29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
17 jí bude už..strašně to letí měli jsem dva moc krušné roky, mlátila s ní puberta, ale teď už je myslím vše v pohodě
Má kluka, je zamilovaná, Madlenku miluje, jen na ní nemá vůbec čas
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Tak to už je teda skoro dospělá,já myslela,že má kolem patnácti
U nás proběhla puberta v klidu a v pohodě,škola taky bez problémů
Šťastná to žena
Není tady
Gabu napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Šťastná to žena
Opravdu-nikdy žádnej problém,žádnej průser tak jsem zvědavá jak si pubertu užiju u Matýska
Není tady
Gabu napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Šťastná to žena
Gabu, copak kolik je nejmladšímu klukovi?
Není tady
Holky,
bylo to náročný v bohužel to vrcholilo, kdy jsem byla těhu Doufám že to moje nervování Madlen nijak psychicky nezasáhlo
Není tady
mladšímu bude teď v únoru 15 let ale ten je zatím v pohodě a fajn
ale se starším mám za sebou veselou přestavbu na dospěláka
Není tady
Gabu,
hlavně že to bereš s humorem a snad to není náročný jako to bylo u nás Uf..doufám že to je za námi a nečeká mě to samé za 13-16 let
ale já si už nedělám iluze, vím jaké dětičky jsou od A do Z takže mě snad už nic nepřekvapí, ale vím že překvapí
Není tady
Gabu,
sííím símmm budeš můj rádce na novém BB už teď tam nějakým věcem nerozumím - prostě blb
Není tady
Gabu,
a prosím do sz tvůj mob. nemám ho uložený v mob. a zprávy odmazány...dííííky
Není tady
nejde mi tam profilovka, ale to vím čím je musím jí zmenšit, ale jiné věci, přišel manžel takže ti ještě napíšu díky
Není tady
Péťo dáš mi heslo a nick a já ti to nastavím,řekneš jakou fotečku chceš Madlenky a svůj avatar a třeba metr....to bude žrejmě nejjednodušší,stejně to máš ty zase na věky no a pak si heslo změníš
tak pak písni až budeš mít klid a čas
Není tady
Baf
My teda dneska měli noc po dlouhé době vzhoru co dvě hodiny a teď v 6 si řekl, že už prostě spinkat nebude a basta
takže maminka bude dneska jak přejetá rozjetou slepicí
Jinak Mefííí já to nemyslela zle, kdybych to nechtěla říct, tak to do mamin nepíšu
Nás dneska čeká velký úklid a zítra už vaření
Není tady
Hezké ránko
tak u nás se zase spalo až do půl sedmé
Situ,to máš dobrý vyhlídky na dnešek a na zítřek spíš by jsi se měla věnovat zábavnější činnosti
Já se po obědě chystám za dcerkou do PV,ještě chci dokoupit jeden dárek a pak si půjdeme sednout do té nové kavárny na vánoční dýchánek
Matýska bude hlídat babička
Není tady
Dobre ranko holky,
Adamek se zlepsil a uz vstava v noci "jen" trikrat Ale dnes to potreti znamenalo i budicek. Ale o pul osme, to jde.
Ja dneska nemam nic moc v planu. Jen dozehlit Adovi obleceni a vyprat asi dve pracky, takze pohoda. Velky uklid uz u nas probehl, takze dnes ci zitra jen doklidit a uz me ani nehne
A jen dva dny do Vanoc. Ja uz se tesim .
Není tady
Mefi,tak to máš fajn,že už máš taky pohodičku .Já jsem na zemi na dece a hraju si s Matýskem,ale nejvíc ho zajímá noťas
Já se na vánoce nijak netěším,zatím mě to pořád nebere
,což už je teda fakt divný.
Není tady
Ahoj holky,
teda vidím, že máte spoustu činností, já taky, páč mě chystá balení a vaření na dovču...teda jako fakt nestihám
A úklid mám jen z části, a manža až do čtvrtka v práci.
Navíc ani nemám auto, páč nám od minulýho týdne nejede, musím taky do města po obědě (bez holek) vyzvednout nějaký dárky a do drogerky..musím počkat na mamku, až mi doveze auto.
Any v kolik jedete vy do města?
No a pak nás čeká návštěva a večer ještě druhá (moje rodina přijde na svařáček) a mě z toho hrábne
Není tady
Ahoj holky
tak u nás noc lepší, Ellinka dokonce spala Holky, když odsáváte nosík, taky se to podobá souboji s chobotnicí? Navíc ještě ke všemu s velice uřvanou chobotnicí?
No a mě to klasicky sedlo na průdušky Takže bilance: 2 usoplenci, 1 nachrchlanec
A dneska musím koupit stromek, koupit kapra, dokoupit nějaké drobnosti jako kvasnice na vánočku a tak a ještě vybílit drogerku. Práce až až
Není tady
Já jedu taky kolem 2 hod..
Tak se můžem třeba na chviličku scuknout na svařák
Jedeme do rakouska... to zas bude cesta s těma dvěma...si někdy říkám, proč raději nesedíme na pr... doma
Není tady
Maha,mladá končí o půl třetí-takže v 14.45 budem na městě.Zavolám ti kde jsi a domluvíme se.
Já musím sehnat ještě jeden dárek pro skoro-tchýni a vůbec netuším co ,takže budu lítat po obchodech,abych kolem páté byla doma a vykoupala malého a dala ho spát.Ale svařák na městě určitě dáme-těším se
Není tady