Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 19. 11. 2010 1:54

H2SO4
♥♥-----

Venušiny kuličky

Ahoj, přítelkyně zatoužila po venušiných kuličkách,
nějaké už jsme vyhlédli, ale máme jeden dotaz, nebo spíš problém... Nejmenší co jsme sehnali (SINFIVE Emigi Candy Floss, Fun Factory Smartballs...) mají průměr 3cm, ale přítelkyně se mi svěřila že si není jistá touto velikostí, protože nesnese ani tampon - bolí jí "to". Máme doma vibrátor (plastový Durex Play Pure Fantasy) zhruba o prum. 3cm a ten "dovnitř" moc nemusí.... Nemáte některá s výběrem kuliček a s pohodlím při nošení zkušenosti? kapitulation ty co uvízli ve výberu se pohybují okolo 400 - 700Kč, takže by jsme je pak neradi uložili na trvalo do skřině big_smile Díky wink

Není tady

#2 19. 11. 2010 9:05

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: Venušiny kuličky

Zrovna jako tampon tak ani nošení kuliček teda nepřináší žádný požitek.Jeto jen vytahování peněz z lidí-když pak na to přijdou,že je to o ničem,tak už je samozřejmě pozdě.

Není tady

#3 19. 11. 2010 14:15

Ona
♥♥♥----

Kuty napsal(a):

Zrovna jako tampon tak ani nošení kuliček teda nepřináší žádný požitek.Jeto jen vytahování peněz z lidí-když pak na to přijdou,že je to o ničem,tak už je samozřejmě pozdě.

stoltstoltstolt

Není tady

#4 19. 11. 2010 19:23

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Kuty napsal(a):

To není pravda!!! Teda myslím to tak, že někomu nepřináší požitek, ale někomu velký!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#5 19. 11. 2010 19:25

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

H2SO4 napsal(a):

Ahoj, přítelkyně zatoužila po venušiných kuličkách,
nějaké už jsme vyhlédli, ale máme jeden dotaz, nebo spíš problém... Nejmenší co jsme sehnali (SINFIVE Emigi Candy Floss, Fun Factory Smartballs...) mají průměr 3cm, ale přítelkyně se mi svěřila že si není jistá touto velikostí, protože nesnese ani tampon - bolí jí "to". Máme doma vibrátor (plastový Durex Play Pure Fantasy) zhruba o prum. 3cm a ten "dovnitř" moc nemusí.... Nemáte některá s výběrem kuliček a s pohodlím při nošení zkušenosti? kapitulation ty co uvízli ve výberu se pohybují okolo 400 - 700Kč, takže by jsme je pak neradi uložili na trvalo do skřině big_smile Díky wink

Spíše nerozumím tomu, když přítelkyně nesnese (bolí ji) i obyčejný maličký tampon, vibrátor také nemusí - tak pochybuji, že venušiny kuličky budou pro ní to pravé...

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#6 20. 11. 2010 8:37

majkafa
Host

Mne přináší požitek přítel a né náhražky. big_smile
Môj názor je ten, že náhražky jsou pro lidi bez partnera. Nevím, nač by měl partner mě, kdyby používal náhražky? lol To mě nemusí mít a ať si má umělotiny.  To já nemusím mít jeho a budu používat umělotiny. big_smile

#7 20. 11. 2010 8:59

Adelle
♥♥♥----

Já jsem za všechno, co lidi potěší, tedy i pro různé doplňky  wink  Kyselinko, asi bych se zaměřila na to, proč přítelkyně zatoužila zrovna po kuličkách, co si od nich slibuje, po čem vlastně touží. Od toho bych se odpíchla a hledala i jiné způsoby naplnění tohoto přání. Jinak vám opravdu zůstane ležet ve skříni nějaký krám a přítelkyně bude toužit zase po něčem jiném  hmm

Myslím, že je skvělé, když se dvojice umí takhle bavit a hledat společně nové cesty  stolt svědčí to taky o tom, že máte mezi sebou důvěru a umíte komunikovat  tummenupp

Tedy ale trochu mě zaráží, že ji bolí i tampón. Správně (dost hluboko) zavedený tampón by neměl být vůbec cítit... Z toho, co píšeš, mi připadá, že má přítelkyně nějaké trápení v téhle oblasti - jestli by nestálo za to nejdřív zjistit, zda za tím není nějaká zdravotní potíž, nedoléčený zánět apod. Ony tedy i kuličky se myslím používají jako zdravotní pomůcka, ale spíš u opačných potíží, kdy je třeba posílit moc volné svalstvo pochvy, a to nebude případ tvé milé.

Není tady

#8 20. 11. 2010 17:54

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Můj názor je také ten, pokud  přítelkyně nesnáší tampony, vibrátor a pod., asi to nebude pro ni to právé ořechové....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí