6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Z čehož by potom vyplývalo:
Ako urobí Tvorca poriadok na Zemi?
Úsmevom.
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Hir, ještě malou poznámečku. S Pan se znám převážně virtuálně, ale obě jsme si naturelem blízké a máme pár společných démonů, takže proto jsem napsala, že se známe. Abys to nepřekrucovala, jako jsi to už udělala. Tady jsi předvedla nádherný příklad své domněnky. Znovu opakuji, je to škoda a to hlavně PRO TEBE. No nic, budu tě přeskakovat vesele dál, no problem
.
Jeste malou poznamecku.
Rekla jsem Ti pouze tohle:
"Asi tak smesne jako kdyz me nekdo neco sdeluje (napriklad i Ty a jini ) a vubec mne nezna.
Je to uplne mimo a nema to zadny smysl. "
Tady Ti sdeluju ze mne neznas,to je vsechno Istar,to co sis z toho Ty vykonstruovala vyse je uz vec jina.
A pak jsem |Ti psala take tohle: "Kez by to tedy zde virtualne nedelal nikdo.ze? A pak tedy ani ja,ze? "
No jo ,ale on kdyz nekdo (v tomto pripade Ty) nechape,nemuze nebo nechce chapat co pisu a vidi v tom to svoje, to se neda nic delat.
No toz opet ukazka toho jak si nekdo mysli (Ty) ze jsi neco prokoukla a ono prd a vorech. Je to Tvoje.
Nu coz ,to je noumaka Udo.
Jo a nezapomen me klidne dal jako doposud preskaovat. Jde Ti to.
Bavim se taky dost dobre,tak nazdravi
Není tady
Crabat napsal(a):
Z čehož by potom vyplývalo:
Ako urobí Tvorca poriadok na Zemi?
Úsmevom.
No jo, ale tím by pro něj skončila legrace ..... ne? Che .. vzpomněla jsem si na film ... akční ... tuším se Stallonem ... Demolition man ..... a větičky jako "Buď dobrý! " a "Uděluji ti pokutu jeden kredit za porušení morálního statutu !" .... asi bych prchla do podzemí ...
Kdyby chtěl Stvořitel stvořit dokonalý svět, tak to udělal ...... nemyslím si, že bychom se mu nepovedli .... dal nám taky heslo " Co tě nezabije, to tě posílí " .....
Upravil(a) BB (18. 11. 2010 22:24)
Není tady
hirondel napsal(a):
Existuji lide kteri ze mne citi nejen emptaii,lasku a porozumeni - uz to je predmetem k Tvemu a nejen k Tvemu zamysleni.
Mluvim o svem soukromem zivote.
Hirondel, to je moc dobře. Není nad spokojený soukromý život, plný porozumění a lásky.
Pak je to ale důvod spíš k tvému zamyšlení, proč jsi v soukromém životě jiná než tady, proč ti to tam funguje a tady ne, když akce - reakce působí všude stejně. Sama dobře víš, že reakce na tvé příspěvky jsou léta stále stejné, i když diskutující se obmněňují. Nebyl by to teda důvod k tvému ponoření se na chvilku do sebe? Důvod například neshazovat nakvašeně se stolu velmi laskavé příspěvky Larga, ale zastavit se nad nimi? Nikdo tady, Hirondel, nemá sebemenší důvod být proti tobě, natož jakkoli zraňovat, jenže ty ten pohled na sebe zvenku ( naše vnímání) nesneseš a bereš ho jako útok. Proč?
Není tady
No a tak se opět potvrzuje, že nejdůležitější je udělat si pořádek sami v sobě, a ten na Zemi se pak nejspíš dostaví sám.
Není tady
Hir, je mi to opravdu moc líto, že to bereš tahle . Přeji ti krásný den
Upravil(a) IŠTAR (19. 11. 2010 9:11)
Není tady
Daphné napsal(a):
No a tak se opět potvrzuje, že nejdůležitější je udělat si pořádek sami v sobě, a ten na Zemi se pak nejspíš dostaví sám.
Tak nějak.
Nakonec - proč by Tvorca (ať už v něj věříme, čili nic) měl dělat nějakej pořádek?
Děláte si snad někdo pořádek ve svých jaterních buňkách, nebo co?
Není tady
Daphné napsal(a):
hirondel napsal(a):
Existuji lide kteri ze mne citi nejen emptaii,lasku a porozumeni - uz to je predmetem k Tvemu a nejen k Tvemu zamysleni.
Mluvim o svem soukromem zivote.Hirondel, to je moc dobře.
Není nad spokojený soukromý život, plný porozumění a lásky.
Pak je to ale důvod spíš k tvému zamyšlení, proč jsi v soukromém životě jiná než tady, proč ti to tam funguje a tady ne, když akce - reakce působí všude stejně. Sama dobře víš, že reakce na tvé příspěvky jsou léta stále stejné, i když diskutující se obmněňují. Nebyl by to teda důvod k tvému ponoření se na chvilku do sebe? Důvod například neshazovat nakvašeně se stolu velmi laskavé příspěvky Larga, ale zastavit se nad nimi? Nikdo tady, Hirondel, nemá sebemenší důvod být proti tobě, natož jakkoli zraňovat, jenže ty ten pohled na sebe zvenku ( naše vnímání) nesneseš a bereš ho jako útok. Proč?
Nejednou jsem zde rekla ze sebe znam velice dobre ,take jsem rekla ze vim co delam a vim take proc.
Largo,to jsou vesmes odpovedi na Tve otazky,ktere si klades.
Podivej se Ty sama do sebe (na projektor) ,nez si neco vne zacnes projektovat.
A zjisti co si resis,teda pokud chces,to je na Tobe.
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Hir, je mi to opravdu moc líto, že to bereš tahle
. Přeji ti krásný den
Nad svoji litosti se tedy zamysli.
I Tobe preju krasny den Istar
Není tady
Lupi, to já si dělám pořádek v jaterních buňkách . Včera jsem odmítla panáka slivovice, abych je chudáky moc nezatěžovala
.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Daphné napsal(a):
Tak nějak.
Nakonec - proč by Tvorca (ať už v něj věříme, čili nic) měl dělat nějakej pořádek?
Děláte si snad někdo pořádek ve svých jaterních buňkách, nebo co?
Né. Ale nasadila jsi mi brouka do hlavy. Jestli sakriš moje nějaké buňky mají svobodnou vůli, tak to tam bude pěknej binec a bude co nejdřív načase udělat Whoiswho.
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Lupi, to já si dělám pořádek v jaterních buňkách
. Včera jsem odmítla panáka slivovice, abych je chudáky moc nezatěžovala
.
No, kdoví, kolikrát si zmiňovaný tvůrce nedal panáka....
Haiel, dobře ti radím - nekecej jim do toho, nebo bude po Tvůrci jaterních buněk
Není tady
lupina montana napsal(a):
Haiel, dobře ti radím - nekecej jim do toho, nebo bude po Tvůrci jaterních buněk
Já bych taky řekla, že nejlepčejší je delegovat jim pravomoci i zodpovědnost..... Týmová práce.
Není tady
A tuhle Hermannovo Tvorca to dělá zrovna tak - takže, co mu do toho koneckonců má kdo kecat, že
Není tady
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
.. ale taky zde prosakuje tvá určitá nevražitost k pár jedincům (na babi). A to je poznat - asi mi to kazí iluzi dokonalosti o tobě
, což bude můj problém, ale chtěla jsem ti to říct. Abys třeba jen věděla..
Jeden z těch "vyvolených" je bohužel Crabat (proč? víš jen ty),Take Ti neco reknu Wiki ,abys to treba jen tak vedela.
Neni nic tezsiho v zivote nez prohlednout iluzi. Zdani klamou a ta zdani jsou mnohdy pricinou dost fatanlnich chyb.
Ver nebo never,Crabat je pritel,tam neni zadna nevrazivost.
Jak jsi na to prisla ze je?
A co si myslis o jeho postoji ke mne,vis o tom neco?
Jakou jsi slysela verzi?
Ty Wiki ani nikdo jiny o tomto pribehu nevite nic,pouze Crabat a ja sama.
Vy se muzete pouze domnivat a to treba i na zaklade jednostranne informace.
Ja osobne vidim cele pozadi a celou souvislost. Ja vim o co tu bezi.
Berte to na vedomi.
Ok beru na vědomí a už o tom nebudu psát.
a jakou jsem slyšela verzi ? - nikam pro informace nechodím. Všechno je tady...
Není tady
Myslím, po tom co psala Hirondel, že skutečně není důvod , aby reagovala jinak, tak, jak chceme... Vzhledem k tomu, že mám sama ráda upozornění na své reakce, a´t v dobrém (to je nejlepší ), tak i kritické -( páč až překousnu svou ješitnost, dokážu se na to podívat shora a buď se poučit nebo to hodit za hlavu), tak jsem své otevřeně napsala.
Je možné, že kritiku ani jakousi nápovědu, či směrování nemá někdo rád a nepřijímá ji. No a co ..vlastně..? Kdo ře´k, že to je právě tak, či má být právě tak, jak my chceme (já?) my?
Byli bychom stejní a byla by to nuda. Každý si to "přečteme" sám/a " a víme. Proč vlastně chtít víc..
´Jak byste udělali pořádek na zemi vy?
Jde to ? Osho chtěl (chce?) prolnout východ se západem, kulturu, mentalitu..technickou vyspělost, duchovno.. to by prý byla cesta. Slyšeli jste o tom?
Není tady
Osho chce být inženýrem vlastních vnitřností? Ono se to prolne....časem. Zeměkoule není nafukovací.....
A pořádek - co to vlastně je? Pro mě je vpořádku, když kolem silnic roste křoví samo od sebe - pro spoustu lidí ne.
Pro sousedku bylo vpořádku švihat zlobivé děti přes lýtka vrbovým prutem - pro mě ne a obě jsme si o sobě myslely, že jsme debilky
A pro někoho je vpořádku, když je tráva v řádku.
Svět je skoro vždycky....vpořádku, když se to tak vezme ze širšího pohledu
Není tady
Tak k tomuhle bych, Lupi, také něco měl. Ale není to o levelu druhém, jako na vláknu "Joga", ale ještě vyšším:
Existuje pohled na jsoucno, v němž svět, tak, jak probíhá v tomto okamžiku, je vnímán již jako dokonalý. Netřeba na něm nic měnit, jedinou drobnost, ani fous, protože již stavu úplné dokonalosti dosáhl.
Ale nejsem schopen to verbálně vysvětlit, dá se to pouze zažít při rozšířeném vědomí. A mohu každého ubezpečit, ten stav je naprosto úžasný a velkolepý.
Není tady
Hirondel napsal(a):
nad svoji litosti se tedy zamysli.
Jojo, budu nad tím přemýšlet stejně jako ty nad našimi řádky
Není tady
Z tohoto pohledu pak na otázku: "Ako urobí Tvorca poriadok na Zemi?"
Platí, že vždycky byl. Všechno, co vzniklo, vzniká i teprve vznikne, je zahrnuto do Boží vůle, a byť by bylo z našeho pohledu jakkoliv nespravedlivé, je přesto dokonalé a věčné. Jen neschopnost našeho pohledu zahrnout celek, vyšší záměr i souvislosti všech dějů, způsobuje, že svět jako absolutní nevidíme, zatímco on ve své dokonalosti spočívá a věčně trvá.
Stačí, abychom prohlédli a uvidíme to.
Není tady
Crabe máš na mysli to, co říkala Malá babička? Při meditacích hluboké splynutí s vesmírem, kdy není nic, je tma nejsou zvuky, barvy, světlo, jen dokonalý klid a rozplynutí se?
Jednou jsem to při hluboké meditaci prožila.......
Není tady
To jsou úžasné zážitky, Ištar. Ale měl jsem na mysli spíš vnímání souvislostí, jakousi kontemplaci na cíl. V tomto případě na tuto planetu.
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Crabe máš na mysli to, co říkala Malá babička? Při meditacích hluboké splynutí s vesmírem, kdy není nic, je tma nejsou zvuky, barvy, světlo, jen dokonalý klid a rozplynutí se?
Jednou jsem to při hluboké meditaci prožila.......
Tak tohle jsem nezažila, ale zase jsem zažila tři dny nepřerušované, absolutní rovnováhy - paráda!
Není tady
Lupi, byl to naprosto úžasný pocit. A darebák Petr Velechovský mě z něj vytrhnul a prý ať v alfě makám a neflákám se bůhví kde . Asi jsem měla zajímavý výraz ksichtíku
.
Není tady
No fuho chlapa mohlas tam zůstat doteďka, nebejt jeho, co?
Ty tři dny taky - po ty tři dny mně nic a nikdo nemohlo vyvést ze stavu rovnováhy - cítla jsem se jako všechno naráz, ale vůbec mi to nebránilo žít úplně normální život.
Není tady