6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ježíšek pomalu zapřahá saně, za okny vidět je paprsku svit,
zavři teď oči a nastav dlaně, lásku a štěstí do nich si chyť.
Krásné a pohodové Vánoce přejí LETŇÁTKA 2009
Naše maminky a jejich miminka
Adule
31 let, doma mam Martina
je to Davídek
narozen: 17.5.2009 v 11:29 hod. / 3240g a 52cm
Angel
25 let, přítel Štěpán
je to Štěpánek
Narozen: 14.8.2009 v 9:30hod. / 3850g a 52 cm
Ostatní: najdete mě i na facebooku
Štěpánek už krásně papá ze lžičky
anisek0
21 let, 1 dítko
je to Anetka
Narozena: 24.6.2009 / 3050g a 50 cm
Azalka
29 let, první miminko
je to Mikolášek
Narozen: 28.7.2009 v 8:55 hod. / 2500g a 47 cm
Bubuku
první miminko
je to Davídek
Narozen: 6.8.2009 v 20:05 hod. / 3530g a 53 cm
můj web: http://bubuku.rajce.idnes.cz/
Dey
22 let, první miminko
je to Dianka
Narozena: 10.8.2009 / ???
můj web: fotoalba.cz/krysatka
Enn
26 let, 1. dítě
je to Eliška
Narozena: 25.6.2009 / 2070g a 44cm
Ivka75
33 let, doma jedno dítko
je to Jonášek
Narozen: 4.6.2009 ve 3 hod. / 3190g a 49cm
můj web: http://ivka75.rajce.idnes.cz/
Janabas
28 let, první miminko
je to Tobiášek
Narozen: 21.7.2009 v 14:05 hod. / 2900g a 47 cm
můj web: http://janabas.rajce.idnes.cz/
21.7.2009 v 14:05 - 47cm, 2900g, 27.7. 2680g, 18.8. 4000g, 6TT- 5kg, 2M-5710g, 3M-6670g, 4M-7350g, 5M-7970g, 6M-8450g
Tobísek už krásně leze
KatjaCat
31 let, první miminko
je to Anička
Narozena: 18.7.2009 v 5:35 hod. / 3700g a 51 cm
můj web: http://katerina1977.rajce.idnes.cz/
Katkad
25, doma Terezka
: je to Kryštůfek
Narozen: 15.6.2009 v 5:58hod. / 4340g a 52cm
Keks
30 let
je to Jonášek
Narozen: 6.7.2009 v 7:45hod. / 2790g a 48cm
Libunda
je to Štěpánek
Narozen: 21.8.2009 v 10:03 hod. / 3810g a 49 cm
5M 7,11kg/68cm
Lulana
29 let, 1. dítě
: je to Terezka
Narozena: 11.7.2009
můj web: http://lulana.rajce.idnes.cz/
váha: ve 2M 4,50 kg, ve 3M 5,60kg a 60cm, ve 4M 6,60kg a 65cm, v 5M 7,20kg, v 6M 7,70kg a 69cm
Lusinka
22 let, první miminko
: je to Kristýnka
Narozena: 27.6.2009 v 15:52 / 3700g a 51cm
27.6. narození 3700g smile 1M 4320g smile 6T 4600g a 55cm smile 2M 5230g smile 3M 5910g smile 4M 6200g smile 5M 6660g 65,5cm smile 6M 7150g
25.1. PRVNÍ ZOUBEK ♥ ♥ ♥ 14.2. Druhý zubítko ♥
Týnka leze a krásně stojí v postýlce
Paulina
27 let, první miminko
: je to Filip
narozen: 8.6.2009 / 4410g a 51cm
můj web: http://paulina81.rajce.idnes.cz/
Pavlik2697
32 let, doma 11letá holčička
: je to Julie
Narozena: 25.6.2009 v 13.49 hod. / 3800g a 52 cm
můj web: http://pavlik2697.rajce.idnes.cz/
29.6.-3580g, 3.7.-3740g, 10.7.-3830g, 28.8.-4960g/57cm, 24.9.-5550g/58cm, 6.1. -7790g/68cm
Jůlinka sedí, ale lézt se jí nechce
Tiffi
28 let, doma holčička
: je to Vanesska
narozena: 8.5.2009 ve 21:55 hod. / 2800g a 49cm
můj web: http://hoffmannovi.rajce.idnes.cz/
váha a výška:8.5.09 2800g, 48cm,ve 3M 5,58Kg a 59cm,v 6M 6,89Kg a 65cm, v 8M 7,22Kg a 67cm, 9M 7,52Kg
Zzann
24let,doma 4letá Nelly
je to Tadeáš
Narozen: 14.6.2008 v 13:15 hod. / 2890g a 47 cm
můj web: http://zzann.rajce.idnes.cz/
8MĚSÍC - 9kg a 71cm
Žanet
28 let, doma už jedna holčička
: je to Simonka
narozena: 22.5.2009 v 0:37 / 3740g a 48cm
můj web: www.zany.rajce.net
Simonka 19.2. pokřtila nový nočník bobíkem
MAMINKY, O KTERÝCH UŽ NEMÁME ŽÁDNÉ ZPRÁVY
Aluska
28 let, doma už mám syna Mathiáska.
je to holčičla Ellen
narozena: 4.6.2009 v 10:10 hod. / 2990g a 47 cm
Amriana
36 let, doma kluk 11 let
je to Martínek
Narozen: 25.5.2009 v 11:39 hod. / 3500g a 50 cm
Darina
29let, doma je dcera Michaela
je to holčička Karolínka
Narozena: 14.7.2009 v 17:50 hod. / 3790g a 51 cm
můj web: http://www.michaelka1.estranky.cz/
Klea
28 let, doma Terezka
je to Jakoubek
Narozen: 26.7.2009 v 12:05 hod. / 3090g a 51 cm
Kukusa
27 let, místo Belgie, prvni dite holcicka Myriam (15.12.2006)
: Je to Adámek
Narozen: 14.5.2009 ?
Mirka755
23 let, doma už máme slečinku Anetku
je to Ondřej
Narozen: 2.7.2009 v 9:12 hod. / 3760g a 50cm
Monaska81
28 let, jsme z Kolína
je to Robin František
Narozen: 28.5.2009 / 3450g a 50cm
Můj web: http://monaska81.rajce.idnes.cz/
Nona
28 let, doma chlepeček 1,5 roku
: je to Vendulka
Narozena: 9.6.2009 v 19:54 hod. / 2900g a 50cm
PetaZ
28let, první dítě Nela
je to Adam
Narozen: 22.6.2009 v 21:20 hod. / 3420g a 49cm
Tinuška
30 let, doma kluk Honzík
: je to Štěpánek
Narozen: 6.8.2009 v 13:59 hod. / 3960g a 51 cm
můj web: http://fotoalba.centrum.cz/unewest.php?nick=mikajdove
Verunka a Vaneska
24 let, doma mám dceru Vanessku
Je to Samuel
Narozen: 28.6.2009 v 8:52 / 3320g a 50cm
BLÍŽENEC 22.5.-21.6.
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci. Jsou přístupní všem novinkám, které se na světě objeví, a protože rychle rozpoznají jejich výhody, snaží se je uvádět do života ve prospěch všech. Velmi často ale narážejí na nepochopení konzervativnějších spoluobčanů. Jsou to společenští lidé a reprezentativní osobnosti, které svým vrozeným šarmem a elánem dovedou ostatní nadchnout a ovlivnit.
RAK 23.6.-22.7.
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost. Jejich rozum, myšlení i chování je velmi závislé na náladách, a proto se rádi upínají na silnější osobnosti a volí si i partnery, kteří jim poskytnou oporu. Lidé narození ve znamení Raka bývají velmi umělecky založení a mnozí z nich umějí své bohaté citové vjemy sdělovat štětcem, slovem i zpěvem a i když se o nich říká, že jsou ovlivnitelní, tak ovlivňují vlastně oni své okolí a obohacují ho o kouzlo své emocí plné osobno sti.
LEV 23.7.-22.8.
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské. Tito lidé o sobě zpravidla nemají žádné pochybnosti, protože věří svým pracovním i morálním kvalitám a důvěřivě posuzují i své protějšky. Jsou to lidé hrdí a mají v úctě i hrdost svých spoluobčanů, u kterých jsou oblíbeni pro svou přímost a otevřenost. V jejich povaze je rytířskost a vrozený takt. V přítomnosti těchto lidí se každý cítí dobře a nikomu nevadí, podřídit se jejich vedení a rozhodování, protože tito lidé vyzařuj& iacute; klidnou převahu a nikdy se neuchylují k malichernostem.
Upravil(a) Pavlík2697 (22. 11. 2010 0:31)
Není tady
Nastal čas vánoční. Všichni příbuzný a známý si posílaji přáníčka a přejí si vše nejlepší, přejí si lásku, zdraví, štěstí.
Děti jsou od rána nedočkavé a těší se, co jim ten ježíšek letos přinese. Dospělý trochu zmatkují a snaží se ještě vše dohnat. Kapr je ve vaně, dárky zabalené, rodina pohromadě.
Všichni hledí k nebi a doufají, že alespoň ty letošní vánoce budou opravdu bílé. Domov je provoněný vanilkou a skořicí, vše je nazdobené a přichystané na ten nejkrásnější svátek v roce.
Všude je najednou spousta lásky, radosti, citů a štědrosti.
Kéž by se tak lidé k sobě chovali celý rok a ne jen o vánocích.
Nastává večer, rodina se schází u štědrovečerního stolu a všichni jsou spokojený.
Mají za sebou vánoční shon, nákupy a úklid a teď už se jen těší na tu pohodu.
Každý sleduje oči těch nejmenších a srdce jim buší štěstím. Štěstím, protože dětská radost je to nejkrásnější.
Přitom si nikdo neuvědomuje, že ten největší dar mají skoro všichni doma.
Mají zdraví a lásku. Každý z nás, který má tyto dva dárky, má nejvíc na světě.
Proto VÁM přeji plný oceán zdraví, protože je vzácné a taky VÁM přeji moře lásky, protože té je na světě málo.
Kouzelné vánoce VŠEM :-)
Není tady
Ahoj letnatka
Jen chci poprat Jane hodne stesti na dnesni kontrolu
Vsem pekny den
Není tady
Jani to je dobrá zpráva, vlastně obě zprávy jsou dobré věřím že to bude jenom lepší
Není tady
Jani, koukám metřík, dobré zprávy, dobrá nálada Tak moc gratuluju k prvnímu letnímu miminku u letňátek
Přeju bezproblémový průběh
A srdíčko bylo?
Není tady
Ahoj holky!!!
Jani, moc moc gratuluji a hlavně se těším z toho, že je lepší nálada a začínáš se těšit - to je opravdu moc krásná zpráva!!!
Jinak já se tady ani moc neukazuju, protože jsem už opravdu na pokraji zoufalství, obě holky mají antibiotika - no děs. Nejdříve začala Miška s šíleným kašlem, opravdu kašlala vkuse, nepřetržitě = bohužel to vyšlo přes svátky, vím, že na pohotovosti nikdy moc dobře nepomůžou a tak jsme čekali na čtvrtek a to už měla chuděra zánět průdušek, takže hned antibiotika, které naštěstí hned zabraly. Simča už taky od čtvrtku pokašlávala, tak jsem jí k doktorce vzala taky, byla to zatím jen klas. viroza, jako rýma, teplota a kašel, který se ale bohužel zhoršoval a dneska jsem s ní u doktorky byla znovu a tak nám nasadila antibiotika. Jelikož by to taky mohlo skončit tím zánětem. Holky je to děs, ale my jsme od září napřetržitě nemocní. Nejdříve různé virozy, pak zánět očních spojivek, pak střevní viroza a teď zase ty průdušky. Fakt děs. Prostě už se mi tu ani nechce psát, protože vždy co napíšu je to, že jsme zase nemocní. No děs!!!
Není tady
Žanet, chuděrky holky. Takhle pořád marodit, tak držíme palečky aby se do vánoc uzdravily a na svátky byly už fit.
Jani gratuluji k těhu a jsem moc ráda že už máš lepší myšlenky :-)
My sme byli dneska ve fotoateliéru na rodinném focení. Bylo to super, jsem strašně zvědavá jak to dopadlo. Fotky budou příští úterý. Byli sme tam skoro 2 hodiny a Jůlince se to v zhruba v půlce přestalo líbit. Už jí nebavilo pořád si někam sedat apod. tak nám to dala najevo a na konci už byla pěkně vzteklá. Až sem se za ní musela stydět, ale fotograf byl vpohodě. Prý ted v prosinci čekají 3 miminko, tak ví jaké jsou děti :-) Bohužel foto, které jsem chtěla nejvíc se nakonec nepovedlo, Jůlinka si už dělala co chcea já měla smůlu :-(
koukám že už jste začaly kecat v novém chlívku, no myslím že to snad nevadí ;-)
zítra vezu manžela do nemocnice, ve středu ho budou operovat...tak budem doma samy a ještě musim do práce. Mamka naštěstí přes den pohlídá. To zase budou bezesné noci, chjoooo.
Není tady
holky díky, mi se to asi fakt blbě sešlo s tou Tobíkovou nemocí a muset si vybrat na tom rtg, v tu chvíli mi to přišlo nemyslitelné
Luli srdíčko bylo
no snad už bude líp, hlavně ať je Tobi už ok, dnes kontrola
Pavli manželovi držímě pěsti ať oprace dopadne tak jak má , dobře
Žanet nechceš se dr. zeptat na imunologické vyšetření ? vím, že si to holky hodně předávají mezi sebou, ale i tak už mi to přijde trochu moc, nebo něco na podporu imunity, je to fakt hrozné , aby chuděrky pořád marodily
a HP byl úžasný
Není tady
Ahoj holky, jdu se na vás po hodně dlouhé době podívat, vím že jsem strašná, ale moc času nemám.
Doma intertnet nemáme, je tam nějaký problém s připojením a nemám čas ani náladu řešit to, takže jedině z práce a to zase není tolik času.
Jani gratuluji k těhu a jdu si do staršího chlívečku něco dočíst.
Není tady
Ahojky všem!!!
Jani,je bezva,že jsi se z toho dostala a na mimíska se začínáš těšit.
Žanet,holek je mi líto.Ale taky bych asi zvážila návštěvu imunologa.
Já jsem děckám nasadila Imunoglukan.Berou ho teda teprve něco přes týden a Štěpík je stejně zase po 14 dnech nemocný.Večer začal soplit a v noci se k tomu přidal hnusnej kašel.Až jsem měla strach z laryngitidy.Ráno už to bylo o trochu lepší,ale jeli jsme k dr.Ten byl bohužel taky nemocný a zastupující doktorka měla plnou čekárnu.Tak jsem to vzdala a uvidím.
Kašel už je ted' daleko lepší než v noci,ale pořád ho to strašně dráždí.Tak kapičkujeme a na noc mu dám asi zase kousíček Dithiadenu,aby se vyspal.
Není tady
Ahojky všem,
předně dík Pavlíkovi za Vánoční chlíveček a nové metříky na nástěnce
Doufám, že operace dopadla dobře a budete mít tatínka brzy doma.
Jani, dočetla jsem se jinde, že u Tobíka je zápal zažehnán. Jsem moc ráda, že už je fit.
A také gratuluji k těhu, srdíčku a počínajícímu těšení
Žanet, je mi holek líto snad by pomohlo nějaké to vyšetření jak píší holky.
Libu, jak je Štěpánkovi?
Ahojík MOni, jsem ráda, žes zašla. Jak se máte s Robím?
u nás nic moc
Kristýnka má učebnicovou reakci na Priorix - 8den po teploty do 38, v noci víc. Dávám Panadol, ten to dobře srazí a je to zas moje veselá beruška. Ale do těch 8h je to zpátky. Dneska je to druhý den, doma není už co by jí bavilo, já neudělám vůbec nic, jakmile se k něčemu zvednu už mi visí na noze a volá mamiko. Mno tak uklízím a vařím až večer. Umíte si představit jak to tu asi vypadá...
Už aby to bylo pryč, je mi jí tak líto, když na mě kouká horečkovýma očkama
Naučila se ale nové slovo a tj. míko (mlíko) je to totiž to jediný co do ní dostanu, nejí vůbec, pije malinko čaje.
Není tady
Čauky,koukám,že to tu pěkně vázne.
Štěpánkovi už je dobře,akorát kašel s rýmou ho trápí pořád,ale už si pěkně odkašlává.
Lusi,tak snad už bude po teplotách.Nás Priorix teprve čeká,tak jsem zvědavá.Zatím jsme teda neměli reakci na žádné očkování.
Dneska babička s dědem dovezli penízky na dárečky na vánoce pro děcka.Tak mám zase o zábavu a lítání po měste postaráno.
Není tady
Ahoj kočky, tak koukám novej chlívek ještě tady tak to dotáhnem apak zkusíme ten novej BB ne?
Jani gratuluji .. to zase bude červencový? super! Jsem ráda, že začínáš být v pohodě slunko!
My jdem zítra na kontrolu po tom zánětu uší, od včera ale začal chraptět....a má na jazyku bíle skvrny ... se z toho už fakt po... tak sem zvědavá co mi řekne... to se mi v úterý ještě osypal
Žanet vim jak ti je, že to nechceš furt ventilovat, teď sem měla taky takový období! zkus imuno jak říkaj holky posílám pusinky!
Jinak mě chytá vánoční náladičkaaaaa )))
Lusííí a tys dala priorix, bo priorix s neštovicema? To nás teprv čeká, měl už to mít za sebou minulý týden ale byl marod...
Není tady
AHoj, Angel jojo, TP 6.7.
jinak nás priorix taky ještě čeká, Tobi měl rýmu, teď zpal plic, já ho budu odkládat až asi na jaro, až budou všechny ty virózy pryč
Není tady
Omlouvám se, že sem zase lezu, ale potichounku tu šmíruju Jani
A mám radost, že už je ti líp a držím palečky
Není tady
Ahoj, my dali priorix s neštovicema. Reakce se dostavila 10tý den, horečky, únava, protivnost a trvalo to 2 dny.
Teď měl 2 týdny antibiotika - měl suchej dávivej kaše a nic nepomáhalo, jsem to od něj chytla a mám atb ještš teď.
Jinak my se máme pořád stejně. Robí nemluví, když něco chce dělá eeeee nebo maní či ení. Jediné co umí je mám, máma a ježíši. Ale zase na druhou stránku miluje knížky - obraázky, zvířátka, umí napodobovat zvuky, ví jak dělá ježeček i zajíček ( stříhá ušima), houká na mašinku.
Holky nemám čas, musím dělat výplaty, ale zase zaskočím
Jo a Pavli, co za operaci měl manžel?
Angel, písni, proč má štěpánek ty bíle skvrny na jazíčku
PAPA
Není tady
Tak konečně se to tu trochu rozjelo,ale bude víkend a tady ztase bude mrtvo.
Já si s neštovicema hlavu už lámat nemusím.Máme je za sebou,takže vakcína bude obyč.
Náš Štěpík taky moc nemluví,ale ono to určitě přijde.A jestli bude po bráchovi,tak jako do ted' snad ve všem,tak do budoucna pusu nezastaví.
Včera tu byla kamarádka s holčičkou o necelý 3M mladší.Nemohli jsme prcky nechat samotný pohromadě.Ten náš drak ji hned tahal za vlasy a i když dostal po rukách,nic si z toho nedělal a zatahal ji znovu.A do finále ji v nestřežené chvíli kousl do čela.Měla tam chudinka červený fleky,ještě když odcházeli.
Ale jinak je to můj andílek!!!
V neděli nás čeká zabíjačka.Brrrr:usch:,vůbec se netěším.Jako malá jsem si jich užila dost a prostě to nemusím.Chtěla jsem jenom maso,ale má chut' na ovárek,jitrnice,jelítka i tlačenku.A jelikož zabíjíme prasata dvě i se sousedama,tak nám to zabere celej den.A to se zrovna u nás rozsvěcuje vánoční strom a Eliška tam bude se školkou zpívat.Takže to jistí aspoň babička s dědou.
Hezký víkend všem.
Není tady
Tak dnes je Kristýnka bez teploty a spinká po obídku
Reakce tedy byla dva dny. Předtím na hexu žádnou neměla, jen jí jednou bolela ta nožička.
Dávali jsme jen obyč Priorix. Byla bych ráda, kdyby neštovice chytla v předškolním věku a kdyby ne, tak je později dočkujeme.
Já to očko taky odsouvala, napřed rýma, potom ten zánět horních cest dýchacích, takže jsme ho měli až v 16,5měs
Dr.mě už honila od těch 15m. A mimochodem o nějakým Priorix tetra se ani nezmínila, nečíst na netu tak to ani nevím.
Teď jsem ráda, že bude nějakou dobu klid. Další očko by mělo být až ve dvou letech. Tedy jestli se mezitím nerozhodnem dát přeci jen ty pneumokoky.
LIbu, zabíjačka to není nic pro mě z dětsví si pamatuju ten "puch" to bych asi nedala. Ale maso to jo jiný zabijačkových pochoutky nejím...
jinak Týninka je spíš taky taková, že by si nechala ty vlasy trhat a nic by neudělala. Až mě to trápilo že si nechá všechno líbit. Ale od tý doby co chodíme víc mezi děti, už se umí i ozvat, když jí někdo něco vezme nebo tak. TAkže pozoruju zlepšení
Angel, to není možný co si to na vás zase sedlo. PUsu mazlíkovi
jak tak všude čtu, tak jsem letos pěkná ostuda, mě ty Vánoce přijdou nějak daleko dárky máme pro Týnku všechny, ale úklid už jsem loni touhle dobou měla hotový a výzdobu taky. Letos už mám troubu, tak chci i péct, ale kdy to budu dělat to nevim po nocích zase...
když Týnečka chce všechno dělat taky, tak si neumím představit, jak mejem okna nebo linku ono se to nezblázní
Není tady
Angel, tady ten chlíveček asi nedotáhnem, jestli nám bude trvat co ten předchozí
Já se s novým bb začínám smiřovat, nastavila jsem si klasický modrý styl a aspoň vzdáleně mi to připomíná tenhle.
Klidně bych byla pro vytvořit si tam Letňata na zkoušku protože tam stejně budeme muset.
Není tady
Ahoj holky,
najde se tu stejně blbá matka jako já, která nechala takto malé dítě očkovat proti žloutence (je to ta jiná hepatitida co není v hexe)? Chudáček Anička to tak strašně odblila až jsem si to strašně vyčítala , ale už je zas dobře, musíme ještě na přeočkování, ale pak by měla být chráněná na celý život...
Priorix na radu doktorky necháváme až po Vánocích.
Jinak všechny zdravím, chodím vás dočítat, ale málokdy mám co psát. Jani druhé letňátko .
Tak papa
Není tady
Nazdárek po víkendu.Tak jsem měla pravdu,že se tu moc kecat nebude.
Máme po zabíjačce a zmákli jsme to super.Takže jsme krásně stihli i to rozsvícení vánočního stromu.
Ale co čert nechtěl,odešel nám mrazák.Takže maso jsme přes noc museli šoupnout do auta.Na balkón to bohužel nešlo,protože jsme v přízemí a v noci nás navštěvují kočky.A dneska šupem s masem k našim do mrazáčku.Ještě že je máme a naši mají místo.Ale koupě nového mrazáku nás stejmě nemine,ale ted' před vánocema se to fakt nehodí.
Dneska se Eliška ve školce fotila,tak jsem tam skákla i se Štěpou.Jediná škoda,že tam s nima nebyl Vojta.Měla bych krásné fotky se všema dětma pohromadě.
Není tady
NAZDÁREK
A já sem zase nemocná, to už je od října potřetí...se asi picnu.
Vilda byl na žlučníku, měl kameny. A nakonec ho operovali až dnes. V nemocnici pokazili nějaké výsledky a zapoměli udělat nutná vyšetření, takže to honil celý minulý týden. Sem myslela že je nakopu. Ale nakonec to dopadlo a snad bude mít klid.
Chtěly sme ject s holkama koupit Eli zomní boty, ale Jůlinka se rozhodla že dnes prospí celé odpoledne. Šla chrně ve 12.30 a pořád je tuhá. Venku už je tma takže to musíme nechat na zítra.
Krásně nám tu nasněžilo. Byly jsme s Jůlinou v poledne odklízet sníh a hned nám to zase zapadalo. Takže zítra další fuška.
Očkování jsme ted žádné neměly, dr. nic neříkala, tak se tam zítra asi zastavím se zeptat.
Jo a zítra budou fotečky, na t se strašně těším jak to dopadlo.
O víkendu jsme byli v Ostravě. Vilda tam měl sraz základky po 30 letech, tak to aspon zmáknul.
Výzdobu taky ještě nemám, vlastně tak 1/3, je to všechno na půdě a já se tam sama bez Vildy nedostanu, takže musíme počkat. Dárečků mám zatím málo, hlavně nevím co kupovat. Koupili sme Jůlince v Tescu Ostravy kočárek. Mají ho v akci za 500 a je skvělej. Tady u nás ho nemají :-( jsem moc ráda že sme se tam zastavili.
Tak a už jí asi slyším, jdu se tam mrknout. Zatím pááá
Není tady
Ahojky,
u nás už přes 24h v kuse sněží a to jsme v nížině...
Kristýnce se líbí, odpoledne jsme vytáhli boby původně pod stromek, nejvíc jí ale baví táhnout prázdný boby a dělat mašinku
A stále mi tvrdí, že p-ší (prší)
Katji, to je mi líto, že si to malá tak protrpěla. My nemáme žádné nepovinné očkování.
Pavlíku, držíme znovu pěsti tatínkovi. A ty se brzy vyzdrav
Ještě jednou se omlouvám za sobotu. Těšíme se na fotečky.
Libu, doufám, že se fotkama pochlubíš. S mrazákem je to smůlu
a kde jste ostatní?
Jani, jak se máte? co Tobík? a ty jak to zvládáš??
už jsem malinko pokročila, zadělala jsem na perníčky a vyrobila věnec. H.umyl okna a zbytek za provozu.
mno jdu do hajan, ten sníh vyčerpává nějak i mě
Není tady