Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 16. 11. 2010 12:06

aaabeta
♥------
Registrovaný: 16. 11. 2010
Příspěvky: 4

nevěrník

přišel mi email od chlapa, co mi tvrdil že je bývalej holky, která má dlouhodobý poměr (sexuální vztah) s mým přítelem (s jejím kolegou). Ačkoli jsem měla pro nevěru podezření, naivně jsem věřila že by nic takového neudělal a zjistila si přes google kdo mi to vlasně psal. Našla jsem i telefon, tak jsem mu zavolala, řekl mi vše co ví, jak se dostal k mému emailu atd... Rána pod pás. Já v životě žádného svého partnera nepodvedla !, i když příležitostí bylo převelice. Věděla jsem jaké to je být podvedená a proto se držím hesla "nečiň druhým, co nechceš aby činili tobě" tenkrát to bylo v nácti letech a krátkodobý vztah, takže nebylo co řešit a poslala jsem ho do patřičných míst.
Nynější přítel je se mnou přes pět let, rozvedl se protože jeho žena ho podváděla a já věřila že když ví jaký to je být podvedený nebude to činit druhým. Máme společný bydlení.
Byla jsem na dně, chtěla se zabít. Nakonec jsem to "jen" obrečela, ponadávala mu, tvrdil že šlo jen o sex beze slov, a psali si mejly (jo já žádná hvězda v posteli nejsem, to vím) udělala jsem pár naschválů té jeho kolegyni, s tím že dá ona výpověď, což se nestalo... ale snažila jsem to překousnout, věděla jsem že je ponížená před celou firmou a už se začalo dařit odpouštět, když mi přišla zpráva od něj že jsem jí zase cosi provedla, že si myslel že je to uzavřené. Jenže slečinka se nepodívala na datum (vlezla jsem jí na uzavřené forum), to bylo z toho dne kdy se s těma naschválama přestalo - a otevřela tím koloběh dalších hádek mezi náma. Řekla jsem že si ona stěžuje takže si pořád píší mejly, že jsem taky myslela že je to uzavřené. Prý že jí řekl že kdybych jí zas něco udělala tak a to neřeší se mnou ale a to dá vědět jemu, na čež se ptám proč řeší starou záležitost. Prý neví. Ale dál jsme se handrkovali a vyšlo najevo že ona nebyla první se kterou mě podvedl, vždycky šlo prý jen o sex, chodil i do bordelu.  Sesypala jsem se a chci se zabít. Vím že takový chlap si asi nezaslouží slitování ale já bez něj i přes toto nedokážu být, a jesli dokážu být s ním to teda taky nevím takže jediný východisko je asi fakt smrt, nebo myslíte že se mám pokusit o odpuštění? Jde tohle vůbec? Já vím že mě má rád a mrzí ho to, taky vím že v sexu zaostávám ale myslela jsem že bych s tím mohla začít něco dělat ale když teď vím že jich bylo kdo ví kolik, chce se mi pořád jen brečet a umírat

Doplním že se spolu nedokážem pořádně bavit, většina hádek byly psaná slova a na cokoli podstatnýho si vzpomenu tak dopíšu...


Díky za přečtení

Není tady

 

#2 16. 11. 2010 13:55

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 29. 8. 2006
Příspěvky: 1732

Re: nevěrník

Abeto, vím přesně jak ti je. Stejné pocity co mᚠjsem prožívala před skoro 5-ti lety. byli jsme manželé a měli 5-ti letého kluka. A mi se zhorutil svět. Teď přemýšlím, co je horší....jestli se od toho co tě podvedl dozvědět, že se do milenky zamiloval a chce s ní být nebo to, že tě přítel podvádí. Ono to možná vyjde na stejno.
A...i já jsem to chtěla skončit. Jediné ale co ti můžu říct je, že to "zabít se" je šílená blbost. Nikdy to nedělej a už vůbec ne kvůli "takovéhle malichernosti". Ten chlap za to nestojí a zkus si představit, kolika lidem by jsi tímhle ublížila. Určitě i těm, co tebe potřebují wink

A jestli se dá něco takového odpustit? Nevím, prtotože to má každý jinak. Já odpustit nevěru nedokáži....trápila bych se totiž a pak bych trápila i svého přítele. Takže pro mě je jedno co je to za nevěru (jestli jednorázová, v bordelu, x-nevěr), v momentě kdy se o ní dozvím, odcházím.

Není tady

 

#3 16. 11. 2010 13:59

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 29. 8. 2006
Příspěvky: 1732

Re: nevěrník

Ještě jedna věc abeto, i když se s přítelem nakonec třeba rozejdeš, tak věř že to hezké nekončí. Může být i něco hezčího. A v podobě jiného přítele nebo když budeš sama. Otevře se tím před tebou jakoby nový svět plné věcí, které můžeš wink

Není tady

 

#4 16. 11. 2010 15:01

xxxx
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 9. 2006
Příspěvky: 3804

Re: nevěrník

aaabeto, doufám, že to jen další pokus o vtip a napálení diskutujících na tomhle foru. Protože určitě nikdo nemůže myslet vážně - vzít si kvůli někomu tak duševně chudému život. Ačkoli slečně konkurentce by to jistě udělalo velikou radost. O to nejspíš nestojíš, když ti stála za tolik naschválů,, dělat jí teď radosti. Takže jedna rada zvenku od lidí co to vidí bez smrtelně vážných brýlí.....Děti nemᚠsi svobodná mladá holka, kopni toho moulu do pozadí a s radostí ho nech té rajdě co o něj tak stojí a najdi si normálního chlapa co ti srovná pocuchané nervy a ego par Neodpouštěj nění co, ty si přeci nezasloužíš život vedle neverníka co neví kam s ním wink


dum spiro spero

Není tady

 

#5 17. 11. 2010 8:41

aaabeta
♥------
Registrovaný: 16. 11. 2010
Příspěvky: 4

Re: nevěrník

Ano já bych ho nejradši kopla do zadku a žila si dál svůj "poklidný" život ale mám fakt pocit že to bez něj nepůjde. Navíc máme společný bydlení jak jsem již psala, více méně vše napůl, zařídila jsem kuchyň a ložnici. Říkal a tu zůstanu, že on půjde ale to zas nechci já, připadala bych si tu blbě, je to jeho rodná vesnice, jsou tu jeho rodiče, přátelé. Když odcházela bývalá tak to tady komplet vybílila a já ji teda za tom moc nechválila. Nejsem taková mrcha že bych si vzala všechno a on odešel s prázdnou.... i když si to v podstatě asi zaslouží že...

Není tady

 

#6 17. 11. 2010 12:14

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: nevěrník

aaabeto pokazde,kdyz konci nekomu vztah s clovekem ktereho miluje si mysli,ze,uz nema cenu zit,ale ver,ze zivot je pestry a prinece te neco noveho neocekavaneho....


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#7 18. 11. 2010 15:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: nevěrník

Keď na tú postež tak nie si - prečo je pre tbea dôelžité, aby spal len  s tebou? Sama si myslíš, že nie si "bohivečo" (to je zvláštne napísa o sebe, podža mňa), ale prečo mu teda nedožičíš "niečo lepšie"? A rieši veci s ňou - to už vôbec nechápem. Mala síce ostudu, ale to aj ty - si určite v celej firme za zábavnú stíhačku - a čo sa zmenilo? Veža asi nie...  Podža mňa choďte od seba, ty popracuj na sebavedomí a zisovaní toho, čo je v živote dôežité - a podža toho si potom aj hžadaj partnera. stolt Pre tohto, zdá sa, nie je tá fyzická vernos až taká dôležitá... aspoň teda jeho vlastná tongue . Zabíja sa kvôli tomu, kde jeden chlap smočí kořínek hmm - to je škoda, nemyslíš?


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#8 23. 11. 2010 20:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: nevěrník

aaabeto,
tvoje texty jsou plné rozporů a protimluv. Pravděpodobně ti je dost blbě a tak pochybuji, že ti utěšování ve stylu: to přejde, přebolí, je to mizera, kašli na něj..momentálně nějak pomůže.
Jinak je to ovšem svatá pravda smile
Psychologové říkají, že každou výhrůžku sebevraždou je třeba brát vážně, tak ti doporučuji co nejdříve vyhledat odborníka a dovolit mu, aby ti pomohl. A to co nejdřív!
Já naštěstí nejsem klasický ani klinický psycholog, takže ti sama za sebe můžu říci: jdi s těmi řečmi do háje a začni sama se sebou něco dělat  protože problém není v tom chlapovi - mimochodem schopného trenéra to máš, ukazuje ti zcela excelentně, co bys si měla zpracovat - ale v tobě. Což ovšem vůbec  neznamená, že jsi špatná holka, to ani náhodou. Jen potřebuješ prostě něco ještě "dotáhnout" a pak to bude super, bez debaty smile
Nu a pokud tomu nechceš rozumět, tak ti prostě holka nikdo a nic nepomůže.
Mimochodem, mᚠv datu narození nějakou sedmičku?


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#9 24. 11. 2010 17:03

lenka555
♥------
Registrovaný: 24. 11. 2010
Příspěvky: 7

Re: nevěrník

Aaabeto, z toho co tu píšeš mi jde mráz po zádech. Já teď řeším taky nevěru svého partnera. Taky si nedokážu představit život bez něj, ale v životě by mě nenapadlo si sáhnout na život.
Já vím, že to pro tebe teď musí být hrozně těžké. Ani nevím, kolik ti je let, ale předpokládám, že jsi ještě mladá. Celý život mᚠpřed sebou a nikdy nemůžeš vědět, koho v něm ještě potkáš. Nakonec můžeš být opravdu šastná, v partnerství bez lží a podvádění.
Já bych od něj odešla, šla bych třeba do pronájmu nebo někam jinam, jen pryč od něj. Barák mu nemusíš celý vybílit, ale určitě by jste se měli domluvit na tom, aby ti třeba zaplatil co jsi tam investovala, aby jsi mohla začít znovu. Ono totiž nový začátek v novém bydlení je určitě lehčí než kdybys zůstala tam, kde by ti ho všechno připomínalo.
Držím ti palečky, a to dobře dopadne a ty se postavíš na nohy a dokážeš mu, že jsi silná a nepotřebuješ ho!

Není tady

 

#10 25. 11. 2010 18:03

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 1. 9. 2006
Příspěvky: 1044

Re: nevěrník

Chlap, kterej napíše mail holce, jejíž partner má něco s jeho ex, by zasloužil do tlamy. Sorry, ale házet svoje trable na ostatní, "abych v tom nebyl sám, a se taky holka trápí", to je na mě nějak moc. Držím palce, poradit neumím.


So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

 

#11 27. 11. 2010 14:17

aaabeta
♥------
Registrovaný: 16. 11. 2010
Příspěvky: 4

Re: nevěrník

Pandorraa: ano mám v datu narození sedmičku, co to znamená ?

Asi jsem vážně naprostej pitomec ale já mu odpustila !! dumbom Zatím nechci zahodit vše co jseme tu za tu dobu vybudovali. Když to takhle nepůjde, odejít už pak můžu kdykoliv, ale prostě jsem to chtěla zkusit, tak uvidím. Zatím se to dá, občas mi bleskne hlavou kde a kdy to spolu dělali ale když se snažím furt něco dělat tak není čas na přemýšlení. stanovili jsme si nějaký podmínky a necháme tomu volný průběh.

Díky všem za reakce

Není tady

 

#12 27. 11. 2010 14:24

aaabeta
♥------
Registrovaný: 16. 11. 2010
Příspěvky: 4

Re: nevěrník

ADFka2 napsal(a):

Chlap, kterej napíše mail holce, jejíž partner má něco s jeho ex, by zasloužil do tlamy. Sorry, ale házet svoje trable na ostatní, "abych v tom nebyl sám, a se taky holka trápí", to je na mě nějak moc. Držím palce, poradit neumím.

On na to přišel, protože ona se neodhlásila z emailu. Takže jí lezl do pošty z čehož si dělám jeden obrázek o něm. Druhá věc je ta že já sama nevím jak bych se zachovala. V případě cizích lidí bych to ASI nechala plavat, ale když bych věděla že mou kamarádku podvádí chlap s jinou tak nevím, ublížit jí že jí řeknu pravdu ? Litovat ji že žije ve lži ? Asi fakt záleží na daných osobách a u každého bych se zachovala jinak a i by záleželo na daném momentu a náladě. Teď třeba vím že bych se zachovala v mé situaci po "prasknutí" jinak než tenkrát.... Jinak sama nevím jesli bych chtěla dál žít ve lži, nebo je lepší že o tom vím roll

Není tady

 

#13 27. 11. 2010 14:25

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 1. 9. 2006
Příspěvky: 1044

Re: nevěrník

aaabeta napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

Chlap, kterej napíše mail holce, jejíž partner má něco s jeho ex, by zasloužil do tlamy. Sorry, ale házet svoje trable na ostatní, "abych v tom nebyl sám, a se taky holka trápí", to je na mě nějak moc. Držím palce, poradit neumím.

On na to přišel, protože ona se neodhlásila z emailu. Takže jí lezl do pošty z čehož si dělám jeden obrázek o něm. Druhá věc je ta že já sama nevím jak bych se zachovala. V případě cizích lidí bych to ASI nechala plavat, ale když bych věděla že mou kamarádku podvádí chlap s jinou tak nevím, ublížit jí že jí řeknu pravdu ? Litovat ji že žije ve lži ? Asi fakt záleží na daných osobách a u každého bych se zachovala jinak a i by záleželo na daném momentu a náladě. Teď třeba vím že bych se zachovala v mé situaci po "prasknutí" jinak než tenkrát.... Jinak sama nevím jesli bych chtěla dál žít ve lži, nebo je lepší že o tom vím roll

Je přece úplně jedno, jak na to přišel. On si měl řešit vlastní vztah s vlastní holkou, ne do toho tahat tebe. V životě bych se do takových věcí nikomu nepletla a hlavně, nemám ráda páchání dobra. dumbom


So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů