29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj, chtěla bych se někoho zeptat, jestli taky platíte školce za to, že Vám tam vzali dítě a drží Vám místo, aby mohlo příští rok nastoupit. A ještě jestli Vám umožňuje školka vzít dítě 1x týdně, dřív než nastoupí, aby si zvyklo ve školce?
Není tady
Taky platím od září "školné" i když malá nechodí celý měsíc. Do 3 let prý může max 5 dní v měsíci,abys nepřišla o rodičák,ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že to učitelky moc nechtějí, jsou raději, když jim dítě nastoupí rovnou na plno. Dokonce mi ředitelka řekla, že nemusím dávat malou ani na těch 5 dní...Přesně, jak píšeš, taky jsem chtěla,aby si malá zvykla,ale kvůli organizačním věcem a pak zdravotní stránce, nebyla v říjnu v MŠ vůbec a zdá se, že nastoupí až ve 3 letech. Bohužel právě teď bojujeme se vztekavostí,t akže se toho bojím. Jinak první dojem ve školce byl na Nicolku dobrý,ale teď jak dlouho nebyla,tak to asi bude zase "nové"
Není tady
Helenka chodila na dopoledne i před třetím rokem, ale rodičák na ní už jsem nebrala (brala jsem na mladší) Hodně to prořvala, ale asi za měsíc už to bylo O.K. Od tří let tam občas i spí a už se jí tam líbí. Jedna mladší holčička tam také chodí na 5 dní v měsíci a od ledna bude chodit už normálně.
Není tady
Stránky: 1