Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 1. 12. 2010 22:16

majkafa
Host

Re: Čas adventní - čas rozjímání

Silnější než Daniken - i když to není moc k času rozjímání. Ale možná ano.
........... ty věci mezi nebem a zemí ...................

Cituji - kapitola Pekelná "Svatá trojice" /zákrytné šifrování mimo bibli/:

Napišme nyní datum, kdy byla svržena první atomová bomba - bomba na Hirošimu (6.8.1945), avšak obráceně:

5 4. 19. 8. 6
2/5.4. 19  8  6

25.4.1986 je datum, kdy započala Černobylská tragédie

Bůh nám dává vědět. Ale my jsme slepí. Zatím.

Upravil(a) majkafa (1. 12. 2010 22:18)

#102 1. 12. 2010 22:26

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

JJ, jen Zenua vi a zna, jaka cisla mam ja a co znamenaji smile nejsou to cisla osudu zeme, to ne, ale Bozi znameni to jsou a pokud aspon trosku veri na Numerologii a ze je to mozne, tak to potvrdi, ale prosim ji, at neprozrazuje, o co se jedna. A dalsi - znameni je tu milion a uz jsem tu psal, kdyby se dalo vestit osud zeme z kodu jadra unixu ( coz bezpochyby lze, akorat to neumime ) tak mame matici jak vysitou smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#103 1. 12. 2010 22:48

majkafa
Host

šmarjá, kdo je to Zenua?

#104 2. 12. 2010 6:43

IŠTAR
♥♥♥♥---

Hirondel lol. Morph nám tady dává nové nicky. Kdyby ještě někdy dospěl ke Svaté Heleně, tak to jsem já lol. Ale koukám, že se hezky vrátil zpět k Ištar, tak pohoda wink.

Trochu odbočím od Ježíška panáčka....není tohle padlé na hlavu vissla ? http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … okutu.html

Není tady

#105 2. 12. 2010 8:01

morpheus
Babinet Klub
Web

Hele Istar. Bud v klidu. ty mas 5 jmen a jeste si stezujes smile Jako Svata Helena je bez zaruky, ale co ze jsi mi nenapsala, ze se Ti libi a ze trvas na tom, abych Te oslovoval jen takto ? Ocividne Ti je to fuck a ja lidicky oslovuju podle nalady, stejne jako tyto hovadiny sem pisu podle nalady smile Navic... zacinam mit pocit, ze sv. Helena se k Tobe vubec nehodi smile

Preji pohodovy adventni den wink nejen Istar ... vissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#106 2. 12. 2010 10:04

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Navic, co ja vim, tak po smrti a "zmrtvychvstani" skoncil ne na vychode, ale v Egypte - takze na druhou stranu prosim.

Na tyhle pohadky jsem uz velka. albert

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#107 2. 12. 2010 10:17

morpheus
Babinet Klub
Web

Takze kdybych souhlasil s tou studentkou, co napsala ty knihy ze skoncil nekde na vychode, tak tomu uveris ? Ty me prekvapujes smile Ale v pohode. ja to nikomu nevnucuju. Pan veri a vy vsichni, ze skoncil na vychode u nejakeho samuraje, co vypotila studentka za mesic ( asyk mela dobry mesic holka ) a ja verim, ze skoncil v Egypte, pac se dochovaly svitky.

Není tady

#108 2. 12. 2010 10:38

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Takze kdybych souhlasil s tou studentkou, co napsala ty knihy ze skoncil nekde na vychode, tak tomu uveris ? Ty me prekvapujes smile ....... Pan veri a vy vsichni, ze skoncil na vychode .....

Uj...  lol  sto eto za nastaveny kostrukt? Ty me prekvapujes. smile

Není tady

#109 2. 12. 2010 11:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Crabat napsal(a):

Mám pocit, Pan, že tohle je moc i na takového heretika jako je Morpheus. big_smile

lollollollollol a to není ještě všechno winklollollollolgloria

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#110 2. 12. 2010 11:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

morpheus napsal(a):

Pokud budu dost presvedcivy, slabsi povahy presvedcim smile

Tak vo tom žádná morphe stolt

Není tady

#111 2. 12. 2010 11:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lúthien napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

hirondel napsal(a):

Si delas bzundu? va

Jáááá???gloria
No já nee: http://www.jitrnizeme.cz/view.php?nazev … 2010110032

Jestli je tohle pravda, tak je to konec církve, kdyby vyšla najevo.
Ať je pravda jakákoliv, je jisté, že nám lžou. Je mi to až líto... grater

Lu, všechny legendy vznikají přece stále podle jedného a téže manuálu..... a z jednoho a téže důvodu stolt

Není tady

#112 2. 12. 2010 11:08

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

morpheus napsal(a):

Navic, co ja vim, tak po smrti a "zmrtvychvstani" skoncil ne na vychode, ale v Egypte - takze na druhou stranu prosim.

Přesně tak - další verze legendy.....

Není tady

#113 2. 12. 2010 11:08

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Pandorraa napsal(a):

Lúthien napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Jáááá???gloria
No já nee: http://www.jitrnizeme.cz/view.php?nazev … 2010110032

Jestli je tohle pravda, tak je to konec církve, kdyby vyšla najevo.
Ať je pravda jakákoliv, je jisté, že nám lžou. Je mi to až líto... grater

Lu, všechny legendy vznikají přece stále podle jedného a téže manuálu..... a z jednoho a téže důvodu stolt

Já vím smile A má to aspoň ten důvod, to je super big_smile

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#114 2. 12. 2010 11:10

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory

Morfiku, ty hlavo dubová, Pan Ti to předkládala jako alternativu, když už tady metáš různými věroučnými pojmy. Pokud jsis všiml, nikde tu neříkala, že je to její názor, ale jenom aby ses měl čím zabavit. big_smile
Proto jsem reagoval tím, že tohle bude i na takového heretika Morfika příliš silná káva a určitě to od sebe odvrhne. wink No a vidíš, jsi průhledný, jako bys byl ze skla. reta

Crabat

Není tady

#115 2. 12. 2010 11:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

morpheus napsal(a):

Pan veri a vy vsichni, ze skoncil na vychode .... .

Jak jsi na to přišel?
Visíš morphe, přesně takhle vznikají drby, kecy, dezinformace...legendy, báje, pověsti a pohádky winkstolt

Pan nikde neřekla, čemu věří, Pan jen předložila jednu z možných informací k posouzení...

Není tady

#116 2. 12. 2010 11:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Crabat napsal(a):

Morfiku, ty hlavo dubová, Pan Ti to předkládala jako alternativu, když už tady metáš různými věroučnými pojmy. Pokud jsis všiml, nikde tu neříkala, že je to její názor, ale jenom aby ses měl čím zabavit. big_smile
Proto jsem reagoval tím, že tohle bude i na takového heretika Morfika příliš silná káva a určitě to od sebe odvrhne. wink No a vidíš, jsi průhledný, jako bys byl ze skla. reta

stoltstoltstoltstolt.........
Sakra já si teď nemohu vzpomenout na to jméno, pod kterým Ježíš v Egyptě údajně dál působil a dožil....
Nu a Kristus?
To je zase jiná káva, že wink

Není tady

#117 2. 12. 2010 11:27

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Pan nikde neřekla, čemu věří, Pan jen předložila jednu z možných informací k posouzení. ..

A neboli -entertainer.  big_smile

Není tady

#118 2. 12. 2010 11:29

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Sakra já si teď nemohu vzpomenout na to jméno, pod kterým Ježíš v Egyptě údajně dál působil a dožil....

Prosim ja viiiim. styrka   Jmenoval se tam Pepik. lol

Není tady

#119 2. 12. 2010 11:40

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pan, není to David Albengentun?

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

Není tady

#120 2. 12. 2010 12:56

morpheus
Babinet Klub
Web

Crabat napsal(a):

Jasne ze odvrhnu smile Prece to cist nebudu smile Ale jo, ninjove maji neco do sebe. Kdyz jsem byl mladsi, taky jsem u jednoho studoval, balo to presne jako z tech akcnich filmu co davaji na Nove kazdy patek. Mozna az na stara kolena, nebudu mit do ceho ( nejake slecny ze ano ) pichnout, tak to sepisu jako Pameti Morpheovi big_smile

Není tady

#121 2. 12. 2010 12:59

morpheus
Babinet Klub
Web

Pan : Takze myslis, ze u me musi dojit k probuzeni ? No, myslim, ze probuzeny jsem dost. Ne, ne, nepresvedcite me. Budu nadale ctit nabozenstvi svych praotcu smile Sice se mi tam hodne veci nelibi, ale katolikem zustanu az do smrti smrtouci smile Jo a vedely jste, ze Jezis nebyl pribity hreby, ale jen privazany ? A ze misto octa dostaval nejake omamne latky, aby vypadal jako mrtvy ? ( Ne Murphy, ale Mrtvý )Tot myslenka k prodiskutovani.

Není tady

#122 2. 12. 2010 13:47

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

Morphe, pochybuju, že náboženství tvých pra pra pra pra pra....otců bylo stejné jako to dnešní smile
Ale líbí se mi, jak si stojíš za svým názorem tummenupp Však je blbost si nechat něco namluvit, na všechno si člověk musí přijít sám

Není tady

#123 2. 12. 2010 13:59

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Morph je vyborny iluzionista. tummenupp  smile

Není tady

#124 2. 12. 2010 14:07

morpheus
Babinet Klub
Web

Luthien : A neni snad stejne ? Stejne je, ale my uz jsme trosku vic zblbli touto dobou a navic za dob komunismu bylo nabozenstvi ve skolach zakazano, coz je mozna i skoda. Pred casem jsem se dival na film Jan Cimbura, tam mimo jine bylo presne ukazano, jak lide kdysi zili, ve vire v Boha. Dneska ? kdo se pokrizuje pred jidlem a rekne si v duchu Boze, dekuji za tyto dary, ktere budu pozivat z Tve stedrosti ? Mozna jen iluzionista Morph ( vid Zenuo ? ) A to je jen zlomek. Kdyby lide opravdu verili, nebylo by tolik rozvodu a ruzneho svinstva co se deje, pac vira v Boha mi nedovoli napr. zrusit slib, ktery jsem dal manzelce pred Bohem. Cim to asi je ? Polevili jsme ve vire a odrazi se to na vsem, co je kolem nas a dobre nam tak smile Nastesti.. U me je svet jeste normalni smile jako v Globusu, neni-liz pravda smile

Není tady

#125 2. 12. 2010 14:10

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Luthien : A neni snad stejne ? Stejne je, ale my uz jsme trosku vic zblbli touto dobou a navic za dob komunismu bylo nabozenstvi ve skolach zakazano, coz je mozna i skoda. Pred casem jsem se dival na film Jan Cimbura, tam mimo jine bylo presne ukazano, jak lide kdysi zili, ve vire v Boha. Dneska ? kdo se pokrizuje pred jidlem a rekne si v duchu Boze, dekuji za tyto dary, ktere budu pozivat z Tve stedrosti ? Mozna jen iluzionista Morph ( vid Zenuo ? ) A to je jen zlomek. Kdyby lide opravdu verili, nebylo by tolik rozvodu a ruzneho svinstva co se deje, pac vira v Boha mi nedovoli napr. zrusit slib, ktery jsem dal manzelce pred Bohem. Cim to asi je ? Polevili jsme ve vire a odrazi se to na vsem, co je kolem nas a dobre nam tak smile Nastesti.. U me je svet jeste normalni smile jako v Globusu, neni-liz pravda smile

Před několika dny jsi tu psal jiný příběh, zřejmě jsi pokrytec nebo iluzionista. sad

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí