29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ráno holky
Jáji, ještě i sem vše nej k narozkám
To je ale pech narodit se den před vánocemi co? .. já mám známou, co je přesně 24.12 a rodiče ji do bonusu dali jméno Eva...
No a já jdu zase uklízet, po těch návštěvách je binec ještě větší než po dětech..
Jsem ráno byla ještě v intersparu, schválně jsem jela o půl 9 a neměla jsem skoro kde zaparkovat, no lidí fakt mazec nad mazec
Jo a jsem pěkně nevyspaná, ten náš rarach si usmyslel, že bude od půl 3 do 4 v noci vzhůru
No a máte pravdu, Vikinka pěkně nasává , normálně mám po této noci pěkně doškrabany prsa a jednoho cucfleka...nějak mi neteklo mlíko v noci a ona chudina hodku se snažila něco ze mě vydolovat...
No a co se týče alkoholu apod., to kdybyste mě zase viděli dnes - kupovala jsem asi 8 flašek vína, basu piv, šampáňo a několik mlíček a kašiček pro Viki...paní u pokladny úplně valila oči
My jsme totiž strašně upitá rodina, hlavně jsou všichni ulítlí na vína, fakt toho ročně spořádáme hodně (já teda ani ne, to si dám jen malinkou skleničku červenýho denně)
No nic, jdu uklízet...Viki chrní a Niki se dívá na pohádky
Není tady
Holky, tak už mám kvasnice Ulovila jsem je taky ve Sparu. A byl to tam masakr. Lidi se doslova rvali
Nechápu, proč všichni tak stresujou
U obslužných pultů fronty, jak kdyby měl nastat konec světa, k zelenině se vůbec nedalo dostat... No ale jedno pozitivum to mělo, podařilo se mi ulovit hodně dobré vánoční balíčky s 60% slevou
A už mě nikdo do obchodu nedostane
No a k tomu jménu, taky jsem se měla jmenovat Eva. Ale pak se moji rodiče nade mnou slitovali
Není tady
Tak jsem si donesla cukrovíčko-nakonec máme 19 druhů a vánočka se právě peče a nádherně voní
A nejvíc mi chutnají ty likérové špičky,jsou opravdu lepší než kupované
Stejně mi to pořád nějak nedochází,že jsou zítra už vánoce
Právě jsem se pokoušela uspat Matýska a je to marný boj on mi prostě spí jen půl hodinky dopoledne a konec,ale zase po páté už chce spinkat a prospí celou noc.Ale přes den je to mazec.
Není tady
Jáji,umím si tu hrůzu v těch obchodech představit,to je tak každý rok a já to k smrti nenávidím!!!!Mám právě kámošku,která všechno nakupuje až den před vánoci,právě kvůli těm velkým slevám,ale to by mě hráblo-ani omylem!!
Překecáno máme,chce to novej domeček
Není tady
Holky, kvuli tomu jednomu tydnu uz nebudeme zakladat novy domek tady, ne? Takze hura na novy BBN?
Není tady
Jája80 napsal(a):
Souhlasím s Mefi. Stejně tady dost z nás ( třeba já
) přes svátky nebude a bylo by to zbytečný
Takže šup do nového na nový
No jo no
Ale ještě Vám všem popřeju krásné a veselé vánoce -samozdřejmě i celé Vaší rodině
Není tady
Maharishi napsal(a):
Ach jooo, tak já se loučím se starým bbn, bude mi moc chybět
No co už....konec jedný kapitoly
No jo...........snad si na novej zvyknem
Mám pár nových fotek na rajčeti,je tam i dnešní vánočka od máti a recept jsem jí z dovolením opsala od Jáji ona totiž hrozně ráda zkouší nové recepty na vánočky
Není tady
HOlky, utíkám Vám popřát krásný vánoce!!!
Hezky si to užijte s rodinka, pěkně v poklidu, plný pupíčky ať máte a hlavně pohodičku přeju!!!
A kluci se mnou, to je jasný!!!
Musíme přijít brzo na pokec... já tu děěsně dlouho nebyla.. Snad jste všechny v pořádku!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Není tady