18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lusi prosímtě vůbec se neomlouvej, není proč.
taky sem Jůlinku vytáhla k polednímu odklízení sněhu a líbil se jí. Pořád do něj padala a válela se.
Myslela sem e jí teda roztrhnu, ale nechala sem jí at si hraje. Nejvíc se jí to líbilo kolem auta, take bunda kterou jsem stáhla ze ňůry vypranou je zase černá. Auto samozřejmě jak čuně :-)
Ráno mi napatlala povidla na sedačku a odpolednu si vyádala tatranku, tak zase lítala s rukama od čokolády. To byla taky balada :-)
No a večer sem si hodila dalí odklízení sněhu. Snad do rána nenasněí znovu, jedeme za takou tak abychom vůbec vyjely.
no a k tomu dnenímu spaní ... spala od 12,30 do 16,30 a ve 20,15 u byla zase tuhá ... take dnes si uívám parádní klídek
Jani taky mě zajímá to Tobi, jak mu je????
mě se do pečení vůbec nechce, ale musim .... slíbila sem to
Není tady
AHOjky, Pavli tak a jsi ty zdravá a manel a je taky ok
Katji já o tomhle očkování uvauju, ale a ve kolkovém věku, teď nás čeká priorix- zvauju priorix tetra , ale kvůli nemoci a teď opětovné rýmě odkládám asi a na jaro, a bude zcela fit
jinak je Tobi dobrý, jen stále dýchá ryhleji, 6 . jdememna o echo, tak uvidíme, ale v aktivitě mu to nebrání, včera objevil, e ze skluzavku můe i hlavou dolů, no mě málem odvezli
ve sněhu se rád válí a dnes jdem poprvé na boby
jinak peču s mamkou a máme jednu várku lineckého z kila mouky, jetě budem dělat jednu, protoe linecké jde nejvíce na odbyt, pak ořechové kytičky, rohlíčky a perníčky, ale jetě nemáme nazdobeno
Pauli, Luli kdepak jste ?
Upravil(a) janabas (30. 11. 2010 12:52)
Není tady
Ahoj letňátka pardon e sem lezu, ale chtěla jsem popřát Janičce k těhotenství , moc gratuluju Jani, panečku to se to teď těhotní jedna báseň co?
Není tady
SEM TU!
Na mě taky něco leze, take sem zruila 2 cvičení, cpu se preventanem akutt ale myslim, e to je o ničem...
Malýmu z toho blbýho chrapotu vznikl kael, ale snaí se odkalat, tak sem mu koupila sirup. Sníh se mu vůůůbec nelíbí, nechce v tom chodit natahuje ruce nahoru... jediný co by mu lo je sedět v sá%nkách a čučet ale asi mujetě ani neni dobře.
Chlap mi v pátek v noci odjídí a mě začíná bejt smutno.... jinak nám napadla tak kupa, bojim se v tom řídit. Dnes sem jela na masá v 5 večer, a jela sem jak pos...ná....hruuuza....tak potřebujuu zvít párkrát na letitě abych se sakra tak nebála! Auto potřebuju, jen to musim nějak překonat!
Masá - čokoládový sen, doporučujuuuuuuuu u Vás to bude mít tisíc různejch názvů, ale prostě čokoládovej pealing, čokoládová masá a zábal a nakonec čokokréémíček relaace jak bláázzen, procedura na 2 hodiny... prostě LUXUS! Chlapovi sem tam hned koupila Bambusovou k vánocum - budou ho mlátit nějakýma hůlkama tak sem jim nakázala aby ho teda zmastili fest jako
Malej jde na priorix tetra za 14 dní, sem zvědavá na reakci. Snad zůstane jen u tý teplotky...
Katjí - tak to mě asi nenapadlo? Jako e ho chci očkovat i proti klíovce...ale bude dobře, jak dlouho ti blindila?
Jinak já nepeču, nebaví mě to, vude binec....mouka a za uima a tak.. a 2há maminak nám dává celou krabici jinak sem zkouela perníčky, ujdou... take je jen nazdobim. Musim koupit nějakej minivěneček na dveře - jako e Vánoce:) jinak má malej hvězdu v okně - která svítí jak blázen take jí stejně od půl 8 kdy jde spát má vypnutou asi jí hodíme do obýváku )) jo a jinak mi malej teda pěkně tve... chodí spát v půl 8 nejpozději a vstává u asi 10tý den v půl 6!!!! asi ho to u nepustí! Kámoky malej takhle vstává do teď, jsou mu skoro 3.... chjooooooooo
Dary k vánocům pro inspiraci (no nevim): Velkej .: masá, trenky calvin clein, hodinky POLICE, triko. . táta: elektrickej kartáček na zuby, hrozně ho chtěl. . mamka: digi. foák, moje mamka: s italem v kuchyni 2 kníky a nějakou tu voňku. Neteř (16) poukaz do newyorkru, playboy voňka, mýmu tatíkovi furt nevim, dostane určo něco na holení ale dál ani prd, loni dostal navigaci a teď netuim....synovci lego a duplo, brácha ve co se dá z Harley davidson, jeho ena - NIC!!!! kráva.... má druhá vagrovka poukaz do Orsay. A malej: puzzle, kníky 4, zatloukačku, plyáka, traktor a asi odráedlo motorku jetě uvidim... uff........
Jdu hajat D sem Vám to tu trochu zadpamovala, a máte co číst:)))
Není tady
Angel tu čokomasá bych si teda dala líbit
já mamce kupuju kosmetiku a taky masáe ,a le thajské
takovi mám nějaké trička, mikinu
R. dostane taku na foák, kníku , tričko, termoprádlo
a tchánům nevím
Pavli já na fotky koukala na FB, jen bych Vám tam dodala harleye , ale sluí Vám to moc
Není tady
Dobre ranko, tak uz jsme zase on-line
Jani-moc me potesil tvuj metrik, je to uzasne Mysli pozitivne, vse, co si do zivota privolavame, se taky stane, napr.si rikas, nebudu mit lasku pro obe deti=tve podvedomi te bude poslouchat a splni ti to.....vse je v tve moci, zmen to!!
Zanet-ty ne-moci vas teda pronasleduji, ja verim, ze na tele se projevuje nase dusevni rozpolozeni, telo nam chce sdelit, ze uz ma neceho dost, patrala bych tedy po pricinach. U deti do 6-ti let je nemoc zpusobena nerovnovahou mezi rodici. Kdybys mela zajem, mam doma knizku Nemoc jako symbol a mohla bych ti neco oskenovat. Za precteni nic nedas
Pavliku-krasne fotecky mate
Snih tady nehrozi, snad si ho v CR uzijeme, docela rada bych stavela snehulaka, kulovala se, jezdila na sanich
Vanocni vyzdobu neresim, jen koupim vanocni hvezdu, stejne tady nebudeme. Vanocni uklid Ani pect nebudu, to si pak privezu nejake cukrovi od babicky. Darky mame v planu dokoupit tento tyden, vcera jsme si koupili na sebe nejake obleceni, dostali jsme penizky, jeste si chci koupit poradne pohorky goratex. Filik uz ma darky, jeste vyberu nejakou knizku az budeme v CR.
U Filika nic moc noveho, vylezly mu 3 spicaky, jeste leze ten posledni. Poslednich 14 dni temer nespi pres den, vetsinou usne na vecerni prochazce tak na pul hodky. No takze mam docela zaprah, i ja bych si dala sloficka po o, tak se natahnu na kanape, obcas se i ztratim a Filda radi dal.
Není tady
Ahojky,
u nás se spinká netradičně před obědem
tak tu hledám cukroví a přemýlím co bych tak upekla Týnince, je mi jasný, e bude chtít ochutnávat...
já peču, mě to baví a hlavně jsem pár let neměla tu monost, i kdy víc mě baví to zdobení potom
chtěla jsem tři druhy a určitě teda bude víc
Jani, jsem ráda, e je Tobík v pořádku a skluzavku po hlavě to mi povídej, taky mě málem odváeli.
Pavlíku, fotečky jsou nádherný!!! Moc se mi líbí, hlavně ty černobílý. Jsem ukazovala Jůlinku Týnince, jak u vyrostla
Pauli, chyběla jsi tu se spaním to máme podobně, take tě chápu.
dárky máme letos jednoduché
Týnce máme u vechny koupené
H.mamce jsme zaplatili novou desku k lince (předělává kuchyň)
H.tatovi hodinky
a dostanou kalendář s Kristýnkou
H.ségře nejspí piercing do pupíku a nějaký oblečení
praprarodičům taky kalendáře jen symbolicky, dárky si nedáváme
z mojí strany je to jasný, tam nic
jen jeden z mých bráchů co za mnou chodí dostane záitek - paintball
Mno a H. si koupil pilu, take u mu pokoupím jen nějaké drobnosti, u mám vymylený
jetě nějakou pozornost pro dvě známý co přinesou dáreček Týnince a je to
za chvilku je beruka vzhůru, tak mizím
dneska se jdeme juknout na zvonkový průvod, tak jsem zvědavá
Není tady
Ahojky,u nás opět den blbec.
Chlap začal minulý týden jezdit na soukromo s 3,5t a dneska mu vykradli auto.Rozřízli plachtu a vybrali mu 3 digestoře.Pojitěný je,ale ne proti krádei a vandalismu.Take musíme připojistit.
Do toho mi přiel účet za mobil na 4500.Jsem la do mdlob.Mám novej dotikáč a občas jsem se asi připojila na net ani bych o tom věděla.Ted' před vánocema super!!!!
Malej u přes týden kale a vypadá to,e se mu zase vrací suchej kael.Z nosu mu pořád teče,ale nejde to odsát.A do toho mu leze pičák.V noci huláká a nespí.Snad to nějak urejdujeme doma,protoe tak jako Angel,mám strach jezdit ve sněhu a takhle bych musela jet k dr.
Vánoční úklid nechávám na později,jeliko malej mi vude a vechno ot'apkává.Ale výzdobu máme.Akorát jsem z venkovních parapet§ů nějak nestihla sklidit okrasné dýně,tak jsou ted' pod sněhem.
U nás dneska celý den ílená chumelenice a studený vítr.těpík ve sněhu jetě nebyl.Vdycky valíme jenom do kolky a zpátky a dneska to nehrozilo vůbec.
Pavlí,krásný fotky.
Není tady
NAZDÁREK
děkujeme vem za pochvalu fotek ... jsme z nich nadeni
Jani super metřík ... chválím a drím palečky at jde ve jak po másle
k vánocům jsem dnes Jůlince koupila zatloukačku, takové ty kolečky jak se nasazují na klacek a růové tepláčky s mikimauzicí
Elice chrismas bačkory, ale ty mi zabavila mamka...tak mám prdlačku :-(
jo a musim se pochlubit ... máme tu půl metru sněhu a já jediná sem vyjela ten ná krpál abych se dostala s autem a před barák ... lapat ho se mi fakt nechělo ... ostatní parkují dole pod kopcem.
Taka mi z nemocnice poslal velikou pochvalu
Upravil(a) Pavlík2697 (1. 12. 2010 22:47)
Není tady
Ahooj holky, tak po dlesi dobe zas nakukuju
Jani, velka gratulace k tehu Jsem rada, ze uz to vnimas pozitivne
Jinak koukam, ze tady krasna vanocni nalada a vymysleni darku Ja uz taky neco letos mam: kluci dostanou lego, auta, Martin brusle a helmu na lyze s brylema, Davidek boby, Vlada si koupil nejake knizky a zimni bundu, ja si poridila fotoepilaci a kavovar
Nasim a tchanum dame penize a fotoknihu s klukama a prababickam a pradedovi nejake malickosti a fotky kluku
Libu, to je vesele, takhle pred vanoci Hele, nemas nahodou telefon od O2? Mne uz druhy mesic za sebou nacetli nejake poplatky za sluzby (jako objednane do mobilu z netu, nic jsem si neobjednavala, tak jsem to reklamovala...) - treba to mas taky tak...
Davidek byl nemocnej, ale uz je dneska OK, Martikovi opet pichli ucho, takze zaciname 3.tyden doma na ATB (bohuzel prijde o certy:-((
Není tady
Adul ,náhodou mám O2.Volala jsem tam a vysvětlili mi to,ale stejně mi to moc nejde do hlavy.Mají tam 10minutový bloky po 20kč a já jsem se prý připojila 144x.Tak mi naúčtovali 2880 za datové sluby.Prý se tam počítá i připojení na GPS,co jsem nevěděla.A provádí se tím i aktualizace telefonuPřipojila jsem se i nechtěně,ale opravdu jsem to hned vypínala,ale e bych se za 14dní,co ten novej mobil mám,připojila 144x,to teda ne.Ale prý u s tím nic neudělají,tak mi nastavili internet v mobilu za 150 měsíčně.Prý by mi to mělo stačit.
Chtěla jsem od nich odejít u dávno,ale jsem bohuel do října vázaná smlouvou.
Není tady
teda to je fakt sila jsem zvedava, co reknou mne...hadam, ze neco podobneho, ja uz jsem si nechala datove sluzby na telefonu zablokovat, mam strasne starej mobil (novej mi ukradli pri oprave v O2, takze ted to vyrizuji)
a vypis ti musi poslat urcite, treba jim muzes nektera pripojeni vyvratit, ne?
Libu, to vis, nekde musi schrastit cash na vyplaceni dividendy, kdyz do zisku se dostali jen diky ucetnimu triku...
Upravil(a) Adule (2. 12. 2010 23:33)
Není tady
holky to není jen u O2 já mám T- mobile a nechala jsem si zablokovat datové sluby , prote můj nový telefon se sám zkouel tak co 5 min připojit a to bych se nedoplatila
Není tady
Krasny den vsem slunicka
Videla jste nektera film Tajemstvi? Nebo cetla jste stejnojmennou knihu? http://www.kosmas.cz/knihy/139965/tajemstvi/ pojednava o pozitivnim mysleni ve vsech smerech, doporucuju precist obzvlaste ted v chmurnych zimnich vecerech
Není tady
Holky nestratě s těma mobilama?Mě právě řekli,e kdybych si to nechala zablokovat,tak se tím hoodně omezí sluby telefonu.Uvidím teda,co bude v přítím výpisu a kdytak bych to nechala zablokovat plně.
Není tady
U nás opět od dopoledne sněí.Jetě e jsem jela se těpulou k dr včera.Jetě se nevyhrabal z jedný virozy a u chytil zase nějakej dalí vir a kale na novo.Na rýmu dostal ATB kapky a vypadá to,e mu začly zabírat.
Není tady
Čau kočky:)
Teda Paulí ty si ale pozitvní člověk
Mě odjel chlap.. ve se trochu hroutí, moje plány....matak nechce vyjet z vesnce kvůli sněhu a tak já nemam hlídání abych s zařídila pár věcí, do toho místo aby m . řek a koupim salámy jemu, tak m vechny odvez...no výýbormý
Jinak nic nového, ve čtvrtek očkování, přitom malej jetě chrchlá.... objevim se tu asi a večer, jdu uspávat
Není tady
Janičko děkuju teď se saim nahustit do neteře rovnice..ale je úúúplně blbá! prostě nechápe, e se musí matiku - vzorce a definice prostě naučit nazpamě... jinak se nepohne... mno a radi u toho čumí do chatu.. by mi trefilo...
Malej snad hajá, chlap dorazil v pohodě na místo a teď si bude uívat, snowboarditm chlastat,snowboardit a chlastat:D a já se tu asi po....ze veho
Není tady
no ty vzorce a definice se dají pochopit a dá se na ně přijít, ale mnohdy je to mnohem těí ne se jich pár naučit nazpamět a pouívat
jinak jsem celkem rozladěná, u je u nás 3 den krásně jak v pohádce, svítí sluníčko , je -13 a ven nemůe, protoe je tu děsný smog a 5 x překročené limity, čemu si moc netroufám Tobíka po zápalu plic vystavovat
a to u nai slavnou Novou hu (arcerol mittal) celou odstavili, aby nevypoutěla smrady
Není tady
Janíí tady je taky smog.... take nevylejzáme, jen sem dnes jela narychlo koupit dárek . mamce - parfém Escadu novou, a malýmu jednu mainku od Toma a motorku odstrkávadlo a duplo zvířátka a u na něj fakt prdim . tátovi sem koupila elektrickej kartáček na zuby jetě no hodinu venku 3ka v háji (litr za mámu, litr v DM a litr v hračkách ) ve čtvrtek dam 1600 za očování bezva...a jetě mi má dorazit avon za 1300,- a to jetě budu objednávat LUSH kraviny...a bráchovi přijde dárek - hrnek za 500,- no jako bezva to je
Není tady
Jaky byl u vas cert? K nam prisli dva certi, Mikulas a andel, Marta behal po byte a vrestel tim vic, cim vic chrastily retezy:-)) Pak se slzama jako hrach zpival Skakal pes, ale pozapomnel slova, tak mu andel napovidal... a dostal velky pytel darku... nahore byly same brambory, mrkev, cibule.... tak Mikulasovi podekoval: Diky, aspon mame co jist (a vypadal extremne smutne, nez se dostal na dno pytliku:-))
Kati, nemela by neter spis matiku pochopit? ja myslela, ze matika se nabiflovat neda...
a o penezich radsi nemluv... do toho krome darku jeste prachy za zradlo...pristi tyden 3 tacy za fotoknihy a prisel s dalsim navrhem na prodlozeny vikend do Alp, se fakt picnu, uz jedem v breznu, ted chce jet jeste zacatkem unora a jeste nekam na tyden v Cechach... asi ty prachy tisknu, ci co
Není tady
Ahoj, my jsme MIkuláe ani čerta nezvali, chtěli jsme jít na program , co byl ve městě, ale kvůli smogu jsme zůstali doma, čerta bych nebrala vůbec, Tobi by je nebojsa , co se týká výek , pádů , tak je hodně citlivý - neodchytnu a nevypnu (teď před vánoci jsou i u pohádek , kde nebývaly) včas třeba reklamu a tam je upoutávka na nějaké dětské zbraně a Tobi je z toho vyděený, stejně tak jak v jedné pohádce volala postavička pomoc , pomoc - má strach a klepe se, take myslím, e čert by byl pro něj obrovské trauma
jetě pár let ho asi vynecháme
Není tady