27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
prosím o tip na dárek pro 15 letého puberáka, sportovce, který má ale úúúúplně vechno, díky
Není tady
jednaholka napsal(a):
prosím o tip na dárek pro 15 letého puberáka, sportovce, který má ale úúúúplně vechno, díky
v jaké hodnotě ?
Není tady
Tak třeba nějaký záitkový dárek.
Není tady
Tak nakonec jsem objednala paintball pro čtyři. Vezme kámoe, tak snad se mu to bude líbit, i kdy na realizaci si bude muset jetě počkat do jara díky za tipy.
Není tady
spam
Upravil(a) Ronja (21. 11. 2011 20:13)
Není tady
Já mohu doporučit zdravotní idli, obzvlá jestli tráví hodně času u počítače jako moje děti )) Zdravé sezení je velmi důleité
Není tady
Já jsem třeba Kubíkovi k 15tinám dávala výukovou hru na počítač, a k tomu dostal jako srandu voňavé tkaničky s vůní melounu :-D U počítače sedí kadý den aspoň hodinu, tak aby se aspoň něco přiučil a nehrál jen ty blbé střílačky... Ale ta zdravotní idle zní taky jako dobrý nápad... a co ten paintball, líbil se mu nakonec?
Není tady
já jsem své dceři koupila moc pěkné naunice na https://www.ewena.cz/Darkove-poukazy-c33_0_1.htm
Není tady
Myslím, e 15tiletému puberákovi udělá radost pozvánka do únikových her. Děti dneska mají rády hry na herních konzolách místo přírody, tak to prostě dnes je. My jsme s naim synem byli osobně v The Chamber na únikové hře. My byli v Praze, ale vím, e jsou i v Liberci nebo Ostravě. Rezervovali jsme si ji dopředu. Vybrali jsme si pro začátek něco jednoduího. Syn byl naprosto nadený, i manel. Přítě tam zas někdy zajedem.
Není tady
Rezervovali jsme si ji dopředu. Vybrali jsme si pro začátek něco jednoduího.
"Byl to nezapomenutelný záitek, akorát přítě zvolíme méně náročnějí hru, rezervovali napoprvé jednu z nejtěích."
Tývoe... a tohle s ní udělala jedna hra...
Není tady
co nový mobil? Myslím e 15 letého pubertaka to určitě potěí
Není tady