Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 2. 2006 16:08

Ilonka
♥------

Dobrý léčitel

Máte někdo prosím zkušenost se slušným léčitelem. Prosím o případný kontakt.

Není tady

#2 22. 2. 2006 22:40

sarah
♥♥-----

Re: Dobrý léčitel

:)Ahoj Ero, máš úplnou pravdu. Tak je to. Jenom tahání peněz. Ještě ty bylinky bych řekla, že jsou dobrý a levnější.smilesmilesmilesmilesmile

Není tady

#3 23. 2. 2006 11:08

terry
Host

Záleží na tom, jakého druhu je tvůj problém. Měla jsem úplně stený přístup jako ostatní příspěvky, blbost a vyhozené peníze. Pak se ukázalo, že dvouletý syn není v pořádku a tchýně vyjednala návštěvu léčitele. To dítě si nic nenamluví , prostě to fungovalo. Dokonce mě i něco naučil. Nikdy nechtěl za syna peníze !!!! říkal, že by ho musel Pán bůh potrestat, že na dětech se nevydělává. Napiš odkud jsi, zeptám se , byl by to už ale velmi starý pán.

#4 23. 2. 2006 22:34

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Ero, ty jsi číslo! Málem jsem si poprskala monitor!!! big_smilebig_smilebig_smile Ale máš recht!
P.S. Jestli ono to nebude tím, že jsi ve skutečnosti zdravá, jako fík a nebo tak "dorasovaná", že jim na tebe schopnosti nestačí...big_smile

Upravil(a) Hellga (23. 2. 2006 22:40)

Není tady

#5 24. 2. 2006 0:09

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

... lékař mi doporučil, at nelehám......tak sháním druhou skříň a budu spávat ve stoje mezi skříněmi

Žirafi to tak dělají celej život a jsou, jak čemeřice...smile Ještě jedna možnost by tu byla - mladej milenec, jaro je tu "cobydup"...wink  Pamatuj: Co tě nezabije, to tě posílí...
Ale bez srandiček...náběry na dnu a vůbec reumatologický testy máš?

Není tady

#6 24. 2. 2006 0:54

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Kristova noho!!! Honem ho vzbuď a přestaň ho cpát dobrotama, nebo budete za chvilku spát mezi almarama oba!big_smilebig_smilebig_smile
Tak od čeho tě můžou otékat klouby?hmm Altróza? No proč ne, ale to už by jsi ji musela mít vidět na rentgenu... A nebydlíš ty na hradě?  roll Šlechta mívala takový problémy. Rodová indispozice, jedli na stříbře... No, zajeď si k Mrtvýmu moři a to by bylo, aby nebylo! (ale milence nech doma, jsou prej tam kluci, jako maliny wink)

Není tady

#7 24. 2. 2006 12:49

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Ero: Zdravím Přerov(kde tam bydlíš?), své rodné město, kde jsem strávila 21 let.
Holky léčitelé opravdu tahají jen peníze-taky jsem jich pár prošla. Můžu vám všem jen doporučit pozitivní náladu, která dělá divy a taky není špatné na různé neduhy koloidní stříbro. Funguje vážně na spoustu nemocí.

Není tady

#8 24. 2. 2006 14:24

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Jo, já bydlela na Dlážce a pak na Svisle. Mamka v Prioru dělá. Kousek od Prioru jsem měla velkou lásku - Libora Hrabovského (ale to už je snad tisíc let).
Mamka nějakého léčitele znala, tak se jí zeptám - v pondělí má přijet kouknout na malou.

Není tady

#9 24. 2. 2006 15:20

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Ero, hlavně dej vědět, jestli to pomohlo. Mě by to zajímalo. Jinak už snad jen Koloveč?smile

Není tady

#10 25. 2. 2006 17:18

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, tak to jsem docela rozčarovanásad, já čekala něco zázračnýho, převratnýho, potažmo pikantního...rodna To mám z toho, že nechodím po doktorech a jsem neinformovaná...

Není tady

#11 26. 2. 2006 14:15

pachola
♥♥-----

na otoky nôh je dobrý kúpel v hermánku
na Slovensku poznám vzácneho a jedinečného liečitela volá sa Štefan Herceg,adresa 97101 Malá Čausa 191  telefon 046/5471699-napísať dátum narodenia a vlastnoručný podpis a priložiť spiatočnú obálku s adresou a známkou- nezoberie ani korunu a určí stravu, ktorá škodí, čo treba zo stravy vylúčiť -pomôhol už veľa ľuďom tu na Slovensku a viem, že k nemu chodia aj cudzinci

Není tady

#12 27. 2. 2006 10:22

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Pachola: A to pozná z podpisu, jo? rodna

Není tady

#13 27. 2. 2006 12:04

pachola
♥♥-----

pre Hellga-asi áno, lebo to mu stačí na diagnozu-mne pomôhol,keby som sa držala jeho rád stále, nemala by som problémy

Není tady

#14 3. 3. 2006 12:38

agata11
♥♥-----

To je fakt zajímavé! Co si myslíte o léčbě urinou? A jaké preparáty jsou vyrobeny na základě uriny? Možná, že si to nesprávně vysvětluji, ale někde jsem četla, že se to nějak ředí a prý chutná špatné, když je člověk nemocný a chutná normálně, když je zdravý. Víte někdo něco o tom? Prý to spolehlivé vyčistí cévy atd..

Není tady

#15 3. 3. 2006 18:08

Káča
♥♥♥♥♥♥-

No tak já znám jen krémy s urinou a ty jsou vážně super! Jinak vím o tom, že se někteří lidé léčí svou močí - hlavně to prý zabírá na rakovinu.

Není tady

#16 3. 3. 2006 18:52

pachola
♥♥-----

o liečbe urinou je dobrá kniha od Jiřího Cingroša Urinoterapie,čítala som ju požičanú,žiaľ,už nie je v obchodoch,potom mám od neho  Sám sebe doktorem,tiež veľa dobrých rád
urinou sa liečili dávno ludia, ale prišla doba, keď sa skôr preferuje chémia/kôli vysokým ziskom/

Není tady

#17 4. 3. 2006 12:30

Chasinta
♥♥-----

Káča napsal(a):

No tak já znám jen krémy s urinou a ty jsou vážně super! Jinak vím o tom, že se někteří lidé léčí svou močí - hlavně to prý zabírá na rakovinu.

Ahojky Kačenko, prosím kde se dá ten krém s urinou koupit? Děkuji za odpověď. Pěkný víkend přeje Chas:)smilesmile

Není tady

#18 4. 3. 2006 13:53

agata11
♥♥-----

Ahojky, já jsem také četla Od p. Cingroša knihu Sám sebe doktorem . Je výborná, ale nevím, jestli bych pila i vlastní urinu. Možná, že to jsou jen předsudky a zábrany. Ale věřím v sílu urinoterapie.  Káčo, prosím Tě, jaké krémy znáš s urinou a víš něco i nich? No, všechno podražilo a budeme pomalu nuceni sahat po přířodních medikamentech.
Co se týče těch léčitelů, znám jednoho v Brně, a napsal taky knihu o pulsové diagnostice. A kdybych to nebyla vyzkoušela na vlastní kůži, tak bych se ironicky někomu asi ušklíbala. Byla v něm taková síla a energie, vnitřní klid,
a pohoda. Tenkrát jsem šla k němu dost rozházená, unavená, slabá a sotva jsem za sebou táhla nohy. Po nějakém čase povídání mě jen chytl za ruku a vpíchl mě jehličku do ucha. Lidičky, muž se mě ptal, jestli jsem něco zázračného nepila. Byla jsem jako vyměněná. Ta síla mě držela cca 4 dny a potom to začalo znovu.
Takové stavy beznaděje a smutku, bez cíle atd.. Podotýkám, že jsem nikdy  nebyla na psychologic. ani psychiatr. vyšetřeních. Ani jsem nepožívala žádné prášky.  Byla jsem jen vyčerpaná. A poučení: Klid, klid, klid za každých okolností. Uvědomila jsem si, co dokáže neklid v duši napáchat.

Není tady

#19 4. 3. 2006 18:59

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Holky, já znám a používám jak pro sebe, tak pro malou(3) kosmetiku (krém) Menalind. Ten obsahuje urinu. Jsou ale určitě i další krémy, které urinu obsahují, ale to by mohli vědět v lékárně. Menalind používám krém, olej do koupele, tělové a pleťové mléko-vynikající. Kupuji to v lékárně.

Není tady

#20 4. 3. 2006 19:18

Eiline
♥♥♥♥♥--

Káčo, zajímalo by mě  a určitě i jiné,v jaké cenové relaci se tyto výrobky prodávají? Děkuji

Upravil(a) Eiline (4. 3. 2006 19:19)

O naději je vlastně celý život.Naděje je něco, v co musíme věřit!!!
              "DUM SPIRO, SPERO."(Dokud dýchám,doufám).

Není tady

#21 4. 3. 2006 19:54

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Ceny od asi 120Kč do asi 220Kč. Krém kolem 180Kč (jak kde). Ale vážně stojí za to.

Není tady

#22 5. 3. 2006 12:41

Eiline
♥♥♥♥♥--

KÁČO děkuji zkusím krém.Hezký den. smile

Upravil(a) Eiline (5. 3. 2006 12:42)

O naději je vlastně celý život.Naděje je něco, v co musíme věřit!!!
              "DUM SPIRO, SPERO."(Dokud dýchám,doufám).

Není tady

#23 5. 3. 2006 19:51

llenka
♥♥-----
Web

My jsme narazili na člověka, který nám velmi pomohl. Holce (9let) se během půl roku zlepšila skolióza o 30 stupňů, klukovi(5 let) se zlepšily problémy s neustálým kašlem. Léčil nás změnou jídelníčku a reflexní terapií.
Oba od té doby nepotřebovali ani jednou antibiotika.

Není tady

#24 5. 3. 2006 19:53

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Ero, přečti si ještě jednou vzadu složení. Ano je od firmy Hartmann a urea (urina, neboli močovina) tam je!

Není tady

#25 6. 3. 2006 12:54

gemi
♥♥♥♥♥♥-

Ero napsal(a):

Nevím, čím to je, ale takto se na adresu nepodíváte...je zamodřané i slovo ...podívejte, tak jedině vytukat.....není to moje chyba !

Ty stránky vypadají zajímavé- prosím Tě, to jsi byla na jedné proceduře, nebo více?A doporučili Ti něco konkrétního myslím co se týká třeba stravy, nebo nějaké doporučení "šité" přímo na Tvé potíže- to, co píšeš, jsou určitě prospěšné rady, ale přijde mi to takové všeobecné, jako že tohhle všechno platí asi pro všechny...
Ptám se proto, že jsem chodila k lékaři praktikujícím celostní medicínu, a nedokázal mi pomoci.
Píšeš o smíšených pocitech...kdybys mi napsala k tomu něco víc, budu ráda.(třeba na e-mail). Dík.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí