|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
já to vidím ve školce, nové děti se fixují na učitelku, která se jim věnuje, aby je zabavila od stresu z odtržení od maminky, s tou druhou učitelkou pak odmítají jakkoliv komunikovat.... a to jsou starší než Berča s Rozi.
kdybys tam nebyla, zbytečně bys holky stresovala....
Upravil(a) verynka (15. 11. 2010 22:52)
Není tady
Dobré ránko
Víš Very, potřebovala jsem slyšet nějaký názor nezúčastněné osoby
Ronjísku, v rychlosti i sem... mooooc držím palce... Ty víš, že já jsem odpůrce běhání na krev atd... (
) nicméně, chtějí-li to doktoři, nedá se svítit... když už tam tedy musíš, tak ať je hladinka taková, aby bylo patrné, že je vše ok...

Není tady
Mufi, s Tvou tchýní a úžasnou švagrovou bych je nenechala o samotě taky ani minutu
tatínek je sice nějak ohlídá, ale přijde mi, že je má spíš jak výstavní pejsky na ukazování, takže kdyby něco, tak nebude vědět, co s nimi a pak bys akorát ještě slyšela, jak jsou holky nedobré, že pořád brečely atd. a je klidně možné, že by po takovém zážitku už nechtěly ani s ním... taky je možné,že by překvapily a byly v pohodě, ale ani já bych to na Tvém místě neriskovala
já jsem v tomto na tom velice podobně jako Ty... Dorča je prostě trochu mamánek a tatínkův miláček - když nás má v dohledu, je úplně v pohodě, ale vím, že lidí, které moc často nevídá se bez nás bojí a chvilku jí trvá, než se osmělí.... třeba v tomto hrozně nemám ráda přístup některých lidí (dělá to moje mamka, kterou Dorča vidí max jednou za 3 měsíce), že jak zazvoníme, hned mi ji chce brát z ruky, pak je uražená, že jí ji nedám, ale já úplně cítím, jak se mě malá křečovitě chytne... třeba po půl hodině už jí nevadí, když si ji vezme na ruce i ona, ale já ji prostě nebudu učit tak, že ji někomu vrazím a ať si zvyká... na to já žaludek nemám a vím,že to nic dobrého stejně nepřinese...
tož tak 
Není tady
mimochodem, četla jsem nedávno i něco podobného u Matějčka (nepamatuju si to doslovně, ale význam jsem pochopila nějak takto) - že prostě děti mají období úzkosti, kdy nechtějí k nikomu cizímu a je prostě dobré dopřát jim tu jistotu, že Ty je nedáš... až dozrají dál, tak jim to nepřijde a samy budou zvídavě zkoumat a půjdou i k cizím lidem bez problémů...
Není tady
Leni i tobě díky
tak švagruša snad bude v pohodě, prý říkala, že to chápe, že jsou pro holky cizí... (no já jim nebránila, aby se stavili nebo tak, že... ale mají svůj život, plno aktivit, tak nebyl čas... ale to není můj problém)
ale to víš, dobře mi nebude... už vidím tu čarodějnici jak bude čučet... 
Není tady
a přesně jak píšeš o mamince... takhle k nám tudle přišla domácí se svou maminkou a ta se hned sápala na holky... no řev jak blázen... naštěstí si dala říct,nechala je být a druhý den, když přišly, tak Berule na ní už volala tetooo hrááááát... 
Není tady
Bětka napsal(a):
Skoro už jsem nedoufala, že i já někdy budu prskat těhubacílky.
Tak premiéra speciálně pro Silvi:
http://img.fotoalba.centrum.cz/img9/5344/23565344_4.jpg
Bětu těhu bacil jooooo!!! já mám doma podobného kocoura, tak že bych si ho vzala na klín??

Není tady
Silvoušku, dneska prskám teda já, jo?
ať se píďalka hezky zavrtá a už Tě pár měsíců nepustí (jen teda asi dobré varování, že Bětčiny i moje prskance jsou hodně blicí, ale tak snad to ty první 4 měsíce přežiješ
)

Upravil(a) lenkaB (16. 11. 2010 9:29)
Není tady
Ahoj Leni, ty nevěrnice 
Já jdu jenom nahlídnout co Ronja a zatím nic .....
Silvi, já Ti naprskám do Tvého chlívku .... a bez těch blicích, páč mi věř, že Utroš udělá své 
Není tady
Mufi, myslím, že neříkala (nebo jsem slepoň)... ale myslíš, že si nechá výsledek říct? 
Dadu, teď jsi mě odhalila
jinak holky, abyste věděly, jak jsem šikovná, tak od rána už mi visí 2 pračky, umyla jsem zem, vysála koberce (já chci zpátky na uklízení byt 3+1
toto je fakt za trest) a už mám i rozvařeno... ale už dochází baterie, takže to vidím tak, že po obědě usnu i kdyby Dorča spát nechtěla 
Není tady
Mufi, tak já to znám z dřívějška, ale je fakt, že na takové věci se lehko zapomíná
na bytě jsem v sobotu za celé dopoledne zvládla uklidit komplet všechno (někdy i včetně mytí oken)... tady se prostě i ten pořádek hůř udržuje - i kvůli tomu, že se pořád vybíhá ven (na bytě se boty apod. oklepaly na chodbě, ve výtahu a domů člověk už přijel relativně čistý) a taky to tu máme pořád ještě částečně nedodělané
ale na obhajobu P.musím napsat, že fakt nemá kdy (chybí nám zapravit okna na chodbě a celkově dát do pořádku chodba a koupelna)
ovšem neměnila bych ani za zlaté prase (jen když uklízím
)
mimochodem, jak teď máte s holkama velký byteček?
Není tady
Ahoj 
Omlouvám se za včerejší útěk, ale nějak došly baterky nebo co 
Lenko nejsi nějak moc akční
jo a úklid baráku/bytu. Souhlas 
Není tady
Pavko, neboj, už se krotím
ale tak jednou za čas nějakou aktivitu musím projevit, že? 
Mufi, tak to máte úplně super
to vypustíš piraně rovnou do zahrady (jen teda jeslti tam budete zůstávat nějak dlouhodobě a začnou za nimi pak chodit nápadníci, tak jim to cestu ulehčí
)
no a o uklizeném obýváku si taky můžem nechat zdát... když víme, že má přijít návštěva, tak to jako uklidíme víc, ale jinak to moc nemá smysl, sice to každý den zhruba přerovnáváme a dáme, co kam patří, ale mám pocit, že po půlhodině působení našeho andílka, to tam zas vypadá jako po výbuchu 
Není tady
Jo ještě k úklidu
včera mi H. říká, no je to tu tak na generální úklid
tak jsem se pak ptala co tím jako myslel, že mě stačí když je poklizeno, umytý podlahy a podobně. No a bylo mi řečeno že je nepořádek v knížkách , fotkách, jeho modelech... Tak jsem v klidu, to se mě netýká
ať si to uklidí kdy chce. Jen teď bude dodělávat okýnko v koupelně a taky chce už začít blbnout s diplomkou
takže knížky i fotky asi zůstanou dlouho nesrovnaný, což mě "opravu" fakt hrozně vadí 
Není tady
Nazdar babulky
asi jsem tady největší lenivec, ráno sice vstala v šest aby muže obskočila, ale zase zalezla do vyhřátého pelíšku a málem propásla plynaře v devět. 
35m2 uklidím mávnutím ruky, s třípatrovým barákem nesrovnatelné. 
Není tady
Pavko, se divím, že můžeš klidně spát, když máte bordel v knížkách, modelech apod.

Bětuli, rozesmálo mě to samé, co Mufi - Ty jsi ale pozorná manželka

Není tady
mufina1 napsal(a):
Silvi jak se cítíš??
holky neříkala Ronja v kolik jde na tu krev?
Mufíčku dnes nic moc
jako už jsem se trochu uklidnila, ale po deseti hodinách spánku jsem vstala s migrénou, objevila špíno s utroušem na slipovce....takže chvíli hysterie, chvíli smích, náběh na pláč...magor! z těch hormonů se zblázním 
Není tady
Téma zavřeno