|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 … 42

Kdyz se rekne zavidim, zcela nekrestansky zavidim...
Tak jsem zvedava, az se sem priste zase dostanu, jak to bude vypadat...
Není tady

krtka: ale nebudes... se podivej na me
Ani jsem netusila, z ktere strany to prilitlo 
Není tady
dobry vecer 
som na vas prisla pozriet ked som vas tak zanedbavala 
docitala som parstran dozadu pri kojeni
oli lezi v klude pri mne a filipek spi tak mam na vas cas 
teda tetamon docitala som co ta postretlo presne, to si si uzila apozera ze stale uzivas, ale je to ako cez kopirak u nas ked som mala filipka, s tym kojenim nosenim... bud vysel na prse alebo som ho nosila, den a noc naopak, bola som chodiaca mrtvola, nestihla som si zajst ani na zachod ani sa najest, navarit to neprichadzalo do uvahy a sprcha bola za pol minuty a este placuce dieta... muzovi som volavala do roboty nech pride ze uz nemozem, byvaval filipek az brontovy co nemohol vytlacit brucho, blindil kazdu chvilu po kazdom kojeni prezliect, boli sme aj na vysetreni refluxu.. na brucho nam pomohol baby calm, sab simplex mu len chutil ze bol sladky nepomohol... nepomahalo masirovanie, nic, pomahala poloha ako pises cez rameno skrcene nohy, ked nahodou zazracne zaspal, tak nemohol ist do postele hned bol hore... neveril mi nikto ze cely den kojim..bolo to jedno kolo... neboj ono sa to upravi, ja viem lahko sa to hovori... oli radsej tukam je presny opak,za chvilu je najedeny, aj ked si dachne na prse tak pri tom je... ma problem so zaspavanim cez den ale topreto ze tu filipek beha krici, startuje auto ... v noci spi pekne... posledne tri dni nad ranom nemoze zaspat ked ma kojenie o pol piatej je ocividne vyspaty, takze som podavac dudlika
problemy s bruchom mava, ze sa rovna, krci potom je prt a je mu dobre a zaspi ale nastatie pri tom neplace... teraz nekakal tri dni tak je trosku nervoznejsi ale bez placu.. inokedy zas kaka dessatkrat za den
ja som vtedy nemala nikoho na nosenie ani na navarenie, bolo to prisernych sest tyzdno ale preslo to neboj
vtedy som sa dokonca nezobudila ani v noci na plac filipkov, a to uz je asi co povedat ze som bola tak mrtva... muz ho prebalil a podal mi ho na kojenie... on mi vtedy hodne pomahal... ked budes mat druhe tak to druhe bude v pohode.. myslim ze je to tak zariadene, pretoze teraz mat druhe ako bol filipek tak to by som fakt nezvladla... stacilo tri dni filipkovych horucok do toho nespiaci oli cez den a ja som lietala od jedneho k druhemu a nic nestihala a cely den som nejedla az o siedmej vecer, kojila som a medzitym merala filipkovi teplotu... tetamon je super ze ti vasi pomahaju ono sa to naozaj utrasie
som napisala roman
ale vidalo by to na knihu aj to nase sestinedelie..ani som si filipka vtedy neuzila, proste som nevladala...ked si predstavim ze fakt len plakal a plakal 
cizinko sophinka je krasna, podarila sa vam, a podoba sa na maxika?
a co maxik na sofinku? ozaj a to je gombicek na fotke, ci uz ma nausnicky?
krtko nakukujem ci uz uz a este ste dva v jednom..ale neboj on sa to raz naraz rozbehne a pozeram ze budete mat krasne vyupratovany byt a uzivas si pekne s muzickom
a ako sa maju sadourkovic? co tomasko?

Není tady
4li tak ja se pod ten tvuj popis maleho Filipka podepisu...Maxik byl uplne to same, ale uplne...do nejakych ctyr mesicu komplet nosici miminko jinak rval. Nechtel ani kocarek ani postylku, byl to fakt ocistec. U kojeni propukal v plac, protoze zaroven tlacil a to mu neslo. K veceru mel treba hodinove uplakane zachvaty, budil se s revem, ze to vypadalo, ze ho vrazdej. Si to umite predstavit v noci jak jsem se vzdycky lekla. Sophinka je pravy opak, tu musim i budit na jidlo, je schopna spat i pet hodin v kuse. A kdyz se probudi, tak si tak mruci a funi a hazi rukama, ze v noci nevim jak takhle dlouho sermuje nez se vzbudim. Takze ja stiham vcelku v pohode a Maxik zase takovou zmenu doma nepocitil, protoze na nej mam cas. Ja si i trosku myslim, ze to uplakany miminko maji trosku i na svedomi maminky, ze se jako hodne strachujou, hodne to resi...coz je u prvniho normalni...a kdyz pak prijde druhy, tak za prve maji uz nejake zkusenosti a za druhe nemaji cas jenom pro to miminko...takze to je potom jakoby vic vyrovnanejsi. Protoze nervozita matky se fakt na mimcu hned odrazi.
Jo a Sophinka ma nausnicky uz z porodnice, tady se davaji treti den po narozeni, pry jsou ty ouska jeste tak slaby jak papir, ze to ani neciti. A je fakt ze to Sophince ani nenapuchlo, ani to nemela cerveny, jak kdyby se s nima uz narodila 
Není tady
cizi nooo ked ho do jedenastej dostanem do postele bude dobre
ale vstaval o siestej a bol uplne hotovy sam sa o pol stvrtej zobral ze ide spinkat a ked este neni uplne ok tak som ho nechala spat od pol stvrtej do siestej...
cizi s tym druhym mimcem mas pravdu neriesim da sa povedat nic
nejak to nestiham .. ale pri prvom je to jasne ako pises sledujes snazis sa co najviac... inak ja som prestala budit uplne ked pekne pribera, pocurane plienkz ma hodne tak ho necham spat aj osem hodin...dr hovorila budit po siestich..prso sice trpi lebo ma vzdy tesne pred vybuchom ked tak dlho nekojim
som dnes odstriekavala a tak bolo natlakovane ze to neslo zastavit a same to striekalo
druhe je jak ususena slivka
max 30tka v nom..ale na zastavenie stikutky to staci
my kojime minimalne po troch hodinach, co som u filipka nepoznala, u neho kludne po hodine hodinu aj dve takze permanentne 
ozaj nas oli sa zacina podla mna vedome usmievat, to je krasa
ale najkrajsi usmev ma po odgrgnuti ...jak slniecko na hnoji, ale ten je nevedomi si myslim...
jo tetamon si sa pytala ci si nemozu deti zvyknut na nosenie, pri takto malych to neriesim, boli v bruchu 9 mesiacov pri tebe a teraz zrazu su vonku tak chcu byt v teple aj dalej pri mamce tak to tak beriem a kludne nosim, filipka som tiez tak nosila a myslim ze to z neho zavislaka neurobilo... bol hodne velky zavislak na mne ale to kvoli tomu ze som bola len ja s nim stale.
akurat mi zaspal na prse, u neho staci akoby potiahnut na odpojenie a zacne dalej pit alebo poskrabkat na brade.
jo a k tomu cisteniu co som mala ist, chodila som obden na injekcie co ma mali docistit, 4x som ju dostala..a nic sa nedialo, nakoniec som to isla konzultovat k mojej dr, dala praskz co sa davaju po potratoch a nieco zo mna odislo a za tyzden som uz podla mojej dr tam nic nemala a narkoza by bola zbytocna...mojej dr verim takze do nemocnice som uz nesla...uz po filipkovi ma v nemocnici zbytocne hnali na cisenie, nakoniec som to tiez riesila s mojou dr a revizia nebola treba... ono totiz prvych sest tyzdnov patrime pod nemocnicu tak preto som chodila tam...

Není tady
Ahoj holky,
stíhám jen dočítat, nějak mám málo času
Právě jsem dožehlila a za chvíli vezmu Madlenku Honzovi z postele, kde oba usnuli. Mají hlavu na stejnou stranu a tváří se úplně stejně
Čtyřlí - myslím na vás - být nemocní ještě v takovém počasí, to je pěkná patálie
Krtí, naše bojovnice, určitě už to nebude dlouho trvat, neboj.
Teta, kojení se určotě ještě rozběhne, u mě to začalo klapat stoprocentně až 3. týden, do té doby jsem s tím trochu bojovala 
Užijte si zítra Silvestra a do nového roku jen všechno dobré 
pa, já jdu kojit a pak doufám chrnět 
Není tady

ahooj,
tak na monitoru ok
kontrakce vytvářely mini pidi kopečky, ale aspoň něco, už mi to dokonce skočilo i na 10
tak si jdem te´d lehnout....po cestě v autě byli ani ne bolesti jako spíš tvrdnutí po 5 miniutách, tak sem se začla těšit, ale teď necejtim v tom fofru nic, tak uvidíme co bude 
bambi - žádná smska ? 
Není tady
Zdravime z porodnice!
Ja si tady evidentne jeste par dni pobudu, nejak me to tentokrat dostalo, jsem uplne hotova. Populacni explozi za nasi rodinu definitivne ukoncujeme
Mala je moje zlaticko, dneska ji mam poprve u sebe na pokoji. Vcera jsem jeste nevedela ci jsem. Kojeni nam docela jde, samotnou me to po cs prekvapilo. Zatim je uplne bez prikrmu
snad to jeste nejakou dobu vydrzi.
Jdu se juknout, co je tady noveho a zkusim si neco docits nez budeme kojit.
Není tady
Ahoj 
Tak dokojeno a dočteno tak můžu v rychlosti něco napsat.
Teto jak řešíš chovat/ nechovat= nerozmazlit. Na druhou stranu kdy by sis chtěla svoje miminko chovat a ňuňat když ne teď až vyroste už o to nebude stát. Já Štěpulu chovala kdy to šlo a rozmazlený nebyl. Uvidíme jak Matyáš.
Kojím po 2-4 hodinách jak kdy. Ale je to fofr tak za 10 minut je nabaštěný, takže pohoda.
Krtko držím pěsti snad se už dočkáš 
Není tady
Tetamon rychle to sem napisu nez se schumeli neco jineho 
Tobi rozhodne neni vic nemocny. Prvni rok snad ani nezastonal, atb mel jednou a to jsem presvedcena, ze bylo spis pro jistotu nez z nutnosti. Jasne, od te doby, co chodi do skolky, vic nudli a kasle, ale to je celkove dost mirna reakce na tamni prisun viru a bacilu.
Kazda kapka materskeho mlika dobra, vo tom ani, ale ne za cenu polomrtve matky. Zkuste to, pokud ne, da se nejakou dobu existovat s dokrmy nutrilonem. A tam je aspon ta vyhoda, ze muzes dat nejaky specialni nutrilon na reflux nebo na koliky.
Není tady

Teda, vy superzeny, ze jeste v porodnici netite 
Ja jdu za chvili budit to svoje nunatko (stejne nosim a nunam, i kdyz vcera vecer jsem se pristihla ze jsem mela chut s ni zatrast, protoze mi u prsa behem peti minut usne a muzu ji stavet na halvu, hazet od prsa k prsu, nic s ni nehne, ale jakmile ji vezmu od prsa, tak behem peti minut rev a hledani
) No, parkrat to vydrzim, a pak dam dokrm (ted se mi podarilo sehnat pani, ktera mi dodava svoji materinu, tak aspon budu dokrmovat materinou a budu doufat, ze se mala nejak chyti - pry je to usinani u tak malych deti opravdu az moc bezny 
Achjo.
No, uzivam si ji po kratounkych chvilickach, kdyz zrovna nekrici a nekrouti se a ja nejsem nestastna z toho, ze nevim, jak ji pomoct 
Tak vam holky preju krasny novy rok, a hodne stesti a zdravi, s tema nasima dareckama 

Není tady

Tetamon - vydrž - bude líp
Kitkat - tak přeju brzké uzdravení a jsem ráda, že vám jde kojení dobře
a co Tobík povídal na malou ?????? Já kojila 11 měsíců hodně - ne uplně plně, protože pak už dostával kašičky a různý sarapetičky,ale pořád pil dost a musím zaťukat, že rýmu měl 3x, z toho 2x byl nemocný jako že nemocný, ale jednou z toho to byla reakce po očkování
takže si myslim, že to bylo hodně tím kojením 
jinak už sem se vnitřně srovnala, že si holt budu msuet počkat, až si sám řekne, že chce na svět. Je to strašně náročný na to, že nevim minuty, kdy to může začít, tak toteď házím za hlavu a pouštím se do výroby Silvestrovského obědovečeře - maso se zelím (asi tak pro 12 lidí) a domácím knedlíkem...a večer jednohubky, chlebíčky, padne i šampus a nějaký brambůrky
moc vám holky přeju šťastný vstup do nového roku, silvestra neuznávám jako den pro "povinné" ooslavy, ale i tak vám přeju aby ste si to užili se vším všudy. Vůbec vás neznám, ale moc doufám, že třeba někdy uděláme sraz a já si budu moc zařadit pod vaše přezdívky i konkrétní obličeje 
Není tady
Teta drz se! Fakt na tebe moc myslim.
Krtko a ostatni uzijte si silvestra a do noveho roku vsechno nej!
Ja si zadny mnamky nedam, jsem rada, ze mi dneska po vic jak dvou dnech hladoveni konecne dovolili neco k snidani. Byly to nelepsi piskoty meho zivota!
teda ten vyvar co jsem mela vcera nepocitam
uvidim jak se vytahnou se snidani.
Krtko Tobi se male vsimal jenom trochu, ale mel docela zajem, dal ji pusinku a pujcil ji plysaka. Kdyz odchazeli, tak se sam od sebe na ni jeste sel podivat. Kouzelny. Hodne u nas zabral darek jakoby od segry, s tim si pry nadsene hraje.
Není tady

Kit - o tom dárku sem slyšela, ale pořád váhám, protože si myslim, že jiřík je na to ještě malej..mám připravený kindervajíčka a nějaký dobroty, to si myslim, že zabere v tuhle chvíli víc.
Kit - přesně si paamtuju na jídlo po hodinách bez pořádnýho jídla, nesměla sem ani snídat nic, tak pak sem oběd snědla s takovou chutí jak dlouoho ne a byli to brambory s něčím
(něčím protože to nešlo identifikovat
) tak přeju ať seš brzy ok 
Není tady

Holky také Vám přejeme hezkého Silvestra
Těm co mají drobečky už u sebe, tak hodné miminka a těm ostatním pohodové porody
Minimálně pro mě bude rok 2011 plný změn a moc se na ně těším 
Není tady

Krasneho silvestra, holky, tem, ktere treba miminka v brisku vydesi ohnostroje natolik, ze pujdou nakonec do porodnice, preju rychly a snadny prubeh a krasnou odmenu 

A tem, ktere uz mame miminka u sebe, preju hodne zdravi a spokojenosti s tema nasema pokladama a zbytkem rodiny, at se nam hezky sziva 

Není tady
Teta ja ti nevim s temi ohnostroji
Tady je to pod Vysehradem a docela to tu strileji uz ted. Rozhodne nejsou delobuchy nic pro miminka. Trochu se bojim, jak to tu pofici o pulnoci
Holky nerikejte, ze nase Beruska bude jedine miminko mezi svatkama? Preci nas v tom nenechate! Sup sup, jeste mate chvilku! 
Není tady
Za náš tým M+H+m taky přeju krásný nový rok 2011
V roce 2010 jsme měly mimča v bříšku, rok 2011 bude plný nových zážitků s našimi drobky, a to venku

Já osobně přidám ještě jedno díky, protože v době, kdy jsem byla těhotná a měla jsem ty svoje depky, jste mě hodně podpořily.
Takže ahoj v roce 2011! 

Upravil(a) Maryt (31. 12. 2010 21:25)
Není tady
Ahoj děvčata i já se přidávám k ostatním a přeji Vám do toho novího roku 2011 jen samé zdraví, štěstí a spokojensti.
Hlavně spokojená miminka vy které je už, máte u sebe a mi které je máme v bříšku tak ať už nás dlouho netrápí a jsou tu za chvíli mezi námi. Přejeme Jitka s nikolkou
Není tady
Hezky novy rok 2011 vsem!!! 
Ja se priznam, ze jsem veskere oslavy zaspala
Ale kdyz ja byla tak unavena a s tim nachlazenim a kaslem jsem fakt KO...takze jsem asi udelala to nejlepsi 
Krti ja jsem taky koupila Maxikovi darecek, ze mu prinesla sestricka...koupila jsem mu malou Formuli a byl moc spokojenej. Ale je fakt ze Maxik je o rok starsi a az moc chytrej...takze jsme se radeji pojistili. Ten den to zabralo.... ale ted ty prazdniny, jezisi ten zlobi...obcas me fakt vytoci do bela a jeste se smeje. Proste od rana do vecera dela veci, ktery vi ze nema a na nejaky to nedelej vubec neslysi. Vcera jsme meli odpoledne navstevu, no ja se za nej uplne stydela... az me to pak rozbrecelo, tak to na nej zabralo, ze je maminka smutna...no ale prece nebudu bulet pokazdy kdyz zacne zlobit 
Není tady

Ahojky, tak já vydržela silou vůle do půl jedné
četla sem knížky, v telce nic nebylo, koukali sme na DVD se silvestrovskou zábavou
v noci bolest, ale přešla...číhám na každou další, cejtim spodek jak blázen, ale žádný pravidelnosti
Cizin - přejde to...zkouší co vydržíš, bojuje asi o přízeň - vydrž, opakuj mu jak moc ho pořád miluješ, že se nic nezměnilo a bude to ok
uvidíš, že až bude trošku lepší počasí a bduete moc lítat všichni venku tak to nebude tak hrozný jakobejt zavřený 
možná přibalím nějaký autíčko s sebou pro jistotu...
Jiříka jsem rodila 40+3, jako dnes...tak třeba
už sem blázen s tim co kdy a jak
a co ostatní jak ste si to užili ? 
Není tady

Maryt: krasny, zrovna vcera vecer jsem pozorovala svuj megapalec, kdyz jsem ji drzela hlavicku na dlani 

kit: tak u nas ohnostroje s miminkem ani nehnuly. S maminkou jen malinko (krmeni bylo o pul dvanacte, pulnoc uz nevim, a dalsi krmeni bylo o pul treti, tak to uz byly jen takove ozrale dozvuky
Po dlouhe dobe jsem prospala silvestra a nejak mi to vubec neprislo 
Tak hezky start, pamatujte: jak na Novy rok, tak po cely rok, tak at jste krasne opecovavane, mate usmevava miminka, zlate manzely, pohodicku...
Není tady
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 … 42