Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 2. 12. 2010 14:14

IŠTAR
♥♥♥♥---

Re: Čas adventní - čas rozjímání

Morpheus napsal(a):

Hele Istar. Bud v klidu. ty mas 5 jmen a jeste si stezujes  Jako Svata Helena je bez zaruky, ale co ze jsi mi nenapsala, ze se Ti libi a ze trvas na tom, abych Te oslovoval jen takto ? Ocividne Ti je to fuck a ja lidicky oslovuju podle nalady, stejne jako tyto hovadiny sem pisu podle nalady  Navic... zacinam mit pocit, ze sv. Helena se k Tobe vubec nehodi smile

Milý Morphe, nevím, jak jsi dospěl v závěru, že jsi mě snad svými kecy vyvedl z mého klidu cool, notabene sis vymyslel, že si stěžuju. va. Ale máš pravdu, je mi to úplně fuck, jak mě budeš oslovovat, pokud to bude v rámci slušného chování vissla.
Jsem myslela, že tě pozvu na tu zmrzlinu, ale myslím, že neeee tongue.

Není tady

#127 2. 12. 2010 14:15

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Mozna jen iluzionista Morph ( vid Zenuo ? ) A to je jen zlomek.

Jo jo,to je jen zlomek.  lol

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#128 2. 12. 2010 14:24

IŠTAR
♥♥♥♥---

Pan,

Kristus a Ježíš, myslíš toto? http://www.prichod.cz/web/155/prichod-krista

Upravil(a) IŠTAR (2. 12. 2010 14:36)

Není tady

#129 2. 12. 2010 16:07

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Vladko, pri vsi ucte k Tobe : Pochop, ze ja pisu pokazde JINY pribeh. A vis proc ? Pac BBN neberu vazne, nechci ho brat vazne. Takze zitra rano to muze byt uplne neco jineho, podle toho, co me zrovna napadne. Pokrytec ani bych nerekl a iluzionista, mozna. Doufam, ze se na me za tuto drobnost nezlobis. Jsem proste jiny, nez lide tady na BBN, kteri s neuveritelnou vaznosti kvakaji a "resi" problemy. Ja je neresim, ja si je vymyslim a pak vytvarim iluzi vznikleho problemu. Kdo chce, ten mi vykonstruovany problem pomaha resit.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#130 2. 12. 2010 16:21

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

........pac BBN neberu vazne, nechci ho brat vazne. Takze zitra rano to muze byt uplne neco jineho, podle toho, co me zrovna napadne. Pokrytec ani bych nerekl a iluzionista, mozna. Doufam, ze se na me za tuto drobnost nezlobis. Jsem proste jiny, nez lide tady na BBN, kteri s neuveritelnou vaznosti kvakaji a "resi" problemy. :)Ja je neresim, ja si je vymyslim a pak vytvarim iluzi vznikleho problemu. Kdo chce, ten mi vykonstruovany problem pomaha resit.

Morphe, ty jsi nejspíš velmi nejistý člověk. Nejsi jiný, jen se snažíš šaškovat a věci zlehčovat, abys tu nejistotu schoval, zakryl...myslíš, že je to ta správná cesta? Dělej jak myslíš, pochopitelně, a třeba se mýlím. smile

Není tady

#131 2. 12. 2010 16:33

morpheus
Babinet Klub
Web

Daphne : Videla jsi film Maska s Džimem Kerym ? smile ( sorry, pisu, jak se vyslovuje ) Kdyz jsem ho videl tento tyden tak mi to neco silne pripominalo. Morphea saskujiciho na Babi a spousty masek. Vis, ja jsem takto spokojeny,. Nikomu tu neskodim ( snad ) a ti, co se s tim neumi vyrovnat, kdyz jim to tu i narovinu pisu, ze je to jen zert, ti proste maji nejaky problem. Pokud si myslite, ze tu nekoho urazim, tak se omlouvam, ale vzhledem k tomu, ze jsem nebyl ani jednou zabanovany, chovam se velmi slusne ( podle pravidel ).

Jinak ten link ke Kristu je k pobaveni. Jak nekdo zacne o UFO, jdu radeji na pivko storstark

Upravil(a) morpheus (2. 12. 2010 16:33)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#132 2. 12. 2010 17:07

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Nevím, proč by to tady mělo někomu vadit....když nevadí tobě, nasazovat si raději všelijaké masky smile

Není tady

#133 2. 12. 2010 17:32

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Vladko, pri vsi ucte k Tobe : Pochop, ze ja pisu pokazde JINY pribeh. A vis proc ? Pac BBN neberu vazne, nechci ho brat vazne. Takze zitra rano to muze byt uplne neco jineho, podle toho, co me zrovna napadne. Pokrytec ani bych nerekl a iluzionista, mozna. Doufam, ze se na me za tuto drobnost nezlobis. Jsem proste jiny, nez lide tady na BBN, kteri s neuveritelnou vaznosti kvakaji a "resi" problemy. Ja je neresim, ja si je vymyslim a pak vytvarim iluzi vznikleho problemu. Kdo chce, ten mi vykonstruovany problem pomaha resit.

Škoda Morfíčku, já si chci naopak ke každému na BBN vytvořit nějaký vztah. Chci toho člověka pochopit, protože jsme každý originál, tak mi to baví a vlastně takové pronikání do druhého. Ty se zřejmě tomu ,,pronikání" zubynehty bráníš. Vlastně jsi skrytý maskou, maskou samoty. Je to tvoje volba, možná, že za bžundou není až taková legrace. Každopádně jsi sympatický člověk, pochvala Ti evidentně dělá dobře, takže nás potřebuješ. Můžeš se mému tvrzení bránit,ale BBN potřebuješ i pod maskou ,,toho co se jen baví".

Není tady

#134 2. 12. 2010 17:43

IŠTAR
♥♥♥♥---

Morphe, víš, to máš tak, oslovení znělo : Pan........ dotaz jsem směrovala konkrétně jí, víš? smile A že je to pro tebe legrační kravina je mi naprosto jasný. stolttillfreds

Upravil(a) IŠTAR (2. 12. 2010 17:51)

Není tady

#135 2. 12. 2010 17:53

Blossom
Host

Tak mám konečně  ten pravý čas adventní - čas k rozjímání:
Ke správnému adventu patří taky nachlazení, které jsem si pořídila po nedělní autonehodě při čekání naodtahovku tedy důkladné  stolt wink big_smile : včera jsem ještě chraptěla, dnes už jen šeptám...

A tak se povětšinou válím na gauči, čtu si knížky, koukám z okna jak sněží, a adventně rozjímám.... smile

#136 2. 12. 2010 18:00

IŠTAR
♥♥♥♥---

Bloss, přeji brzké uzdravení. Tak nemluv, nenamáhej hlasivky, dobré je mlíko s medem tummenupp.

Není tady

#137 2. 12. 2010 18:19

morpheus
Babinet Klub
Web

Vladko, jsem na vlakne Adventu. Velice rychle se da prizpusobit moje mysleni tomuto obdobi a velice snadno se pak pisou prispevky. Jsem taky jedinecny, jako kazdy co tu je, a ja to delam jinak. bavit se o vaznych vecech me nebavi gratergratergrater Mozna by nebylo spatne zajit nekdy v nedeli na caj o pate, chodivam na palackeho namesti do jedne cajovny, tak kdybys chtela poznat Morfa osobne, mas tu moznost. A nezlob se, ja proste zustanu takovy, jaky jsem. Nejsem osamely, i kdyz mam rad samotu a vyhledavam ji pussa

Není tady

#138 2. 12. 2010 18:36

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Děkuji za pozvání na čaj, ale mám to stovky kilometrů do Prahy. Asi by si byl zklamán, ale povídání na duchovní téma není moje parketa. Nevím, jak vypadá čajovna na Palackého náměstí, naposledy jsem byla v Českých Budějovicích a v Jihlavě. Všude se váleli středoškoláci (doslova váleli) v dopoledních hodinách, kouřila  se vodní dýmka, příšerná tma. Mám ráda reprezentativnější prostředí, velká okna, bílé ubrusy a krásný výhled. Jako mladá jsem chodila tancovat na Barandov do kavárny, kterou Havel nechal úplně zchátrat. Tam byl krásný výhled, tohle místo miluji.

Není tady

#139 2. 12. 2010 19:48

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory

Morpheus vezme určitou věc jako základ, nevyvratitelný argument, dogma a uvažujíc odtud všechno ostatní zpochybní. A příště tak pojme úplně jinou myšlenku a cokoliv z ní vyplývá, jde v jejím jménu rozbít. (A třeba zrovna tu včerejší!) Avšak Morpheus jako takový v tom není obsažený. Je to opravdu jenom hra Morphea samotného se sebou. Ne kvůli nám na foru, ale kvůli sobě samému. Tak co tím chce vlastně zastřít?..

Jistěže se u toho královsky baví, baví dokonce i ty ostatní, co mu naslouchají. Ano, Hirondel ho tady trefně nazvala iluzionistou, protože nic, co tu předestírá, vlastně není skutečné. Avšak jeho vnitřní tíseň, kvůli níž to doopravdy všechno vzniká, skutečná je. Morpheus totiž hledá a nemůže najít. Protože nenalézá pevný bod v prostoru. Na němž by se jeho mysl mohla ukotvit a říci: tady! A tak si ze všeho dělá srandu, vrhá se znovu a znovu do bojů s větrnými mlýny. Aspoň tím stráví smysluplné odpoledne, když někoho jiného svým bláznovstvím pobavil.

Vlastně mohu řící, že mně se ten jeho přístup líbí. Svou opravdovostí, která je skryta za tím vším. A vím, že jednou tu podstatu, za níž se znovu a znovu rozebíhá, najde. Potom se odpoutá, vytvoří v sobě nový prostor. A začne se pohybovat úžasnou rychlostí vpřed.

Crabat

Není tady

#140 2. 12. 2010 19:54

IŠTAR
♥♥♥♥---

Morpheus totiž hledá a nemůže najít...... Ano Crabe, pravdu díš. Taky si to myslím. Jen si nemyslím, že to odpoledne takto strávené je smysluplné big_smile. Ale pro něj třeba ano, kdož ví.

Co si myslíš o tom odkazu, který jsem tu hodila?

Není tady

#141 2. 12. 2010 20:05

Crabat
♥♥♥♥♥♥-

Ještě jsem se do toho nezahloubal. Ale jak se tak na to dívám, nejspíš se jedná o "Transmisi" Benjamina Crema "Meditace pro nový věk". Na to mě kdysi upozornil Salvator a musím říct, že je to úžasná myšlenka. Pokud je to ono, pak hluboce souhlasím.

Crabat

Není tady

#142 2. 12. 2010 20:08

IŠTAR
♥♥♥♥---

Ano, to je přesně ono.

Není tady

#143 2. 12. 2010 20:31

morpheus
Babinet Klub
Web

IŠTAR napsal(a):

Morpheus totiž hledá a nemůže najít...... Ano Crabe, pravdu díš. Taky si to myslím. Jen si nemyslím, že to odpoledne takto strávené je smysluplné big_smile. Ale pro něj třeba ano, kdož ví.

Co si myslíš o tom odkazu, který jsem tu hodila?

Crabat ma pravdu. Crabat je velice bystry chlapik smile
A ano Istar, odpoledne takto stravene je pro me osobne smysluplne, Ty vis proc. Protoze mam toho v praci tak akur.vat a tadyto je pro me neskutecny relax.
Ale abych nebyl Offtopic:
je Advent, ale advent - neadvent, dostal jsem skvely napad a realizuju ho, takze dneska a mozna ani do konce tydne si me moc neuzijete. Jelikoz jsem na netu nenasel zadny zalohovaci system, ktery by byl jednoduchy a zaroven robustni a spolehlivy, abych neukladal jak denemt do storage, abych neinstaloval a nekonfiguroval agenty na hostech, pisu si vlastni. Takze tak. Pokud me tu neco zaujme, juknu, ale jinak moje vtipky musi pockat. A kuwa, i kdyz se me snazite vyprovokovat, abych psal vazne a nesaskoval, a ja se urputne branim, stejne vas vsechny miluju hjarta Crabatovi jen pomyslne tresu pravici, jinak by v tom bylo neco nezdraveho, ale kdyz si to tak vezmu, ze Jezis taky vsechny miloval, tak proc ne ? smile

Není tady

#144 2. 12. 2010 20:38

morpheus
Babinet Klub
Web

Vladena napsal(a):

Děkuji za pozvání na čaj, ale mám to stovky kilometrů do Prahy. Asi by si byl zklamán, ale povídání na duchovní téma není moje parketa. Nevím, jak vypadá čajovna na Palackého náměstí, naposledy jsem byla v Českých Budějovicích a v Jihlavě. Všude se váleli středoškoláci (doslova váleli) v dopoledních hodinách, kouřila  se vodní dýmka, příšerná tma. Mám ráda reprezentativnější prostředí, velká okna, bílé ubrusy a krásný výhled. Jako mladá jsem chodila tancovat na Barandov do kavárny, kterou Havel nechal úplně zchátrat. Tam byl krásný výhled, tohle místo miluji.

Pane Boze ... stovky kilometru od Prahy ? vavava
No, mas pravdu. Cajovna je to vlastne dost hnusna. je tam skutecne tma, pokud si nelehnu zrovna k oknu, ale ja mam rad stolecek, nejlepe ratanovy, kresilko, dobry cajik a zasadne bez vodni dymky ( nesnasim je ) Mam sebou vetsinou nejakou knihu, nebo si sahnu do police, a neco vyberu, zrovna minule jsem sahnul po Bhagavatgite ( doufam, ze to pisu spravne ). Nic zajimaveho jsem se sice nedocetl, ale hodila se knizecka u caje.
Takze Ty mas rada reprezentativnejsi prostredi ? Ano, to by se taky dalo. Napriklad Ti reknu, vis jak dlouho jsem nebyl s nejakou sympatickou damou na veceri ? Je to uz dlouho, asi tak 3 roky grater S tema mladejma ( mam zakazano toto slovo psat na babi ) od nas z prace se to vubec neda, staci je pozorovat v jidelne... A co se jeste o Tobe dozvim ? Jiste, co mi prozradis wink

Není tady

#145 2. 12. 2010 20:44

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Napriklad Ti reknu, vis jak dlouho jsem nebyl s nejakou sympatickou damou na veceri ? S tema mladejma ( mam zakazano toto slovo psat na babi ) od nas z prace se to vubec neda, staci je pozorovat v jidelne...

To je hlaska lol  tummenupp

Není tady

#146 2. 12. 2010 20:45

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Vladena napsal(a):

Pane Boze ... stovky kilometru od Prahy ? vavava
No, mas pravdu. Cajovna je to vlastne dost hnusna. je tam skutecne tma, pokud si nelehnu zrovna k oknu, ale ja mam rad stolecek, nejlepe ratanovy, kresilko, dobry cajik a zasadne bez vodni dymky ( nesnasim je ) Mam sebou vetsinou nejakou knihu, nebo si sahnu do police, a neco vyberu, zrovna minule jsem sahnul po Bhagavatgite ( doufam, ze to pisu spravne ). Nic zajimaveho jsem se sice nedocetl, ale hodila se knizecka u caje.
Takze Ty mas rada reprezentativnejsi prostredi ? Ano, to by se taky dalo. Napriklad Ti reknu, vis jak dlouho jsem nebyl s nejakou sympatickou damou na veceri ? Je to uz dlouho, asi tak 3 roky grater S tema mladejma ( mam zakazano toto slovo psat na babi ) od nas z prace se to vubec neda, staci je pozorovat v jidelne... A co se jeste o Tobe dozvim ? Jiste, co mi prozradis wink

Plánovitě o sobě nechci nic psát, píšu jen nepodstatné věci, jen jsem reagovala na tu čajovnu a mé zkušenosti. rodna

Upravil(a) Vladena (2. 12. 2010 20:53)

Není tady

#147 2. 12. 2010 20:47

Crabat
♥♥♥♥♥♥-

Moprhe, tohle bude ideální. storstark
Drž se, chlape. storstark
Tak na ta naše babinetí děvčata. storstark

Crabat

Není tady

#148 2. 12. 2010 20:59

morpheus
Babinet Klub
Web

Vladena napsal(a):

Plánovitě o sobě nechci nic psát, píšu jen nepodstatné věci, jen jsem reagovala na tu čajovnu a mé zkušenosti. rodna

Vladko, ale to je uzasne. Ja take pisu nepodstatne veci, vsak se podivej...mozna bychom si mohli rozumet, myslim tu na Babi. Co Ty na to ? A co je Tvuj salek kavy, kdyz ne duchovno ? O tom mym salku kavy bychom moc nepohovorili, coz me na jednu stranu mrzi a na druhou stranu jsem potesen, pac Te tim nemusim zatezovat smile
Toto neni Morpheuv vtip ( ja pokazde kdyz to neni vtip, hlasim, aby to bylo vsem jasne gloria )

Není tady

#149 2. 12. 2010 21:04

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Vladena napsal(a):

Vladko, ale to je uzasne. Ja take pisu nepodstatne veci, vsak se podivej...mozna bychom si mohli rozumet, myslim tu na Babi. Co Ty na to ? A co je Tvuj salek kavy, kdyz ne duchovno ? O tom mym salku kavy bychom moc nepohovorili, coz me na jednu stranu mrzi a na druhou stranu jsem potesen, pac Te tim nemusim zatezovat smile
Toto neni Morpheuv vtip ( ja pokazde kdyz to neni vtip, hlasim, aby to bylo vsem jasne gloria )

Morfíku, zde na babi, jak sis všiml, se můžeš bavit s každým a za břicho se přitom popadat. Virtuální svět je jedna iluze. stolt

Není tady

#150 2. 12. 2010 21:16

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Vladena napsal(a):

Virtuální svět je jedna iluze. stolt

A nejen virtualni. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí