|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

ahoj holky 
tak dneska jsem si psala s mudrem..tak nejdřív,že je mu to líto,že zrovna u mě jsou a byly ty šance velký..ale pokud jsem psychicky v pohodě,můžeme hned na KET..takže vypadá to na 8.12. ..zrovna na narozky manži 
a když jsem se ho ptala at mi poradí jeslti si mám nechat zavést jedno nebo dvě tak mě fakt pomohl
..tot jeho odpoved 
P. S. těžko pro mě rozhodnout, zda jedno či dvě, já doma mít 3 děti nebudu
). Ale poradím - dal bych dvě!
..vtipnej co 
Gábi,katul ty jo vy máte fakt nějaký zvláštní příznaky
..držím palce 
Není tady
Lucko já bych si osobně nechala dát 2, z KETu je přeci jen o něco menší šance než z ET, takže bych to riskla. Jenže pro mě nejsou dvojčátka nepředstavitelná. Pokud tě představa dvojčat děsí, tak dejte jen jedno, no...myslím že tohle přesně doktor myslel - zavedení dvou zvyšuje šanci, že se chytne aspoň jedno, ale když se chytnou obě, budeš mít doma tři děti a budete to muset zvládnout vy, ne ten doktor. Jinak dvojky z KETu má třeba Lenule12 
Není tady

ne Ronji asi jsem rozhodlá pro dvě
já vím jak to doktor myslel,spíš jsem myslela,že mi napiše vlastně to co si napsala ty
...jo jo děsí mě představa dvojek a to jen proto,že si nedovedu představit trávit např. půl těhotenství ve špitále,když doma mám to svoje zlatíčko..ne to že bych to nezvládla 
Není tady
Veru, taky jsem brala 1-0-1.....
Luci - předně je mi moc líto, že to nevyšlo
, ale řeknu ti - to je teda fofr
. To se už na KET nijak nestimuluje? Tý jo, tam to fakt jede! A byl by to superspeciální dáreček
.
Sáří, je mi taky moc líto...
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Gábi měříš BT?

Není tady
Lucíííí, to je rychlost
věřím že tentokrát už to bude
a já bych si nechala zavést 2embryjka .. jistota že se aspon jedno chytne 

Není tady

Achjoooo,tak to je mi líto Sáří moooc
drž se holka.....
takové zprávy už neeeee
ta teplota je fakt na pytel 
Verusko
já měla vždy 1-0-1 ale myslím že spousta holek měla i 1-0-0 ono je to tam i napsáno,že když při dávce nižší není ovu,že až pak se zvyšuje....záleží na Tobě a taky na tom kolik máš pilulí
to jsem Ti poradila co 
Ronji já to vše přisuzuju hormonům....
no uvidíme Gabi BT pěkná
a aby příznaky nevyšuměly
noooo já při těhu neměla ale vůbec žádné,jen mě bolela prsa tenkrát....
Mishi a kdy Ty začnáš stimulovat Clostíkem?Už teď si brala? 
Lucko supeeer,to je teda foooofr,držím palečky
a doktor je vtipálek
,ale vím,co tím chtěl říct... 
Není tady
Ahoj holky
Sari sakra

Holky ja si zazivam fakt peklo ,komu jsem co doprcic udelala ,takze vcera zacala bolest podbrisku ,dneska krece jak prase ,nemuzu ani chodit ,takze jsem sla na pohotovost a poslouchejte dobre ,mam v levem vejcovodu bud tekutinu ,nebo hnis a nebo plod ,ted cekam na vysledky budou ve dve rano ,byla jsem tam v pul dvanacte . rikam dr ovulace pravy vajecnik ,mam dobry jen takze otehu s pravym vejcovodem, ten levy nefunkcni takze to proklete hcg me pronasleduje porad ,jak jinak vzali mi krev a cekam doma ,byla jsem v Havirove mam to deset minut od baraku ,kdy toto skonci
chapete to a zitra respektive dnes mam zkousky ve skole a to si me opet tam chteli nechat ,jsem rekla ne a pritel me serval ,ze dr to nerikaji jen tak
sem se jeste doma chytla at si tam jde lehnout ,ze to je fakt pecka polehavat v nemocnici
tak jsem se vykecala a ponadavala a jdu cekat
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Simi hele co pro Badýska plánuješ k Vánocům?
![]()
http://media3.tchibo-content.de/page/49 … _phase.jpg
Falko - no jasně že to musíš domluvit s dr. to byl jen nápad. Třeba řekne že to ani v Tvém případě není vhodný.... Uvidíš, jen mě napadlo tu pauzu takhle využít
Jak vis 
,ale kapucka s kozesinkou
ta bude pro me mimi vse 
Není tady
JEŽIŠ SIMČO TO SI DĚLÁŠ SRANDU, NE????????!!!!! POdle mě je blbost aby to to byl plod, HCG šlo šupem dolu. Spíš bych to možná tipovala na ten zánět...? Nebo prasklou cystu?
Sáruško - 

Veru - já bych teda brala jen 1-0-0 , ovuluješ sama dobře a vyšší dávkou by sis mohla navodit hyperstimulák. Už jsi Clostík někdy brala?
Katí a Gabi - mooooc držím palce, vypadáte nadějně 

Lucko - není pravidlem že při dvojkách musíš do nemocnice, zvlášť když je to druhý těhotenství, to snáší tělo líp
Osobně taky hlasuju pro dva mrazáčky 

Není tady
Silvííí - zrovna jsem chtěla nakouknout do Tvýho vlákna a zatím vidím v podpisu.... 

Je mi to strašlivě líto, u Tebe nejvíc jak jen to jde 

Není tady

[dobré ránko 
Takže Sáří taky jo? to snad není pravda,tenhle měsíc byl fakt prokletej 
Já za hodku musím ke svýmu gynekologovi,aby mi napsal recept abych nemusela do Brna..Medulko bere se estrofem..na růst sliznice,apak utrouš 
a dobře,dobře necháme si dvě..teda pokud obě přežijí rozmraz 
Veru taky bych jela 1-0-0 takhle jsem to měla i já 
A odpoledne musím na mamografii na kontrolu,tak i snad tam to bude o.k 
Není tady

do prčic, sáří
zase takovéhle smutné zprávy po ránu 
simíčku, Ty woe, toto snad už ani nemůže být možné
co ještě budeš muset zvládnout během tak krátké chvilky 
moc doufám, že to bude ta nejméně vážná varianta
průšvihů jsi měla za poslední dobu až až 

Není tady

Mishi a kdy Ty začnáš stimulovat Clostíkem?Už teď si brala?
Čau kaťule...co ty??
Ne Clost beru až od příštího cyklu (3.-7.DC 1-0-1)...ted jsem měla dle utz 13DC anovulák..Dr.nenašel žádný folík..tak to chce trochu podpořit, pač min.cyklus byla sice ovu ukázková, ale nevíme v jakém poměru je ta ovu x neovu..
Není tady

Téda a koukám že říjen/listopad moc šťastnej teda nebyl...kde je ta 30% úspěšnost do pr.háje.....
Ronji tak ať jsou na utz jen dobré zprávy, ..29.11 už je za bukem 
Upravil(a) misha88 (23. 11. 2010 9:27)
Není tady
Ahoj holky, to jsou teda zprávy po ránu 

Sáří - je mi to líto 
Simčo - doufám, že nepřijdeš o zdravý vejcovod a držím palečky - život je prostě někdy nevyzpytatelnej, ach jo
.
Vidím, že rady ohledně clostíku se různí - fakt jsem projela diskuse na netu důkladně a o hyperstimuláku tam nikdo nepsal
. Takže: včera jsem vzala nakonec dvě tabletky clostíku. Snažilenko - co se stane, když bych si vzala další 4 dny jen po jedný tabletce? Docela jsi mě vystrašila s tím OHSS (píšu to dobře?).
Bříško cítím, prsa ztěžklý, pálí mě oči, občas horkost, žízeň - ještě na něco se mám připravit?
Díky za rady 

Není tady

Veru já měla mírnej OHSS po clostu v dávce 1-0-0 ale ze mě si příklad neber
hlavně hodně pít a pít a jíst bílkoviny to je na předejití ohss 
Není tady
Simi, držím palce, ať to není nic vážného..... 
Holky, já jsem docela už naštvaná z toho Gennetu, jsem se chtěla objednat na konzltaci, nejdřív furt že musím počkat na výsledky krve, až to bude jako ofiko, no a dneska mi řekli, že mě objednají na 16.12. nejdřív.... Já jsem chtěla pořešit tu hormonální léčbu endošky třeba, a přijde mi, že se to tím zase jen zbytečně protahuje, pokud by mi jí nasadili až za měsíc....
. Máte to ostatní, co chodíte do CARu taky tak? Já vím, že na 1. konzultaci se čeká dlouho, ale pak už to většinou frčí, ne? Jako původně jsem trošku přemýšlela o nativu hned v prosinci, pak jsem si to teda rozmyslela, že nic nebudu podnikat, dokud nebudu mít dovyšetřené to imuno a genetiku, ale kdybych do toho jít chtěla, tak ani pořádně nemám šanci to před tím s někým z doktorů probrat
. První bylo, když mi řekli, že v neděli transfer neudělají a musel být teda už 2. den kultivace.... no nevím, začíná mi tohle trochu vadit teda. Je to všude stejný?
Není tady
Falko já čekala v Reprofitu na první konzultaci tuším týden a když se objednávám, většinou mi dají termín cca za týden, za deset dní. A ET jsme měli v neděli, byl tam dost frmol! Takže asi tak...
Není tady
holky takze hcg 22O mimodelozni to neni a nevi se co to je a je to levy vejcovod ,ktery je nepruchozi a otehu jsem z praveho takze bud cysta tam tlaci a nebo je tam krev a nebo tekutina ,zitra jdu ke svemu ,zase si me tam chteli nechat ve zprave mam napsane ,ze jsem opakovane odmitala hospitalizaci ,muj dr me zabije 
Není tady
Jinak vam reknu tady je jedna zprava spatna za druhou tak je to mozne
,ten podzim se nam moc nevyvedl ,takze doufam ,ze po novem roce to bude lepsi
jeste Katuli a Gabka 
je to na vas dámy ,aby jste to prolomily 
Upravil(a) sima 75 (23. 11. 2010 10:45)
Není tady