Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 11. 2010 10:11

Jitule8635
♥♥-----

granule

Ahoj,máme 3,5měsíční štěně kokršpaněla.Koupili jsme mu granule BRIT CARE,předtím měl jiné,ale značku si nepamatuji.
Když jsme dle návodu BRIT CARE zjistili,že dle stáří a váhy našeho pejska mu máme dávat 100g granulí denně,tak nás  překvapilo,jak je toho málo.Tuto dávku jsme rozdělili na 2 dávky(ráno + odpoledne).
Máme se tedy řídit návodem nebo dle potřeb pejska?
Děkuji za odpovědi.

Není tady

#2 22. 11. 2010 11:29

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: granule

Pokud bude i nadále veselý,zdravý a váha optimální,tak není důvod se znepokojovat.Jinak oni udávají spíš orientační množství,každý pes má jiné spalování,možnosti pohybu,atd.

Není tady

#3 22. 11. 2010 12:01

Jitule8635
♥♥-----

Kuty napsal(a):

Pokud bude i nadále veselý,zdravý a váha optimální,tak není důvod se znepokojovat.Jinak oni udávají spíš orientační množství,každý pes má jiné spalování,možnosti pohybu,atd.

Kuty,děkuji.Trochu jsi mě uklidnila.
Nechci udělat chybu.Je to náš první pejsek.
Měli jsme sice pejska,když jsem byla malá, ale potravu pro pejska jsem jako dítě neřešila.

Není tady

#4 23. 11. 2010 12:26

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Jitulko a to bu dáváte jenom ty granule? Tak malé štěňátko by totiž mělo jíst 4x denně (ne jen 2x). wink

Není tady

#5 23. 11. 2010 13:02

Jitule8635
♥♥-----

Kuřátko napsal(a):

Jitulko a to bu dáváte jenom ty granule? Tak malé štěňátko by totiž mělo jíst 4x denně (ne jen 2x). wink

Ahoj Kuře,dostává ještě maso s těstovinami-rýží,ale ne každý den.Co máme ještě dávat?Úplně jsi mě vylekala.

Není tady

#6 23. 11. 2010 13:08

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

To záleží na tom co svědčí hafíkovi a "vyhovuje" tobě. Já jsem měla westíka a ten byl čistě jenom na granulích a sem tam nějakou tu konzervu a pamlsek. Teď máme s přítelem 4 měsíčního staforda a přítel je navíc psovod....vychoval už několik služebních psů. Tak dle jeho rady taky malému dáváme těstoviny, rýži a k tomu neškodí přidat bílí jogurt nebo tvaroh. Pro štěňátka je to jenom dobře. Taky mu můžeš dát i sem tam křupky z kuřecích kostí a takové ty průhledné kost (teď nevím jak se tomu říká big_smile ) ze skeletu.

Ale určitě musí dostávat 4x denně nažrat a tak okolo 5 měsíců postačí už 3x.

Není tady

#7 23. 11. 2010 13:09

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Vzpomínám si,že my jsme vlastně pesana-štěně taky krmili 4x denně - denní dávku dostane na 4x.

Není tady

#8 23. 11. 2010 13:12

Jitule8635
♥♥-----

Kuty napsal(a):

Vzpomínám si,že my jsme vlastně pesana-štěně taky krmili 4x denně - denní dávku dostane na 4x.

ahoj Kuty,myslíš denní dávku granulí?A jinak nic?

Není tady

#9 23. 11. 2010 13:36

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Ano,denní dávku rozdělit na 4 malé dávky.Přes den s ním určitě trénuješ poslušnost,učí se nové povely a tak přitom taky může dostat malou mlsku jako odměnu,ale nepřežírat.

Kolikrát závidím svému psovi,protože ode mě skutečně dostane 2x denně odměřenou dávku,popř.taky ty těstoviny či rýži s masem,občas nějakou mlsku a jinak klidně ty jeho smutné oči snesu.Takový bič bychom mnohé potřebovaly i na sebe a nemít možnost si prostě něco samy vzít.To by byly figury!

Není tady

#10 23. 11. 2010 14:01

Jitule8635
♥♥-----

Kuty napsal(a):

Ano,denní dávku rozdělit na 4 malé dávky.Přes den s ním určitě trénuješ poslušnost,učí se nové povely a tak přitom taky může dostat malou mlsku jako odměnu,ale nepřežírat.

Kolikrát závidím svému psovi,protože ode mě skutečně dostane 2x denně odměřenou dávku,popř.taky ty těstoviny či rýži s masem,občas nějakou mlsku a jinak klidně ty jeho smutné oči snesu.Takový bič bychom mnohé potřebovaly i na sebe a nemít možnost si prostě něco samy vzít.To by byly figury!

ještě že pejsci neumí mluvit

Není tady

#11 23. 11. 2010 14:21

Jitule8635
♥♥-----

zaujímal by mě názor na obleček na zimu krátko-hladkosrstého pejska
děkuji

Není tady

#12 23. 11. 2010 15:02

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Tak to je různé...co pejskař, to jiný názor. Podle mě by pejsci oblečky nosit neměli. Tímhletím je tak akorát polidšťujeme a oni pak více trpí na nemoci jako jsou "rýmečky" a různá nachlazení. Vyjímku vidím možná u těch dlouhostrstých a to jenom obleček, který zabrání aby se jim ve sněhu dělali sněhové koule...a oni je pak bobiši tahají big_smile
Ale ani pro svého westíka jsem ho neměla.

Není tady

#13 23. 11. 2010 15:40

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Já mám krátkosrstého něm.pinče a taky nikdy žádný oblečky,kolikrát zmoknul na kost při procházce a v pohodě.Přes zimu je v zatepl.boudě tak do -10st.Lidi to ale dnes hodně řeší-je to moderní a psí a určo i kočičí podnikání v tomto směru tak proto jen kvete.

Mám ten samý názor na věc jako Kuřátko.

Není tady

#14 24. 11. 2010 15:48

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

Tak to je různé...co pejskař, to jiný názor. Podle mě by pejsci oblečky nosit neměli. Tímhletím je tak akorát polidšťujeme a oni pak více trpí na nemoci jako jsou "rýmečky" a různá nachlazení. Vyjímku vidím možná u těch dlouhostrstých a to jenom obleček, který zabrání aby se jim ve sněhu dělali sněhové koule...a oni je pak bobiši tahají big_smile
Ale ani pro svého westíka jsem ho neměla.

le třeba naháč by ho mohl mít wink

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#15 30. 6. 2011 23:51

mclaren
♥------

napiste na magnus78@seznam.cz poradím Vám jaké granule jsou nejlepsí pro vašeho pejska a hlavně,kde sehnat za nejlevnější ceny.

Není tady

#16 26. 1. 2012 16:15

lucka v.
♥♥-----

mclaren napsal(a):

napiste na magnus78@seznam.cz poradím Vám jaké granule jsou nejlepsí pro vašeho pejska a hlavně,kde sehnat za nejlevnější ceny.

Dobrý den, já má dobrou zkušenost s granulemi Brit, teď mají novou sérii prémium, která je lepší a zároveň to není tak drahé jako ty nejlepší granule. Nakupuju to u nich na webu, dá se sehnat i jinde levněji, ale přispívají tam za nákupy pejskům storstark

Není tady

#17 5. 2. 2012 22:21

lucka v.
♥♥-----

Jitule8635 napsal(a):

Ahoj,máme 3,5měsíční štěně kokršpaněla.Koupili jsme mu granule BRIT CARE,předtím měl jiné,ale značku si nepamatuji.
Když jsme dle návodu BRIT CARE zjistili,že dle stáří a váhy našeho pejska mu máme dávat 100g granulí denně,tak nás  překvapilo,jak je toho málo.Tuto dávku jsme rozdělili na 2 dávky(ráno + odpoledne).
Máme se tedy řídit návodem nebo dle potřeb pejska?
Děkuji za odpovědi.

Baboo jsme taky od počátku krmili Brit Care, ale víckrát denně, pokaždé, když se dohrabala k misce, dostala hrstičku, vyšlo to tak 4-5x denně. Oni jsou tyhle granule hodně dobře stravitelný (jakože maximum z nich tělo psa vstřebá a minimum vyloučí), takže ty dávky jsou menší, než u jiných granulí. Důležitý je, jestli máte pocit, že se pejskovi daří dumbom

Není tady

#18 20. 2. 2012 0:01

mclaren
♥------

Rozhodě souhlasím s krmivem Brit Care - super složení , stravitelnost i cena jde.
Nakuji osobně na www.spokojenezvire.cz  Slušné ceny, solidní jednání a rychlá dodávka:supr:

Není tady

#19 1. 11. 2012 20:00

lucka v.
♥♥-----

mclaren napsal(a):

Rozhodě souhlasím s krmivem Brit Care - super složení , stravitelnost i cena jde.
Nakuji osobně na www.spokojenezvire.cz  Slušné ceny, solidní jednání a rychlá dodávka:supr:

My nakupujeme přímo na jejich webu krmivo-brit.cz, z každého nákupu přispívají na psí charitu storstark

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí