco a on mi na to povedal ze mimco moze prist ze on bude chodit kaslat do obyvacky to su niekedy hlasky
maryt gratulacia ku kontrole..pozeram ze sa asi este nic nechysta, ale mozno madlenka prekvapi a vyhupne raz dva este pred kontrolou
Není tady
ono to nějak bude a věřím, že to zvládnem já pořád říkám Jiříkovi, že tu bude brácha s nám,a že ho budu kojit, přebalovat atd...filípek je taky šikovnej kluk, už se těším, až mi Jiřík bude tyhle rozumy povídat
tak já se odebéřu do postele, přeju klidnou noc
Není tady