|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
holky, že vám sem ještě vlezu
díky moc za tipy ohledně kočárků 
Sito, mám na Tebe nějakou otázečku
jsi teda s tím Firkonem spokojená? přiznám se, že ten mě zaujal asi nejvíc, nevěděla jsem, že Firkon má i tento typ kočárků
není po té době, co jezdíte, konstrukce nějak rozhrkaná? a pochopila jsem, že už využíváte i sporťáček, ani tam nemáš výhrady?
taky by mně zajímalo (s dovolením jsem se mrkla na web na fotky, ať ho vidím v reálu - mimochodem, máte nááádherné fotky
), Ty jsi asi menší postavy, že? myslíš, že se hodí i pro vyšší lidi? no a poslední otázečka - pokud by byl k mání použitý za lepší cenu, šla bys do něj (jakože je ta kvalita dobrá a vydrží bez problémů), nebo raděj nový?
moc moc díky!!!!
Není tady
Dobre ranko holky,
Adamek dneska oproti ostatnim nocim vstaval pekne. O pulnoci, ve dve, v sest a pred devatou me jeste chvilku nechal, i kdyz sam uz byl vzhuru
.
Dneska mame letosni posledni plavco. Vcera jsme Adu dali do vany a kdyz jsem mu polila hlavicku hrnickem, tak zacak kopat rucickama a nozickama, jako ze uz plave
. V te vane se taky krasne toci ze zad na pupik a zpatky. Sranda ho vcera pozorovat. 
Není tady
Ahoj Leni,
s Firkonem jsme opravdu spokojeni. Korba je velká a prostorná,má letní a zimní úpravu. Je vhodný určitě i pro vyšší lidi
Já sice mám jen 158, ale
má 176 a v poho, ani rukojeť si nezvyšuje
Sporťák jsme teda ještě nepoužili, ten jsme koupili jiný BabyDesing Travel, protože máme opravdu malinkaté autíčko, kam se teda s celým kočíkem nevejdeme
Hodně jsme cestovali jen s adaptérama na sedačku a tu připínali na podvozek. Podvozek dostal hodně zabrat, věčně v autě, kola dolu, procházky v lese cesty necesty a drží perfektně. My ho kupovali nový v Polsku za 6800, za tu cenu jsme měli podvozek,hlubokou korbu, sportovní sedačku, autosedačku, adaptéry, pláštěnka na hl kočík, síťka proti hmyzu, a nánožníky na všechno - hluboký,sporťák i autoosedajdu. Jestli bych šla do použitého ... asi jo, ale zas cena 6800 za komplet není tak úděsná abych riskovala že s tím kočíkem někdo jezdil jak s trakařem
Jinak díky za pochvalu fotek
Jak bys potřebovala něco blíž, klidně nafotím 
Upravil(a) Sita (20. 12. 2010 10:08)
Není tady
Sito, moc díky, kdyby náhodou, určitě se na TEbe obrátím, zatím je to teda můj velký favorit
líbí se mi designem, ale halvně splňuje všechny mé požadavky
no, my bydlíme právě na opačné straně MOravy, tak cestovat do Polska se zas tak nevyplatí, ale věřím, že určitě na netu na nějakou akci narazíme, do dubna času dost
zatím moc díky 
Není tady

Any 
holky fotky dětiček

taky sem dneska dala pár do 7. a založila 8.
hrozný jak to letí 
Není tady
Baf holky 
tady jsem
Koukám, že už tu po mně byla sháňka 
My jsme dneska měli nákupní den. Jeli jsme vyzkoušet naše skoro nové auto a manželův úplně nový řidičák
A žijeme
A už máme za sebou velký Vánočni a Silvestrovský nákup.
Jinak my si teď nějak nemocníme
Od čtvrtka smrkal P., od soboty začala Ellí a včera večer už jí teklo z nosu, nemohla dýchat a ani spát... Noc hrozná. A dneska je to teda lepší. Ale když slyší vysavač, brečí už preventivně
No a pro změnu, dneska cítím já, že to na mě taky leze. Ach jo 
No a já se dneska léčila prací. Kromě nákupu jsem udělala ještě jednu dávku marokánků ( někdo nám je už skoro sežral
), pak jsem zkusila jedno to Rafaelo a ještě jsem ukoulela rumové kuličky. Ale nějak mám pocit, že tato léčebná terapie moc nezabírá. Je mi tak nějak děsně 
Není tady
Jáji posíláme velkou
ať ta rýma brzy přejde a Ellince i tobě se uleví

Nám dneska zas začly hnisat očička
, tak zase kapem kapičky 
Jinak já už mám všechno cukroví, dneska jsem dopáchala dvoje kuličky a vosí hnízda
hurrrrráááá 
Upravil(a) Sita (20. 12. 2010 20:53)
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Gabu,fotky
malá je smíšek a s těma křupkama jí to hrozně sluší
Situ,nejsou očička lepší?
Gabu, souhlasím s Any, Berunka je princezna nádherná a s těma křupkama ...

Any, očička jsou spíš horší, zítra zajdu k doktorovi ať nám ještě napíše kapky, už mám jen zbyteček 
Není tady
Jo a Gabu, super fotečky. P. na to kouká a říká: jé to je ta holčička, co nemá vlásky, ta je moc hezká. Má kouzelný kukadla. A až jí dorostou vlásky, tak bude úplně neodolatelná
A to P. na Babinet moc nekouká. Prostě je Berunka nezapomenutelná
A křupky nemají chybu 
Upravil(a) Jája80 (20. 12. 2010 21:26)
Není tady
Ahoj holky 
Anicko, vidim ze jsem ti uz chybela 
Dnes jsme meli jakysi fofry , dopoledne jsme se jaksi nemohla vyhrabat z bordelu, odpo jsme byli na oslave u kamaradky a pred chvili jsem se vratila z vinecka, byl jsem sednout s kamoskama - svobodnyma a bezdetnyma, tak jsem aspon normalne po dlouhe dobe pokecala 
Jinak viki me teda dava pekny kapky, nespi ani ve dne ani v noci
jo a zitra sem hodim video, podarilo se mi natocit to jeji "papa".
Gabu, beruska je jak jinak uzasna 

Jaji gratulace k prvni jizde autem, hlavne ze jste dojeli v poradku. A uz radeji odpocivej at neprolezis cely Vanoce
A uz nevim co jsem chtela dal - no zitra doctu znovu
dobrou
Jo a malymu tobikovi posǐam pusu na ocicko a ellince zase na rymu! At jsou broucci brzo fit
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
No Mahari,já myslela jak pečeš,uklízíš,vaříš a ty zatím flámuješ
![]()
Na to me moc Any prave neuzije... Ja radeji tu zabavu a flamovani nez zbesile predvanocni uklizeni a vareni 
Není tady
Pekny vecer holky,
Jajo, snad bude brzo lepe 
Tobiskovi posilam obr:pussa:, aby ho uz ocicka prestala trapit.
My byli dnes na te posledni hodine plavani a super. Dneska jsme si to naramne uzili. Opet s Adou byl jen Karlik - tedy jen dva misto ctyr, asi jsou ti dva chlapecci nemocni. A jeste nam rekli dobrou zpravu, ze v kurzu leden/unor se muzou nahradit komplet vsechny hodiny. Normalne se nahrazuji jen dve. Ale ze pry v lednu a unoru je hnusne, tak se pak muze nahradit vsech 8 hodin. Coz je 
Adamek dneska dostal pet vrchovatych lzicek mrkvicky a spapal je moc pekne a snad i rychleji nez vcera tu prvni, tak mam radost
Zitra doji zbytek mrkvicky a pak hura na brokolici.
Holky, nemuzu sehnat sklenicku prvni lzicku kvetak - sehnaly jste ji nekde vy? A prip. kde? A krome mrkvicky, brokolice a (mozna) kvetaku, je jeste nejaka sklenicka se samostatnou zeleninou?
Situsko, cetla jsem na FB - vy uz se snazite o dalsi
? Paaaani, to mas muj obdiv
. Ac jsem rodila cisarem a bez komplikaci, tak i tak bych si jeste neumela predstavit dalsi porod (asi hlavne kvuli te bolesti potom nez se to rozchodilo)
A dneska jsem udelala posledni cukrovi - vosi hnizda. Uz odmitam cokoliv delat
. Bavilo me to a skvele jsem se odreagovala.
hlidal celou dobu Adamka, takze jsem vlastne jen chodila kojit. Jeste udelam dve male vanocky ve ctvrtek a to uz bude vsechno z peceni. Tata ve ctvrtek prijede poprat Adamkovi k svatku (abychom ho neosidili, tak budeme slavit o den driv) a odveze si krabici cukrovi a jednu vanocku a salat. A na oplatku nam priveze naporcovaneho kapra
. Dobry obchod, ze? 
Mahar, vinecko muselo byt
. Muj jediny alkohol je ted v cukrovi a v nealku pivu
. Ale ani nemam chut si dat sklenicku. Nevim, asi se ze me stane abstinent

Any, to vis, ctyri dny do Vanoc, to je jasny, ze kazdy dohani, co muze. Zitra pojede manza sehnat husu a par poslednich veci a pak uz bude snad od nakupu chvili klid.
Za tu dobu, co tohle pisu, tak se mi otevrela pusa asi 18x. Pujdu spinkat...
Krasnou dobrou noc 
Není tady

Jéé holky díky
to je milé
Jájo no jo,ona je takovej ušatej plešounek 
Mefi vy jste ještě nebyli pod vodou ani s hrníčkem? U nás se šlo pod vodu 5 lekci a to i ty co neměli nikdy před žádnou průpravu
minulou 7.lekci už fotili děti pod vodou,tak snad zítra dostaneme cd v rámci kurzu
,
my končíme v polovině ledna 1o.lekcí
a hned budeme s holkama pokračovat dalším plavání,sešli jsme se fajn parta 
tak jdu taky spát,ta moje kotrmelína tady sedí vedle mne
uplně se probrala a nechci aby budila manžela,ráno má ještě jednu služebku
jelikož se naučila tak pištět,že nám všem bolej hlavy a kočky s toho mají smrt,fakt jak siréna a má s toho hroznou srandu
si asi užijeme,bude uječená píšťala
žádný slabiky z ní nepadaj,aletohle co předvádí poslední dny je mazec
:
dělá to někomu taky prcek?
?
tak marůdkům pusiny a nespícím holčičkám šťípanou
Mahu to jsou potfory co,ta naše je taky hrozně problémovej spáč
pořád čekám kdy se to zlomí 
Není tady
Hezké ránko 
mefi,já si už nepamatuju kde jsme to kupovali,my brali v každém obchodě něco,takže fakt nevím,ale květák jsme 100% neměli,tak jestli se dostane koupit nevím.
Gabu,tak u nás je taky siréna
a hrozně nahlas,tak v tom nejste sami
,ale matýsek teda říká mama,tata,baba,papa,nene-to mu jde krásně,ale to ječení do extrémních výšek taky zvládá perfektně 
Holky,za dva dny vánoce
a já pořád bez vánoční nálady,by mě zajímalo,kdy to na mě přijde 
Není tady

Dobré ráno
my jsme teď vylezly
B. to dospala 
Any já nemám zabalený ani jeden dárek
to se zas nezvednu ze země,až to budu brát na jeden zátah
taky žádnou náladou nehýřím
snad to příjde u stromu
já se budu těšit moc moc na ty příští

Není tady
Dobré ráno holky,
teda Gabu, ty naše holčičky nás teda pěkně vysávají... 
My je máme jak přes kopírák, taky se občas stane, že ona je najednou v půlce noci úplně vzhůru a nemůže zabrat 
Situš, tak už se fakt pokoušíte o druhý? No to je super 

Tak doufám, že budeš hlásit, až se zadaří 
Mefi, ty mě s tím tvým pečením normálně deptáš 
Není tady
Maharishi napsal(a):
Mefi, ty mě s tím tvým pečením normálně deptáš
Ale neeee :-)
Není tady
Holky dala jsem na rajče video (sice nic moc kvalita, je to z iphonu, a snad půjde zvuk, protože mě zde jaksi nejde
)
A nebojte, netýráme ji hlady..ona jen tak vypadá 
Jo a toto její "pápá" to dělá ted furt na každýho a dokonce i v noci. Budu jí muset naučit něco jinýho 
Není tady
Ahoj holky 
Ellí se už dvě noci vzbudila v 10 večer a odmítla spát. A pak tam asi hodinu vřískala, až z toho dostala hlad a musela jsem naklusat s mlíkem. Doufám, že je to jen tou rýmou a nebude z toho setrvalý stav 
Mefi, o květákové skleničce nevím. Já jsem dávala vždycky mrkev pár dní, pak mrkev s bramborem, pak tu brokolici, po pár dnech s bramborem, pak jsem dala třeba brambor s cuketou atd. Měli by ti prckové mít vždycky jen jednu novou zeleninku 
Není tady