29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Any, já jedu asi už ve 2, tak hned jak dorazíš, tak se ozvi a dáme aspon kafčo nebo svařák, páč já zas pak musím letět za holkama, mám hlídání jen chvíli...ale už se těším
Kači, no teda, tak at se z toho brzo dostanete!!! Ted to řádí, hodně lidí mi říkalo, že mají střevní virozy...tchyně taky, ale už je dobrá..a nikča to měla dva dny taky!
Tak se brzo uzdravte a taky přejeme krásné Vánoce!!!
Není tady
Holky Hlásím, že Ellí už dneska regulerně popolízá. Fakt posouvá kolínka před sebe
Jo a už 2 dny se pokouší sednout
Prostě je to naše dítě pohodář, přece se s těma dovednostma nebude honit, když má na ně do 10ti měsíců čas
Není tady
Ahoj holky,
tak ja uz mam regulerni Vanocni naladu. A vite, jak jsem toho docilila? Pri baleni darku jsem si pustila vanocni koledy a od te doby je posloucham porad dokolecka . A Adamek je s nami na zemi a pokoj je mu maly
.
Kacko, to me mrzi, ze mate takovouhle virozu. Snad vas to brzy prejde a uzijete si Stedry den s bram. salatem a kaprem a ne na suchych rohlikach ci piskotech.
Jajo, teeeeda, ty toho jeste mas. Tak hlavne, at ti pak neni jeste hur. A posilam tobe i Ellince, aby vam bylo taky co nejdriv dobre.
Jajo, ja odsavam Adu tak, ze si ho posadim na sebe a drzim hlavicku levou rukou a pravou ho odsavam. A on se nekdy tak sveze, ze na me lezi a hlavicku ma akorat mezi mym telem a rukou a to je pak pekne fixlej. Ale ze rve, to je asi vsem jasny
Jajo a ty delas vanocku z cerstvych? Ja uz kynute testa delam jen ze susenych... A letos zkusim udelat tuhle vanocku - jen z pulky davky a jeste udelam dve male vanocky (jedna pro nas a jedna pro meho tatu):
http://www.mamincinyrecepty.cz/kynute/vanocka
A ty mas jaky recept? Osvedceny, ktery delas kazdy rok?
Jo a Jajo, me se Ada uz taky chce posazovat. Myslim, ze to na nejakych fotkach jde videt... A jak ti seda? Me jednou z polohy ze vsech ctyrech a nekdy z polohy v leze - ze roztahne nohy a vrazi je pod sebe
Holky , Rolnicky, rolnicky...
Není tady
Tak, stromek s kočárem prostě nedám. Holt se bude muset snažit tatínek Ale za to už mám nejen koupeného, ale i očištěného, vykoštěného a naporcovaného kapra
Mefi, jo, vánočku dělám z čerstvých kvasnic. Nevím jestli ji děláš v pekárně, ale já ji dělám růčo. A mám osvědčený rodinný recept. Vánočka je úplně úžasná, skoro netvrdne a klidně by i vydržela týden, kdyby nebyla druhej den sežraná No a kdo ji kdy ze známých ochutnal, nemohl si vynachválit. Prý je lepší jak od babičky
50 dkg hladké mouky, citronová kůra
půl balíčku kvasnic
1/4 litru mléka, sůl
14 dkg másla
3 žloutky
10 dkg cukru
mandle, rozinky
Z mléka, trochy soli a kvasnic se udělá kvásek. Máslo, žloutky a cukr se utřou do pěny, přidá se kvásek a mouka. No a dál je to klasika, uhněte se tuhé vláčné těsto a nechá vykynout. No a já pak pletu 4, 3, 2.
Jo a Ellí sedá stejně jako Adámek, z kolínek nebo z lehu už moc hezky cpe nožičky pod sebe ma takový ten překážkový sed
Upravil(a) Jája80 (22. 12. 2010 15:53)
Není tady
Jajo, tak ze bych udelala vasi vanocku? Jojo, kynuta testa nedelam uz jinak nez v pekarne. V ruce to neumim
A pletu stejne. Tady je super postup a tak to delam: http://www.mamincinyrecepty.cz/kynute/p … ni-vanocky
Upravil(a) mefinka (22. 12. 2010 17:01)
Není tady
Ahoj
tak u mě vánoční nálada zatím nehrozí, jen samá honička
Kačí, ať jste brzy fit.
Gabu,
ty jsi tak inteligentní bytost - vymyslela jsi to báječně
oooo děkuji. Pošlu ti během svátků heslo i další údaje co tam chci mít a máš pravdu, já jsem konzerva takže budu něco měnit zase za sto let
Vánočku,
aspoň tu mi zaplať pánbůh upeče mamka
Madlenka je líná pr... zatím se jen pořát točí jak na obrtlíku a ne a ne lézt pr... ale zvedá jak mraveneček..
Není tady
Mefi,mě pořád ta nálada nějak chybí
Jáji,gratulace k popolízání
Peti,však za pár dní ji nebudeš stačit nahánět-měla jsem tu včera sousedku(tu rehabku),tak jsme to právě řešily-lezení,sezení,stávání atd. a taky říkala,že mají min.do deseti měsíců čás..Maty ten teda řádí jak tajfun a den co den toho umí víc a víc
Ona spoustu let cvičila s dětma Vojtovku a prý je to pro ty děti nepříjemné,ale nebolí je to,ale taky by na to nespěchala-takže mudr.fakt byla rozumná,že ti řekla,že máte počkat
No a já se dneska viděla s Mahari daly jsme si latte v kavárně
no a musím říct,že jí to sluší víc a víc
Pak jsme šly s dcerkou do obchodů dokoupit poslední dárečky
a já si koupila super úzké rifle do vysokých kozaček
a pak jsme ještě zvládly pozdní oběd
Nakonec jsme skončily ve Fontáně
a pak už jsme jely domů.
A Matýsek od šesti spinká je to zlatíčko
Není tady
Tak jsem si tak rikala, ze zitra uz bude pohodicka a ono moc ne. Tim, ze prijede tatka odpoledne a mam ho par vecma nabalit, tak od rana budu u plotny. Bramborovy salat, houbova polevka, vanocka. Doufam, ze to zfouknu rychle a odpo uz se budu moct valet s chlapama.
A musim vam, holky, rict, ze bez J. bych to fakt nedala. Ja vlastne jen kojim a pak delam potrebne veci kolem domacnosti a o Adamka se stara J. Aspon, ze tak. Jak to zacalo malem hadkou, tak to pokracuje naprosto na jednicku. Ma ode me velkou pochvalu
Není tady
Maji se . Dneska byli na vylete vlakem podivat se na klokany a koaly a videla jsem par fotek, kde si je mama hladi
. A maji kolem 16 st. Ale sviti jim slunicko, takze tam maji pekne. Bracha se uz spalil
. Jen tam fouka. Jsou v Melbourne a 25. se premistuji do Sydney.
Není tady
Ahojky holčinky, mám chvilku, tak vám všem jdu popřát Krásné Vánoce, štěstíčko, zdravíčko, lásku, pohodu do Nového roku a hlavně zdravá a spokojená miminka...za celou naší rodinkuuuuu-))))))))
Není tady
Ahoj holky,
my zase flámujeme, te´d nám odešlo 11 lidí, byla sranda , já teda moc ne, ale zato bratránek se opět předvedl
Any, teda takový lichotky , se úplně červenám..no a ty jsi taky ohromná kočka, to ti ani nemusím říkat
a tvoje dcerka je strašně krásná, po té se určo všichni chlapi otáčejí
Ráda jsem se s tebou viděla, škoda, že to nebylo nadýl, jsem celkem spěchala, taky jsem dostala od mamky zprda, protože rovnou z kavárny jsem šla do DM a tam fronta až přes celej obchod
No a mamka už holek měla nad hlavu
Mery, taky přejeme vše nej do nového roku a krásnýho Ježíška...a zkus v příštím roce nakukovat častěji
Mefi, tak to si mamka s bráchou teda užívají...koala bylo moje nejoblíbenější zvíře, než jsem zjistila, že celkem páchnou ,ale pohladit bych si ho někdy chtěla
Jéé a nechceš mi tvýho Jiříka přeposlat chvíli ke mě? Taky bych takovýho chlapa potřebovala, kterej by pomoh
Ten můj je furt v práci
Petul, jak říká Any, vůbec to neřeš, zachvíli nebudeš vědět kde jí máš ...
Není tady
Maharishi napsal(a):
A mám nový fotečky na rajčeti
i s dnešním flámem
Ale ze ta Vikinka je ale pekny alkac
Není tady
Hezké ránko
Tak u nás se zase spinkalo do půl sedmé,jestli Maty nemá fakt v hlavě budík
Mahari,včera to bylo fajn,sice jen chvilička,ale aspoń jsme se viděly a taky díky za komplimetny
No a fotečky jsou krásný a ta fotka s těma flaškama na té židličce prostě nemá chybu :supr. to by chtělo dát do nějaké soutěže a pojmenovat ji Co se v mládí naučíš,ve stáří jako,když najdeš a určitě by vyhrála první místo
Není tady
Ahoj holky
tak Ellí už je dneska OK. Sice ráno ještě trochu pofrkávala, ale už jsem toho moc neodsála. A dokonce se mnou ani nebojovala
No a já si průběžně pochrchlávám
Dneska musím někam do chovatelských potřeb koupit psovi pás do auta. 25. prosince jedeme k našim autem, tak aby to bylo vše podle zákona Kufr bude natřískanej věcma, který už stěhujeme zpátky a ta naše pohodářka čtyřnohá stejně chce být jen na sedačce
No a pak taky musím někde sehnat ty kvasnice. Včera jsem nesehnala, všude jsou vyprodaný
To z Brna nepamatuju
Není tady
Pekne dopoledne,
jeste jednou se vyspinkame a prijde Jeziiiiisek .
Jaji, ten pas jsem uz videla u jedne zname. Ale kdyz to vidis kolem, tak vetsinou jsou psi volne v aute.
Me se uz v pekarne dodelava testo na vanocku . A mam to jednodussi, susene drozdi sezenes snad vzdy
.
Jaji, jeste i tady, vsechno nej nej nej k narozeninam . Slavilas to nekdy? Mam dva kamarady, co se dnes narodili taky a neslavi to, protoze vsichni nemaji pred Vanoci cas a domluvit sraz - to by slavili snad v listopadu
.
Odpoledne prijede muj tata, tak poprejeme Adamkovi k svatku. Prvni svatecek
Holky, tak se dnes uz moc nedreme, at si ty Vanoce uzijeme neuhnane
Není tady
Jejda Jáji,ty máš narozeniny tak všechno nejlepší,hodně zdravíčka,štěstíčka a ať ti dělá Elinka jen radost
No a Mefi,Adámkovi k prvnímu svátečku hodně zdravíčka,štěstíčka,ať vás moc nezlobí a hodně dárečků pod stromečkem
Není tady
Any, dekuji. A Adamkovi prani predam, az se dokrmi a probudi
Není tady
Holky děkuju za přání
No a k tomu slavení - já jsem se narodila ve 23:45, tak si asi naši mysleli, že už je to jako 24., tak jsem vždycky pod stromečkem měla dort k narozeninám. Pak jako puberťák jsem si vybojovala, že to chci slavit týden předem, to mi i přišli kamarádi, no a jako dospělá na to zase nemám čas Tož tak
No jo, Adámkové budou mít svátek Tak všechno nejlepší
Není tady
A Ellinka už mi dělá narozeninovou radost. Před chvilkou už si skoro sedla, chyběl jí fakt už jen malinkej kousíček No a jak popolízá, tak ji začala zajímat zásuvka, tak jsem ji musela zaslepit. A teď ulezla už pěknej kousek, úplně mě to dojalo
Není tady