|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

no téééda Popííí,tak to smekám
a zároveň tedy začínám mít slušnou depku z toho že já ještě ani nezačala přemýšlet co
pod stroooomeček 
a díky za tip....no já to mám nějak spojené s těmi hormony.... dneska jsem zunkla,dvě velké studené kakaa jéééé,to byla dobrotka.... 
Není tady

já to tak dělám už asi 3 roky, ráda mám všechno nezbytné sehnané do Mikulajdy, pak už jen takové ty drobnosti a potom samo potraviny, které se nedají kupovat už teď 
nj, jenže já mám taky na nakupování moooc lidí, celkem 10 + domácí zlobidlo

Není tady

a kakao... to pravé, ne granko.... mňam 

Není tady
mala.popelka napsal(a):
zase mám už ale cca polovinu dárků k jéžovi
ale teda supermarkety nechci do Vánoc už ani vidět
dneska v Avionu fakt masakr najít místo k parkování
a počítám, bude hůř, jak se budou svátky blížit
baffff, ja byla vcera v letnanech... v 11 dopo to slo,ale kdyz jsem odjizdela.. tak uz masakr totalni..

Není tady
Holky
jako vy mi chcete přivodit komplexy néé.....já mám jen pár dárků pro píďata, jinak nic....ani nevím, kde na ně vemu
ale už mám černou kuklu 
Není tady
Ahoj baby moje nejmilejší 

Sice mi tu nepřipravujete zrovna dobré zprávy 
ale i tak mi už moc scházíte a já se snažím dočíst Clostilky č.10 - jenže to byste se nesměly tak rozjet a já dočítat 10 stránek 

Slinění - říkal nám primář z gyndy že znal ženskou, která v těhu opravdu slintala hodně a to že fakt hodně
..... nebo vám kýbl denně připadá málo?
Směju se ale je mi jí líto
Takže Gabi snad se k tomu nedopracuješ (tedaaa k těhuuu jooooo
).
Dárky - letos zásadně objednávám jen přes net a víc ani ň 

Není tady
Veruska72 napsal(a):
Mám vyzkoušený, že když člověk vysílá do "éteru" negativní myšlenky, dává jim moc energie a ony
se pak stávají skutečností.
Veru to je normálně heslo dne - úplně a naprosto s Tebou souhlasím 

Není tady
Silvi.100 napsal(a):
sářice napsal(a):
ještě že tu Smážu máme
to jsem nevěděla že je sestra, píšu si ji do poznámek, kolonka- koho mohu otravovat
ale dlouho tu nebyla
![]()
Sanžííííííí!!!kdepak Tě máme? To tě Síma tak odrovnala
Bombardování telefonáty několikrát za den , z toho jednou parádaaa, podruhý na dně.... to bylo moc i na mě 

Jo a jsem porodní bába 

Není tady
Ahoj holky, tak jak je při neděli 
mě svědí prsa
Katí na mléku, kakau nebo místo kakaa si tam dám lžičku kávy ujíždím ted posledních pár dní
a jako vánoční dárky
co to je
nemám nic, já vždycky až na poslední chvíli a pak nemůžu nic sehnat
ale už mám vyhlídnuto pro Aničku na netu, tak jak dojde mateřská, tak to musím koupit 

Není tady
Snažilenka napsal(a):
Slinění - říkal nám primář z gyndy že znal ženskou, která v těhu opravdu slintala hodně a to že fakt hodně
..... nebo vám kýbl denně připadá málo?
Směju se ale je mi jí líto
Takže Gabi snad se k tomu nedopracuješ (tedaaa k těhuuu jooooo
).
to teda dík
ale těch slin v puse mám fakt nějak víc
i dneska to pozoruju 

Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Medul to tak strašně rychle utíká.....
ještě chvíli a budeš rodit
a co klucííííí nezlobí???
JO jo, utíká... Jsem děsně utahaná. Dneska mi manžel odvedl toho našeho kecálka z ložnice - jinak povídá a hopsá, takže jsem spala až do 10h.!!!!!! Tak jsem si říkala, jak jsem super odpočatá a co toho zvládnu, nicméně jsem s K. vytuhla při odpol. spaní, ach jo. A jinak kluci kopou - jeden nechtíc zvenku, druhý záměrně zevnitř
.
A dárky už mám tři. DVD pro manžela, knihu pro dítě a hadérek pro mami. Takže aspoň něco už je. Položila jsem základní kámen. Jen nevím co tchyni...
Jo a loni jsem dělala kalendář s Kryšpískem pro celou rodinu, tak jsem mamce oznámila, že letos ne, že opakovaný vtip atd. A to že prý ne, že chce zase
, takže musím ještě něco sesmolit.
Není tady

Holky,teeeda Vy mi dáváte....
no nic budu se muset po těch dárkách začít taky koukat 
Medulko,tak to je super nápad.....že bych taky rodině hromadně nadělila kalendář noooo já bych mohla,ale taaaak leda můj ovulační
a to by asi ani nerozuměli co to je
no ne Medulko,to je fakt bezva nápad,jsem to viděla už i u kámošek
paráda 
Gabi a takhle studená kávička taky dobrota,jsem zase zunkla kakao
a svědící prsa
to je dobrý 
hezký zbytek neděle 
Není tady

Ahojda holky,tak docitam pozpatku,
Falko,\luci moc me to mrzi a je to jiste?
Jinak vsem jeste porad mackam vse,co jde, az mi klouby modraji.
Teda ja tady ctu, ze se u Vas uz nakupuji darky, jste mne vydesili,protoze jsem si porad myslela, ze je jeste casu dost,ale jak jsem hodila ocko do kalendare, tak je to za rohem a manza ma narozky, co ja mu koupim.Nevite nektera, kde na netu by se dala sehnat nejaka priserka do auta?Chce porad nejakou priserku do auta a ja nejak nemam inspiraci.Taky mam hodne prace, ceka akreditace labiny a ja jsem cimdal utahanejsi a usnu kdekoli to jde, takze Medul chapu te a to nemam dalsi dite,proste lehnu a spim, az to prestane naseho psiho trhace bavit, jak chrnim,tak mi prijde steknout do ucha a ja jsem razem na infarkt, fakt zlaticko.
Kdybyste prece jenom nektera vedela o nejake priserce,dejte vedet, jsem jaksik s fantazii na stiru.DIky
Není tady

joooo to by byla bomba, naděl jim Katí fakt ten menstruační kalendář s vyznačenýma dnama snažení 

Medulko - já dělám kalendáře pro babičky, prababičky a pro nás už asi pátý rok
Poslední tři roky dokonce stolní týdenní
Vždycky vezmu fotky z loňskýho roku přesně z toho týdne co právě dělám a vyberu nejhezčí - máme pak památku na to jak jsme vypadali přesně před rokem
(to je jako návod kdybys chtěla taky tvořit a měla pocit že z těch fotek prostě nevybereš - jako já.....mám měsíčně kolem 500 fotek
). Tady je loňskej
: jméno i heslo: kalendar http://lenkanovakova.rajce.idnes.cz/muj_kalendar/

Není tady
Tý jo, Snaží, to je super. Já se letos rozhodla pro dvouměsíční kalendář. A s hrůzou jsem zjistila, že od srpna nemám jedinou fotku broučka
. Jen nějaké spací, ale to tam asi dávat nebudu
. Takže musím ještě něco dofotit - asi doma, páč venku je šeredně ...
Není tady

Snaži
tak to klobouk dolů,to je fakt nádherný kalendář
a jsem ráda,že jsem Vás trošku pobavila

Ledí,no taky jsem včera s hrůzou zjistila,že Vánoce jsou za rohem 
Není tady
Ledí, díky
. U mě je to v podstatě jisté, testy 12. a 14. den po ET negativní, dnes jsem začla špinit a už to jde i trochu do červena, čili mrcha je tu (přesně to odpovídá mé luteálce 16 dní....). Takže bohužel
. Ale měla jsem nejdřív fakt velkou depku, hodně to bolelo, ale už se trochu sbírám. Dokonce jsem se dneska odhodlala a jela s čubou na stopařský seminář k nám na cvičák
. Tak jsem se odreagovala a řešila jen psy, to celkem pomáhá, samozřejmě na chvilku, ale i ta chvilka dobrá. Zítra jdu na krev, jen formalita, aby to mohli uzavřít v CARu, a musím si domluvit konzultaci a co dál.....
Každopádně Silvince to vyjde, to je jasný, i když nás prcek všechny napíná, bude to pěknej vtipálek asi
.
Luci, co ty? Došla regulérní mrcha? Mrzí mě to, ale myslím, že u vás to fakt nebude problém, je to asi blbá útěcha, ale máte mrazáčky a věřím, že některý z nich bude určitě ten pravý a za chvíli si těhu, ani se nenaděješ.... u vás není závažnější problém, navíc už dítě máte, takže by to asi mělo jít v poho.... a určitě půjde, uvidíš
.
Není tady
Jo a co naše IUIačky?
Tam to taky vypadá celkem nadějně, ne? 
Jo a teď ste mi taky přivodili depku z těch vánoc.... já nemám opět vůůůůůůbec nic. Ale tak s manžou to asi ani moc řešit nebudem, dáme si asi pod stromeček dovču v lednu, abych se trochu mohla vzpamatovat a nabrat síly do dalšího boje, no a ségra a mamča..... to budu muset nějak vymyslet - to je stejně nejhorší to vymyslet.... 
Není tady
Hoj holky!
No Falko, tak to má už teď hodně blbej smysl pro humor
Jdu jen pozdravit...nechci sem tahat pochmurnou náladu...
Kaťulko
také jsem se zasmála-ještě to jde

Není tady
Silvi, taky sem nemáš proč tahat pochmurnou náladu. Neboj, z toho "blbýho" smyslu pro humor třeba vyroste 
Ne, já vím, že ty nervy jsou naprd, a pochmurnou náladu tahej kam chceš, a taky jí tu kdyžtak nech, jo?
A doma se dej trošičku do pohody (ale já vím, se to kecá....
). Dál držím palečky.... 
Upravil(a) Falka (21. 11. 2010 18:02)
Není tady
FAlko - je mi to fakt upřímně líto že vám to nevyšlo 

.......ale tak nějak u Tebe věřím že se to povede přirozeně 

Silvíku - je mi to strašně líto, že Tě prcek takhle napíná
Pořád na Tebe myslim a
se za zázrak 

Není tady

Presme, falka ma pravdu.
No jinak tema vanoce u nas se bude resit mimino a ja hlavne vysavac, ten nas thac ma toliko chlupu,. jezis,ze ten chrustek vysavac nebude stihat,takze nadelim manzelovi vysavac
, bo to nase zvire ja jedna velka hlupata koule a jak tohle pujde na jare dolu,tak mam cely byt od chlupu a nase mile zviratko se bude dobre bavit
. No a ostatnim, jsem s fantazii v koncich,ani nevim,co by si prali.To je horsi.
Není tady
Ledí, to je dobrý, že máte vystaráno s dárky, s tím miminkem, viď?... 
Snaží, děkuju
. Přirozený otěhotnění je u nás teoreticky zatím možný, ale moc na to nesázím, máme těch problémů taky dost, já PCO, endoška (která se sakra rychle rozlézá....), manže horší pohyblivost i množství.... takže se to nakumuluje. Ale uvidíme, začínáme malinko řešit byt a já přemýšlím o štěněti, od své fenky že bych si nechala (já jí hrozně miluju, a chci, aby mi po ní jednou něco zůstalo
), když ne mimi člověčí, ať je aspoň psí
, takže doufám, že se mi podaří se trošku soustředit i na jiné věci, aspoň chvíli, do jara, a pak se halt vrhnout do dalších pokusů, když bude vše ok. Uvidíme uvidíme, co nám ten osud rozdá tentokrát za karty
.
Není tady

Falko, presne.
JInak to stenatko je super, je to zaprah docela velky, vsak to dobre znas,nas ten nas trhac zamestnava cimdal vice, ma tedka pocit, ze se musi chovat jako 8tydeni stene a musi si vse vynahradit, takze nekdy,kdyz je clovek uplne grogy, pribehne uplne stastne s plysovym psem v tlame a hrajte si se mnou, jinak budu zlobit.Nekdy fakt na zabiti a ouvej,kdyz si ho nekdo z nas nevsima,to o sobe dava znat docela intenzivne.Me na hĺazeni briska zbyva cas jen pred spanim a pri rannim vstavani,cely den se nezastavim.Ale jinak je to zlato,ja ho beru jako nase prvni miminko, ono to miminko je,clovek nema cas nad nicim premyslet.Znam to z doby,kdy jsem cekala na test po IVF,blesklo mi to hlavou az po komentarich holek z babinetu,jak me pokouseli, az pak jsem si letela koupit test,bo doma jsem nic nemela, do te doby jsem byla zaryte na tom, ze testy doma nechci a testovat nebudu.A hlavne nebyl cas behat do lekarny, nase male psi mimino si vyzadovalo peci a sboje panicky,byl tak uzasny,kdyz hajinkal, takove malinkate zviratko na podlaze no k sezrani.Takze hura do stenatka a pak treba i do miminka.Se ani nenzdas a bude to. 
Není tady