|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 42

Tak jak vas tak ctu, tak cekam, cekam, ktera z vas bude dalsi, ktere zimnatko se nam v plne parade vyloupne 
Uff, musim rict, ze na me to ponocovani a pobihani po doktorech dneska dolehlo a nejradsi bych lehla a spala a spala a spala a spala... Bohuzel to male stesticko mi to nedovoli (o to vic, ze citi, ze jsem nervozni)... No, sranda, to materstvi 
Budu doufat, ze se mi to podari nejak rozchodit...
Kit: a je maly nejak vic nemocny nebo neco? Ja o to kojeni zkusim pobojovat, ale nejak nejsem schopna prekonavat supermani vykony, bez spanku proste nefunguju...
Není tady
Holky tady mate hezky popsane jake zmeny vas cekaji od noveho roku v porodnem a rodicovskem prispevku: http://www.novinky.cz/finance/220859-ro … rtaji.html
Není tady
Ahojte, tak u mě taky stále nic.
Krtko, doufám že v poradně dneska nějaké dobré zprávy? že se to chystá?
Včera jsem odklízela sníh před garáží a půlku příjezdovky (máme víc než 100m), pak jsem nanosila dřevo do kamen... pak svařák... a furt nic.
Večer jsem už ale dostala takovou depku, že jsem ani neměla chuť na další pokus vyvolání sexem.
Našla jsem si na břichu na jednom místě strie, to mě úplně dostalo. Do teď tam nebyly. přibrala jsem už skoro 16kg. Už toho mám fakt dost...
Taková krásná miminka tady vykukují a já furt chodím jak velryba
Není tady
Cizinko, jojo... Já mám termín 31.12. Myslela jsem, že porodné stihneme, ale už pomalu začínám počítat s tím, že budeme bez něho.
Sice samozřejmě nejsem těhotná kvůli porodnému - ale jako bonus do začátku by to rozhodně bylo fajn....
Není tady

Ahoj Bambi!!!Neboj nejsi sama, kdo se cítí jak velryba
Já mám nahoře už 19kg a 3 týdny ještě přede mnou
Ale přeji ti, aby se to co nejdříve rozjelo a eventuelně jste stihli to porodné 
Není tady

Tak sme zpátky a krom šílený únavy mi není nic...sem unavená jak nikdy, nedokážu pomalu ani držet oči..tak sem si vzala železo a snad to bude tim a dodá mi trošku energie. V pátek jdu na potermínovej monitor, tak sem zvědavá na čem se s doktorama domluvíme. Jak sme tu nebyli, tak tu máme 17 stupňů, tak sem zalezlá v posteli a čekám až manžel roztopí
Malej je u babičky, tak mám chvíli klidu
Jinak s porodným už nepočítám, hlavně ať je malej zdravej a vše proběhne ok. Jen už nemám sílu, energii, ani psychika není ok..prostě už chci porodit a začlenit se do novýho režimu..tohle je o ničem...
ale bude líp
tetamon - zvládneš to, neboj...člověk je tak moc unavenej, ale jednou se ti to podaří si taky lehnout - hlavně zkus spát když malá spí 
Není tady

Krtí
věřím, že už to bude brzo za tebou. Normálně je mi vás líto 
Není tady

Liciášku, seš moc hodná, díky. Když má člověk pár týdnů do termínu tak je naděje, že porodí dřív..takhle mám hrůzu z vyvolávání - i když co si budem povídat, ono je jedno jestli ta bolest má přijít tak nebo tak...aspoň, že už je jistota, že do těch 10-12 dnů už bdue malej mezi náma 
Není tady
podavam krasnu spravu od kit 
ahoj, dneska pred 9 se nam narodila Berenika, 4,06 kila a 51 cm. Pospavam na jipce a tesim sa az mi ji prinesou.

Není tady

4lí - děkujeme za info. Moc gratulujeme Kit a upřímně závidím
Ať jsou holky brzy spolu 
Není tady

Kit moc gratulujeme
Berenička je kus ženské 
Není tady

tak sme byli v hospodě na šipkách a pivu, td si dám horkou koupel a pak manžel uvaří véču
a co vy děláte ?
Není tady

Teda Krtí
Docela ti závidím. Jak já bych někam vyrazila, ale ten můj lenoch zas chrápe, tak tu čučím do pc a nudím se 
Není tady

tak sem najedená a celá plná
Liciášku - určitě si užijete silvestra. Já už pomalu plánuju páteční nákup rohlíků a tvarohů na pomazánky - miluju jen tak si udělat jednohubky, hrát u toho karty a povídat
teď sme to s manželem zažili po 2 letech, jak byl jiřík u babičky s dědou a musim říct, že je škoda, že sme to 2 roky uplně přerušili
a cos dělala ? koukáš na telku ??? 
Není tady

4li: velike gratulace Kit, at se ji to krasne hoji a muzou byt holky rychle a snadno spolu. 

Není tady
Kit blahopreju k narozeni princeznicky, teda 4 kila to je proti nam kus zensky. Tak at ji to vydrzi a pekne papka!
No vidis Krti tak aspon muzes na sipky a na pivko, to ja si ted zase dlooooouho nezajdu. A s tim nasim triletym zlobivym rarachem bych asi ani do restaurace ted nesla, mohl by ji zdemolovat 
Není tady
ahojte po dlhej dobe 
kit budem urcite pozdravovat... 
som sa tu dlho neukazala, takze som neni vobec v obraze ktore mimca uz su na svete
u nas je katastrofa uz druhy tyzden, vsetci sme chori a samozrejme najhorsie je na tom oli pretoze je total zahlieneny, dneska uz sme vymenili nasivin za pamycon, pretoze sa mu to len zhorsuje, odsavame co dve hodiny aj v noci ale aj tak ledva dycha
inak vianoce boli v pohode, neverili by ste ale vecerali sme o desiatej
ako sme chori tak sme vsetci spali do siestej vecera, filipek si rozbaloval darecky do jednej v noci
sme ostudy v takomto case vecerat ja viem
oli ma 3990 gramov pekne pribera, dnes sme boli u dr, lica mu pekne vysia 
tetamon vidim ze uz ste doma aj vy, musim docitat naspat co ta to postretlo ze tak rychlo mimco bolo vonku..a co tchyne na mimco a muz vas opatruje?
co dita drzia sa?
cizinka pozeram podla metriku sofinku uz ma tiez doma
velka gratulacia, co maxik na mimco?
krtko drzim palce aby sa porod rozbehol a bol rychly ako u nas
mozno budete mat novorocne mimco a budete v tv 

Není tady

Ahojky, tak 4lí -držím palce, aby ste byli brzy a hlavně Oli v pořádku. Je to hrozný když se nedokáže mimču moc pomoc.
Já dneska přecházím do útoku a splním svůj plán B - umýt okna, ale jen zevnitř, protože venku je enchutných -15,5, vyžehlit a vytřít...
stejně to bude k prdu, ale aspoň tu bude uklizeno 
tak bambi už asi porodila, kéž by 
Dituška se šetří 
a my jdem snídat
pěkný den přejeme
Není tady

Dobré ranko!!!Krtí, přeju ti, aby tvůj plán B měl nějaký účinek
Po dnešní noci, ti to vůbec nezávidím, tak špatně jako dnes jsem snad za celé těhu ještě nespala
Já mám dnes v plánu trochu poklidit a odpoledne do města pochodit nějaké obchody, ale jsem tak vycuclá, že nevím jestli to neodložím na zítra 
Upravil(a) Liciáš (30. 12. 2010 8:23)
Není tady
Dobre ranko vsem!
Lici koukam, ze jsi tehu 37+4, nase Sophinka se narodila 37+5 treba ta divna noc byla od neceho 
4li my jsme taky vsichni nastydly, nejvic asi ja...porad je mi zima a na to se zase zacnu potit jako blazen...nevim jestli jsou to hormony nebo chripka...ale v noci si musim normalne menit pyzamo, mam ho uplne mokry. A taky mam peknej kasel, vzdycky kdyz kaslu, tak mam pocit, ze se mi trhaj rodidla
Krti dlouho uz zbyvat nemuze neboj, kazdy dnem se to musi rozjet. Nejaky poslicky citis?
Není tady

Cizin - poslíčky neposlíčky, nepoznám to. Bolesti ám už asi 10 dní v různých dobách dne, dneska v noci mě bolest vzbudila a normálně sem se těšila na další a nic
ale dneska jsem vstala se suprovou náladou a energií, tak ji využiju pro úklid, připravím si odsávačku atd...i kdyby nic, tak budu mít uklizenej byteček
S tím smrkáním a kašláním - to je asi uplně všude, my sme z toho už "venku", ale pořád smrkáme a kašláme, naši jsou nemocný, brácha je nemocnej..no prostě všude kam se podívám, tak tam někdo něco má.. snad to počasí povolí a bude trošku stálejší.
Liciášku - nákupy ti neutečou a kdyby náááhodou, tak budeš mít svůj poklad třeba už u sebe 
Není tady
Gratuluju Kitkat k holčičce!!
Cizinko - ty návaly mám taky, chvíli je mi šílená zima a v noci jsem totálně mokrá, to jsou hormony, měla jsem to i u Danielky.
Krtko - soucítím s tebou!
My jsme teď byli na kontrole a mladej má už 4,2 kg, přibírá strašně rychle, já si říkala, že má nějaký velký panděro 
Není tady

4li: proste jen odtykala plodova voda, ani jsme to kdo tusili, tak pak na kontrole rovnou pod kudlu (protoze myom, tak ani nevyvolavali)...
Jsme u mamky na Morave, protoze jsem mela strach, ze tam nebudu mit pomoc (a cim dal vic si uvedomuju, ze bez ni bych to asi fkt nezvladla a skoncila nekde v Bohnicich, nebo tady u nas se rika v Kromerizi
) Fakt je to straslive narocny. Nechce papkat, nepribira, nedari se mi ji ukecat jenom k prsu, ale kojeni se mi nechce tak snadno vzdavat, takze cinnosti kolem hromada, do toho koliky, obraceny den-noc, no ne, fakt bych to sama nedala 
Cizi: Zuzi: jojo, to poceni jsem mivala taky, a bylo to priserny. Chlap zmrzly zababuskany pod perovou preinou az po usi a ja upocena tak, ze jsem pyzamo mohla zdimat 
krtka: treba ten prival energie je takovy ten naznak prirody "honem udelej, co musis, pac pak uz to nestihnes"
)
Není tady

tak, vydatnej spánek je za náma, tak teď by to mohlo pomalu začít
tetamon - uvidíš, že za chvíli to bude všecko ok a moc moc tě podporuju v tom kojení - nejsem z těch co brání kojení za každou cenu, ty umělý výživy jsou dneska téměř totožný s mateřskýjm mlékem, ale chce to vydržet a alespoň zkusit udělat max pro přirozené kojení, šak to za to pohodlí potom stojí 
Není tady
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 42