6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
markéta napsal(a):
No Very... to právě mate tělem... vždycky je zlatej, když je kolem někdo cizí, aby všichni viděli, jak máma kecá.
přijď k nám do školky a já ti ukážu zlobivé děti, upozorňuju, že já je ve třídě nemám.... Kika totiž chodí nahoru...
Není tady
týýý jo já na to teď přišla... ony zlobí před lidma proto, aby lidi maminku litovali....
Leni ony jsou v pohodě... jen v tom vymejšlení ptákovin je už jaksi vidět ten tandem... většinou Berule to vymyslí a Rozálka pak dostane na prdku, poněvadž neposlechne...a pak taky maj fakt vztekací období jako prase.... no co ti budu povídat.... minule mi tady dobrá duše radila, že je musím řezat řezat řezat... tak jsem se nasr... a už něco řekla.... jako já neříkám, že je neplesknu... ale nebudu dávat na zadek dítět třeba za to, že je rozmrzelé a špatně vstalo....
Není tady
holky, nedá se, musím končit, v pátek jdu na zkoušku, musím dodělat něco na bakalářku a jediná možnost, kdy je doma klid, je večer, kdy spí Dorča i táta ... tak já se vypínám (protože pak hledím na monitor a na papíry s učením odpadávají akorát drobky od jídla) moc tu nezlobte, Marky a Mufi, měly byste popřemýšlet, jakým způsobem doma začnete provádět osvětu o vhodném a nevhodném chování v mezilidských vztazích a já si vás zítra zkontroluju
Dobrou noc všem
Není tady
holky ve středu budu "slavit" s tchýní a švagrovou...
manžel se totiž rozhodl slavit s nimi holek narozky.. no a jelikož je děti vlastně neznají odmítám je tam nechat samotné... momentálně totiž jakmile viděj cizího člověka, tak řvou..
Není tady
mufina1 napsal(a):
holky ve středu budu "slavit" s tchýní a švagrovou...
manžel se totiž rozhodl slavit s nimi holek narozky.. no a jelikož je děti vlastně neznají odmítám je tam nechat samotné... momentálně totiž jakmile viděj cizího člověka, tak řvou..
jo jo, to jsem poznala...
ty jo, ale to se budeš mít, evidentně jsou to tvé nejoblíbenější kámošky... musíš holky navést, aby jim pěkně ukázaly všechno co umí....
Není tady
mufina1 napsal(a):
Very vzhledem k tomu že s manželem spolu nežijem už půl roku, já jsem ta hrozná a nevděčná snacha, která jeho chudáčka opustila, bude to docela legrace
no to bude.... už se těšíš viď...
Není tady
čoveče, ono už je to půl roku, to není možný, to už mi zase uběhl zbytečný půlrok snažení....
hele, ale já se nevzdám, já jednou začnu souložit....
Upravil(a) verynka (15. 11. 2010 22:22)
Není tady
Very strejda nepojede... budem zůstávat u Ronji a nemůžem se jí tam nakvartýrovat všichni...
a jestli se na středu těším?? no jasné!!!! o ničem jiném jsem nesnila...
heleď kdyžtak přijeď, holky ti vysvětlí k čemu je za zbytečnost, co maj chlapi mezi nohama
Není tady
mufina1 napsal(a):
Very strejda nepojede... budem zůstávat u Ronji a nemůžem se jí tam nakvartýrovat všichni...
a jestli se na středu těším?? no jasné!!!! o ničem jiném jsem nesnila...
heleď kdyžtak přijeď, holky ti vysvětlí k čemu je za zbytečnost, co maj chlapi mezi nohama
jo jo, v sobotu očekávám přednášku....
a proč by jste k ní nemohli i se strejdou, strejda by pohlídal a vy by jste bouchly ty špunty a děsně se z nich to... napily....
Není tady
Very dohodli jsme se, že jim zaplatí školku, aby mohly chodit 2x v týdnu...
ta "správná " oslava bude tady u nás doma až v sobotu... mám objednanej dort v podobě "červený traktůrek" - ony ho milujou..., koupila jsem stoleček s židličkama, nějaká zvířátka od schleich, nějakej hadřík, od domácích dostanou kuchyňku... na to se fakt těším...
a jestli naschvál? no nevím... to si nemyslím... on by to neřešil a prostě si holky vzal... nedomýšlí takovéhle věci.. je vidět, že o nich vlastně nic neví... to jsem mu řekla já, že maj smolíka, že tam nenechám holly napospas babiččinu postoji - jen ať se vybrečí, přeci u mě musí vydržet... možná si řekneš cíťa ale mě přijde, že to, že jsou v rel. cizím prostředí s cizími lidmi a bez mámy, přijde pro takové malé drobky ještě moc... no...
Není tady
nene, žádná cíťa nejseš, pokud babičku s tetou vůbec neznají, tak bych je tam samoté nenechala, to by taky místo oslavy mohli mít slzavé údolí.. Navíc Tatínka taky asi až tak moc neznají, takže se ti fakt nedivím...
Není tady
tak s tátou jsou relativně v pohodě... ty dvě hodiny, které s ním jsou sami zvládaj... asi hlavně díky baruš... babičku viděly v tomto kal. roce dvakrát a tetu před rokem... takže tak...
jen prostě uklidnit je a aby se cejtily v "bezpečí" jsem schopná jen já nebo moje mamka...
Není tady
řeknu ti to takle, jsou ještě malé a potřebujou, útočiště, což ty jim naprosto splňuješ, kdyby to útočiště neměly, budou nešťastné.... a to k narozeninové oslavě fakt nepatří....
Není tady
Téma zavřeno