|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1

Ahoj, chtěla bych se někoho zeptat, jestli taky platíte školce za to, že Vám tam vzali dítě a drží Vám místo, aby mohlo příští rok nastoupit. A ještě jestli Vám umožňuje školka vzít dítě 1x týdně, dřív než nastoupí, aby si zvyklo ve školce?
Není tady
Taky platím od září "školné" i když malá nechodí celý měsíc. Do 3 let prý může max 5 dní v měsíci,abys nepřišla o rodičák,ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že to učitelky moc nechtějí, jsou raději, když jim dítě nastoupí rovnou na plno. Dokonce mi ředitelka řekla, že nemusím dávat malou ani na těch 5 dní...Přesně, jak píšeš, taky jsem chtěla,aby si malá zvykla,ale kvůli organizačním věcem a pak zdravotní stránce, nebyla v říjnu v MŠ vůbec a zdá se, že nastoupí až ve 3 letech. Bohužel právě teď bojujeme se vztekavostí,t akže se toho bojím. Jinak první dojem ve školce byl na Nicolku dobrý,ale teď jak dlouho nebyla,tak to asi bude zase "nové"

Míry v 1,5roce: 10,6 kg a 83 cmNení tady
Helenka chodila na dopoledne i před třetím rokem, ale rodičák na ní už jsem nebrala (brala jsem na mladší) Hodně to prořvala, ale asi za měsíc už to bylo O.K. Od tří let tam občas i spí a už se jí tam líbí. Jedna mladší holčička tam také chodí na 5 dní v měsíci a od ledna bude chodit už normálně.
Není tady
Stránky: 1