18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, jak bylo o vikendu?
My jsme byli letos poprve u more a byla to parada, more nebylo jako kaficko, ale prijemne osvezujici. A slunicko teda pali, vsichni jsme chyceni, i kdyz jsme se mazali.
Jani porad na tebe nahlizim, jestli se u vas neco deje, tak moc drzim pesticky do finise
Není tady
AHOj, já myslela, e u budem jen na novém
včera ot vypadalo nadějně, u jsem koukala i na hodiny, ale pak se uklidnila
jinak jsem Pauli četla, e zůstáváte v Barci
a pupík u má pěkný
dnes mě bolí docela dost záda, tak bych řekla, e semalá u posunula zase ní, jinak u mám konečně sbalenou taku
Není tady
Jani-tak to uz vypada nadejne, treba by stacila jedna dlouha prochazka, vinko a bylo by
No a s taskou sis teda dala na cas
Na rajceti uz mam fotky, kdyby nekdo chtel mrknout, jeste tam musim dopsat popisky, odkud to vsechno je.
Není tady
Janicko, velikaaanska gratulace k Elence
Jinak jdu se mrknout, co tu noveho a koukam, ze se presunujete na novy BB...holky, ja tak nemam rada zmeny....ted uz nemam mco casu vysedavat u BB, tak snad si na novej zvyknu...
U nas byla dovca trochu hekticka, Davidek tam skoncil s prujmem v nemocnici. Nastesti tam byl jen 24 hodin, ale i tak to bylo naprd...
Pauli, Oliver je krasne jmeno
Takze uz pisete na novem BB ci jak???
Není tady
Holky, tak jsem se prihlasila na novy bb, taky pod stejnym jmenem...ale co nechapu, nerikali jste, ze diskuze bude uzavrena...teda nemuzu tam psat, ale muzu cist??? to je divne, ne? a co mam udelat, abych tam mohla taky psat???
Není tady
Lusinko, uz diskuzi na novem BB nevidim, takze uz je to nastavene OK
Jinak ty dorty piva na FB nemaji chybu a z ceho je na pena a kdes vzala ty samolepky?
Není tady