|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zvlášť teď před vánoci je míň času
Jáji, gratulace Ellince k pidinarozeninkám
Jj, Akar, Andulka a spol tu faaakt už dlouho nebyli

Prcek spí a já půjdu plnit košíčky
takže večer bude vzrušující

Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Jája80 napsal(a):
Né, teď vážně, prostě s těma prťatama není čas. Až se vrátíme do Brna, taky tu asi budu míň... Budu totiž kafičkovat s kámoškama, chodit cvičit, vyrážet večer s manželem a pak chovat synovce, až se v březnu narodí
![]()
![]()
Jak míň
......na to zapomeň,budeš nás o všech aktivitách informovat
![]()
Kde mají nejlepší kafčo
,kde jsi byla na cvičení
apod. A ne,že nás vyměníš za nějaké flámování
Jo, žádné flámování
hezky podávat hlášení 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Jája80 napsal(a):
Né, teď vážně, prostě s těma prťatama není čas. Až se vrátíme do Brna, taky tu asi budu míň... Budu totiž kafičkovat s kámoškama, chodit cvičit, vyrážet večer s manželem a pak chovat synovce, až se v březnu narodí
![]()
![]()
Jak míň
......na to zapomeň,budeš nás o všech aktivitách informovat
![]()
Kde mají nejlepší kafčo
,kde jsi byla na cvičení
apod. A ne,že nás vyměníš za nějaké flámování
Já jsem nepsala, že Vás vyměním
Dobře, budu detailně informovat o všech kafíčkách a plných plínkách malého synovce

Není tady
Jája80 napsal(a):
Tak teprve teď jsem objevila, že to tady má mraky vzhledů... A ono to tu za chvilku končí
A na novým BB jsou jenom 2 vzhledy
Jj,má
mě se na ten novej tak hrozně nechce
skončí to fakt už tento měsíc,nebo to ještě bude fungovat i v lednu 
Není tady
Pekne sobotni rano,
my vcera byli na Zlicine v Metropoli dokoupit posledni drobnosti. J. byl s Adou a prochazeli se tam a ja mela dve hodinky pro sebe
. Pak jsme sli vsichni koupit pro me zimni boty, ktere dostanu pod stromecek. 
Bracha psal o pulnoci, ze jsou v Dubaji - je tam prestup, ale ze meli hodinove spozdeni a tam pokracovalo. Na miste by meli byt az dnes vecer.
My dneska mame u sousedu vanocni besidku
. Kazdy doma ma neco najit do tomboly - kravinky, aby byla sranda. K tomu kazdy prinese neco k jidlu a piti a muzeme parit
. Odpo s detma a vecer bez deti.
Vcera v pet odpo Adamek usnul a hadejte, kdy vstal. O pul osme! Takze misto v osm, sel spinkat v devet. 
Jen nevim, co mam uvarit dnes k obedu
. Co budete delat vy?
Není tady
Ahoj holky 
u nás se dneska spalo docela klidně, takže ty zuby zas šly někam na flám...
Asi si pořídím ten tvrdý chleba
To mi připomíná - tchýně prý má od tchána zakázáno nám do toho kecat
Koukám, že svého manžela fakt poslouhá....

Jo a včera jsem Vám zapomněla napsat, co se mi přihodilo. Jak tu máme pronajatý ten byt, tak je k němu i sklepní kóje. No a bytná se rozhodla, že ji dá komusi k užívání. Když tam pak manžel šel s tím dotyčným mu to ukázat a předat klíče, zjistili, že zámek je přepilovaný a někdo tam narval až po strop starou kuchyň a spoustu dalších krámů. Tak to s tím borcem vyházeli před sklep a dali novej zámek. No a včera na mě došli řvát dva chlapi, že jak jsme si mohli dovolit vyklidit sklep a vyházet to před něj.... Že jednou je to náš sklep a proto ten bordel je náš...
Jako jak mohli vědět, že jsme to byli my? Jedině tak, že to tam sami dali, že. A taky tu vyřvávali, že jsme to teda měli odvézt. A když jsem se jich zeptala, proč bych jako měla odvážet cizí bordel, tak pořád dokola opakovali, že sklep je náš a proto i ten bordel... No jako ječeli tu na mě čtvrt hodiny, rozbrečeli Ellinku a pak nas...ě a bez pozdravu oddusali pryč. Jsem čučela teda... jim přišlo absolutně normální, že si narvou svůj bordel do cizího sklepa
A přišlo jim samozřejmý, že to majitel toho sklepa odveze
Vám to taky připadá normální?

Upravil(a) Jája80 (18. 12. 2010 9:45)
Není tady
Jajo, ze ses s nima vubec bavila. Mela jsi zavrit dvere a vubec se s nima nevybavovat. A kdyby mi rozplakali dite, tak bych je asi poslala nekam a tuplem ty dvere zabouchla.
Ale nic si z toho nedelej. Nekteri "lidi" jsou fakt
a nic s tim nenadelas 
Jo, Situs, rikalas, ze mas 14 druhu cukrovi? Tak si predstav, ze ja taky budu mit 14. Ale nevim, jestli se nerozhodnu jeste udelat trosku slehackoveho cukrovi. Ted mam rozdelane linecke. Jen jsem si odskocila nakrmit maleho
.
Jake delas nepecene cukrovi? Ja vosi hnizda, ty miluje manza...
Není tady
Ahoj holky,
Jáji,no to teda by bylo něco na mě
já bych s nima vyrazila dveře
tohle si přece nemůžou dovolit 
Tak my byli dneska od dopoledne až do půl třetí v OL a super
trhy,oběd a pak znova na trhy a nebylo tam ani moc lidí,takže pohoda.Matýsek byl doma,sice mi bylo smutno a těšila jsem se za ním,ale to by na něho bylo fakt dlouho a zima jak blázen
Dali jsme si punč s ovocem a dělají tam výbornou spirálku z brambor-Mahari,pokud pojedete tak si ji určitě dejte-je výborná 
A zítra poslední adventní neděle-to je mazec
už máte vánoční náladu???Já teda nikoli 
Není tady
Čaute holky,
Jáji, teda to bych jim taky nedarovala, bych se s něma vůbec nebavila...kreténi!! A jak to dopadlo, odvezl to někdo?
Mefi, užijte si vánoční večírek 

Any, vánoční nálada se pomalu zlepšuje, dnes dopo jsme byli v PV na městě, dala jsem si svařáček (byli jsme bez dětí, to byla pohoda 
) akorát teda ty stánky, klasika - nic moc...snad bude OL lepší..jedem zítra. Spirálku určo ochutnám.
Jinak my už jsme nazdobili stromeček, teda hlavně Niki, tak z toho byla úplně nadšená, vikince se taky líbí...pak hodím nějaké fota...
No a dělám zrovna pizzu, staví se J. bratranec s manželkou, tak bude další svařáček 
Jó gratulace Jáji k pidinarozkám včerejším - já ti popřeju vždy, až když máme dneska my 
To je hrůza, jak to letí, tý jo... 9 měsíců má ta naše potvůrka 
Není tady
Mahari,no tak to obrovská gratulace k pidinarozkám
letí to fakt neskutečně 
Tak vy už máte stromeček
já ho budu zdobit v pondělí nebo možní zítra,ještě nevím
Na městě toho moc není,v OL je toho víc,ale taky klasika jako vždycky-je tam udělaný kluziště a tam teda bylo dost dětí na bruslích,to mají fajn 
Jo a ta nová kavárna není místo kadeřnictví,ale hned vedle jak byl ten obchod s tou levnou obuví 
Není tady
Ahoj holky 
teda tady je šrumec
No jo, zlatá neděle... Mě to pořád nepřipadá, že mají být Vánoce
Asi že tu máme všechno takový provizorní 
S tím sklepem - no však já to těm chlapům nedarovala
Opakovala jsem si pořád dokolečka to svoje - prostě ohraná deska
Však taky vystřelili pěkně nasr..ě
Jo a ten bordel odvezl jeden z těch chlapů. Takže předpokládám, že to tam narval on a když mu nevyšlo to, že by to odvezl někdo jiný ( my nejsme žádné máčky
), tak si prostě na mě přišel zchladit žáhu, což se mu teda moc nepovedlo 
Holky, my měli včera večer zajímavě rozdělené role
Já jsem vydělávala z auta baterku, protože P. to nešlo a on krmil a uspával Ellí
Ale musím říct, že to za to stálo. Kolem chodili chlapi venčit psy a koukali na mě převelice udiveně
No jo, blondýna se hrabe v motoru 
Není tady
Jo a opožděná gratulace Vikince k pidi narozkám
To je hrozný, jak to letí. Ani nemrknem a už budou ty naše mimča mít rok
No co, já to mám dobré, kdyby na mě přišly nějaké pudy po novém mimču, tak si poňuchňám synovce a bude
Ale co Vy tady? Budete muset zapracovat na nových mimčech

Není tady
Ahojky,
Jáji,však proč by jste si občas nemohli přehodit práci-to je v pohodě
,ale jsi šikovná,že jsi to vytáhla 
A já už mám stromeček
krásně to tady voní,jen ta nálada pořád jaksi nikde 
Matýsek se na něho směje a huláká-mám ho daný tak,aby na něho viděl z postele i postýlky
a už se stačil i píchnout o jehličku,neplakal,ale rychle ucukl.
Jáji,však proč by jsi se měla poňuchávat se synovcem,když můžeš být první kdo založí zimńátka
Elinka,už je velká
tak by jsi o tom mohla přemýšlet.Já kdybych byla mladší,tak už na tom pracuju
,ikdyž já už mám dvě děti,takže mám splněno 
Není tady
Ahojte babuchy
Mahari, tak ještě i tady Vikískovi vše nej k pidinkám
, jo ten čas opravdu strašně moc letí 
Mefi, já mám 14 druhů pečených, nepečený dělám tři - rumový kuličky, rafaelo a vesí hnízda - mňám 
Jáji, to byl teda maras s těma chlapama
ale dobře jsi s nima vyběhla
a to vyndávání baterky z auta ...
Any, s dvěma dětma stát pouze udržuješ
a abys ho podporovala, tak to musíš mít tři
u nás splňuje pouze Gabu 
Holky, my včerá koupili Tobiíškovi nočníček, takovej hrající ... dneska jsme ho na něj poprvé posadili a hádejte ... on se ani ne za půl minutky vyčůral
my z něj byli normálně v šoku
šikulka náš malej 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Taaaak jsem dostala krásnej dárek na vánoce-našla jsem dneska u oběda první zoubek
![]()
![]()
Vééééélikáááánskááá gratulece

Není tady
Situ,gratulace k nočníčku-my už taky začnem zkoušet :jojo.
Fotky nádherný,malej je jak panenka

No a vzhledem k tomu,že mi už je tolik roků tak si nemůžu pořizovat další děti-takže mám fakt splněno 
Není tady
Ahojte jarňátka, omlouvám se, že vám sem lezu, ale jdu s praktickým dotazem
jaký kočárek máte pro jarní miminko a jak jste s ním spokojené? vydržela vám hluboká korbička ještě v zimě s fusakem, nebo jste na zimu už dávaly sporťák? čekáme narození 2.prcka v půlce dubna, po malé nic nemáme, takže teď budem kupovat "nový" (resp. nějaký bazarový)... u malé mi bylo docela jedno, jakou bude mít korbičku atd., protože v zimě byla malý bobek a na jaro už jsme pak fusak a její vlezení se s ním do kočárku nemuseli řešit, ale teď to bude asi trochu "náročnější". mám momentálně 2 favority - bebecar a trojkolku Bebe confort, která má ale docela malou hlubokou korbu, ale zas je skladnější, lehčí...
díky moc za vaše zkušenosti
kdyby se vám chtělo, klidně napište do SZ, ať vám sem nenahlížím, ale dneska si to určitě pohlídám i tady 
Není tady
Ahoj holky,
tak nejdriv gratulace Matyskovi k zoubecku
.
A Tobisek - teeeeda, to je sikulkaaaaa 
A zapomnela jsem poprat k pidinkam Ellince a jeste jednou i tady Vikince
.
Jak kolikrat pisu pres telefon, tak zapominam, jak to pak uz nevidim...
Holky, my mame dneska taky "velky" den. Adamek dostal prvni lzicku
a jak to dopadlo, se muzete za chvilku podivat na rajce. Jsem tam taky hodila do slozky 7.mesic par novych fotek.
Jsem ho pak musela celeho prevleknout
. A docela mu to i slo. Jen ke konci, jak to vychladlo, tak mu to uz nechutnalo. Ale dala jsem mu tri male lzicky a snedl je cele. 
Není tady
Lenko, ono je tezke rict, jestli se ti mimco vleze v zime do korbicky. Muj Adamek se do nasi korbicky (mame Dara Dorjan Cross Country) vleze a dokonce je jeste i v prenosne tasce - i kdyz uz v ni bude za chvilku koncit... Ale v korbe bude moct byt urcite jeste par mesicu. Ta nase je dobra, da se i prodlouzit, kdyz by bylo potreba. Ale to driv zacne sedet, takze mi tu potrebu sportaku budeme mit kvuli pohodli Adamka nez kvuli jeho velikosti.
Ale jine mimco v jeho veku by uz treba melo naslapnuto na sportak nebo by uz muselo byt ve sportaku... My jsme rostli ze zacatku pomalu. Vytahl se az za posledni dva tri mesice...
Jsem ti asi moc nepomohla, ze? 
Není tady