|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

... založila jsem si nové téma abych tam nelezla kam nemám
Omlouvám se ale ja byla před první navštevou ve stresu a neveděla jsem čo nás čeká. Byla jsem teda zahlcena info aleb bylo ich hodně tak doufám že mi pomůžete se v tom nějak vyznat...i když prolézám net všemu i tak nerozumím...
...budu ráda za každou Vaši radu...
Není tady
Tiny a nechceš se raději přidat mezi nás na dlouhodobky? Aspoň nám to tam pomůžeš trochu oživit
Je nás tam víc co máme zkušenosti s ICSI a můžeme se podělit, a určitě jsi tam moc vítaná!!!
Není tady

moje správa v skrtace...děloha v AVF, DD štěrb., endometrium tpl, 8-9 mm, ovária nezvět, folik., vlevo dom.folikul 20-21mm, tuby nevidím...
Co jsou to ty tuby?
založen stim protokol -long-Diphereline+Puregon pen....
Není tady

Ahoj Ronja ...budu moc ráda, nevím jak to tu moc funguje ale informace se hodí, tak jsem myslela abych někam nelezla kam nemám že si založím nové téma...
Není tady
Tini tak pojď za náma sem http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=44171 my tě moc rády uvidíme. Já se ti tam pokusím napsat, čemu z té tvé zprávy rozumím, jo?
Není tady