Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 23. 11. 2010 14:26

Kuty
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 2. 2007
Příspěvky: 2773

Re: Oslava pro jeho děti

No právě,vypadá to až nevěrohodně pro dnešní dobu a možnosti emancipované samostatné pracující ženy,že  Setupka je jen ta utlačovaná a využívaná.

Každopádně za sebe napíšu,že mě by teda stačilo vidět,podle toho co píše Setupka,ty jeho děcka jen jednou jedinkrát a víc už teda ne.A ne abych jim ještě přes víkendy chodila vyvařovat a dělala pro ně nedej bože oslavy.

Není tady

 

#27 23. 11. 2010 14:56

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 1987

Re: Oslava pro jeho děti

aprill napsal(a):

setupka napsal(a):

Ahoj, potřebovala bych slyšet nezaujatý názor. Můj přítel chce, abych pro jeho děti připravila narozeninovou oslavu. Byli by tam jeho děti, rodiče a sestra s rodinou. Nebydlíme spolu, navštěvujeme se o víkendech a kdy se nám to hodí. Takže lidí na hostinu dost. Dort by v krajním případě udělala jeho matka nebo by ho objednal. Ostatní samozřejmě na mě. Byla bych na to sama, děti nepomůžou, při sebemenším požadavku na jakoukoliv práci se ohrazují, že nebudou dělat otroka a čas tráví u počítače. Přítel s něčím menším pomůže. Když jsem naposledy řekla, že se mi něco vůči mě v souvislosti s jeho dětma nelíbí, málem jsem se rozešli. Sama toho mám teď požehnaně, v práci mě drtí, doma dělám menší úpravy v bytě, k tomu starosti se staršími rodiči a mám pocit, že je toho na mě moc. Poraďte, jak se mám zachovat.

Nevidím důvod proč by jsi nemohla hostinu uspořádat . Teda pokud chceš , jestli nechceš, tak nic nedělej.

Já zas nevidím důvod, proč bys ji pořádat měla. Teda pokud sama nechceš tongue

Jsi snad služka? Nejsi, tak nedovol, aby tak s Tebou zacházeli.
Naprosto souhasím s Rejkou, napsala to nádherně.
Holka, dej se do kupy, vždy podle toho co píšeš, jim děláš, s prominutím, blba.  A na to je tak fajn ženský škoda, nemyslíš? storstark smile


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

 

#28 23. 11. 2010 14:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Oslava pro jeho děti

Podža mňa je úplne jedno, či priatež pomáha - poažmo či sám alebo na požiadanie - vo chvíli, keď JU o pomoc neprosí, resp. NEPÝTA SA JEJ, ale OZNAMUJE va . To je pre mňa rozhodujúci rozdiel. A ak ešte manipuluje aj s jej návštevami u rodičov a diriguje celú JEJ rodinu dumbom hmm , tak to je finita la commedia.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#29 23. 11. 2010 14:58

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 29. 8. 2006
Příspěvky: 1732

Re: Oslava pro jeho děti

Setupko, a když se tě teda přítel ve čtvrtek zeptá co budete vařit, co mu na to řekneš? Vymýšlíš hned něco nebo se jej v klidu zeptᚠ"já nevím. Měla bych chu na... Uvaříš mi to?"

Třeba je to jenom tak, že on naznačí a ty to hned považuješ za to, že chce aby jsi to udělala a ty to udělat musíš. Pamatuj si, že nemusíš. Musíš jenom to co chceš ty sama wink

Jinak podle toho co píšeš, bych si s tvým partnerem asi už dávno promluvila. Co se výchovy týká, jeho urážení a tak. Můj bývalý přítel měl 2 letou holčičku. protože se bál, aby ho měla ráda a chodila ráda za ním, vychovával ji a určitě ještě vychovává stylem, nikdy ji nenaplácá a malá může co chce. Ve svých 2 letech si opravdu dělala co chtěla, dostala všechno, jeho bila a když na ni alespoň zakřičel, začala po něm křičet taky. Dokonce se i rychle naučila říkat "do pi..e" a přítel na to nic.
Když mi řekl proč to dělá, vysvětlila jsem mu, že malá si ke mě nedovolí to co k němu (protože ji přes tu ruku klidně plácnu) a stejně mě má ráda. Večer mi chodila dávat pusiny na dobrou noc a jeho kolikrát "přehlídla". Stejně to ale nepochopil sad A já jsem ráda, že už spolu nejsme, protože v případě společného dítka by to byl kámen úrazu. Ale to jsem te´d malinko odběhla  gloria

Není tady

 

#30 23. 11. 2010 14:59

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté
Registrovaný: 1. 12. 2009
Příspěvky: 1888

Re: Oslava pro jeho děti

Aprill,většinou,možná dokonce vždycky, tu dostaneme "nabídku" k diskuzi jen z jedné strany. To by se musel vyjádřit i Setupky partner,aby si člověk udělal trochu lepší představu pro svůj úsudek.
Kuty,bohužel i v dnešní moderní době,která dává tolik možností se najdou lidi,kteří se nechají utiskovat až zotročovat.Mám sousedku,která je toho "krásným" příkladem. Hezká,inteligentní,schopná ženská,která se pro mě z nepochopitelných důvodů nechá ovládat svým despotickým manželem.


„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

 

#31 23. 11. 2010 15:00

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 1987

Re: Oslava pro jeho děti

Kuty napsal(a):

No právě,vypadá to až nevěrohodně pro dnešní dobu a možnosti emancipované samostatné pracující ženy,že  Setupka je jen ta utlačovaná a využívaná.

Někteří lidé jsou prostě AŽ MOC hodní, snaží se ostatním vyhovět bez ohledu na sebe sama.  Mám takovou sestřičku, snad neexistuje hodnější člověk. A moc lidí to ví a moc lidí toho zneužívá. Pak to sestru bolí, ale nezabrání jí to, aby  příště nepomohla zas.
Taky jsem byla taková. Naštěstí jsem si dala "na ústa" a dnes už to nedovolím smile


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

 

#32 23. 11. 2010 15:39

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 30. 1. 2007
Příspěvky: 1574

Re: Oslava pro jeho děti

No, ten přítel pravděpodobně své děti  "uplácí", částečně na Setupčin účet. Co jsem měla příležitost pozorovat, je to velmi časté. Takový folklór a řekla bych, že jeden z opravdu špatných následků rozvodu. Často to však vzbuzuje dojem, že se tatínek (většinou jsou to tatínci) o děti zajímá a pěkně stará.


Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

 

#33 23. 11. 2010 15:43

Kuty
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 2. 2007
Příspěvky: 2773

Re: Oslava pro jeho děti

Asi se takoví lidi vzájemně přitahují,jinak to neni možný,že já jsem takovýho kre.téna ještě nepotkala.Nemělo by to s ním dlouhého trvání,protože buď on mě nebo já jeho bychom asi velmi brzy kopli tam,kde se zádům přestává slušně říkat.big_smile

Není tady

 

#34 23. 11. 2010 17:53

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: Oslava pro jeho děti

Setupko, za této situace - nedělala. Jestli si chce předcházet dětičky, tak sám...
Kdybyste spolu měli společnou domácnost, tak neřeknu. Ale to by pomáhal. A co by nepomohl, nezařídil - to by prostě nebylo. Jsou to jeho děti.
A jestli vyměkneš, tak se nehoň. A všichni pěkně dorazí po obědě, kup dort a chlebíčky, nasyp brambůrky... nějaký pití může koupit on... A hotovo, ne? tonguewink Taky můžou každej dostat jednu laskonku a kafe... to by se o tvé oslavě mluvilo dlouho a hlavně - nikdo by po tobě už nikdy nic nechtěl... loltongue

Není tady

 

#35 23. 11. 2010 18:25

pencila
♥♥♥----
Registrovaný: 22. 9. 2008
Příspěvky: 210

Re: Oslava pro jeho děti

Já myslím, že byste se o oslavu měli postarat vy dva - spolu jet udělat velký nákup, rozdělit si úkoly ap. Když je ta oslava pro děti, tak bych je do samotné přípravy moc nenutila.. My přípravu na takové velké náštěvy děláme tak (běžně k nám jezdí 10 lidí, ale zvládli jsem i přes 20), že já mám na starost organizaci, tzn. kdo kdy přijede atd., spolu nakoupíme, muž vaří a já uklízím barák. A stejný scénář je když je to pro naši nebo pro jeho rodinu. Máme výhodu v tom, že můj muž se vyžívá, když vaří pro vetší množsví lidí, já se toho naopak děsím :-D

Není tady

 

#36 23. 11. 2010 19:30

agewa
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 2. 2008
Příspěvky: 4341

Re: Oslava pro jeho děti

setupka napsal(a):

Nebydlíme spolu, navštěvujeme se a prostě chce, abych u něho bývala o víkendech, když nemá děcka, jsme někdy i u mě.
zpravidla už ve čtvrtek septáo budeme vařit. Děcka totiž nechtějí jíst, co on uvaří. Když náhodou něco na ten víkend mám (sraz s kamarádkou, práci na zahradě) je dotčený, že se vyhýbám jeho dětem a řeší to i jeho rodiče.Takovou oslavu jsem dělal už před půl rokem a měla jsem dost. Pro mě osobně připravit oběd a jídlo na celé odpoledne pro 12 lidí není úplně snadné, Třeba jsem neschopnáhmm Znamená to pro mě dojet už v pátek hned po práci, nakoupit a  něco upéct.
Pravda je, že říkat NE neumím a když náhodou, je uražený a nemluví se mnou. Moc manévrovacího prostoru není.
Exhibicionista nejsem, mně přijde nedůstojný, když se mně přes den ani letmo nedotkne, aby to neviděly děti.
Taky mně trochu vadí, že se mně nezeptá, jestli mu pomůžu, ale bere to jako samozřejmost.
Výchocu si netroufám hodnotit, protože vlastní děti nemám, ale oslovovat otce "seš blbej" a "nakašli si" není podle mě úplně v pořádku. To totiž vadí jenom mně.

no nevím, nějak mě nepřijde , že v tom vztahu jsou DVA svéprávní partneři, co ti vlastně tenvztah dává?

Není tady

 

#37 23. 11. 2010 20:00

setupka
♥♥♥----
Registrovaný: 22. 11. 2010
Příspěvky: 126

Re: Oslava pro jeho děti

Tak chápu, že teď může vypadat, že na přítele kydám všechnu špínu světa. Jsou to spíš moje myšlenky, které se mi neusále honí hlavou, protože neznám řešení, neumím řešit, neřešila jsem...všechno dohromady. On mi vždycky říká, že jsem hodná. Jestli to v některých případech není synonymum pro blbá. Nejsem žádná ušlápnutá chudinka, v práci mám zodpovědnou vedoucí funkci a troufám si říct, že mám autoritu. Doma se mi v tom nechce pokračovat. Asi chyba lávky.
Je nám spolu opravdu dobře a je to tím,že se přitahujeme. Růžové brýle nemám.
Před měsícem měl dobrou mluvící náladu, potřeboval se vypovídat, protože bývalá manželka zase vyhrožovala advokátem a to právě proto, že chtěl, aby děcka udělaly, co chtěl on (cesta k jeho tetě, chtěla je všechny vidět). Řekla jsem mu všechno, co mě tížilo. Uznal to! Probrali jsem to horem dolem. I to, že na děcka je měkký a nedůsledný a všechno jim dovolí, což jsou jeho slova. Z mého pohledu na ně nemá trpělivost a věci radši udělá sám, než by to po nich vyžadoval. Všímám a vidím věci, které on nevidí. Pracuju s lidma, takže něco malinko vím o chování, psychologii...On říká, že to nevidí, ani to, že mu děcka odnáší drobnosti k sobě domů(sluchátka, diskety, slovník...). První týden si stál za svým, ale už zase polevil a asi jako bolestný za psychickou újmu jeho nátlaku chce tu oslavu. Při výchově si prý nechá ode mně poradit, protože neví, jak na to. To já nechci! Někdy v budoucnu by mi to vyčetl. Jak mám ovlivňovat nárazově výchovu, která je mi naprosto cizí. TO nechci a ani na to nemám právo.Jsem ta "hodná teta", jak se děti vyjádřily. Dárky na vánoce už pro ně mám, ale to je teď z mé strany všechno.
Ohledně rodičů jsem se špatně vyjádřila(Spíš mi to nejde napsat). Táta mi před pár dny zemřel a chtěla jsem být s mámou. Toto jsem ani nechtěla psát,nejde mi to psát, nejde mi smířit se s tím... ALe ono s tím asi souvisí.
Nová informace je, že mámu mám vzít s sebou. Na to opravdu teď není stavěná a upřímně, já taky ne. Doma šlo všechno bokem, úprava bytu, v práci musím jet dál, tam nikoho nic nezajímá, takže mám opravdu dost. Mám takové zamlžené myšlení, nemám sílu na nic, ani pouštětse do konfliktu, proto mám tendence ustupovat. Mám všechno zamlženo, nereaguju jako jindy, jsem zmatená.

Není tady

 

#38 23. 11. 2010 20:06

setupka
♥♥♥----
Registrovaný: 22. 11. 2010
Příspěvky: 126

Re: Oslava pro jeho děti

Hodně si odporuju,když jedním dechem říkám, že se přitahujeme a je nám spolu fajn, což je pravda a troufám si říct, že to tak cítíme oba ( když přidjou děcka je to trochu jinak) a že poslední dobou přemýšlím, jestli nedávám víc a co mně ten vztah dává, když stejně většinu času jsem sama, věci řeším sama, i tu zharadu ryju sama. Návrh na pomoc sice padnul, ale realizace nebyla kvůli pracovnímu vytížení přes týden, odpočinku v jednom víkendu a děckám v druhém.
Fakt nevím, co dál.Ty chlebíčky bylo asi jen vytažení pojistného kolíčku z granátu.

Není tady

 

#39 23. 11. 2010 20:07

Kubula
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 1. 5. 2006
Příspěvky: 1248

Re: Oslava pro jeho děti

Tak mi přijde, že v téhle situaci bych od partnera čekala nějakou podporu a útěchu, ne že mi bude organizovat, kdy pojedu navštívit svou mámu, která právě utrpěla takovouhle ztrátu.. va  Mně se tohle chování vůbec nelíbí. usch

Není tady

 

#40 23. 11. 2010 20:09

Kubula
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 1. 5. 2006
Příspěvky: 1248

Re: Oslava pro jeho děti

setupka napsal(a):

co mně ten vztah dává

O tom přemýšlím, co tě čtu.. pussa

Není tady

 

#41 23. 11. 2010 20:17

babocka
♥------
Registrovaný: 3. 12. 2009
Příspěvky: 22

Re: Oslava pro jeho děti

Setupko a o spolecnem bydleni jste neuvazovali? Jinak pokud ti nedavno zemrel tatinek, tak bych od tveho pritele cekala, ze te podpori a necha jet za mamkou a ne aby po tobe chtel jeste chtel organizovat oslavu. Ja byt tebou bych mu rekla to, co nam tady pises - ze je toho na tebe moc, ze nestihas vlastni domacnost, v praci stres a celkove...  Mysli trochu na sebe!

Upravil(a) babocka (23. 11. 2010 20:18)

Není tady

 

#42 23. 11. 2010 20:33

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: Oslava pro jeho děti

Setupko deti ma v peci tvuj pritel?Nejak jsem nezaregistrovala ,ze se o tom zminujes.Co se tyce deti,tak ja k pritelovo detem mam taky vyhrady,ale nemluvim mu do toho,ale on mluvi do mych.On tvrdi,ze s mojima zije tak ma pravo jim kde co naridit i jak financovat mou dceru.

Upravil(a) eremuruss (23. 11. 2010 20:34)


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#43 23. 11. 2010 20:48

Kubula
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 1. 5. 2006
Příspěvky: 1248

Re: Oslava pro jeho děti

eremuruss napsal(a):

Setupko deti ma v peci tvuj pritel?Nejak jsem nezaregistrovala ,ze se o tom zminujes.Co se tyce deti,tak ja k pritelovo detem mam taky vyhrady,ale nemluvim mu do toho,ale on mluvi do mych.On tvrdi,ze s mojima zije tak ma pravo jim kde co naridit i jak financovat mou dceru.

Eremuruss, tos byla ty, jak s ní přítel přestal mluvit poté, co dcera přijela v novém autě? cool

Není tady

 

#44 23. 11. 2010 20:58

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: Oslava pro jeho děti

Kubula napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Setupko deti ma v peci tvuj pritel?Nejak jsem nezaregistrovala ,ze se o tom zminujes.Co se tyce deti,tak ja k pritelovo detem mam taky vyhrady,ale nemluvim mu do toho,ale on mluvi do mych.On tvrdi,ze s mojima zije tak ma pravo jim kde co naridit i jak financovat mou dceru.

Eremuruss, tos byla ty, jak s ní přítel přestal mluvit poté, co dcera přijela v novém autě? cool

Ja ne ,dcera teprve ridicak dela.


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#45 23. 11. 2010 21:01

Kubula
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 1. 5. 2006
Příspěvky: 1248

Re: Oslava pro jeho děti

eremuruss napsal(a):

Kubula napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Setupko deti ma v peci tvuj pritel?Nejak jsem nezaregistrovala ,ze se o tom zminujes.Co se tyce deti,tak ja k pritelovo detem mam taky vyhrady,ale nemluvim mu do toho,ale on mluvi do mych.On tvrdi,ze s mojima zije tak ma pravo jim kde co naridit i jak financovat mou dceru.

Eremuruss, tos byla ty, jak s ní přítel přestal mluvit poté, co dcera přijela v novém autě? cool

Ja ne ,dcera teprve ridicak dela.

Tak to promiň, s někým jsem si tě spletla. kapitulation

Není tady

 

#46 23. 11. 2010 21:27

setupka
♥♥♥----
Registrovaný: 22. 11. 2010
Příspěvky: 126

Re: Oslava pro jeho děti

Děti má jednou o víkendu za 14 dní, jak to tak bývá. O společném bydlení byl kdysi náznak, jenže od jeho ybytu má klíče celá jeho rodina, děcka si tam vodí kamarády a matka chodí žehlit a tak. Tam se mi fakt nechce. Jemu se zase nechce stěhovat (neřekl to přímo, spíš mlčel), protože má v městě celou svou rodinu.

Není tady

 

#47 23. 11. 2010 22:16

venuše
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 2. 2007
Příspěvky: 2116

Re: Oslava pro jeho děti

setupka napsal(a):

Děti má jednou o víkendu za 14 dní, jak to tak bývá. O společném bydlení byl kdysi náznak, jenže od jeho ybytu má klíče celá jeho rodina, děcka si tam vodí kamarády a matka chodí žehlit a tak. Tam se mi fakt nechce. Jemu se zase nechce stěhovat (neřekl to přímo, spíš mlčel), protože má v městě celou svou rodinu.

To je divny. Takovyho chlapa bych tedy nechtela....

Není tady

 

#48 23. 11. 2010 22:29

zenetka
♥♥♥----
Registrovaný: 5. 7. 2006
Příspěvky: 204

Re: Oslava pro jeho děti

"Ohledně rodičů jsem se špatně vyjádřila(Spíš mi to nejde napsat). Táta mi před pár dny zemřel a chtěla jsem být s mámou. Toto jsem ani nechtěla psát,nejde mi to psát, nejde mi smířit se s tím... ALe ono s tím asi souvisí."


Tak tahle informace přebila všechno, cos dosud napsala, i všechny rady. V téhle situaci snad nemůže nikoho soudného napadnout, že se vykašleš na mámu a budeš připravovat oslavu.  Někdy jsou holt mimořádné situace, kdy i to předem domluvené a naplánované padne a dělá se to, co je potřeba.

Upřímnou soustrast, setupko.

Upravil(a) zenetka (24. 11. 2010 7:55)

Není tady

 

#49 23. 11. 2010 22:39

Peuli
♥♥♥♥---
Registrovaný: 29. 3. 2007
Příspěvky: 363

Re: Oslava pro jeho děti

Jsem klasický prototyp hodné holky, ale naštěstí už to o sobě vím a hlídám se, abych to nepřeháněla. Proto bych dnes tuto situaci řešila tak jak ti radí většina. S oslavou udělej jen to co chceš ty sama. Já bych se rozhodně nestarala o vše, maximálně bych pomohla. Máme s přítelem také dvě domácnosti, ale mám to štěstí, že by ho ani nenapadlo něco takového po mě žádat a pokud chystáme nějakou oslavu, tak jako naprosto samozřejmé považuje to, že se stará co je potřeba nakoupit, společně nakoupíme, pomůže s přípravou jídla atd. atd. Dělá to tak i v běžném životě, tím spíš když je nějaká akce.  Možná bys měla přemýšlet nejen nad chystanou oslavou, ale i nad jeho celkovým přístupem k tobě.

Upravil(a) Peuli (23. 11. 2010 22:40)

Není tady

 

#50 24. 11. 2010 7:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Oslava pro jeho děti

setupko, upřímnou soustrast. To za prvé.
Za druhé - tvůj přítel je podle toho, co tak čtu, podstatně víc závislý na své vlastní původní i bývalé rodině, než na vašem vztahu - "na děcka je měkký a nedůsledný a všechno jim dovolí... nevidí, ani to, že mu děcka odnáší drobnosti k sobě domů... O společném bydlení byl kdysi náznak, jenže od jeho ybytu má klíče celá jeho rodina, děcka si tam vodí kamarády a matka chodí žehlit... Jemu se zase nechce stěhovat... protože má v městě celou svou rodinu"
Jo, možná že je vám "spolu dobře" - ale vypadá to, že jen tehdy, pokud se chovᚠpodle jeho představ a nic moc od něj nechceš... mimochodem - ta zahrada by nepočkala týden dva, až by mu ubylo pracovních povinností? Pro jeho děti můžeš bejt "hodná teta" - bodej ne, když od nich nic nechceš, neprudíš, jejich ne/výchovu nechávᚠjen na otci, dárečky kupuješ, oslavy chystáš... však kdybys něco z toho změnila, to bys koukala, jak by miláčkové otočili...
A promiň drzý dotaz - ale tobě opravdu nevadí, že pán má asi tolik empatie, jako betonový schodiště? Za stávající situace vyžadovat, abys nejela za mámou, ale chystala mejdan pro jeho ratolesti a maminku tam teda vzala s sebou... hergot, ženská, proč si nedupneš?


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů