6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Marky, jinak sleduju, že ta Tvoje rodinka je fakt k pohledání Ty jsi vlastně taková černá ofce
a Máťu hoď do balíku (do nějaké bedny pro převoz zvířátek) a pošli k nám my už se tu o něj postaráme
Není tady
bránil? to jsem viděla, výraz na fotce má vysloveně "nespokojený", jak ho tam Rozálka hladí (teda tipuju, že je to Rozinka )
Není tady
pcheee bránil... jo jo zlatý voči dyť řval hned, že chce taky koupat... a to tam teda balonky ještě vůbec neměli...
Lení a to ti jako Marky neposlala ty fotky?????? srááááááááááááááááb
Není tady
Bedýnka s průduchy Holky jste moc hodné... prostě se musíme postarat sami...lidi co by byly na pohlídání super jsou buď zase fyzicky nemohoucí nebo je tam absolutní nezájem...
Hele a víš, že jo? Oni se mnou moc ani nekomunikují, protože vědí, že se mi to nelíbí a že chci pro své dítě aspoň minimální čistotu, neumím držet klapačku a máma se prostě vždycky urazí... ale holky, to kdybyste viděly, to je fakt STRAŠNÝ. Přičemž týden staré neumyté nádobí je to nejmenší co se tam dá vidět.
Není tady
Tak už jsme zase u pinďourů, jo? Marky ale třeba by teta Mufina jednoho navíc týden snesla. A ty bys byla v klidu. Je to nesmysl?
Julča kope, když se nehýbu, nejvíc jí vadí notes položený na břiše. Dneska jsme byly vypít ten sladkej hnus kvůli toleranci glukózy.
Není tady
Leni jooo hladí... bije!!! Ale Mates je gentleman, tak dělá, že mu to neva
Mufí a můžu já zato, že jak vidí vodu, už se do ní vrhá???
Není tady
Bětu to jí udělat nemůžu ony ty dvě cácory už takhle vydají za 4 Se divím, že Muf ještě nemá tik A Mates by taky asi těžce nesl maminku i tatínka pryč + cizí prostředí...
Není tady
markéta napsal(a):
Bětu to jí udělat nemůžu ony ty dvě cácory už takhle vydají za 4 Se divím, že Muf ještě nemá tik A Mates by taky asi těžce nesl maminku i tatínka pryč + cizí prostředí...
no víš proč, protože Muf, je Muf a má turbopohon....
Není tady
Jako já bych tu Máťu fakt snesla... v tom není žádný problém... jen Máťa na mě zas tak zvyklý není.. bohužel...
Bětulko a jak jste to zvládly??? fuj, já si na ten humus jen vzpomenu a mám kopřivku...
Jooo Marky prdlajs... a Rozince křivdíš... jednou je pr... za hodnou a ještě jí takhle pomluvěj...
Není tady
Taky chci vidět fotky!!!
Co založit porodní miniškolku. Tatínkové mohou docházet a nosit peníze a potravu. Muf vydrží hodně, je to supermuf!
Není tady
Marky to se ti zdá... ony když jsem s nima sama tak to taková hrůza není... teď jsem byla na severu a byly zlaté. a ve chvíli kdy přišla kámoška, tak předváděly asi to co před tebou...
Není tady
Bětule, co se TI nelíbí na daném tématu?
a mimochodem, na glukozový test se těším divná, že?
Marky, ale víš, co ? aspoň bude Maty školený, protože myslím, že i Mufi viděla, že Dorča mu bude dávat pěkné kapky ona je takový andílek růžkatý
a Mufi, fotku mám - celou jednu
Není tady
Bětka napsal(a):
Taky chci vidět fotky!!!
Co založit porodní miniškolku. Tatínkové mohou docházet a nosit peníze a potravu. Muf vydrží hodně, je to supermuf!
ty jo, to je super nápad, tohle by chtělo patentovat.... akorát o to docházení se trochu bojím, většina z nich totiž nebývá schopná chodit...
Není tady
Mufí však já neříkám, že zlobí... to určitě ne. Zlobivé děti jsem už viděla, a Tvé mezi ně fakt nepatří... nezlobily ani když jsme tak byli, jen se to štěstí násobí a neumím si představit, že bych ti to znásobila dalším krkem On totiž Mates taky není zas tak hodnej, jak se zdál u vás
Není tady
Leni jsme asi jediné dvě trhlé, protože já se taky docela těšila mě to chutná...
A těch fotek víc ani nebylo, se pořád vrtěli, takže použitelná byla jen jedna...
Holky to jsou fotky jen z mobilu MMS
Není tady
No Very... to právě mate tělem... vždycky je zlatej, když je kolem někdo cizí, aby všichni viděli, jak máma kecá.
Není tady
Marky, ještě moje kamaráka (je v 30tt) říkala, že se moc těší, až si příště zopakuje glukozový test to už jsme 3 divné
jinak já jsem fakt brzda - vy už máte vybraná jména? soudě podle metru
Mufi, já teda ale nevím, že ty své poklady pořád tak pomlouváš - vždyť byly tak hodné v Olomouci jinak teda Markétčina definice dětí jako štěstí a že Ti ho nechce násobit mě rozesmála a zaskočil mi i rohlík (nemám žrát večer, dobře mi tak )
Není tady
no já na tuhle glukózovou srajdu nemám dobré vzpomínky, vypila jsem jí a za pár hodin už byla Kika venku.....po odběru krve jsem nevěděla, jestli mám hlad, nebo je mi blbě z něčeho jiného, sestřička se pak o mě pěkně starala, nosila mi papání a dokonce mi sehnala rohlík namazaný marmeládou....
Není tady
Verynko a kdys na tom byla? já jsem byla minule nějak kolem 25tt (aspoň si to celou dobu myslím )
Není tady
Téma zavřeno