6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
přiel mi email od chlapa, co mi tvrdil e je bývalej holky, která má dlouhodobý poměr (sexuální vztah) s mým přítelem (s jejím kolegou). Ačkoli jsem měla pro nevěru podezření, naivně jsem věřila e by nic takového neudělal a zjistila si přes google kdo mi to vlasně psal. Nala jsem i telefon, tak jsem mu zavolala, řekl mi ve co ví, jak se dostal k mému emailu atd... Rána pod pás. Já v ivotě ádného svého partnera nepodvedla !, i kdy příleitostí bylo převelice. Věděla jsem jaké to je být podvedená a proto se drím hesla "nečiň druhým, co nechce aby činili tobě" tenkrát to bylo v nácti letech a krátkodobý vztah, take nebylo co řeit a poslala jsem ho do patřičných míst.
Nynějí přítel je se mnou přes pět let, rozvedl se protoe jeho ena ho podváděla a já věřila e kdy ví jaký to je být podvedený nebude to činit druhým. Máme společný bydlení.
Byla jsem na dně, chtěla se zabít. Nakonec jsem to "jen" obrečela, ponadávala mu, tvrdil e lo jen o sex beze slov, a psali si mejly (jo já ádná hvězda v posteli nejsem, to vím) udělala jsem pár naschválů té jeho kolegyni, s tím e dá ona výpověď, co se nestalo... ale snaila jsem to překousnout, věděla jsem e je poníená před celou firmou a u se začalo dařit odpoutět, kdy mi přila zpráva od něj e jsem jí zase cosi provedla, e si myslel e je to uzavřené. Jene slečinka se nepodívala na datum (vlezla jsem jí na uzavřené forum), to bylo z toho dne kdy se s těma naschválama přestalo - a otevřela tím koloběh dalích hádek mezi náma. Řekla jsem e si ona stěuje take si pořád píí mejly, e jsem taky myslela e je to uzavřené. Prý e jí řekl e kdybych jí zas něco udělala tak a to neřeí se mnou ale a to dá vědět jemu, na če se ptám proč řeí starou záleitost. Prý neví. Ale dál jsme se handrkovali a vylo najevo e ona nebyla první se kterou mě podvedl, vdycky lo prý jen o sex, chodil i do bordelu. Sesypala jsem se a chci se zabít. Vím e takový chlap si asi nezaslouí slitování ale já bez něj i přes toto nedokáu být, a jesli dokáu být s ním to teda taky nevím take jediný východisko je asi fakt smrt, nebo myslíte e se mám pokusit o odputění? Jde tohle vůbec? Já vím e mě má rád a mrzí ho to, taky vím e v sexu zaostávám ale myslela jsem e bych s tím mohla začít něco dělat ale kdy teď vím e jich bylo kdo ví kolik, chce se mi pořád jen brečet a umírat
Doplním e se spolu nedokáem pořádně bavit, větina hádek byly psaná slova a na cokoli podstatnýho si vzpomenu tak dopíu...
Díky za přečtení
Není tady
Abeto, vím přesně jak ti je. Stejné pocity co má jsem proívala před skoro 5-ti lety. byli jsme manelé a měli 5-ti letého kluka. A mi se zhorutil svět. Teď přemýlím, co je horí....jestli se od toho co tě podvedl dozvědět, e se do milenky zamiloval a chce s ní být nebo to, e tě přítel podvádí. Ono to moná vyjde na stejno.
A...i já jsem to chtěla skončit. Jediné ale co ti můu říct je, e to "zabít se" je ílená blbost. Nikdy to nedělej a u vůbec ne kvůli "takovéhle malichernosti". Ten chlap za to nestojí a zkus si představit, kolika lidem by jsi tímhle ublíila. Určitě i těm, co tebe potřebují
A jestli se dá něco takového odpustit? Nevím, prtotoe to má kadý jinak. Já odpustit nevěru nedokái....trápila bych se toti a pak bych trápila i svého přítele. Take pro mě je jedno co je to za nevěru (jestli jednorázová, v bordelu, x-nevěr), v momentě kdy se o ní dozvím, odcházím.
Není tady
Jetě jedna věc abeto, i kdy se s přítelem nakonec třeba rozejde, tak věř e to hezké nekončí. Můe být i něco hezčího. A v podobě jiného přítele nebo kdy bude sama. Otevře se tím před tebou jakoby nový svět plné věcí, které můe
Není tady
aaabeto, doufám, e to jen dalí pokus o vtip a napálení diskutujících na tomhle foru. Protoe určitě nikdo nemůe myslet váně - vzít si kvůli někomu tak duevně chudému ivot. Ačkoli slečně konkurentce by to jistě udělalo velikou radost. O to nejspí nestojí, kdy ti stála za tolik naschválů,, dělat jí teď radosti. Take jedna rada zvenku od lidí co to vidí bez smrtelně váných brýlí.....Děti nemá si svobodná mladá holka, kopni toho moulu do pozadí a s radostí ho nech té rajdě co o něj tak stojí a najdi si normálního chlapa co ti srovná pocuchané nervy a ego Neodpoutěj nění co, ty si přeci nezaslouí ivot vedle neverníka co neví kam s ním
Není tady
Ano já bych ho nejradi kopla do zadku a ila si dál svůj "poklidný" ivot ale mám fakt pocit e to bez něj nepůjde. Navíc máme společný bydlení jak jsem ji psala, více méně ve napůl, zařídila jsem kuchyň a lonici. Říkal a tu zůstanu, e on půjde ale to zas nechci já, připadala bych si tu blbě, je to jeho rodná vesnice, jsou tu jeho rodiče, přátelé. Kdy odcházela bývalá tak to tady komplet vybílila a já ji teda za tom moc nechválila. Nejsem taková mrcha e bych si vzala vechno a on odeel s prázdnou.... i kdy si to v podstatě asi zaslouí e...
Není tady
aaabeto pokazde,kdyz konci nekomu vztah s clovekem ktereho miluje si mysli,ze,uz nema cenu zit,ale ver,ze zivot je pestry a prinece te neco noveho neocekavaneho....
Není tady
Keď na tú postež tak nie si - prečo je pre tbea dôelité, aby spal len s tebou? Sama si myslí, e nie si "bohivečo" (to je zvlátne napísa o sebe, podža mňa), ale prečo mu teda nedoičí "niečo lepie"? A riei veci s ňou - to u vôbec nechápem. Mala síce ostudu, ale to aj ty - si určite v celej firme za zábavnú stíhačku - a čo sa zmenilo? Veža asi nie... Podža mňa choďte od seba, ty popracuj na sebavedomí a zisovaní toho, čo je v ivote dôeité - a podža toho si potom aj hžadaj partnera. Pre tohto, zdá sa, nie je tá fyzická vernos a taká dôleitá... aspoň teda jeho vlastná . Zabíja sa kvôli tomu, kde jeden chlap smočí kořínek - to je koda, nemyslí?
Není tady
aaabeto,
tvoje texty jsou plné rozporů a protimluv. Pravděpodobně ti je dost blbě a tak pochybuji, e ti utěování ve stylu: to přejde, přebolí, je to mizera, kali na něj..momentálně nějak pomůe.
Jinak je to ovem svatá pravda
Psychologové říkají, e kadou výhrůku sebevradou je třeba brát váně, tak ti doporučuji co nejdříve vyhledat odborníka a dovolit mu, aby ti pomohl. A to co nejdřív!
Já natěstí nejsem klasický ani klinický psycholog, take ti sama za sebe můu říci: jdi s těmi řečmi do háje a začni sama se sebou něco dělat protoe problém není v tom chlapovi - mimochodem schopného trenéra to má, ukazuje ti zcela excelentně, co bys si měla zpracovat - ale v tobě. Co ovem vůbec neznamená, e jsi patná holka, to ani náhodou. Jen potřebuje prostě něco jetě "dotáhnout" a pak to bude super, bez debaty
Nu a pokud tomu nechce rozumět, tak ti prostě holka nikdo a nic nepomůe.
Mimochodem, má v datu narození nějakou sedmičku?
Není tady
Aaabeto, z toho co tu píe mi jde mráz po zádech. Já teď řeím taky nevěru svého partnera. Taky si nedokáu představit ivot bez něj, ale v ivotě by mě nenapadlo si sáhnout na ivot.
Já vím, e to pro tebe teď musí být hrozně těké. Ani nevím, kolik ti je let, ale předpokládám, e jsi jetě mladá. Celý ivot má před sebou a nikdy nemůe vědět, koho v něm jetě potká. Nakonec můe být opravdu astná, v partnerství bez lí a podvádění.
Já bych od něj odela, la bych třeba do pronájmu nebo někam jinam, jen pryč od něj. Barák mu nemusí celý vybílit, ale určitě by jste se měli domluvit na tom, aby ti třeba zaplatil co jsi tam investovala, aby jsi mohla začít znovu. Ono toti nový začátek v novém bydlení je určitě lehčí ne kdybys zůstala tam, kde by ti ho vechno připomínalo.
Drím ti palečky, a to dobře dopadne a ty se postaví na nohy a dokáe mu, e jsi silná a nepotřebuje ho!
Není tady
Chlap, kterej napíe mail holce, její partner má něco s jeho ex, by zaslouil do tlamy. Sorry, ale házet svoje trable na ostatní, "abych v tom nebyl sám, a se taky holka trápí", to je na mě nějak moc. Drím palce, poradit neumím.
Není tady
Pandorraa: ano mám v datu narození sedmičku, co to znamená ?
Asi jsem váně naprostej pitomec ale já mu odpustila !! Zatím nechci zahodit ve co jseme tu za tu dobu vybudovali. Kdy to takhle nepůjde, odejít u pak můu kdykoliv, ale prostě jsem to chtěla zkusit, tak uvidím. Zatím se to dá, občas mi bleskne hlavou kde a kdy to spolu dělali ale kdy se snaím furt něco dělat tak není čas na přemýlení. stanovili jsme si nějaký podmínky a necháme tomu volný průběh.
Díky vem za reakce
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Chlap, kterej napíe mail holce, její partner má něco s jeho ex, by zaslouil do tlamy. Sorry, ale házet svoje trable na ostatní, "abych v tom nebyl sám, a se taky holka trápí", to je na mě nějak moc. Drím palce, poradit neumím.
On na to přiel, protoe ona se neodhlásila z emailu. Take jí lezl do poty z čeho si dělám jeden obrázek o něm. Druhá věc je ta e já sama nevím jak bych se zachovala. V případě cizích lidí bych to ASI nechala plavat, ale kdy bych věděla e mou kamarádku podvádí chlap s jinou tak nevím, ublíit jí e jí řeknu pravdu ? Litovat ji e ije ve li ? Asi fakt záleí na daných osobách a u kadého bych se zachovala jinak a i by záleelo na daném momentu a náladě. Teď třeba vím e bych se zachovala v mé situaci po "prasknutí" jinak ne tenkrát.... Jinak sama nevím jesli bych chtěla dál ít ve li, nebo je lepí e o tom vím
Není tady
aaabeta napsal(a):
ADFka2 napsal(a):
On na to přiel, protoe ona se neodhlásila z emailu. Take jí lezl do poty z čeho si dělám jeden obrázek o něm. Druhá věc je ta e já sama nevím jak bych se zachovala. V případě cizích lidí bych to ASI nechala plavat, ale kdy bych věděla e mou kamarádku podvádí chlap s jinou tak nevím, ublíit jí e jí řeknu pravdu ? Litovat ji e ije ve li ? Asi fakt záleí na daných osobách a u kadého bych se zachovala jinak a i by záleelo na daném momentu a náladě. Teď třeba vím e bych se zachovala v mé situaci po "prasknutí" jinak ne tenkrát.... Jinak sama nevím jesli bych chtěla dál ít ve li, nebo je lepí e o tom vím
Je přece úplně jedno, jak na to přiel. On si měl řeit vlastní vztah s vlastní holkou, ne do toho tahat tebe. V ivotě bych se do takových věcí nikomu nepletla a hlavně, nemám ráda páchání dobra.
Není tady