|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Jo chlapi a "jejich" pořádek... Ten můj, když utírá prach, řadí knížky, fotky a ladí kytary. Dělá to celý den. 
Mufi cestou na záchod jsem mu uvařila kávu.
Ale musím se přiznat, že i skok byl, po velmi dlouhé době.
Od početí jsme spolu byli jen jednou a pak jsem špinila, tak jsme se oba báli. Už byl smířen, že sex bude až na prvního máje 2011. 
Upravil(a) Bětka (16. 11. 2010 10:08)
Není tady
Bětul jak já Ti toho chlapa závidím
můj nedávno vytíral....máme tmavou laminátovou podlahu...asi třikrát vypral hadr...takže závěr byl mnohem horší, než před vytřením....
ale snažil se

Není tady
Silvi, drž se!!! blbé uklidnění, ale špinění klidně může znamenat i něco pozitivního
ale je mi jasné, že to teoreticky víš i sama... 
Bětuli, ale hlavně že má pořádek v kytarách
a vidím, že jak se Ti chlapi pustí do úklidu, je to úplně všude stejně zoufalé 
Není tady
Silvi zašpinit můžeš, to určitě víš, ale těžko rozbouřené hormony uklidňovat. Pusť si nějakou pohádku nebo jiný film, ať zaměstnáš myšlenky. Paralen můžeš, zapij ho mírně sladkým mátovým čajem a dej si teplý obklad na hlavu. Dobře funguje petka v ponožce.
Není tady
Silvi jestli nemáš takovou tu zahřívací lahev, naplň pet lahev horkou vodou, navlékni ji do podkolenky a polož si na ni hlavu. Křeč v hlavě povolí lépe, než studeným.
Není tady
Tak koukám, že s úklidem "pánských" záležitostí je to všude stejný 

Silvi co napsat
nožky hore a klííííd, se mi to kecá já vím 
Mě když včera brali krev na syfilis taky podle mě úúúplně zbytečně, jaksi kde nic není není ani co chytit, že
no ale snad někdy ještě..... 
Není tady
Pavko, co je se Simou? vím naposledy, že byla v nemocnici 
Není tady

Holky o Simě je na Clostilkách .... 
Není tady
tak holky mám vám to sem dát...:
Tak jsem si právě volala o výsledky. Prý je to pozitivní, hodně pozitivní, tak pozitivní, že to musí ředit. Takže výsledky budou až odpoledne... ha ha...
Ronjísku mám oooooooooobří radost... můj vnitřní hlas mě nezklamal, tak doufám, že vše půjde takhle dál 

Upravil(a) mufina1 (16. 11. 2010 12:01)
Není tady

Ahoj 
Ronjisku
to jsou tak nadherne zpravy a ja jsem je uplne prosvihla
Ale musim rict ,ze jsem neco tusila ,no fakt
Byla jsi takova pozitivne naladena ,nebo jak to rict , proste takova v ocekavani
Strasne moc drzim pesti a musim ti napsat ,ze jsi mi nadherne spravila naladu ,kdyz jsem sem vcera nakoukla
Tel . na L. mam ,ale na mobilu a ten je v opravne
Na karte ho bohuzel nemam ulozeny.Tak snad to bude v pohode i bez telefonatu
Silvi tobe taky hodne moc a moc a sakra moc stesti
A vsem pekny den 
Není tady

Mufi děkujeme za zprávy,to jsou nádhernýýýýýýý zprávy
paráda 
Ronjí
ať jde vše dál o.k. 
Není tady
Ronji, já to vidím tak, že si příští sobotu ozkoušíš, co Tě za víc jak dva roky čeká
a já moc přeji potom dvě blikající srdíčka
(teda jako minimálně jedno, ale jako člověk moc přející doufám, že tam budou dvě
) a potom víceméně bezproblémové těhotenství trvající aspoň do 38tt - přenášení Ti asi s dvojkama nehrozí (to jen Mufi je tu na to expert
)
Není tady
Ronji ať jsou tam jedno, dvě nebo tři, každopádně ať u tebe vydrží! 
Není tady

Hodne pozitivni?
to jsou bajecne zpravy
Moc se tesim na prvni utz a na to prekvapeni
a drziiiiiim 
Není tady
Téma zavřeno