29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a taky začala krásně používat já
dřív se pořád označovala jako isínka a teď já: já sem na fotce, já to byla
když se jí zeptám jak se jmenuje tak: isínka holčička a někdy dodává princezna
a nejvíc mě dostává, když mě obejme a: "já mám moc ráda, nejvíc na světě"
neumím si představit, kdybych jí neměla, je moje všechno, ten nejúžasnější zázrak
nechci ani myslet co by kdyby
ale hlavou se mi všechno honí
Není tady
Lusinko-to je mi moc lito, ze mas neco se srdickem, snad to nebude nic vazneho
A Tynka je ta nejsikovnejsi holcicka, musi to byt sranda uz se takhle domluvit, a 50! basnicek a pisnicek
A jsem pro, az to tady dokecame se presunout, dnes jsem se zkusila prihlasit a vse funguje, tak uz to pak bude jen o zvyku Muzes to Lusi zalozit
Dnes jsme meli venku premieru jen s treninkovema kalhotkama a bez nehody cural az doma. Byli jsme venku 2 hodinky, sla jsem nakoupit, pak jsme si sedli na zahradce na kaficko a croasanka-je to super kavarnicka, hned naproti je nase oblibene hriste. Na hristi jsem si moc hezky pokecala s jednim tatinkem z Maroka, nase uroven spanelstiny byla stejna, tak to bylo moc prima, pan tam byl s 2,5 letou holcickou a celou dobu si s Filipkem spolu hrali.
Není tady
Ahoj holky! Taky jsem pro uzavřenou skupinu. Určitě bychom tam mohli probírat více věcí
Jinak Lusi, co to čtu? Doufám, že to není nic vážného a že vše bude brzy v pořádku.
Jinak naše Simča už nečůrá do plínky ani v noci, ani při poledním spánku, ale pořád jí teda tu plínu pro jistotu dávám. Ale dudlíka na spaní máme pořád!!! Holky, co jste se ho už zbavili, jak jste to udělali? Já přemýšlím, že to zase necháme na Mikuláše, ale je to docela ještě dlouhá doba!!!
Jinak vztekání je u nás taky skoro na denním pořádku. Nejlepší je si Simči nevšímat, obcházet jí, a ona vesměs dojde sama, ale venku je to teda horší. To jsem vždy zpocená až na pr... , všichni koukají, samozřejmě nejvíc důchodci, maminky s dětma koukají soucitně (jako to známe
) a to jsou pak moje nervy. Nejde to po dobrém, ani po zlém. Posledně se prostě Simča zastavila na jednom místě a nechtěla jít a když jsme jako odcházeli, tak začla šíleně řvát a když jsem pro ní šla, tak zase začla přede mnou utíkat - no hrůůůůza
Snad z toho brzy vyrostou. U Mišky jsem toto nikdy nezažila.....
Není tady
Žanet, s tím vztekáním je to u nás přesně jak popisuješ.
Dudlíka jsme se zbavili aniž by jsme to nějak plánovali.Večer šel spát a nevzal si ho,ani si pro něj nešel.Vzal si jenom pití a šel si lehnout.Neměl dudlíka nijak pojmenovaného,nijak mu neříkal,takže jsem nevěděla,jestli ho chce nebo ne.A když už vydržel jednu noc bez něj,tak už jsem ho nevytahovala.
Problém byl asi před 14 dny.Našel jeden dudlík schovaný v řasení záclony.Mimochodem nebyl k nalezení ví než měsíc.Ta radost,když ho držel v ruce!Okamžitě jsem mu ho vzala a následovalo asi půl hodinové řvaní a vztekání.
Nicméně je Štěpík už skoro měsíc bez dudana.Sice usíná někdy skoro hodinu,ale jeden zvyk máme z krku.Ted' ještě ty plíny.
Uzavřenou skupinu beru.Registrovaná jsem,tak směle do toho.
Není tady
Lusinkoooo to bude dobréééé..šmarja!
malá je strašně šikovná!!!! Ale ženský sou ukecaný od přírody :DDD
Vztekačky taky známe, na mě asi nejblbějš čumí mladý lidi, bezdětný a nebo takový ty odrostlý puberťáci :DDD zase si říkám, dobrá antikoncepce pro ně:DDDD důchodci mě neberou
Dudana i plíny stále máme a nevidim to na nějaké brzké zbavování se...
Dnes sem malyýmu koupila lactulózu na ty hovínka...ještě zavolam dr zda mu t můžu dát a uvidíme...Paulí třešně a na to voda nebo mlíko a nic... nezabírá to ale asi s timhle bude po mě
V pátek grilujeme (nemůžu jít cvičit!!!!) táta má v sobotu 61, ale to tam pojedeme jen dopoledne, dáme mu dar, uspím tam prcka (bude tam spát po druhý v životě) a jedeme do Prahy do staročeský krčmy na žranici - štěpa to dostal od mýho taťky k narozkám, budeme tam spát, neděle kino a doufám, že i ikea!!!!! a hned domu za mrňouskem snad to oba přežijeme!!!! jako já a malej
Zítra se vrací tchán z Norska budou treskýýýýý ))) a hned odjížděj do lázní na slovensko, tak se jim nakýblujeme do baráku
muheheeeee..kávička pod pergolou a tak.. jéééé to bude bezva!....no a bude červenec
Není tady
TAk na novým babi už na nás čeká skupina Letní sluníčka 2009
dala sem to tedy uzavřený a zatím pozvala jako člena jen Pauli a Janičku
tak říkejte jestli tam máte přezdívky stejný, abych nepřidala někoho cizího
jak tam nejsou fotky nic tak nevím
a můžeme si pomalu zvykat
ju Pauli je to sranda, akorát jak se s ní už celkem dlouho na všem domluvím, všimla sem si že jí dost beru jako starší, přitom vídám děti jejího věku a jsou takoví ještě miminkový
a ženská je to opravdu, musí mít poslední slovo, vlastně mluví celý den ale já jsem ráda
dudana Týnečka přestala chtít ve 13měsících a tak sem nenutila, tudíž ho nemáme už dlouho, dudala radši mě takže neporadím
s plínkama je to super, už sem skoro zapoměla jaký je to přebalovat přes den bez nehody kdekoli i autobusy dává, na odpo spaní vydrží, v noci dávám, ale budí se a volá čůrat, pak nasadím plínu a spí dál
Angel, lactuloza myslím, že by neměla vadit a pomáhá, brácha to bral od mala, pak taky mu pomohla teplá voda s cukrem po ránu na lačno do flašky a brambory vařený ve šlupce.
a s tim srdcem bude další vyšetření, hodně mě uklidnila Janička, děkuji ti moc i tady
Není tady
Lusi za nic neděkuj, nic jsem neudělala
jiank já ty lení sluníčka na novém nějak nevidím ? kde jsou v miminkách a batolatech ?
u nás plínky i dudlík stále, vyloženě teď zas na nočník nechce,takže neřeším , ANgel nejsi v tom sama
vztekání je taky- halvně , když je haldový nebo unavený , jinak je s ním docela dobrá domluva, musím připravit na to , co se bude dít a pak je to v pohodě, celekm i začal poslaouchat na forst biku, když s ním jdu sama a zavolám ať na mě počká, tak zastaví počká já ho svým šnečím tempem dojdu a jedeme dál- ťuk ťuk
po měsíci bezmléčnéa bezvaječné diety skoro žádná změna, pořád objemné řidší stolice, tak mlíko dáváam zpět a uvidíme, už mě to celekm prudí, hlavně dokupy s tím, že moc neroste
no snad konečně poroeste a já budu mít klid v duši
jinak dobrou
Není tady
Ahojky
Lusinko, myslím, že mě máš v přátelích na novym BB.. jsem tam jako Angel..včera večer jsem to zkoušela....
Vlažnou vodu s cukrem? Mnooo pokud mi to vůbec vypije, zkusim vše, i actimel do flašky, jen pro něj dnes musim, z hrnečku by t nevypil... nemá to rád..ani kefíry, přitom já je zbožňuju ale prej tu Lactulézu můžu i dlouhodobě, takže jdu na to
pak zase dostane průjem ze zubů a bude to zase boj...pořád do nekonečna, a távám i probiotika...snad se srovná, ale to ej tim, že nepije... já taky ne.. máme to společný....
Janiiiiii děkuju ..taky to právě neřeším, ono se to nějak vyvrbí
i toho hudlana mu určitě nějak seberu
Není tady
Dobre ranko, novy BB mi funguje
Jani-a Tobi neporostl ani o pul cm? moc ti preju, at se to brzy napravi a mas klid
Ted jsem merila doma Fildu ve 2 letech a meri 87cm, do tabulek se nedivam, tak ani neznam "normu".
Angi-tak snad se to kakani po te lactuloze upravi. Jestli ho to boli, tak bych mozna zkusila i hovinko vyndat manualne, po horke koupeli. Nekdy je to na konci moc tuhe-jako spunt, a kdyz ten spunt odstranis, tak to jde pak lip. Jako nezkousela jsem, jen znam z doslechu...
A zase mas teda paradni program na vikend
Lusinko-drzim pesticky na dalsi vysetreni, at je vse v poradku
Ja mam takovou radost z te vcerejsi navstevy PA, se vsemi jejimi nazory naprosto souhlasim, dokonce me prekvapila necim novym, tak ted jen, aby vse vyslo. Teda z me strany se budu snazit, jak jen to pujde a doufam, ze Oli bude hodny chlapecek, vsak uz se o tom spolu dlouho bavime
Není tady
Pauli já taky nekoukám na růstové grafy , ale od zimy je pořád stejně ( máme stabilně metr na zdi a čárku an něm ), což si myslím, že za půl až třičtvrte roku by nějaký ten centimetr porůst mohl
Není tady
Tak já jsem taky půd stejnou přezdívkou - ale v novém jsem Vás nenašla.
Simča mi ted spí, já vařím a odpo půjdeme pro Míšu do školky.
Lusi, taky držím palečky na vyšetření!!!
Angel, Míša trpí psychogenní zácpou od roku a půl - na rovinu, je to šílený boj a fakt nervy. A jak na potvoru tím trpí si Simča. Jednou jí to zabolelo a od té doby nechce kakat. Mišce už to teď vysvětlím, že prostě kadit se musí, ale Simča je prostě ve věku, kdy s ní nic nehne. Já dávám duphalac, taky je neškodný a pak vlákninu lepicol. Od tří let je pak přírodní projímadlo - fructolax = taky zabírá.
Jani, třeba se ten růst brzy pohne, moc držím palečky!!!
Není tady
Jani-tak to verim, ze te to znepokojuje, tak tfuj tfuj, at aspon kousicek vyroste
Jejda teda s tem zacpama je ale kriz, at se to brzy zlepsi
Taky jsem nas prvne hledala v miminkach a batolatkach na novem BB, ale vsimla jsem si pozvanky, ktera uz me navedla.
Dnes jsme meli posledni plavani, Filik dostal diplom. Venku uz je otevrene koupaliste, tak budeme chodit tam, uz se tesim, ono se tady v tom vedru ani nic jineho neda delat.
Není tady
pěkný večer,
odskakuju od semifreda - zkouším je pro H.mamku zítra do práce (takový malý dezerty)
Angel, Libu i Žanet už sem vás přidala do naší skupiny, není nás moc, ale to nevadí
je to jen naše skupina můžem si tam tvořit různý témata i dávat fotky a kdo není člen to neuvidí
právě proto nemůžem být v mimi a batolatech a musíme být v těch skupinách
ale jinak zatím se s tím taky učím
Pauli, super, že jste si s PA porozuměli a že z ní máš dobrý pocit.
Jani, chápu, že tě to znepokojuje, tak přejem ať se Tobi aspoň o kousínek vytáhne
Týnečka zas půl roku téměř nic nepřibrala, ale vypadá zdravě a dobře, jí pěkně, tak si starost nedělám. S růstem to měla tak 1cm za 2-3měsíce, ale teď se vytahuje rychle a dohání
Jani a co nějací poslíčci, hlásí se Elenka?
Angel, co si pamatuju tak se vším i s tou Laktulozou i vodou to nějakou dobu trvalo než začala působit, určitě to není jako projímadlo. A jak píše Pauli by taky mohlo pomoct. Brácha to měl odmala fakt strašně asi do šesti let to byly boje. Snad to u vás bude jen přechodná záležitost.
a holky děkuju za podporu, vážím si toho
Není tady
Lusi asi jo, u Tobiho poslíčky nepamatuju, ale včera v obchodě jsem měla bolesti až jsem se musela podřepnout, šlo to nehezky do zad a málem jsem to neustála, asi 4 a pak zas nic
Upravil(a) janabas (22. 6. 2011 23:18)
Není tady
holky tak vy mi mizíte, my jsme se nějak úplně rozpadly tak jsem chodila číst aspoň vás
Jani přeju ať je Elenka brzy v pořádku na světě,
Lusinko tobě ať srdíčko nezlobí a ísinka ti pořád dělá jenom radost
Pauli, užívej si bříška, pak hodně pohodový porod a ať je Oliver v pořádku
a ostatním taky, mějte se krásně
ale určitě se ještě někde virtuálně uvidíme
Není tady
Jani-to je az neuveritelny, behem 2! tydnu uz tady Elenka bude, moc ti drzim pesticky, at zazijes krasny porod, jste obe v poradku a zase brzy doma. A uspesne kojenicko
Lusinko-nechtela ty jsi byt nekdy cukrarka? Mi porad delas chute nejakema dobrotama
Gall-dekujeme za pranicka
Není tady
GAll ahoj, no nás tu taky moc nezbylo, já kecám hodně se starou gardou v konečníku na novém
ale myslím, že mi to brzy skončí
děkujem za přání, Tobě ať se taky daří a určitě přijď na nové letňata
Pauli taky děkuju za přání, je to fakt neuvěřitelné a asi mi to úplně dojde až ji budu mít v náručí
Není tady
Ahojky ženy, dnes byl hektický den až z toho malej nechce spát a brečí a chce mě u sebe - je přetaženej.... tak mi jen dejte vědět kdy mam pořádně začít lézt na nový.
Janičko to zvládneš ! Držim paluchyyy!!!
Paulí super že asistentka dobrý
Gall - tak se k nám taky přesuň my sme skoro taky odpadlíci
jinak dnes v bazénu mi dal Ďahu hlavou do brady - vyskakoval z vody a já byla nad nim, projelo mi to až dozadu do hlavy, a nemůžu kousat D na levý straně....zlomený to neni, naražený totálně, píchá mě až v uchu
bože....
Není tady
Ahoj tak sem vám napsala i na novej
až při tom přesunu mi došlo jak je nás opravdu malinko koukám na nástěnku kolik nás bylo na začátku...
ale jsem ráda, že nás zůstalo aspoň pár
přesunem se klidně hned, já sem stejně polezu šmírovat
Gall, děkujeme moc za přáníčka a jak holky napadlo, klidně tě přidám k nám, já s tím problém nemám.co holky?
Pauli, cukrářka mě nikdy nenapadla, já chtěla být dycky učitelka nakonec maturitu na ekonomce a kdybych si ted mohla vybírat tak práci s dětmi nebo zdrávku ;-)
ale pečení mě baví, výsledek je hned vidět, pochvaly mě těší a každý dortík je pro mě výzva, chci si to prostě vyzkoušet
hodím fotku těch semifred z dneška
Není tady
holky jste moc hodný, ale já doufám že se to u nás trochu rozjede
a až se mimčo narodí myslím že bude dost hukot, že Jani
ale když bude potřeba tak já se přihlásím
díky moc
Není tady