6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co byste říkali na pravidelné společné meditace za Matku Zemi? Čím víc nás bude, tím víc to bude účinnějí.
Tedy zítra 22. 11. 2010 v 21h budu od meditovat na tuto meditaci (Petr Chobot):
http://www.cestyksobe.cz/archiv/2010/ar … 0/328.html
Kdo chce, můe se ke mě připojit. Budu rád.
Není tady
Jak u jsme o tom mluvili, nápad je to úasný, jen já jaksi nevím, jak budu stíhat. Ale pokud to zvládnu, rád se připojím. Kadopádně se na to moc těím.
Není tady
Připojuji se :-) .
Není tady
Doufám, e nás bude víc, ale i kdyby jsme byli jen dva nebo tři, bylo by to super Večer se těím.
Není tady
Chobot je mi nesympatický (u to meno ), ale ak budem doma a pri vedomí, môem to skúsi. Mamičku mám rada a trochu za ňu pomeditova nezakodí.
Není tady
Tak za cca 25 minut začínáme
Není tady
KALIK napsal(a):
Jsem v Duchu s Vami.
Není tady
Tak hotovo. Jak jste se cítili? Jaký to bylo? Já se cítil úasně
Není tady
Začala jsem s půlhodinovým zpoděním, ,spontánně, jakmile jsem si to tu přečetla.
To snad nevadí.
Ve fázi, kdy světlo proudí na nai republiku jsem cítila pulzování a mírné brnění v rukách , ale za chvíli, jako by se ve utiilo a já měla pocit, e mám "hotovo"
Pak jsem chvílemi nevěděla, jestli medituju nebo upadám do spánku.
Zase ve chvíli, kdy jsme měli objímat lidi, se mi objevila nějaká stará, velmi vrásčitá a bezzubá ena v černém, moná plakala od radosti, nevím , jen mě napadlo, e jsem to já.
Asi to bylo na mě, netrénovanou osobu ,docela dlouhé... to tak u mně.
Je pravda, e mám za sebou dost náročný den, málo spánku a nebyla jsem na to připravená, bylo to rozhodnutí v okamiku.
Není tady
Helu,
Zase bych to viděl na přítí pondělí ve stejný čas.
Není tady
Kaliku provedla jsem to bez jeho doprovodu a v podstate teda podle sveho a v mnohem kratsim intervalu.
A pocit jak jinak nez super.
Není tady
hir, to je dobře. Snad to mělo i stejný účinek
Není tady
Ano,to urcite ma stejny ucinek ,o tom jsem presvedcena.
Není tady
Dalí meditace bude v pondělí 29. 11. 2010 opět v 21h. Vichni jsou zváni. Čím víc nás bude, tím to bude mít lepí efekt. Nae Matička (a my) to potřebujeme
Není tady
Já tedy nevím...asi zase vnesu trochu mení tornádo do zdejích poklidných vod, ale příjde mi dost na hlavu, abychom my meditovali PRO nai matku zemi... Fakt nevím, kde se v nás lidech pořád bere ta zpupnost, e si vůbec myslíme, e ona to bez naí podpory nezvládne.
To ne my ji, ale ona nás má ve své moci zachraňovat. Tedy bude-li vůbec jetě chtít.
Osobně si myslím, e bychom spí měli meditovat pro to, abychom co nejdříve přiostřili ty nae tupé "hrany" a otevřeli zabedněné hlavy, zabetonovaná srdce.
Z té meditace jsem zhlédla pravda jen kousek, ale přilo mi to tak ulítlý, e jsem ji zase zavřela.
Osobně si myslím, e tak jako platí: změň sebe a změní celý vesmír, platí taky: zachraň sám sebe a zachrání celý vesmír.
Obávám se, e takhle nejen Tara - Gaya se nám směje, ale s ní i vichni bohové
Ona nás toti nepotřebuje, kdykoliv nás můe smést, to my potřebujeme ji.
Podle toho bychom se měli k ní u konečně taky chovat.
A to se vím vudy.
Ta meditace tak, jak ji Chobot vede, nesvědčí o jeho pochopení.
Nu a nebo mi něco ulo, co nevylučuji.
Není tady
Díky Pan za komentář. Nedokáu ti odpovědět na to, jestli nás planeta potřebuje či nikoliv, ale rozhodně neukodí, kdy jí pomůeme třeba právě Chobotovou meditací. Pokud má lepí námět na společnou meditaci, sem s ním. Určitě se nechám inspirovat. Ona meditace není jenom za Zemi, ale i za vechno ivé, co na ní je, za lidi, za zvířata, rostlinky a dokonce i za nás. Já v tom smysl vidím.
Není tady
KALIK napsal(a):
Ale to není za 25 minut!
Není tady
Vladena napsal(a):
KALIK napsal(a):
Ale to není za 25 minut!
ne? To mi musí lépe objasnit
Není tady
KALIK napsal(a):
Vladena napsal(a):
KALIK napsal(a):
Ale to není za 25 minut!ne? To mi musí lépe objasnit
Omlouvám se, tvůj vzkaz ,,za 25 minut" začínáme" jsem četla před chvilkou a brala jsem to na dnení den. Vlákno jsem nedočetla do konce. palec dolů. A koukám, e u je dneska 23??! Toto letí.....
Upravil(a) Vladena (23. 11. 2010 19:40)
Není tady
Kali, to e já to vnímám jako nabubřelý blábol a ty jako pomoc planetě, vůbec neznaméná, e oba můeme mít pravdu a správné vnímání.
Já u dávno pochopila, e nikomu druhému nelze pomoci jaksi "zvenku". Přesně ve stylu Ho´oponopono má kadý člověk oprávnění měnit jen sám sebe a svůj vlastní svět, tím změní naprosto vechno Stejně pracuje RUka a já vidím zcela hmatatelné výsledky předevíám sama na sobě. Nu a pochopitelně i na druhých, kteří sdílejí můj svět.
Jsem přesvědčená, e nás planeta nepotřebuje, protoe ona u přeila bezpočet civilizací, které ani neznáme nebo o kterých se nemluví. Ona je bytost, která vnímá zcela jinak ne my a moc dobře ví, e nás můe kdykoliv smést a počkat si na dalí "partu" Třebas na delfiny, kdo ví? Jsou neméně inteligentní
Já osobně medituji o tom, aby se mi podařilo rozusvítit své vnitřní světlo a svítit. Vude tam, kde je to třeba a hlavně sama na sebe. A pořád. Abych nikomu nedovolila, aby mi ho zhasl. Abych si vzpomněla a stále myslela na to, co a kdo jsem.
Vichni něco pořád hledáme netuíme, e u to dávno máme. Nebo jinak: někdo u to ví, jiný jetě ne.... Vichni jsme Světlo a Láska. Proto tu taky jsme a u několik tisíciletí si na to snaímě vzpomenout..... Snad u se to tentokrát podaří. Lidské dějiny jsou plné hledání, válek, bojů, násilí, objevování....kam to vedlo? Máme dokonalé a nejdokonalejí zbraně a přesto, spí právě proto, se pořád zabíjíme. Máme stále dokonalejí lékařské přístroje a přestio jsme stále víc a víc nemocní. Víme toho stokrát víc ne před sto lety a přesto nevíme vlastně vůbec nic...nevíme to základní, co věděli jetě staří lidé za mého dětství - e ivota je si třeba váit, e země - půdy je si třeba váit, e lidské práce si je třeba váit.... atd. atd.
O tom já medituji.
O tom, abych se já PROBUDILA a u byla pořád vzhůru.
V tom já vidím smysl.
Ovem neposuzuji ani neodsuzuji nikoho jiného, kdo to má jinak.
Kadý jsme prostě někde jinde a tuhle cestu já u prostě mám za sebou, vnímám ji jako zbytečné zdrování od toho, co je sklutečně důleité - nepodléhat honosným cílům a pořád a pořád zametat ten svůj vlastní dvorek, svítit si na vlastní smetí, čistit a čistit svůj vlastní svět, protoe stejně ádný jiný nemám, prostě neexistuje
Není tady
A jetě poznámku: ověřila jsem si na svých přátelích, klientech a pochopitelně i sama na sobě, e je mnohem lehčí a prostě lépe to zní, kdy zachraňuje MATKU Zemi..ono je to takové .... svaté... prostě epes ňuněs. To je prostě nedotknutelné.
Nu..ale je to taky mnohem jednoduí, ne zachraňovat sebe sama. Ne si vůbec přiznat, e to potřebuju, e jsem ve sr..kách a měla bych s tím něco dělat.... To je prostě pro mnohé nprosto nepřijatelná dřina... A myslím, e čím víc takových pokrytců na planetě, tím větí průvih pro nás pro vechny. Natěstí jsem ale u taky naprosto přesvědčená, e u jsou v menině
Shrnuto: matka Země si poradí, kdy my si poradíme A kdy si neporadíme, tak ona si stejně poradí
Není tady
Pan, ano, meditovat za sebe, pochopit sebe má zcela jistě smysl a pokud ví o nějaké meditaci v tomto smyslu, hoď nám jí sem.
Co se týče zbytečnosti meditace za ostatní, se kterými sdílíme tuhletu planetu si myslím, e to smysl má. Ber to tak, e si to holt musím ověřit sám Jistě mi není lhostejný můj "osud" a ani ostatních lidí, tak proč je nepodpořit meditací. Můe to brát i tak, e se učím meditovat, objevovat se.
Take jetě jednou, budu rád, kdy nám pomůe meditovat smysluplněji. Můe se k nám připojit
Není tady
Dodatek, ona meditace je meditace i za nás jako jednotlivce
Není tady
KALIK napsal(a):
Pan, ano, meditovat za sebe, pochopit sebe má zcela jistě smysl a pokud ví o nějaké meditaci v tomto smyslu, hoď nám jí sem.
Co se týče zbytečnosti meditace za ostatní, se kterými sdílíme tuhletu planetu si myslím, e to smysl má. Ber to tak, e si to holt musím ověřit sám Jistě mi není lhostejný můj "osud" a ani ostatních lidí, tak proč je nepodpořit meditací. Můe to brát i tak, e se učím meditovat, objevovat se.
Take jetě jednou, budu rád, kdy nám pomůe meditovat smysluplněji. Můe se k nám připojit
Kali,
neřekla jsem, e nemá smysl meditovat za ostatní. Jde jen o to, jak to udělá, kam tedy nasměřuje hlavní gró celé meditace.
Meditovat za kytičky, za zvířátka, za souseda... to je sice moc hezký, ale pokud já sama mám kupu vlastních problémů, tak nejspí dost neefektivní. O tom mluvím
Já ti sem ádnou meditaci "nehodím", protoe si myslím, e cesta je tam, kudy la hir: udělala si to po svém Není důleitá cesta, ale záměr. Tak to chápu já. A taky si myslím, e kadá takováhle meditace by měla začínat očistou vech jemnohmotných těl, toho fyzického a pak vech čaker. A pak já chodím do krajiny srdce.
A beru to přesně tak, jak říká: učí se meditovat a objevuje se
Take ber to tak, e jsem jen vyjádřila svůj nízor, který ostatní mohou, ale taky nemusí akceptovat.
Po letech hledání jsem prostě dola k poznání, e svému okolí nejvíc prospěju tím, e se postarám předevím o sebe, o své vlastní Světlo
On podle mne toti svět vypadá přesně podle toho, jak my kadý jednotlivě dokáeme milovat a respektovat, přijímat sami sebe... tak pak milujeme, respektujeme a přijímáme i své bliní.... A tak to je
Není tady
Jo Pan, e to záleí na kadém z nás je nanejvý jasné, to nezanedbávám. Přesto si stále myslím, e v současné době je potřeba číst své energie věnovat taky směrem navenek. Tobě moná nedělá problém si představit Zemi bez lidí, ale já bych byl radi, kdyby tu lidé byli stále, jen o něco lepí. Já mám Zemi rád i lidičky na ní
Není tady