29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo prosím zkušenost se slušným léčitelem. Prosím o případný kontakt.
Není tady
:)Ahoj Ero, máš úplnou pravdu. Tak je to. Jenom tahání peněz. Ještě ty bylinky bych řekla, že jsou dobrý a levnější.
Není tady
Záleží na tom, jakého druhu je tvůj problém. Měla jsem úplně stený přístup jako ostatní příspěvky, blbost a vyhozené peníze. Pak se ukázalo, že dvouletý syn není v pořádku a tchýně vyjednala návštěvu léčitele. To dítě si nic nenamluví , prostě to fungovalo. Dokonce mě i něco naučil. Nikdy nechtěl za syna peníze !!!! říkal, že by ho musel Pán bůh potrestat, že na dětech se nevydělává. Napiš odkud jsi, zeptám se , byl by to už ale velmi starý pán.
Ero, ty jsi číslo! Málem jsem si poprskala monitor!!! Ale máš recht!
P.S. Jestli ono to nebude tím, že jsi ve skutečnosti zdravá, jako fík a nebo tak "dorasovaná", že jim na tebe schopnosti nestačí...
Upravil(a) Hellga (23. 2. 2006 22:40)
Není tady
... lékař mi doporučil, at nelehám......tak sháním druhou skříň a budu spávat ve stoje mezi skříněmi
Žirafi to tak dělají celej život a jsou, jak čemeřice... Ještě jedna možnost by tu byla - mladej milenec, jaro je tu "cobydup"...
Pamatuj: Co tě nezabije, to tě posílí...
Ale bez srandiček...náběry na dnu a vůbec reumatologický testy máš?
Není tady
Kristova noho!!! Honem ho vzbuď a přestaň ho cpát dobrotama, nebo budete za chvilku spát mezi almarama oba!
Tak od čeho tě můžou otékat klouby? Altróza? No proč ne, ale to už by jsi ji musela mít vidět na rentgenu... A nebydlíš ty na hradě?
Šlechta mívala takový problémy. Rodová indispozice, jedli na stříbře... No, zajeď si k Mrtvýmu moři a to by bylo, aby nebylo! (ale milence nech doma, jsou prej tam kluci, jako maliny
)
Není tady
Ero: Zdravím Přerov(kde tam bydlíš?), své rodné město, kde jsem strávila 21 let.
Holky léčitelé opravdu tahají jen peníze-taky jsem jich pár prošla. Můžu vám všem jen doporučit pozitivní náladu, která dělá divy a taky není špatné na různé neduhy koloidní stříbro. Funguje vážně na spoustu nemocí.
Není tady
Jo, já bydlela na Dlážce a pak na Svisle. Mamka v Prioru dělá. Kousek od Prioru jsem měla velkou lásku - Libora Hrabovského (ale to už je snad tisíc let).
Mamka nějakého léčitele znala, tak se jí zeptám - v pondělí má přijet kouknout na malou.
Není tady
Ero, hlavně dej vědět, jestli to pomohlo. Mě by to zajímalo. Jinak už snad jen Koloveč?
Není tady
Hm, tak to jsem docela rozčarovaná, já čekala něco zázračnýho, převratnýho, potažmo pikantního...
To mám z toho, že nechodím po doktorech a jsem neinformovaná...
Není tady
na otoky nôh je dobrý kúpel v hermánku
na Slovensku poznám vzácneho a jedinečného liečitela volá sa Štefan Herceg,adresa 97101 Malá Čausa 191 telefon 046/5471699-napísať dátum narodenia a vlastnoručný podpis a priložiť spiatočnú obálku s adresou a známkou- nezoberie ani korunu a určí stravu, ktorá škodí, čo treba zo stravy vylúčiť -pomôhol už veľa ľuďom tu na Slovensku a viem, že k nemu chodia aj cudzinci
Není tady
Pachola: A to pozná z podpisu, jo?
Není tady
pre Hellga-asi áno, lebo to mu stačí na diagnozu-mne pomôhol,keby som sa držala jeho rád stále, nemala by som problémy
Není tady
To je fakt zajímavé! Co si myslíte o léčbě urinou? A jaké preparáty jsou vyrobeny na základě uriny? Možná, že si to nesprávně vysvětluji, ale někde jsem četla, že se to nějak ředí a prý chutná špatné, když je člověk nemocný a chutná normálně, když je zdravý. Víte někdo něco o tom? Prý to spolehlivé vyčistí cévy atd..
Není tady
No tak já znám jen krémy s urinou a ty jsou vážně super! Jinak vím o tom, že se někteří lidé léčí svou močí - hlavně to prý zabírá na rakovinu.
Není tady
o liečbe urinou je dobrá kniha od Jiřího Cingroša Urinoterapie,čítala som ju požičanú,žiaľ,už nie je v obchodoch,potom mám od neho Sám sebe doktorem,tiež veľa dobrých rád
urinou sa liečili dávno ludia, ale prišla doba, keď sa skôr preferuje chémia/kôli vysokým ziskom/
Není tady
Káča napsal(a):
No tak já znám jen krémy s urinou a ty jsou vážně super! Jinak vím o tom, že se někteří lidé léčí svou močí - hlavně to prý zabírá na rakovinu.
Ahojky Kačenko, prosím kde se dá ten krém s urinou koupit? Děkuji za odpověď. Pěkný víkend přeje Chas:)
Není tady
Ahojky, já jsem také četla Od p. Cingroša knihu Sám sebe doktorem . Je výborná, ale nevím, jestli bych pila i vlastní urinu. Možná, že to jsou jen předsudky a zábrany. Ale věřím v sílu urinoterapie. Káčo, prosím Tě, jaké krémy znáš s urinou a víš něco i nich? No, všechno podražilo a budeme pomalu nuceni sahat po přířodních medikamentech.
Co se týče těch léčitelů, znám jednoho v Brně, a napsal taky knihu o pulsové diagnostice. A kdybych to nebyla vyzkoušela na vlastní kůži, tak bych se ironicky někomu asi ušklíbala. Byla v něm taková síla a energie, vnitřní klid,
a pohoda. Tenkrát jsem šla k němu dost rozházená, unavená, slabá a sotva jsem za sebou táhla nohy. Po nějakém čase povídání mě jen chytl za ruku a vpíchl mě jehličku do ucha. Lidičky, muž se mě ptal, jestli jsem něco zázračného nepila. Byla jsem jako vyměněná. Ta síla mě držela cca 4 dny a potom to začalo znovu.
Takové stavy beznaděje a smutku, bez cíle atd.. Podotýkám, že jsem nikdy nebyla na psychologic. ani psychiatr. vyšetřeních. Ani jsem nepožívala žádné prášky. Byla jsem jen vyčerpaná. A poučení: Klid, klid, klid za každých okolností. Uvědomila jsem si, co dokáže neklid v duši napáchat.
Není tady
Holky, já znám a používám jak pro sebe, tak pro malou(3) kosmetiku (krém) Menalind. Ten obsahuje urinu. Jsou ale určitě i další krémy, které urinu obsahují, ale to by mohli vědět v lékárně. Menalind používám krém, olej do koupele, tělové a pleťové mléko-vynikající. Kupuji to v lékárně.
Není tady
Káčo, zajímalo by mě a určitě i jiné,v jaké cenové relaci se tyto výrobky prodávají? Děkuji
Upravil(a) Eiline (4. 3. 2006 19:19)
Není tady
Ceny od asi 120Kč do asi 220Kč. Krém kolem 180Kč (jak kde). Ale vážně stojí za to.
Není tady
KÁČO děkuji zkusím krém.Hezký den.
Upravil(a) Eiline (5. 3. 2006 12:42)
Není tady
My jsme narazili na člověka, který nám velmi pomohl. Holce (9let) se během půl roku zlepšila skolióza o 30 stupňů, klukovi(5 let) se zlepšily problémy s neustálým kašlem. Léčil nás změnou jídelníčku a reflexní terapií.
Oba od té doby nepotřebovali ani jednou antibiotika.
Není tady
Ero, přečti si ještě jednou vzadu složení. Ano je od firmy Hartmann a urea (urina, neboli močovina) tam je!
Není tady
Ero napsal(a):
Nevím, čím to je, ale takto se na adresu nepodíváte...je zamodřané i slovo ...podívejte, tak jedině vytukat.....není to moje chyba !
Ty stránky vypadají zajímavé- prosím Tě, to jsi byla na jedné proceduře, nebo více?A doporučili Ti něco konkrétního myslím co se týká třeba stravy, nebo nějaké doporučení "šité" přímo na Tvé potíže- to, co píšeš, jsou určitě prospěšné rady, ale přijde mi to takové všeobecné, jako že tohhle všechno platí asi pro všechny...
Ptám se proto, že jsem chodila k lékaři praktikujícím celostní medicínu, a nedokázal mi pomoci.
Píšeš o smíšených pocitech...kdybys mi napsala k tomu něco víc, budu ráda.(třeba na e-mail). Dík.
Není tady