|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zenua : To je na dlouhe vypraveni, cemu verim
Nekdy jindy, ano ?
Není tady
majkafa napsal(a):
Ale to je taky krásný "mimísek". A na ostatním trvám.
Čím dál tím častěji uvažuju taky o takovém přírůstku do mé rodiny. Zatím je tu slečna křečková, ale už jsem tak na 90 % rozhodnutá. Ještě to pořeším se synáčkem, jestli by ji chodil krmit, když nebude bydlet se mnou a já budu chtít někam vyrazit na delší dobu. Se ták těším.
Tož dojeď, v útulku je tak nádehrnej razavobílej kocour, že jen pomyšlení na Milagra mne brzdí, abych si ho nevzala domů. To je osobnost, jakou jsem dlouho neviděla...no a pak je tam ještě dalších 67 osobností
))
Není tady
morpheus napsal(a):
Daphné napsal(a):
Katolíci jsou také křesťani, ne?
Jakože křesťani jsou širší pojem než katolíci.
Pokud je rec o te veci kolem Viktorky, tak ano. Viktorka byla krestanka a ne katolicka. Ja jsem krestan ( jsem pokrteny ) a zaroven katolik.
Když jsem byla miminko, taky mně pokřtili...nemohla jsem se bránit....
Třeba tohle mi "vadí"..i když je mi to dnes už fuk.
Celý ten náboženský mišmaš je mi fuk, protože jak napsala tuším Daphne - jeden krade od druhého, přemalovává staré svátky a zvyky na nové tak, jak se mu to víc hodí...
Podle mne žádné náboženství není vůbec podstatné, důležité je jen to, co kdo cítí a jak to žije.
Ostatní je prostě fučaj fuk fukenzíno šumák 

Není tady
haiel napsal(a):
morpheus napsal(a):
Daphné napsal(a):
Katolíci jsou také křesťani, ne?
Jakože křesťani jsou širší pojem než katolíci.
Pokud je rec o te veci kolem Viktorky, tak ano. Viktorka byla krestanka a ne katolicka. Ja jsem krestan ( jsem pokrteny ) a zaroven katolik.
a ta tvoje kočička to cítí a proto se pořád drbe.

jojojo..... jak jsem řekla, vývěsní čtít není důležitý, rozhoduje to, co je za ním 

Není tady
morpheus napsal(a):
Njn...Nastesti "U me doma je jeste svet normalni" ...
Na tvou duši, na psí uši???
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicko. Je pokrteny, zalezi na tom jako KDO je pokrteny, na tom vlastne nesejde, jde o to, v co veri. Krestanska vira je zalozena na Novem zakonu ( me osobne tam par veci nesedi, jako Panna Maria ze, ale neremcam uz ) a na vire v Jezise Krista, ktereho narozeni budeme slavit 24. prosince
Video jsem sice neprehraval, bo muj modem nestiha a v praci nemuzu, ale z popisku je zrejme, ze pokud je to pastor, je krteny.
Morphe, trochu ti to "zamotám": Ježíš se nejspíš vůbec nenarodil v prosinci, ale je docela pravděpodobné, že Kristus ano
Pana Maria v pohodě mohla být pana a to jak při početí, tak při porodu, přece žádnej problém pro medicínu, že 
Není tady
Daphné napsal(a):
Adventní věnec také mám, jako symbol rozloučení s něčím, co končí, aby mohlo přijít něco jiného. Advent beru jako čas, kdy se v souladu s přírodou zklidníme, bilancujeme a rozmýšlíme. Je to čas, kdy je příjemné večer, když nastane klid, zapálit svíčky, sednout si pohodlně do teplého kouta a přemýšlet, číst, meditovat - jak kdo.

Bezva je taky lebedit si s kocourem na zádech 
No a pečenej čaj a k tomu starý filmy nebo pohádky, popovídání s rodinkou....to je vůbec ǒčko 
Není tady
morpheus napsal(a):
Nicmene, pokud se bavim s jakymkoli knezim, tak me upozornuje, ze on nebyl socialnim reformatorem, ale opravdovym Synem bozim.
Moc by mne zajímala definice toho "opravdového syna božího"....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Podle mne žádné náboženství není vůbec podstatné, důležité je jen to, co kdo cítí a jak to žije.
Ostatní je prostě fučaj fuk fukenzíno šumák

A pod tohle se podepisuju.
Jsem take krtena a nevim proc a zac a jak to a co to.....a ......a ziju si co ziju
A je me vsechno sumak. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
morpheus napsal(a):
Dusicko. Je pokrteny, zalezi na tom jako KDO je pokrteny, na tom vlastne nesejde, jde o to, v co veri. Krestanska vira je zalozena na Novem zakonu ( me osobne tam par veci nesedi, jako Panna Maria ze, ale neremcam uz ) a na vire v Jezise Krista, ktereho narozeni budeme slavit 24. prosince
Video jsem sice neprehraval, bo muj modem nestiha a v praci nemuzu, ale z popisku je zrejme, ze pokud je to pastor, je krteny.
Morphe, trochu ti to "zamotám": Ježíš se nejspíš vůbec nenarodil v prosinci, ale je docela pravděpodobné, že Kristus ano
Pana Maria v pohodě mohla být pana a to jak při početí, tak při porodu, přece žádnej problém pro medicínu, že
A narodil se vubec skutecne tento Jezis? 
Není tady
Zenua : A ktery jiny by se mel narodit ?
Pandora : jak pro medicinu ? Pred 2000 lety ? No potes ...Tak jo
uz mlcim. A co mate furt s tim prosincem ? Ja nevim, kdy se narodil, pac o nem neni z te doby zadna zminka v archivech. To jsou jen dohady a propocty, nic vic. Uz jsem zaslechl, ze se narodil 30.3. hahaha, tak presne a bez historickych zaznamu ?
No kuwa...
Upravil(a) morpheus (1. 12. 2010 16:14)
Není tady
morpheus napsal(a):
To je dobry toleto 
Není tady
Hele, ale když v březnu (na velikonoce) počal nový život, tak by se mohl narodit v prosinci ne (za devět měsíců) 
Upravil(a) dusička (1. 12. 2010 16:16)
Není tady
hirondel napsal(a):
morpheus napsal(a):
To je dobry toleto
No, tak mi to vysvetli
Pokladas otrazky, ale nic nereknes. Tak ktery teda ? Byl jen jeden, takze ostatni vymysly me nejak moc nezajimaji.
Není tady
No, kazdopadne, at je to tak, nebo onak, na tom nesejde. Piseme si tu o adventu a ten je ted dulezitejsi, nez filozofovani nad narozenim v prosinci, nebo breznu, nebo zda to byl Jezis, nebo Kristus, nebo Jezis Kristus. No prece ten, ktery nosi darky, neeee

Není tady
morpheus napsal(a):
hirondel napsal(a):
morpheus napsal(a):
To je dobry toleto
No, tak mi to vysvetli
Pokladas otrazky, ale nic nereknes. Tak ktery teda ? Byl jen jeden, takze ostatni vymysly me nejak moc nezajimaji.
A proc by se nejaky jiny mel narodit kdyz ani ne tento se narodil ? 
Znas ho osobne?
Není tady
morpheus napsal(a):
No, kazdopadne, at je to tak, nebo onak, na tom nesejde. Piseme si tu o adventu a ten je ted dulezitejsi, nez filozofovani nad narozenim v prosinci, nebo breznu, nebo zda to byl Jezis, nebo Kristus, nebo Jezis Kristus. No prece ten, ktery nosi darky, neeee
![]()
Ježíšku,panáčku 
Ale stejně to bylo hezký, pamatuju si to jako dnes,když jsem věřila, že fakt nosí dárky. Vlastně i ted věřím 
Není tady
morpheus napsal(a):
No prece ten, ktery nosi darky, neeee
![]()
Ted je teprve po me....Ty jsi dilo 
Není tady
hirondel napsal(a):
morpheus napsal(a):
hirondel napsal(a):
To je dobry toleto
No, tak mi to vysvetli
A proc by se nejaky jiny mel narodit kdyz ani ne tento se narodil ?
Znas ho osobne?
Pockej, jak ne tento se narodil ? Ten se narodil prece
Neznam ho osobne, ale ver tomu, ze az poskladam v kulnicce muj novy vynalez, tak se presunu v case a zjistim to, potresu mu pravici, vyfotim a privezu matros zpet
Jsi pro ? 
Není tady
hirondel napsal(a):
morpheus napsal(a):
![]()
To byl ucel
Ale ne aby bylo po Tobe, ale pobavit
Ono je to tak, ze ... a vis co ? Radeji nic, ono by jste mi stejne neverily, ze nosi darky i pres zavrene wokna ...
Chtel jsem vam tu popsat princip, jak to dela, ale uz nic 
Není tady
morpheus napsal(a):
Pockej, jak ne tento se narodil ? Ten se narodil prece
Neznam ho osobne, ale ver tomu, ze az poskladam v kulnicce muj novy vynalez, tak se presunu v case a zjistim to, potresu mu pravici, vyfotim a privezu matros zpet
Jsi pro ?
Ja naturlich 
Není tady
Zenua : No vida, jak umime nemecky ! A ver mi, ze kdyby nebylo Myrai, tak ani netusim, co jsi ted napsala. To ONA me toto naucila
To byla moje proncezna z Eulau, ale psssst, at se to tu nikdo nedozvi 
Není tady
morpheus napsal(a):
hirondel napsal(a):
morpheus napsal(a):
![]()
To byl ucel
Ale ne aby bylo po Tobe, ale pobavit
Ono je to tak, ze ... a vis co ? Radeji nic, ono by jste mi stejne neverily, ze nosi darky i pres zavrene wokna ...
Chtel jsem vam tu popsat princip, jak to dela, ale uz nic
Neeee...... radeji zadny princip. Co kdyby tomu nekdo uveril? 
Není tady
morpheus napsal(a):
Zenua : No vida, jak umime nemecky ! A ver mi, ze kdyby nebylo Myrai, tak ani netusim, co jsi ted napsala. To ONA me toto naucila
To byla moje proncezna z Eulau, ale psssst, at se to tu nikdo nedozvi
Mlcim jako hrob. 
Není tady
Zenua : Ono by to bylo mozna i dobre. Aspon by se tomu nedivili a nekoukali s otevrenou pusou, co maji pod stromeckem
a hlavne, jaxe to tam dostalo...
Není tady