6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ráno holky
Jáji, jetě i sem ve nej k narozkám
To je ale pech narodit se den před vánocemi co? .. já mám známou, co je přesně 24.12 a rodiče ji do bonusu dali jméno Eva...
No a já jdu zase uklízet, po těch návtěvách je binec jetě větí ne po dětech..
Jsem ráno byla jetě v intersparu, schválně jsem jela o půl 9 a neměla jsem skoro kde zaparkovat, no lidí fakt mazec nad mazec
Jo a jsem pěkně nevyspaná, ten ná rarach si usmyslel, e bude od půl 3 do 4 v noci vzhůru
No a máte pravdu, Vikinka pěkně nasává , normálně mám po této noci pěkně dokrabany prsa a jednoho cucfleka...nějak mi neteklo mlíko v noci a ona chudina hodku se snaila něco ze mě vydolovat...
No a co se týče alkoholu apod., to kdybyste mě zase viděli dnes - kupovala jsem asi 8 flaek vína, basu piv, ampáňo a několik mlíček a kaiček pro Viki...paní u pokladny úplně valila oči
My jsme toti straně upitá rodina, hlavně jsou vichni ulítlí na vína, fakt toho ročně spořádáme hodně (já teda ani ne, to si dám jen malinkou skleničku červenýho denně)
No nic, jdu uklízet...Viki chrní a Niki se dívá na pohádky
Není tady
Holky, tak u mám kvasnice Ulovila jsem je taky ve Sparu. A byl to tam masakr. Lidi se doslova rvali Nechápu, proč vichni tak stresujou U obsluných pultů fronty, jak kdyby měl nastat konec světa, k zelenině se vůbec nedalo dostat... No ale jedno pozitivum to mělo, podařilo se mi ulovit hodně dobré vánoční balíčky s 60% slevou A u mě nikdo do obchodu nedostane
No a k tomu jménu, taky jsem se měla jmenovat Eva. Ale pak se moji rodiče nade mnou slitovali
Není tady
Tak jsem si donesla cukrovíčko-nakonec máme 19 druhů a vánočka se právě peče a nádherně voní
A nejvíc mi chutnají ty likérové pičky,jsou opravdu lepí ne kupované
Stejně mi to pořád nějak nedochází,e jsou zítra u vánoce
Právě jsem se pokouela uspat Matýska a je to marný boj on mi prostě spí jen půl hodinky dopoledne a konec,ale zase po páté u chce spinkat a prospí celou noc.Ale přes den je to mazec.
Není tady
Jáji,umím si tu hrůzu v těch obchodech představit,to je tak kadý rok a já to k smrti nenávidím!!!!Mám právě kámoku,která vechno nakupuje a den před vánoci,právě kvůli těm velkým slevám,ale to by mě hráblo-ani omylem!!
Překecáno máme,chce to novej domeček
Není tady
Holky, kvuli tomu jednomu tydnu uz nebudeme zakladat novy domek tady, ne? Takze hura na novy BBN?
Není tady
Jája80 napsal(a):
Souhlasím s Mefi. Stejně tady dost z nás ( třeba já ) přes svátky nebude a bylo by to zbytečný
Take up do nového na nový
No jo no
Ale jetě Vám vem popřeju krásné a veselé vánoce -samozdřejmě i celé Vaí rodině
Není tady
Maharishi napsal(a):
Ach jooo, tak já se loučím se starým bbn, bude mi moc chybět
No co u....konec jedný kapitoly
No jo...........snad si na novej zvyknem
Mám pár nových fotek na rajčeti,je tam i dnení vánočka od máti a recept jsem jí z dovolením opsala od Jáji ona toti hrozně ráda zkouí nové recepty na vánočky
Není tady
HOlky, utíkám Vám popřát krásný vánoce!!! Hezky si to uijte s rodinka, pěkně v poklidu, plný pupíčky a máte a hlavně pohodičku přeju!!!
A kluci se mnou, to je jasný!!!
Musíme přijít brzo na pokec... já tu děěsně dlouho nebyla.. Snad jste vechny v pořádku!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Není tady