|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jája80 napsal(a):
A Mefi, tak první lžička - už je to velkej kluk

Není tady
Leni,já mám tady tento http://www.babykocarek.pasaz.cz/detail- … slunecnik/ a spokojenost veliká-korbička je velká,ale vzhledem k tomu,že Matýsek je kus chlapa,tak ve fusaku je problém ho tam položit,ale ještě ho tam v té zimě občas dám,sporťák jsem od toho nepoužívala koupila jsem tento http://www.babypark.cz/kocarek-quinny-buzz-3-2010 a je super 
Není tady
Ahoj holky,
tak my byli dnes dopo na procházce na přehradě (teda bez holek, páč byla strašná kosa, jenom s našema a psama)... Any, Toši, už to vypadá, že nám tu přehradu bagrují
. Pak jsme jeli k našim na oběd a s oběda rovnou do OL na město a pak k tchánovi.
Teda mají to letos nádherný ty trhy v OL, se jim to povedlo... 
Byli jsme jen ale max. půl hodky, byla zima, Nikča má ještě antibi. tak jsme to nechtěli přehánět... Jo a Viki jsem měla po dlouhé době v manduce! Jsme byli jak hastroši, a já blbec k tomu měla boty na podpadkách, jsem se bála, že s ní někde říznu 
Jáji, teda to jsi šikula, že jsi sama vyndávala baterku, to jsem se fakt nasmála...ty jsi asi doma hlava rodiny, viď? 

Mefi, gratulace k první lžičence, fotečky jsou krásny 
A taky i Situšky Tobík... vy máte fakt úžasny chlapečky (i samozřejmě ty Any a Kači 

)
Situš, teda ale nočník...to je šikula... 
Jo a si představte, že v noci se o Viki staral tatínek...vzala jsem si špunty do uší a šla spát do obýváku, ale už v 1 jsem ji slyšela jak neuvěřitelně vříská, dokonce mě to vzbudilo i přes ty špunty, ale po 45 min se mu ji podařilo uspat a spali v podstatě až do 7 do rána...vlastně ona mlíko vůbec nepotřebuje, snažil se jí dát s flašky, ale to vůbec...no a nakonec vydržela až do rána...
J. říkal, že ho prej vzbudilo, jak mu malá dudlala nos místo dudlíka 
Já už jsem z ní totiž hotová, poslední noci se mi opět budí tak po hodině a někdy se mi ji nepodaří uspat ani prsem.. 
Upravil(a) Maharishi (19. 12. 2010 19:18)
Není tady
lenkaB napsal(a):
Ahojte jarňátka, omlouvám se, že vám sem lezu, ale jdu s praktickým dotazem
jaký kočárek máte pro jarní miminko a jak jste s ním spokojené? vydržela vám hluboká korbička ještě v zimě s fusakem, nebo jste na zimu už dávaly sporťák? čekáme narození 2.prcka v půlce dubna, po malé nic nemáme, takže teď budem kupovat "nový" (resp. nějaký bazarový)... u malé mi bylo docela jedno, jakou bude mít korbičku atd., protože v zimě byla malý bobek a na jaro už jsme pak fusak a její vlezení se s ním do kočárku nemuseli řešit, ale teď to bude asi trochu "náročnější". mám momentálně 2 favority - bebecar a trojkolku Bebe confort, která má ale docela malou hlubokou korbu, ale zas je skladnější, lehčí...
díky moc za vaše zkušenostikdyby se vám chtělo, klidně napište do SZ, ať vám sem nenahlížím, ale dneska si to určitě pohlídám i tady
Leni, jakej mám kočárek víš (a ještě jednou moc se omlouvám, strašně mě to samotnou štve, ale co se dá dělat, musela bych pořizovat k mamce na spaní ještě nějakej jinej
).
Co se týče toho Bebecaru, tak ta hluboká korba vydrží tak do Vánoc tzn. 9 měsíců (podle našich zkušeností), ale záleží na velikosti mimča, švagrová má taky bebecar a její malej měl ve třech měsících 8 kg, tak tomu byla malá jakákoliv korba 
No ale ten sporťák bebecaru je celkem úzkej, měli jsme skoro problém tam dostat malou ve fusaku, ale nakonec se dalo....ale ramenatější děti tam jsou v zimě hodně namáčklé.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Mefi, gratulace k první lžičence, fotečky jsou krásny
Mahar, dekuji. A to jsou fotky udelane v iphonu z videa 
Není tady
Mefi,fotky krásný a jak to Adámkovi se lžičkou sluší
šikulka 
Mahari,jj povedlo se jim to a je tam toho víc než bylo loni
no a boty na podpatkách a malou v manduce,to jsi teda dobrá-místama to tam klouzalo jako pra.... 
Na přehradě jsem nebyla už dlouho,ale jak se udělá trošku líp,tak tam vyrazíme na čumendu 
No a jak Vikinka dudala nos si umím živě představit
,ale aspoń jsi se vyspala 
Upravil(a) A-N-Y 1 (19. 12. 2010 20:37)
Není tady
Babuchy zdravím 
Děkujeme za pochvaly Tobínka
je to naše malý

Mefi, gratulujeme k první lžíčce, Adámkovi to mooooc sluší, a přesně jak říká Any, počkej za chvíli toho kapříka ...
Lenko, my máme Firkon verano a jsme z ním naprosto spokojeni
Dneska i skládal zkoušku venku a taky
a to u nás ty chodníky teda moc extra projetý nebyly
Jáji, recepty ti sem za chvilku hodím - mám dva druhy kuliček rafaelo, jeden je složitější a druhý úplně jednoduchý co zvládne každý
Mahari, živě si tě představuju
Já takhle ve čtvrtek razila s MeiTai do obchodu a dva dny předtim s šátkem 
Tady holky mých 14 výtvorů - pečených 

Lenko a takhle vypadá Tobík dneska na procházce - 9 měsíců a týden, 71 cma jakou má ještě rezervu 

Upravil(a) Sita (19. 12. 2010 21:30)
Není tady
Situs, cukrovi 
Upravil(a) mefinka (19. 12. 2010 23:50)
Není tady
Jáji, dřív jsem to nestihla ... ale tady jsou ty receptíky 
Kuličky Rafaelo I.
1 salko, 1 balíček kokosu + na obalení, oloupané mandle.
Salko a kokos smícháme dohromady a dáme do lednice ztuhnout a pak tvarujeme kuličky do kterých dáme vždy jednu mandli a obalíme v kokosu
Když je to moc řídké, přisypeme kokos 
Kuličky Rafaelo II.
1 kulatá lázeňská oplatka,150g bílé čokolády,100gkokosu,50g másla,50g cukru moučka, 100m kokosového likéru, loupané mandle a kokos na obalení.
Oplatku nalámeme a v sáčku rozdrtíme, máslo necháme změknout, bílou čokoládu najemno nastrouháme.Změklé máslo utřeme s cukrem, vmícháme posupně oplatku, čokoládu, kokos a likér.Propracovanou hmotu rozdělíme na kousky, do každého dáme mandli a obalíme v kokosu.
Ještě jsem našla i třetí recept, ale ten jsem už tak dva roky nedělala, protože jsem ho teď našla v jiné m sešitě na papírku

Kuličky Rafaelo III.
150g cukru moučka,1 dcl teplé vody,balíček sušenek BEBE dobré ráno modré kulaté
1 máslo, 200g sušeného mléka, kokos a mandle.
Sušenky rozemlít, přidat sušené mléko, vodu, cukr a změklé máslo - vše promíchat a dát do lednice asi na hodinu ztuhnout. Pak tvořit kuličky, do kterých dáme mandli a obalíme v kokosu 
Tak snad zpracuješ nejen ten nadbývající kokos, ale i ty mandle 

:
Upravil(a) Sita (20. 12. 2010 0:45)
Není tady
Hezké ránko,tak u nás se dneska spinkalo 13,5 hodiny v kuse

Situ,cukroví je úžasný,jsi šikulka
a Tobísek v kočárku je jak panenka

Válíme se s Matýskem v posteli,svítíme si stromečkem a vykládám mu o vánocích
a ho nejvíc zajímají moje vlasy,které mi pořád tahá a tahá
takže vánoce ho zatím neberou 
Upravil(a) A-N-Y 1 (20. 12. 2010 7:30)
Není tady
Zdravím babuchy 
My už dneska vzhůru, trápí nás zase zoubky 
Holky, koukala jsem na polských stránkách na tu sedačku co jde i proti směru jízdy ... našla, cenu nebudu říkat ( jen vím kde jí budu objednávat
) ale našla jsem i tuto, která splňuje uplně stejné podmínky ... http://www.autofoteliki.pl/britax-first … 9,44.html#
Upravil(a) Sita (20. 12. 2010 7:32)
Není tady
Situ,tak posílám broučkovi pusinku,ať ho zubečky netrápí :pussa.
Tu autosedačku neznám-ani tu značku,záleží jaké má atesty,jestli je polohovací,jestli jde nastavit i do šířky atd.-já bych stejně raděj volila tu co mám já a Gabu,pokud teda půjdeš do té otočné-ale dej bacha,někde píšou,že je otočná,ale nejde dát pro a proti směru-myslí tím,že jde otočit do boku při nasazování dítěte 
Není tady
Ještě jsem vám to přeložila, abyste rozuměli ... 
Autosedačka BRITAX FIRST CLASS PLUS je určena pro děti 0-18 kg, nebo ve věku 0 - 4 roky.
Pokud hledáte pro autosedačku,která spojuje výhody dětské kolébky a autosedačky, kterou můžete přizpůsobit velikost dítěte, tak jste natrefili na dokonalou autosedačku. Spojuje výhody montáže protisměru (od narození do 13 kg) s montáží po směru jízdy (9 - 18 kg). Díky tomu je vhodný pro použitípro děti od narození do asi 4 let. Kromě toho obsahuje slyšitelný systém Click & Safe, který je navržen tak, aby byla zajištěna bezpečnost dítěte v sedačce a správné napnutí pásu.
VLASTNOSTI:
Click & Safe - opakované jasné klapnutí znamená, že systém bezpečnostního pásu je upraven přesně pro dítě
Optimální boční ochrana proti bočnímu nárazu s hlubokým, polstrovaným bočnicím
Sloupky v případě nehody snižují riziko pohybu hlavy a jejíhozatížení
Pohodlné ramenní vycpávky
5 pozic sedadla pro spánek (při správném směru jízdy)
Vložka pro novorozence a kojence zmenšující sedačku poskytuje větší pohodlí pro děti, pokud je použita při montáži ve správném směru jízdy (protisměru)
Vylepšené polohy pro spánek a zmenšující vložka poskytují přirozenou polohu během spánku (při směru opačném ke směru jízdy)
Stabilní montáž bez nutnosti napětí pásu díky integrovaným zarážkám horního pásu
Přesnější rám autosedačky přizpůsobený hlubokým (vkleslým)sedadlům auta
Může být použit s břišní pásem (ve směru jízdy)
Zpracování a uchycení ramenního pásu usnadňuje vykládání a vyndávání dítěte
Rychle odnímatelné polstrování, bez nutnosti protahování pásů
Měkké polstrování ,které lze prát
Pro použití s tříbodovým bezpečnostního pásem, ve směru tam a zpět
Není tady
Any, tady je u nás ... http://www.mall.cz/autosedacky-0-18kg/b … =467653001
A kdo sháněl tu Opalku, tak na mall.cz mají jednu skladem 
Není tady