|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Jupííííí, tak bezva, ať to roste co to jde Ronjí
Jj Leni přesně tak, v sobotu Ronja uvidí do čeho jde, to bude masakr 
Není tady
no, Mufi, ale kdyby Tě nekuchli plánovaně, vsadím se, že si vesele hopkáš 3v1 ještě i po termínu 
Není tady

wauuuu - hurá, jen tak dál - zpráva od Ronji mi zvedla náladu. 
Není tady
jsem tušila, že Tě ta kombinace slov pohromadě pobaví
jinak já mám taky na obličeji poněkud přiblblý výraz a dokonce jsem s úsměvem utřela těstoviny z umyté země, co Dořena jen tak pro zábavu vyházela z talíře
ani nedostala - a může za to poděkovat tetě Ronje 
Není tady
Supr
nevzala si Ronja ten mustr od známých co mají osm/ deset nebo kolik dětí, jak se u nich byli podívat, nějak k srdci
nechce to náhodou "dát" najednou 

Taky tady byli těstoviny (s rajskou), ale jen to vyklopil už na začátku 
Není tady
Není tady
Pavko, tak my měli barvu do zelena - udělala jsem jí kuřecí maso se smetanou a špenátem a k tomu těstoviny (ty může klidně i suché bez ničeho
)...
Není tady
Ahoj kočky,
no je to tak, no
Prý že výsledky budou za hodinu...tak tam volám za hodinu a půl a prý "je to tak silně pozitivní, že to holky ještě ředí".
Koukám že jste ženy přející a už se mi tu přeje i osm dětí zároveň, Pavko

Tak si tam zavolám odpoledne, no. Doufám že to nebude nějaký hausnumero, není ono to taky nějak kvůli něčemu blbě, když je HCG moc vysoký?
Není tady
Ronji tak jak je vidět hodnota bude opravdu ukázková
A já tě stejně typuju na dvojky
Už tady dlouho žádné nebyly
Jen doufám,že tě příští sobotu ty troje dvojky najednou moc neodradí 
Není tady
Ronji, teoreticky vím, že hodně vysoké hCG je u parciální moly, ale nevím,j estli už takto brzo a taky nevím, jestli je to po IVF, když jsi měla PK možné (ber to jen jako teoretickou odpověď...)
spíš bych to viděla na ty dvojky
za jak dlouho mám teda znovu nahlížet? 
Není tady
jinak jsem četla i o jednovaječných trojčatech
takže to máme 3 z jednoho vajíčka a 2 z druhého

Není tady
Leňulice jedna škaredá a zlá
Já ti dám trojky, až ti bude špatně.
Udělalo mi to radost, samozřejmě to může být jen jedno, ale aspoň je vidět, že se mu zatím daří dobře 
Ale pracovně "mu" říkám "holky" 
Lenule12 já mám velkou radost, že přijedete na sraz, to bude paráda! Manžela asi raději teda nechám doma, aby ho ty dvojky moc nevyděsily 
Není tady
Ronjííí hurááá, to jsou krásné zprávy!!!! 

Gratuluju a těším se na
Máma tu na mě čučí co bulím a říká...je to jasný-migréna a řve u pc
věštec! 
Není tady
Ronjííííí, to jsou báááječný zprávy 

Normalka se tu tlemim radostí. I Barča na mě kouka s výrazem ve tváři: ta mamka neni normalni 

(jenze ja ji už do pupíku vzkazovala, že jsem praštěná už od malička a ted to bude zažívat se mnou 

)
Jéje LenkaB ti ale přeje ... takže paterčata jo ??? 

Upravil(a) kikinecek (16. 11. 2010 13:07)
Není tady
Ne ne Ronjo já ti přeji jedno nebo dvě krásně prosperující bobísky 
Není tady
Já jsem si to přečetla znovu a teprve teď jsem pochopila, že ona mi vlastně LenkaB přeje paterčata
TD bude si jediný příznak, který mám.
Holky moc děkuju, ještě to nejsou ty nejhezčí zprávy, na ty si budeme muset počkat na ultrazvuk a pak na další a na další a na porod...ale zatím to snad postupuje dobře, no 
Není tady
Omlouvám se za "vlez", ale takový nádherný zprávy, to mi prostě nedalo 
Ronjoooo, to je taková nádhera
modlím se za vás, aby to šlo tak krásně dál a konečně jste se dočkali 
Všem ostatním krásný den 
Není tady
Ahoj Marky 
Těžko říct, jak by to bylo. Obecně je reakce na těhotenství na třetiny: ve třetině případů se nemoc hodně zhorší, ve třetině se zlepší a ve třetině zůstane stejná. Kdybych patřila do nešťastné skupiny se zhoršením, tak předpokládám, že by vyšší nárůst HCG způsobil ještě horší reakci....zatím je to celkem dobré. Tak snad.
což mi připománá že mi tady psala Gall, já si to přečetla a potěšilo mě to, ale už jsem jí neodpověděla - Gall moc děkuju! Doufám, že mi taky bude přijatelně....v prvním těhu, které skončilo v 9tt revizí, se mi ke konci Crohn hodně zhoršil, ale to už bylo myslím i nervama...tak snad to teď bude ok 
Není tady
Téma zavřeno