Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 1. 12. 2010 14:06

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Čas adventní - čas rozjímání

Zenua : To je na dlouhe vypraveni, cemu verim smile Nekdy jindy, ano ?

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#52 1. 12. 2010 15:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Ale to je taky krásný "mimísek". A na ostatním trvám. big_smile
Čím dál tím častěji uvažuju taky o takovém přírůstku do mé rodiny. Zatím je tu slečna křečková, ale už jsem tak na 90 % rozhodnutá. Ještě to pořeším se synáčkem, jestli by ji chodil krmit, když nebude bydlet se mnou a já budu chtít někam vyrazit na delší dobu. Se ták těším. big_smile

Tož dojeď, v útulku je tak nádehrnej razavobílej kocour, že jen pomyšlení na Milagra mne brzdí, abych si ho nevzala domů. To je osobnost, jakou jsem dlouho neviděla...no a pak je tam ještě dalších 67 osobností smile))

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#53 1. 12. 2010 15:29

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

morpheus napsal(a):

Daphné napsal(a):

Katolíci jsou také křesťani, ne? smile Jakože křesťani jsou širší pojem než katolíci.

Pokud je rec o te veci kolem Viktorky, tak ano. Viktorka byla krestanka a ne katolicka. Ja jsem krestan ( jsem pokrteny ) a zaroven katolik.

Když jsem byla miminko, taky mně pokřtili...nemohla jsem se bránit....
Třeba tohle mi "vadí"..i když je mi to dnes už fuk.
Celý ten náboženský mišmaš je mi fuk, protože jak napsala tuším Daphne - jeden krade od druhého, přemalovává staré svátky a zvyky na nové tak, jak se mu to víc hodí...

Podle mne žádné náboženství není vůbec podstatné, důležité je jen to, co kdo cítí a jak to žije.
Ostatní je prostě fučaj fuk fukenzíno šumák big_smilewink

Není tady

#54 1. 12. 2010 15:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

morpheus napsal(a):

Daphné napsal(a):

Katolíci jsou také křesťani, ne? smile Jakože křesťani jsou širší pojem než katolíci.

Pokud je rec o te veci kolem Viktorky, tak ano. Viktorka byla krestanka a ne katolicka. Ja jsem krestan ( jsem pokrteny ) a zaroven katolik.

a ta tvoje kočička to cítí a proto se pořád drbe.

lollollollollollolloltummenuppwink
jojojo..... jak jsem řekla, vývěsní čtít není důležitý, rozhoduje to, co je za ním stoltstoltstoltstolt

Není tady

#55 1. 12. 2010 15:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

morpheus napsal(a):

Njn...Nastesti "U me doma je jeste svet normalni" ... vissla

Na tvou duši, na psí uši???
wink

Není tady

#56 1. 12. 2010 15:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

morpheus napsal(a):

Dusicko. Je pokrteny, zalezi na tom jako KDO je pokrteny, na tom vlastne nesejde, jde o to, v co veri. Krestanska vira je zalozena na Novem zakonu ( me osobne tam par veci nesedi, jako Panna Maria ze, ale neremcam uz ) a na vire v Jezise Krista, ktereho narozeni budeme slavit 24. prosince smile Video jsem sice neprehraval, bo muj modem nestiha a v praci nemuzu, ale z popisku je zrejme, ze pokud je to pastor, je krteny.

Morphe, trochu ti to "zamotám": Ježíš se nejspíš vůbec nenarodil v prosinci, ale je docela pravděpodobné, že Kristus ano stolt Pana Maria v pohodě mohla být pana a to jak při početí, tak při porodu, přece žádnej problém pro medicínu, že wink

Není tady

#57 1. 12. 2010 15:40

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Daphné napsal(a):

Adventní věnec také mám, jako symbol rozloučení s něčím, co končí, aby mohlo přijít něco jiného. Advent beru jako čas, kdy se v souladu s přírodou zklidníme, bilancujeme a rozmýšlíme. Je to čas, kdy je příjemné večer, když nastane klid, zapálit svíčky, sednout si pohodlně do teplého kouta a přemýšlet, číst, meditovat - jak kdo.

tummenupp
Bezva je taky lebedit si s kocourem na zádech stolt
No a pečenej čaj a k tomu starý filmy nebo pohádky, popovídání s rodinkou....to je vůbec ǒčko hjarta

Není tady

#58 1. 12. 2010 15:43

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

morpheus napsal(a):

Nicmene, pokud se bavim s jakymkoli knezim, tak me upozornuje, ze on nebyl socialnim reformatorem, ale opravdovym Synem bozim.

Moc by mne zajímala definice toho "opravdového syna božího"....

Není tady

#59 1. 12. 2010 15:51

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Podle mne žádné náboženství není vůbec podstatné, důležité je jen to, co kdo cítí a jak to žije.
Ostatní je prostě fučaj fuk fukenzíno šumák big_smilewink

lol
A pod tohle se podepisuju. smile 

Jsem take krtena a nevim proc a zac a jak to a co to.....a ......a  ziju si co ziju wink  A je me vsechno sumak.  sjuk

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#60 1. 12. 2010 16:00

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

morpheus napsal(a):

Dusicko. Je pokrteny, zalezi na tom jako KDO je pokrteny, na tom vlastne nesejde, jde o to, v co veri. Krestanska vira je zalozena na Novem zakonu ( me osobne tam par veci nesedi, jako Panna Maria ze, ale neremcam uz ) a na vire v Jezise Krista, ktereho narozeni budeme slavit 24. prosince smile Video jsem sice neprehraval, bo muj modem nestiha a v praci nemuzu, ale z popisku je zrejme, ze pokud je to pastor, je krteny.

Morphe, trochu ti to "zamotám": Ježíš se nejspíš vůbec nenarodil v prosinci, ale je docela pravděpodobné, že Kristus ano stolt Pana Maria v pohodě mohla být pana a to jak při početí, tak při porodu, přece žádnej problém pro medicínu, že wink

A narodil se vubec skutecne tento Jezis? smile

Není tady

#61 1. 12. 2010 16:11

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : A ktery jiny by se mel narodit ?

Pandora : jak pro medicinu ? Pred 2000 lety ? No potes ...Tak jo wink uz mlcim. A co mate furt s tim prosincem ? Ja nevim, kdy se narodil, pac o nem neni z te doby zadna zminka v archivech. To jsou jen dohady a propocty, nic vic. Uz jsem zaslechl, ze se narodil 30.3. hahaha, tak presne a bez historickych zaznamu ? smile No kuwa...

Upravil(a) morpheus (1. 12. 2010 16:14)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#62 1. 12. 2010 16:15

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

lol  To je dobry toleto lol

Není tady

#63 1. 12. 2010 16:16

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Hele, ale když v březnu (na velikonoce) počal nový život, tak by se mohl narodit v prosinci ne (za devět měsíců) gloria

Upravil(a) dusička (1. 12. 2010 16:16)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#64 1. 12. 2010 16:23

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

morpheus napsal(a):

No, tak mi to vysvetli smile Pokladas otrazky, ale nic nereknes. Tak ktery teda ? Byl jen jeden, takze ostatni vymysly me nejak moc nezajimaji.

Není tady

#65 1. 12. 2010 16:25

morpheus
Babinet Klub
Web

No, kazdopadne, at je to tak, nebo onak, na tom nesejde. Piseme si tu o adventu a ten je ted dulezitejsi, nez filozofovani nad narozenim v prosinci, nebo breznu, nebo zda to byl Jezis, nebo Kristus, nebo Jezis Kristus. No prece ten, ktery nosi darky, neeee tongue smile

Není tady

#66 1. 12. 2010 16:26

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

hirondel napsal(a):

morpheus napsal(a):

No, tak mi to vysvetli smile Pokladas otrazky, ale nic nereknes. Tak ktery teda ? Byl jen jeden, takze ostatni vymysly me nejak moc nezajimaji.

A proc by se nejaky jiny mel narodit kdyz ani ne tento se narodil ?  big_smile

Znas ho osobne?

Není tady

#67 1. 12. 2010 16:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

morpheus napsal(a):

No, kazdopadne, at je to tak, nebo onak, na tom nesejde. Piseme si tu o adventu a ten je ted dulezitejsi, nez filozofovani nad narozenim v prosinci, nebo breznu, nebo zda to byl Jezis, nebo Kristus, nebo Jezis Kristus. No prece ten, ktery nosi darky, neeee tongue smile

Ježíšku,panáčku hjarta
Ale stejně to bylo hezký, pamatuju si to jako dnes,když jsem věřila, že fakt nosí dárky. Vlastně i ted věřím stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#68 1. 12. 2010 16:27

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

No prece ten, ktery nosi darky, neeee tongue smile

lol Ted je teprve po me....Ty jsi dilo big_smile

Není tady

#69 1. 12. 2010 16:29

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

morpheus napsal(a):

hirondel napsal(a):

A proc by se nejaky jiny mel narodit kdyz ani ne tento se narodil ?  big_smile

Znas ho osobne?

Pockej, jak ne tento se narodil ? Ten se narodil prece smile Neznam ho osobne, ale ver tomu, ze az poskladam v kulnicce muj novy vynalez, tak se presunu v case a zjistim to, potresu mu pravici, vyfotim a privezu matros zpet smile Jsi pro ? wink

Není tady

#70 1. 12. 2010 16:30

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

morpheus napsal(a):

To byl ucel wink Ale ne aby bylo po Tobe, ale pobavit wink Ono je to tak, ze ... a vis co ? Radeji nic, ono by jste mi stejne neverily, ze nosi darky i pres zavrene wokna ... tongue Chtel jsem vam tu popsat princip, jak to dela, ale uz nic smile

Není tady

#71 1. 12. 2010 16:31

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Pockej, jak ne tento se narodil ? Ten se narodil prece smile Neznam ho osobne, ale ver tomu, ze az poskladam v kulnicce muj novy vynalez, tak se presunu v case a zjistim to, potresu mu pravici, vyfotim a privezu matros zpet smile Jsi pro ? wink

Ja naturlich big_smile

Není tady

#72 1. 12. 2010 16:39

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : No vida, jak umime nemecky ! A ver mi, ze kdyby nebylo Myrai, tak ani netusim, co jsi ted napsala. To ONA me toto naucila smile To byla moje proncezna z Eulau, ale psssst, at se to tu nikdo nedozvi wink

Není tady

#73 1. 12. 2010 16:39

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

hirondel napsal(a):

morpheus napsal(a):

To byl ucel wink Ale ne aby bylo po Tobe, ale pobavit wink Ono je to tak, ze ... a vis co ? Radeji nic, ono by jste mi stejne neverily, ze nosi darky i pres zavrene wokna ... tongue Chtel jsem vam tu popsat princip, jak to dela, ale uz nic smile

Neeee...... radeji zadny princip.  Co kdyby tomu nekdo uveril?  rodna

Není tady

#74 1. 12. 2010 16:40

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Zenua : No vida, jak umime nemecky ! A ver mi, ze kdyby nebylo Myrai, tak ani netusim, co jsi ted napsala. To ONA me toto naucila smile To byla moje proncezna z Eulau, ale psssst, at se to tu nikdo nedozvi wink

Mlcim jako hrob.  cool

Není tady

#75 1. 12. 2010 16:40

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : Ono by to bylo mozna i dobre. Aspon by se tomu nedivili a nekoukali s otevrenou pusou, co maji pod stromeckem tongue a hlavne, jaxe to tam dostalo...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí