|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Falko máš vynikající plán! Upřímně moc doporučuju dát si pauzu, aby se z toho člověk nezbláznil - já jich za ty roky snažení měla hodně. Nikdy jsem během pauzy "omylem" neotěhotněla, jak mi vždycky holky naznačovaly, že to dopadne, pokud si dám pauzu, ale vždycky mi to pomohlo sebrat síly a jít dál. Když je člověk přilepenej každý den tady na babi tak se najednou celej svět smrskne jen na těhotnění a děti a testíky a teplotky...a od toho je potřeba si někdy hodně odpočinout, soustředit se na jiný věci, na manžela, rodinu, práci, já docela cestovala...a pak jsem se vždycky na snažení vrhla s o to větší chutí 
Jinak přirozené otěhotnění přijít může, my otěhotněli dvakrát navzdory prognózám lékařů ohledně našeho spermiogramu. Bohužel to nikdy nedopadlo, ale to už je jiná. Takže může se stát, ale nemusí - když si teď odpočineš, tělo si odpočine od hormonů a na jaře bude super zkusit další IVF, jak vykoukne sluníčko a celá příroda se bude množit, tak to prostě bude muset jít samo
Budu ti moc držet palce!!
Není tady
Holky, děkuju
. Já už jsem teda tady na babinetu celkem závislá...
, takže tu asi stejně budu furt, ale tak musím se fakt trošku zas odreagovat. Je pravda, že ten můj plán není úplně jednoduchej, je tam pár překážek (jako že zatím nemám to štěně kde mít, takže nejdřív bychom museli vyřešit to bydlení, nebo že bych asi nějakou dobu nemohla dělat na plný úvazek....), ale když se chce.... Tohle jsou ty věci, které člověk může nějak ovlivnit, aspoň si víc zaměstnám hlavu tím, jak to udělat, aby to šlo
.
Není tady
FAlko taky bych byla pro dát si pauzu a vzhledem k endošce a PCO by nebylo od věci se domluvit s dr. o navození umělého přechodu - pokud si dobře vzpomínám, učily jsme se to ve škole, že tím se můžou ložiska ednošky úplně zničit (ale je potřeba cca půl roku bez MS). Ložiska nemají výživu jako děloha a zaniknou. Pro PCO je "hormonální klid" balzámem (slova mého gynekologa).
Ledí - s pejskem nemáš tolik času přemýšlet ani o utíkajícím těhu
Půlka už je za Tebou a najednou zjistíš že už za měsíc máš termín....
Pořád čekám na fotku pupíku
Ronjo - přeju ať na UZ už vidíte blikající
nebo 
(u Dandy 7+0tt, u Vítka 7+4tt ........... ale možná by bylo i dřív, jen já tam šla aby už to byla tutovka
).
Lucko - u Tebe jsem si byla téměř jistá že to klapne napoprvý
všechno tak krásně vycházelo a ještě se vám bobísci dělili navíc
Je mi to líto, ale máte mrazáčky, tak hurá na to. KET je možný hned následující cyklus po IVF???
Jo jinak doufám že jste si všimly (Gabi, Luci, Veru) že už jste na nástěnce

Není tady
Snaži, o tom umělém přechodu jsem přemýšlela, chci se na to určitě zeptat mé doktorky v CAR, až půjdu na konzultaci. Asi bych doufala, že nebude potřeba 6 měsíců, ale budou třeba stačit ty 3-4, půl roku už mi zase přijde dlouhý...
, no ale kdyby to mělo pomoct.... uvidím, co mi doporučí. Tuhle dochtorku všichni moc chválí, tak jí zkusím ještě chvíli důvěřovat.
Není tady

Falko, ten přechod chceš zkusit kvůli ložisku endošky ?? Já jsem chtěla zůstat bez hormonů a dát tělu šanci, aby se vzpamatovalo, ale díky mým PCO vaječníkům se MS nedostaví a nedostaví a asi bych čekala do soudného dne... v centru jsem se ptala dr. a ten mi dal Proveru, že není dobré, aby vaječníky zahálely, ale že jí nemám brát jako se strandartně dává 17.-26.DC, ale až 22.-31.DC že někdy může ovu být, ale později, tak ať se nezapinká
čert aby se v tom vyznal

Není tady
Simi hele co pro Badýska plánuješ k Vánocům?

Falko - no jasně že to musíš domluvit s dr. to byl jen nápad. Třeba řekne že to ani v Tvém případě není vhodný.... Uvidíš, jen mě napadlo tu pauzu takhle využít 

Není tady

Falko jsem ráda,že už je líp 
Snaží díky kočko za přidání do tabulky 
Já krvácím dost,ale zase jsem čekala,že to bude horší,žádný cucky zatím ze mě nejdou,jen krev a ani prášek na bolest jsem ještě nepotřebovala...zítra budu psát doktorovi co dál,myslím že ještě stihneme rozluštit jeslti se ket povedl nebo ne do Štědrýho dne a doufám,že budeme mít krásný dárek pod stromeček 
dneska naše pusinka oslavila 4.narozeniny..ouuu toto uteklo 
Není tady

Silvinko jak je???????
Není tady

Falko, no my museli nejprve pred prichodem stenatka vymenit podlahu v kychyni a v predsini,pak jsem si oba vzali dovcu,me to vyslo na obdobi po stimulci IVF,takze ja byla na nemocenske a mnza mel dovcu,byli jsme s mrnouskem doma oba a ja pak na nemocenske a pak jsem si bravala pul dne volny v praci,takze to trvalo tak 6tydnu a bobek si rychle zvyknul a dneska je doma i 10 hodin sam, ale to je krasne ze jsou pak ovace,ze jsem prisla domu.
Snazi, vyfotim, uz brzo, bo se mi zachvili nevejde na fotku,jsem jak balon.Jen musim rict manzelovi.Nejak pri tom shonu,co mam nestiham,ale ucite to udelam.
Není tady
Natálce krásné narozeniny 

Není tady
Luci, taky myslím, že budete mít super dárek k vánocům
. A jinak mě ms taky překvapila, že nějak hrozně netrpím, břicho mě pobolívá, ale prášek jsem si zatím taky nebrala, a to většinou lezu po zdi, jsem zpocená bolestí a hážu do sebe 2 brufeny....
Snaží, Popi - mě ten přechod taky napadl, kvůli tomu ložisku endo, o kterém mi říkali po punkci. Právě jsem si taky myslela, že by pauza šla takhle využít, stejně bych jí mít musela tak jako tak - no ale musím se dohodnout s doktorkou, uvidím...
Ledí, no já bych to měla asi trošku komplikovanější, jelikož moc toužím po štěňátku od své fenky. Což by znamenalo nechat ji nakrýt, a pak odrodit a odchovat doma vrh štěňat, ze kterých bych si jedno vybrala a nechala.... a to není už taková sranda
. Ona už štěnda jednou měla, byly jen dvě a stejně to stálo za to. Ale byli super, fenečku jsem obrečela, když šla k novým majitelům. Ale tehdy byla moje fenka ještě dost mladá, takže jsem potřebovala ještě hodně pracovat s ní a chtěla jsem si na štěňátko počkat, až bude ona starší. Tak uvidím, jak to dopadne... 
Není tady
Ahoj holky 
Falko - mrzí mě, že IVF nevyšlo - co píše Snažilenka, zní rozumně a pokud by to pomohlo
- asi by bylo fajn
mít jistotu "nesnažení" - protože pak si musíš najít stoprocentně nějakou novou perspektivu a žít dál
.
Je to těžký pořád hledat sílu a chuť, když se nedaří, ale nic jinýho nezbývá. Bude líp 
Lucko - nevyšlo to napoprvé, KET vyjde určitě. Má začít sněžit,tak se bude chtít sněhuláčkům "do světa", neboj 
A i když se neopírám o žádnou statistiku, z KETU je na babinetu dětiček docela dost 
Kaťulko, Gabko, co vy? Už testíte??? 
Silvi - co bojovníček? Bojuje?
Snažilenko - děkuju za zápis do třídní knihy 

Není tady

Veruska72 napsal(a):
Ahoj holky
protože pak si musíš najít stoprocentně nějakou novou perspektivu a žít dál.
Je to těžký pořád hledat sílu a chuť, když se nedaří, ale nic jinýho nezbývá. Bude líp
moc hezky si to Veru,napsala,je to kruté,ale je to tak
je mi smutno,moc jsem věřila,že to Silvince vyjde....a pak že je život spravedlivej,p.r.d.l.a.j.s.
.....tak hezky se to tu rozjelo....a jak to končí 
Snaži,tak vestička pro Badýska nemá chybu
taky si o takovou napíšu Ježíškovi
to budu koča 
Není tady
No Katí jestli vážíš nějakých 5kg tak Ti psí zimní bunda (žádná vesta
to je ofiko název) http://www.tchibo.cz/Bunda-pro-psy-p200021171.html padne jako ulitá 

Upravil(a) Snažilenka (22. 11. 2010 14:43)

Není tady

ta faaaakt nemá chybu
Snaži
jako ulitá
kožíšek kapucka no prostě bomba

Není tady
Katí, tak tobě by se zachtělo takového oblečku jo

a jak ti dneska je?
já mám dneska pořád hlad a pak je mě děsně těžko, jak kdybych měla šutr v žaludku 
Luci, opožděně přeji Natálce všechno nej nej nej k narozeninkám
A jak jsi se dohodla v car? stihnete ket ještě do vánoc??
Verusko dneska začínáš s clostíkem? 
Upravil(a) Gabka (22. 11. 2010 18:58)

Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Gabko držím palce!!

Není tady

Gabka napsal(a):
Katí, tak tobě by se zachtělo takového oblečku jo
![]()
a jak ti dneska je?já mám dneska pořád hlad a pak je mě děsně těžko, jak kdybych měla šutr v žaludku
Gábi tak mám to ale úplně nachlup stejně jako Ty
dokonce jsem musela vstát ve dvě ráno a něco sníst
a měříš BT?
Není tady
Ahoj holky - no vypadáte nadějně (Kaťulka a Gábi - Sáří se nám někde schovává s pozitivním testíkem ,že jo ?
)
Chtělo by to prolomit smůlu a nahlásit //, tak držím palce!!!
No a ode dneška beru clostík - jen pořád rozmýšlím, jestli rovnou dvě denně, nebo jednu...? Ještě mám čas si vzít druhou tabletku...všude v diskusích jsem zkoumala, kdo kolik a kdy našly holky // - no a téměř všechny braly dva clostíky denně(a to i když měly ovu přirozeně). Tak co poradíte???
Lucko - díky za bílý zlato - došlo v pořádku !!!

Není tady
to je mi líto že Sáří až tak klesla teplota a naděje je v pytly
achjo 
Ronji, no hlavně aby ty příznaky byly k // a těhu
a za ten týden nevyšuměly 
mě se to tak hrozně vleče to je děs běs

Není tady

Veruska72 napsal(a):
No a ode dneška beru clostík - jen pořád rozmýšlím, jestli rovnou dvě denně, nebo jednu...? Ještě mám čas si vzít druhou tabletku...všude v diskusích jsem zkoumala, kdo kolik a kdy našly holky // - no a téměř všechny braly dva clostíky denně(a to i když měly ovu přirozeně). Tak co poradíte???
]
Já mám brát dva 1-0-1 ...tak ber taky
!!!!!!!!!!!!!!
Gáby, kočko, doufám že na srazu už budeš hlásit //!
Není tady