|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Silnější než Daniken - i když to není moc k času rozjímání. Ale možná ano.
........... ty věci mezi nebem a zemí ...................
Cituji - kapitola Pekelná "Svatá trojice" /zákrytné šifrování mimo bibli/:
Napišme nyní datum, kdy byla svržena první atomová bomba - bomba na Hirošimu (6.8.1945), avšak obráceně:
5 4. 19. 8. 6
2/5.4. 19 8 6
25.4.1986 je datum, kdy započala Černobylská tragédie
Upravil(a) majkafa (1. 12. 2010 22:18)
JJ, jen Zenua vi a zna, jaka cisla mam ja a co znamenaji
nejsou to cisla osudu zeme, to ne, ale Bozi znameni to jsou a pokud aspon trosku veri na Numerologii a ze je to mozne, tak to potvrdi, ale prosim ji, at neprozrazuje, o co se jedna. A dalsi - znameni je tu milion a uz jsem tu psal, kdyby se dalo vestit osud zeme z kodu jadra unixu ( coz bezpochyby lze, akorat to neumime ) tak mame matici jak vysitou 
Není tady
šmarjá, kdo je to Zenua?

Hirondel
. Morph nám tady dává nové nicky. Kdyby ještě někdy dospěl ke Svaté Heleně, tak to jsem já
. Ale koukám, že se hezky vrátil zpět k Ištar, tak pohoda
.
Trochu odbočím od Ježíška panáčka....není tohle padlé na hlavu
? http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … okutu.html
Není tady
Hele Istar. Bud v klidu. ty mas 5 jmen a jeste si stezujes
Jako Svata Helena je bez zaruky, ale co ze jsi mi nenapsala, ze se Ti libi a ze trvas na tom, abych Te oslovoval jen takto ? Ocividne Ti je to fuck a ja lidicky oslovuju podle nalady, stejne jako tyto hovadiny sem pisu podle nalady
Navic... zacinam mit pocit, ze sv. Helena se k Tobe vubec nehodi 
Preji pohodovy adventni den
nejen Istar ... 
Není tady
morpheus napsal(a):
Navic, co ja vim, tak po smrti a "zmrtvychvstani" skoncil ne na vychode, ale v Egypte - takze na druhou stranu prosim.
Na tyhle pohadky jsem uz velka. 
Není tady
Takze kdybych souhlasil s tou studentkou, co napsala ty knihy ze skoncil nekde na vychode, tak tomu uveris ? Ty me prekvapujes
Ale v pohode. ja to nikomu nevnucuju. Pan veri a vy vsichni, ze skoncil na vychode u nejakeho samuraje, co vypotila studentka za mesic ( asyk mela dobry mesic holka ) a ja verim, ze skoncil v Egypte, pac se dochovaly svitky.
Není tady
morpheus napsal(a):
Takze kdybych souhlasil s tou studentkou, co napsala ty knihy ze skoncil nekde na vychode, tak tomu uveris ? Ty me prekvapujes
....... Pan veri a vy vsichni, ze skoncil na vychode .....
Uj...
sto eto za nastaveny kostrukt? Ty me prekvapujes. 
Není tady
Crabat napsal(a):
Mám pocit, Pan, že tohle je moc i na takového heretika jako je Morpheus.

a to není ještě všechno 

Není tady
morpheus napsal(a):
Pokud budu dost presvedcivy, slabsi povahy presvedcim
Tak vo tom žádná morphe 
Není tady
Lúthien napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Si delas bzundu?Jáááá???
No já nee: http://www.jitrnizeme.cz/view.php?nazev … 2010110032Jestli je tohle pravda, tak je to konec církve, kdyby vyšla najevo.
Ať je pravda jakákoliv, je jisté, že nám lžou. Je mi to až líto...
Lu, všechny legendy vznikají přece stále podle jedného a téže manuálu..... a z jednoho a téže důvodu 
Není tady
morpheus napsal(a):
Navic, co ja vim, tak po smrti a "zmrtvychvstani" skoncil ne na vychode, ale v Egypte - takze na druhou stranu prosim.
Přesně tak - další verze legendy.....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Jáááá???
No já nee: http://www.jitrnizeme.cz/view.php?nazev … 2010110032Jestli je tohle pravda, tak je to konec církve, kdyby vyšla najevo.
Ať je pravda jakákoliv, je jisté, že nám lžou. Je mi to až líto...Lu, všechny legendy vznikají přece stále podle jedného a téže manuálu..... a z jednoho a téže důvodu
Já vím
A má to aspoň ten důvod, to je super 

Není tady
Morfiku, ty hlavo dubová, Pan Ti to předkládala jako alternativu, když už tady metáš různými věroučnými pojmy. Pokud jsis všiml, nikde tu neříkala, že je to její názor, ale jenom aby ses měl čím zabavit. 
Proto jsem reagoval tím, že tohle bude i na takového heretika Morfika příliš silná káva a určitě to od sebe odvrhne.
No a vidíš, jsi průhledný, jako bys byl ze skla. 
Není tady
morpheus napsal(a):
Pan veri a vy vsichni, ze skoncil na vychode .... .
Jak jsi na to přišel?
Visíš morphe, přesně takhle vznikají drby, kecy, dezinformace...legendy, báje, pověsti a pohádky 

Pan nikde neřekla, čemu věří, Pan jen předložila jednu z možných informací k posouzení...
Není tady
Crabat napsal(a):
Morfiku, ty hlavo dubová, Pan Ti to předkládala jako alternativu, když už tady metáš různými věroučnými pojmy. Pokud jsis všiml, nikde tu neříkala, že je to její názor, ale jenom aby ses měl čím zabavit.
Proto jsem reagoval tím, že tohle bude i na takového heretika Morfika příliš silná káva a určitě to od sebe odvrhne.No a vidíš, jsi průhledný, jako bys byl ze skla.

.........
Sakra já si teď nemohu vzpomenout na to jméno, pod kterým Ježíš v Egyptě údajně dál působil a dožil....
Nu a Kristus?
To je zase jiná káva, že 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pan nikde neřekla, čemu věří, Pan jen předložila jednu z možných informací k posouzení. ..
A neboli -entertainer. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Sakra já si teď nemohu vzpomenout na to jméno, pod kterým Ježíš v Egyptě údajně dál působil a dožil....
Prosim ja viiiim.
Jmenoval se tam Pepik. 
Není tady
Pan, není to David Albengentun?

Není tady
Crabat napsal(a):
Proto jsem reagoval tím, že tohle bude i na takového heretika Morfika příliš silná káva a určitě to od sebe odvrhne.
No a vidíš, jsi průhledný, jako bys byl ze skla.
Jasne ze odvrhnu
Prece to cist nebudu
Ale jo, ninjove maji neco do sebe. Kdyz jsem byl mladsi, taky jsem u jednoho studoval, balo to presne jako z tech akcnich filmu co davaji na Nove kazdy patek. Mozna az na stara kolena, nebudu mit do ceho ( nejake slecny ze ano ) pichnout, tak to sepisu jako Pameti Morpheovi 
Není tady
Pan : Takze myslis, ze u me musi dojit k probuzeni ? No, myslim, ze probuzeny jsem dost. Ne, ne, nepresvedcite me. Budu nadale ctit nabozenstvi svych praotcu
Sice se mi tam hodne veci nelibi, ale katolikem zustanu az do smrti smrtouci
Jo a vedely jste, ze Jezis nebyl pribity hreby, ale jen privazany ? A ze misto octa dostaval nejake omamne latky, aby vypadal jako mrtvy ? ( Ne Murphy, ale Mrtvý )Tot myslenka k prodiskutovani.
Není tady
Morphe, pochybuju, že náboženství tvých pra pra pra pra pra....otců bylo stejné jako to dnešní 
Ale líbí se mi, jak si stojíš za svým názorem
Však je blbost si nechat něco namluvit, na všechno si člověk musí přijít sám

Není tady
Morph je vyborny iluzionista.

Není tady
Luthien : A neni snad stejne ? Stejne je, ale my uz jsme trosku vic zblbli touto dobou a navic za dob komunismu bylo nabozenstvi ve skolach zakazano, coz je mozna i skoda. Pred casem jsem se dival na film Jan Cimbura, tam mimo jine bylo presne ukazano, jak lide kdysi zili, ve vire v Boha. Dneska ? kdo se pokrizuje pred jidlem a rekne si v duchu Boze, dekuji za tyto dary, ktere budu pozivat z Tve stedrosti ? Mozna jen iluzionista Morph ( vid Zenuo ? ) A to je jen zlomek. Kdyby lide opravdu verili, nebylo by tolik rozvodu a ruzneho svinstva co se deje, pac vira v Boha mi nedovoli napr. zrusit slib, ktery jsem dal manzelce pred Bohem. Cim to asi je ? Polevili jsme ve vire a odrazi se to na vsem, co je kolem nas a dobre nam tak
Nastesti.. U me je svet jeste normalni
jako v Globusu, neni-liz pravda 
Není tady
morpheus napsal(a):
Luthien : A neni snad stejne ? Stejne je, ale my uz jsme trosku vic zblbli touto dobou a navic za dob komunismu bylo nabozenstvi ve skolach zakazano, coz je mozna i skoda. Pred casem jsem se dival na film Jan Cimbura, tam mimo jine bylo presne ukazano, jak lide kdysi zili, ve vire v Boha. Dneska ? kdo se pokrizuje pred jidlem a rekne si v duchu Boze, dekuji za tyto dary, ktere budu pozivat z Tve stedrosti ? Mozna jen iluzionista Morph ( vid Zenuo ? ) A to je jen zlomek. Kdyby lide opravdu verili, nebylo by tolik rozvodu a ruzneho svinstva co se deje, pac vira v Boha mi nedovoli napr. zrusit slib, ktery jsem dal manzelce pred Bohem. Cim to asi je ? Polevili jsme ve vire a odrazi se to na vsem, co je kolem nas a dobre nam tak
Nastesti.. U me je svet jeste normalni
jako v Globusu, neni-liz pravda
Před několika dny jsi tu psal jiný příběh, zřejmě jsi pokrytec nebo iluzionista. 
Není tady