|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj, přítelkyně zatoužila po venušiných kuličkách,
nějaké už jsme vyhlédli, ale máme jeden dotaz, nebo spíš problém... Nejmenší co jsme sehnali (SINFIVE Emigi Candy Floss, Fun Factory Smartballs...) mají průměr 3cm, ale přítelkyně se mi svěřila že si není jistá touto velikostí, protože nesnese ani tampon - bolí jí "to". Máme doma vibrátor (plastový Durex Play Pure Fantasy) zhruba o prum. 3cm a ten "dovnitř" moc nemusí.... Nemáte některá s výběrem kuliček a s pohodlím při nošení zkušenosti?
ty co uvízli ve výberu se pohybují okolo 400 - 700Kč, takže by jsme je pak neradi uložili na trvalo do skřině
Díky 
Není tady
Zrovna jako tampon tak ani nošení kuliček teda nepřináší žádný požitek.Jeto jen vytahování peněz z lidí-když pak na to přijdou,že je to o ničem,tak už je samozřejmě pozdě.
Není tady
Kuty napsal(a):
Zrovna jako tampon tak ani nošení kuliček teda nepřináší žádný požitek.Jeto jen vytahování peněz z lidí-když pak na to přijdou,že je to o ničem,tak už je samozřejmě pozdě.

Není tady
Kuty napsal(a):
To není pravda!!! Teda myslím to tak, že někomu nepřináší požitek, ale někomu velký!
Není tady
H2SO4 napsal(a):
Ahoj, přítelkyně zatoužila po venušiných kuličkách,
nějaké už jsme vyhlédli, ale máme jeden dotaz, nebo spíš problém... Nejmenší co jsme sehnali (SINFIVE Emigi Candy Floss, Fun Factory Smartballs...) mají průměr 3cm, ale přítelkyně se mi svěřila že si není jistá touto velikostí, protože nesnese ani tampon - bolí jí "to". Máme doma vibrátor (plastový Durex Play Pure Fantasy) zhruba o prum. 3cm a ten "dovnitř" moc nemusí.... Nemáte některá s výběrem kuliček a s pohodlím při nošení zkušenosti?ty co uvízli ve výberu se pohybují okolo 400 - 700Kč, takže by jsme je pak neradi uložili na trvalo do skřině
Díky
Spíše nerozumím tomu, když přítelkyně nesnese (bolí ji) i obyčejný maličký tampon, vibrátor také nemusí - tak pochybuji, že venušiny kuličky budou pro ní to pravé...
Není tady
Mne přináší požitek přítel a né náhražky.
Môj názor je ten, že náhražky jsou pro lidi bez partnera. Nevím, nač by měl partner mě, kdyby používal náhražky?
To mě nemusí mít a ať si má umělotiny. To já nemusím mít jeho a budu používat umělotiny. 

Já jsem za všechno, co lidi potěší, tedy i pro různé doplňky
Kyselinko, asi bych se zaměřila na to, proč přítelkyně zatoužila zrovna po kuličkách, co si od nich slibuje, po čem vlastně touží. Od toho bych se odpíchla a hledala i jiné způsoby naplnění tohoto přání. Jinak vám opravdu zůstane ležet ve skříni nějaký krám a přítelkyně bude toužit zase po něčem jiném
Myslím, že je skvělé, když se dvojice umí takhle bavit a hledat společně nové cesty
svědčí to taky o tom, že máte mezi sebou důvěru a umíte komunikovat
Tedy ale trochu mě zaráží, že ji bolí i tampón. Správně (dost hluboko) zavedený tampón by neměl být vůbec cítit... Z toho, co píšeš, mi připadá, že má přítelkyně nějaké trápení v téhle oblasti - jestli by nestálo za to nejdřív zjistit, zda za tím není nějaká zdravotní potíž, nedoléčený zánět apod. Ony tedy i kuličky se myslím používají jako zdravotní pomůcka, ale spíš u opačných potíží, kdy je třeba posílit moc volné svalstvo pochvy, a to nebude případ tvé milé.
Není tady
Můj názor je také ten, pokud přítelkyně nesnáší tampony, vibrátor a pod., asi to nebude pro ni to právé ořechové....
Není tady