Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 11. 2010 10:21

krokovka
♥------

Život s ženou s nízkým sebevědomím.

Zdravím.Potřeboval bych také poradit..má se to asi takhle.Žil jsem několik let z ženou ve společné domácnosti.Seznámil jsem se s ní zhruba rok po rozvodu kdy byla stále nevyrovnaná s rozvodem...neb manžel si našel milenku..po roce jeho známosti řekl že už ji nemiluje a odešel.Pak jsem přišel já.Zhruba po třech měsících jsem se nastěhoval a vlastně vše začalo..Prohrabování kapes,historie internetu,mobilu, žárlení na předešlé vztahy.Zcény to byly vždy dost ostré..samozrejmě bez fyzického napadení.Byl jsem několikrát vyhozen zbytu..dokonce jednou i odhlášen z bytu za jedinou nevinnou sms z práce.Má partnerka je atraktivní,bohužel velmi,velmi nerozhodná,navíc trpící věčnými depresemi a nízkým sebevědomím.Já sám jsem celkem obyčejný človíček razící heslo nedělej druhému to,co by se nelíbylo tobě.Nejsem alkoholik ani karbaník,vždy jsem celou výplatu dával do společné kasy..ač jsme nebyli manželé.Nevím jestli je to tím že ona je štír..ale byla prostě ve všem nespokojená,podezíravá,náladová,urážlivá,vztahovačná.Bral jsem ji takovou jaká je..člověk nepředělá druhého.Pak se to stalo..Za tři roky se změnila jak mávnutím kouzelného proutku.Výborná nálada,žádné starosti..prostě supr ženská.Zjistil jsem že si našla známost se kterou měla několikaměsíční poměr.Pak to prasklo,..a vlastně jsem za všechno mohl já..kdybych tohle a tohle..že by to jinak neudělala.Po odhalení jsem jí dal nějakej čas aby si uvědomila priority a vybrala si.Řekla mi pak na rovinu..ty jsi jistota..ale on je zábava..chtěla bych Vás mít oba spojené.Za deset dnů mě vyhodila...už ani nepočítám pokolikáté.Samozřejmě že žárlivost u ní zdaleka nepřestala a zuřila když zjistila že jsem byl na kávě s jinou ženou.Vzal jsem si hypotéku a začal bydlet ve svém.Jeden den přišla sms jak mě stále miluje,další den jak mi přeje novou ženu,že i ona je spokojená.Tohle se opakovalo několik dnů až milého pána kopla do zadku a chtěla abych se zbavil hypotéky a nastěhoval se zpátky k ní.Nesouhlasil jsem..a řekl jí že to nejde takhle rychle když mi ublížila.Začali jsme se opět scházet,začal ji věřit.Prohrabování kapes a jiné věci opět začali a hádky také.Když mi opět vyčítala tak jsem ve vzteku vždy připoměl její poměr.Slíbyla že se poučila a přála si novou šanci.Neutekly ani dva raky a je tu další človíček..naštěstí zachycen včas...opět za to mohu já...že pokud bych s ní začal opět bydlet tak se to určitě nestalo.Shrnuto..asi jsem hlupák..přítelkyni mám stále rád...bohužel ji hrozně vadí že ji po šesti letech nemiluji...že rád je pro ni málo....Opravdu nevím jestli mám dostat po hlavě palicí..a procitnout.Bojím se pustit byt a bydlet zase s ní.Že to prý už nevydrží...poznala život samoživitelky..ač ji pomáhám.Nevím co mám dělat..hlavně nemám sílu prásknout do stolu...je tady stále ten človíček který ji teď dává křídla...ví že najednou nebude sama.Tak a teď si moc přeji..puste se do mě...sepněte mi ten knoflík v hlavě.

Není tady

#2 20. 11. 2010 10:39

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Život s ženou s nízkým sebevědomím.

proboha a proč s ní chceš být?
kromě ( promiň ) trapné odpovědi....mám jí rád?
pokud si ona tebe neváží, je to její věc. ale proč si sebe nevážíš ty? alespon tak, aby ses nemusel omlouvat a obhajovat z každého svého chování ? Vědomě si několik let nechávat prohlédávat naprosté soukromí ( mobil, email, kapsy)???

Není tady

#3 20. 11. 2010 10:55

krokovka
♥------

agewa napsal(a):

proboha a proč s ní chceš být?
kromě ( promiň ) trapné odpovědi....mám jí rád?
pokud si ona tebe neváží, je to její věc. ale proč si sebe nevážíš ty? alespon tak, aby ses nemusel omlouvat a obhajovat z každého svého chování ? Vědomě si několik let nechávat prohlédávat naprosté soukromí ( mobil, email, kapsy)???

Ono,tak nějak si na to člověk zvykne..ač je to napříjemné..nebylo to každý den.Navíc je tu jeden můj obrovský handicap..jsem závislý na sexu s ní.

Není tady

#4 20. 11. 2010 11:30

krokovka
♥------

Ono to vlastně trochu vypadá že nízkým seběvědomí trpím já,když nejsem schopen to ukončit.Když jsem se šel někam bavit,zcela mi stačilo si s dotyčnou dámou zatančit,popovídat,prostě mít ten hřejivý pocit že se někomu líbím.Stalo se mnohokrát že jsem se málem neukočíroval,..ale představa té zcény co by pak doma následovala...neb jak přítelkyně tvrdí..že ženy mají šestý smysl.To samé jsem doporučoval mé přítelkyni.Zajdi si alespoň občas s holkama na dámskou jízdu a bav se..nech si koupit paňáka,vyblbni se...a pak hajdy domů s pocitem že ses někomu líbila.Každý má přece právo na trocha soukromí i ve svém volném čase.

Není tady

#5 25. 11. 2010 18:11

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Myslím, že se k sobě hodíte, oba dva komedianti.

Není tady

#6 30. 11. 2010 20:02

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

No, vypadá to, že tvé trápení bude ještě delší, než tvůj příspěvek ... dumbom ... ach jo... hmm

Není tady

#7 1. 12. 2010 9:15

krokovka
♥------

Mé trápení už skončilo.Zrušil jsem ji číslo které jsem měl od firmy a přerušil veškerou komunikaci s ní.Teď si bude muset kupovat kredit..pro ni..neznámý pojem.Vyhýbám se místům kdebych ji mohl potkat..jenže..zase mi chodí sms z různých čísel od ní jak mě stále miluje..že udělala chybu atd.Snažím se nereagovat....ovšem jak dlouho vydržím..?.Nechci udělat něco tvrdě rázného,neboť mám z této ženy docela strach.Je neskutečně mstivá a zákeřná..nasral sem si pěkně do bot.

Není tady

#8 1. 12. 2010 10:04

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Je dobře pro tebe,že už jsi to pochopil.Je takový problém změnit si číslo?

Není tady

#9 3. 12. 2010 12:53

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Takovýhle ženský nám kazí pověst big_smile Já ti držím palce, vydrž, vytrvej, hlavně se nevracej. Jo a sex může rozhodně bejt dobrej i s jinou pani...

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#10 6. 12. 2010 19:55

krokovka
♥------

Tak číslo si měnit nemusím.Bývalá přítelkyně se nám zamilovala a po třetí schůzce s ním strávila noc.Ne že by mě to nějak zajímalo,ale holt se mi to doneslo.Opravdu je to šílené jak málo stačí ženě s nízkým sebevědomím ,aby ji narostli křídla,zbavila se depresí a o mě teď po kamarádkách rozhlašovala jak je ráda že se mě zbavila.Dokavaď se nikdo neobjevil,byl jsem ten jediný a nepostradatelný..tudíž musel jsem být stále s ní.Je mi teď docela smutno a cítím prázdnotu..takhle se nechat využít.Jediné její vysvětlení bylo,že kdybych se k ní opět před rokem nakvartýroval...určitě by se z mlaďasem netahala.Jasně...byt by byl pronajatý a já teď čekal někde pod mostem až se vyklidí.Škoda že na vás ženách není nějaká svatozář,aby chlap poznal kdo je mrcha a kdo slušná ženská.

Není tady

#11 7. 12. 2010 18:00

agewa
♥♥♥♥♥♥-

krokovka napsal(a):

Tak číslo si měnit nemusím.Bývalá přítelkyně se nám zamilovala a po třetí schůzce s ním strávila noc.Ne že by mě to nějak zajímalo,ale holt se mi to doneslo.Opravdu je to šílené jak málo stačí ženě s nízkým sebevědomím ,aby ji narostli křídla,zbavila se depresí a o mě teď po kamarádkách rozhlašovala jak je ráda že se mě zbavila.Dokavaď se nikdo neobjevil,byl jsem ten jediný a nepostradatelný..tudíž musel jsem být stále s ní.Je mi teď docela smutno a cítím prázdnotu..takhle se nechat využít.Jediné její vysvětlení bylo,že kdybych se k ní opět před rokem nakvartýroval...určitě by se z mlaďasem netahala.Jasně...byt by byl pronajatý a já teď čekal někde pod mostem až se vyklidí.Škoda že na vás ženách není nějaká svatozář,aby chlap poznal kdo je mrcha a kdo slušná ženská.

no tak bud rád, že ses jí zbavil. to jsi přece chtěl, ne?sice tě nezajímá, za jak dlouho strávila s novým partnerem noc, ovšem nezapomeneš to podotknout a okomentovat.
Z čeho je ti smutno? Podle tvého psaní bych soudila, že z toho, že už " nejsi ten jediný a nepostradatelný", ač ti to možná vadilo, přece jen ti to dělalo dobře.

Není tady

#12 8. 12. 2010 11:20

posel
♥♥♥----

ty jsi prostě ješita chlap. máš konkurenci, rozumem by ti to vadit nemělo. ale ty jsi s ní o mlaďasovi mluvil? rozebíral to? proč?

Není tady

#13 8. 12. 2010 22:22

krokovka
♥------

Je to takové všechno zvláštní.Celou dobu naší dlouholeté známosti na mě přítelkyně visela,tzn.,musel jsem se podřídit jejímu veškerému času.Ani už jsme si pomalu neměli o čem povídat,proto naše debata hodně často končila z její strany neustálým vyčítáním a rozebíráním dávno zapomenutých věcí.Přišel jsem s ní o veškerou hrdost a přestal si sám sebe vážit za to že spousta chlapů už při druhém vyhození z bytu sebere veškerý rozum a k té dotyčné se už nevrací.Zvykl jsem si na ní.I po tom všem co mi udělala mi moc chybí.Jak agewa podotkla..opět se tu našel někdo a já jsem najednou postradatelný.Ano má pravdu...když člověk cítí že je na něm druhý závislý..je si jím jistý a chová se k němu trochu jinak.Pak se někdo objeví a partner se začíná vzdalovat,přestane se vnucovat,psát sms,volat.Je jako motýl,který přelétl na jiný květ a ten ho teď zajímá.Mrzí mě že nemám vrozenou povahu postavit se k tomu jako chlap a definitivně se tomu postavit.Stále jakoby doufám že si vše rozmyslí a já budu mít alespoň trochu navrch...jasně že z té pitomé ješitnosti.Přitom zcela jistě vím že s touto ženou už nikdy nechci být ve společné domácnosti.O mlaďasovi jsem  s ní samozřejmě mluvil..neboť jsem je spolu nachytal.Měli jsme domluvu o které jsme hodněkrát diskutovali.Rozejdem se jako slušní lidé,zůstanem přátelé a každý si půjde po svém.Už žádný podraz.Kdyby jsem je opravdu náhodou nevychytal...vánoce bych zafinancoval a ona jen čekala až se dostatečně zabouchne do mlaďase a pak mě pustí k vodě.Jak bývalá přítelkyně tvrdí...nemůže být bez chlapa.Teď si to vše odtrpím...ze začátku jsem myslel že je to supr že si někoho našla.Kdyby to bylo obráceně,byly by to šílené zcény..viz.o kterých jsem psal níže.Najednou mi chybí.Ano jsem trouba.Čas to snad zahojí.

Není tady

#14 9. 12. 2010 7:33

posel
♥♥♥----

tak ji teda chceš nebo ji teda nechceš?

Není tady

#15 9. 12. 2010 8:02

krokovka
♥------

Srdce mi říká ano rozum říká ne.Po tom co mi vše provedla,po těch žárlivých zcénách,neustálého vyčítání...navíc nikoho z mého okolí by nenapadlo že bych se k ní někdy vrátil.Stouto ženskou jsem byl nejdéle v životě..nechce se mi zahodit tolik let.Jasně nemáme spolu děti ani dluhy..tak co řešit.Bydlím ve svém,vypadám slušně,práci mám dobrou...tak proč se trápit.Jediná vysvětlitelná věc co mě napadá je..,že jsem teď na ní závislý já.Tím že jsem ji musel věnovat veškerý svůj volný čas,jsem ztratil i mnoho přátel které nemusela.Přitom objevil se první pěknej mlaďas a za mími zády spřádala další plán..jestli se neupnout na něj...a ono jí to vyšlo.Je těžké se jí teď vyhejbat,když bydlí kousek ode mne..pokud ji náhodou spatřím mám šílenou úzkost.Opravdu nevím co mám dělat.

Není tady

#16 9. 12. 2010 9:20

posel
♥♥♥----

No tak to tam holt nějaká emoční vazba ještě visí. A nechceš zkusit být chvíli sám a nechat si prostor k ujasnění? Mně pomohl tzv. "vdovský čas". Když odešel, představovala jsem si, že je v komatu nebo teda umřel. Já vím, trochu morbidní, ale začala jsem se chovat jako vdova. Čímž se člověk ve věcech, které jsme předtím řešili spolu,ocitne sám. Co bys dělal, kdyby byla v umělém spánku? Jak bys vyplnil čas? Zkus ji šoupnout obrazně na JIP, uleví se ti. Kdykoli ji tam můžeš navštívit, ne? A pokud si v hlavě přehráváš, jak se asi má a jak by třeba probíhal její návrat, co bys jí řekl a tak, tak jsou to fantazijní představy. Ale i s těmi si můžeš dělat, co chceš. Když si budeš představovat, že ťuká na dveře a říká, že se vrací, protože bez tebe nemůže být a bla bla bla, ty ji klidně můžeš poslat pryč. ty ji klidně můžeš říct - dnes na tebe nemám náladu, ozvi se příští týden. Na mě to teda fungovalo báječně. A ještě mám jednu zkušenost - po rozchodu jsem 4 měsíce (odešel za jinou) a ještě se necítím na to, abychom se setkali face to face. Tím pádem se s ním nesetkávám, aby na mě nervozitu nepoznal. Protože vůbec nekomunikujeme, on neví, zda po něm pláču zlomená nad flaškou. neví, jestli nemám milence. Neví, jestli se mi po něm stýská, neví, jestli se mi neulevilo, že jsem ho setřásla. Neví nic. může mu pracovat zase jenom ta fantazie. a taky bydlíme kousek od sebe.

Není tady

#17 9. 12. 2010 9:42

krokovka
♥------

Víš,z každé strany slyším jen našla si jiného běž slavit a užívej si volnosti.Jak lehce se to poslouchá a přitom těžce realizuje.Kdybych udělal to co ona,tak vím jistě že mám minimálně rozmlácená okna,kdyby jen tušila že jsem doma a někoho tam mám.Vím zcela jistě že pokud bych měl za čas partnerku a spatřila by mě s ní třeba jak jdem spolu za ruce,asi by to nepřekousla.Pořád nechápu jak žena která je tak šíleně žárlivá může bokem navazovat nové známosti,nedát na sobě nic znát,ale stále kontrolovat,ujišťovat se zda li ji stále miluji.Je jí neustálá věta asi nevím co chci mě už lezla opravdu krkem.Bejvalka má povahu...vše co udělám já..nějak si to zdůvodním...když to samé udělá ten druhý..je oheň na střeše.Jako by stále hledala nějakou zálohu ve formě nějakého jiného muže..,aby prostě nezůstala sama.

Není tady

#18 9. 12. 2010 9:57

posel
♥♥♥----

proč furt dokola řešíš, co ona. proč neřešíš, co ty? tak bys holt šel s nějakou jinou za ruku. jestli by to ona nepřekousla, tak je to jen a jen její problém. energii investuj do sebe. fakta jsou: ona ona má volnost, já mám volnost. oba si můžeme dělat, co uznáme za vhodné.

Není tady

#19 12. 1. 2011 13:59

Vetinari
♥♥-----
Místo: Poděbrady

No jo, ty jsi totiž duševní masochista. Na mě to působí dojmem, že se ti to vlastně líbí, to tvoje trápení a vnitřní rozháranost. Vlastně si v tom stavu lebedíš, a ikdyž rozumově s tím třeba něco dělat chceš (rozum ti říká, že to je špatný stav), tak uvnitř ještě přikládáš pod kotel ;-)

Není tady

#20 20. 1. 2011 13:32

krokovka
♥------

Nejspíš máš pravdu.Nejsme spolu už víc jak dva měsíce a když to vemu zpětně,nedokážu sebe pochopit proč jsem v tom vztahu setrvával.Určitě jsem netoužil po sebemrzkačství,spíše jsem se bál samoty.Teď jsem sám,snažím se vyvarovat místům kdeby jsme se mohli potkat.Bejvalka musela být mistr v manipulaci.Jinak to nevidím..jsem pěknej trouba a nejradši bych se naviděl.

Není tady

#21 21. 1. 2011 17:56

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ale Krokovko, každá zkušenost k něčemu je. Hlavu vzhůru smile.

Není tady

#22 22. 1. 2011 10:00

Radek704
♥♥-----

Nejsi trouba. Kdybys byl trouba, zůstal bys s ní. Udělal jsi to nejlepší, cos mohl, žes jí poslal do pr..., takovou krávu, která si tě nevážila.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí