6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj crabe, to u ach jojuju z tebe a hir
né, e bych si vás ráda nepřečetla, ale občas je to teda dost u i na mě
nemyslíte si, e některé věci by jste si mohli mezi sebou vysvětlit tak něják jako v soukromí
Není tady
Crabat napsal(a):
Ale Hir, nečerti se.
Je lépe se usmívat, ne odsuzovat.
Je lépe pochopit, ne stát v protiofensivě.
Je lépe být směný, neli být trestán vlastní Karmou.
Hmm?..
Jen Ty vis o cem tu brublas.
Není tady
Ne, v soukromí nechci vůbec nic řeit a nemůu za to, e na mě Hir vytrvale reaguje. Pozval jsem lidi na přípitek a jaksi neovlivním její odliný přístup, kdy se niterně cítí pohorena, e k tomu jako kulisu pouívám Hermannův výtvor. Zkrátka nesplňuji její ideál představ a tak mi to dává najevo. Ovem to je její právo.
Kdy se do mě pustila Blos, také to bylo její právo. Ale prostě jsme si určité věci vysvětlili a skončilo to. S Hirondel to ovem nejspí neskončí nikdy. Co je dáno odliným vnímáním a... Vdy jsme to tady nesčetněkrát vysvětlovali. Jak z mojí strany.., tak z její.
Jo, chtěl jsem se zasmát. Kdy se s Hermanem nic jiného dělat nedá, tak alespoň trocha toho veselí. Můu já za to, e se to někoho niterně dotkne a okamitě mě začne obviňovat?.. Abych se tedy nad sebou zamyslel a "hlásá jedno a činí opačné" apod. A e jsem na to reagoval?.. - Nu, to je těké nereagovat. Hir není hloupá, abych ji tedy ignoroval, snail jsem se jí to tudí vysvětlit. - Pochopí to po svém anebo nepochopí to vůbec?.. Ale za tohle opět nemůu, aspoň jsem se snail.
Hmm.., přípitek tím vyzněl do prázdna, nebylo ádné veselí, jenom "ach jo".
Přesto jsem se, i kdy jsem byl zahnán do kouta a rovnou obviněn, tady pokusil něco vysvětlit, dát tomu jiný rozměr. Podívej Pavli, víc váně dělat nedokáu a ani neumím.
Není tady
Crabe, jene to, jak tady spolu vedete sáhodlouhé diskuze o ničem, je třeba pro mě osobně, a nemluvím za jiné, prostě děsný. odrazuje mě to sem chodit. do ignoru si vás dávat nechci, páč jindy si vás přečtu ráda, ale tohle u prostě někdy fakt nedávám. a protoe jeden druhého asi nedokáete, nebo nechcete ignorovat, soukromě to řeit taky ne, asi to bude pořád dokolečka dokola
Není tady
Dokolečka dokola, tralalinky tralala...
Má k tomu krásné aty i správné osvětlení,
tak by to neměl být zas a tak velký problém.
Není tady
Hir, kdy u mi píe SZ, tak si laskavě vyma schránku, abych na to co píe, mohla reagovat.
Není tady
Crabe .... tak tedy přípitek ... ... já tedy radi dobré červené, ale na to není ikonka .. ... Hermana skoro nikdy neotvírám, jen jsem sem jukla, co e je tu takový rumec .... Tak na zdraví .... jak pravil pan Voskovec : Svatá pravda a je zima, a je ero, a je koneckonců troku smutno, ale jen kdy je veselo.
Upravil(a) BB (14. 11. 2010 22:18)
Není tady
haiel napsal(a):
Herman asi čepuje něco hodně dobrého, e je vás tady tolik a v tak veselé náladě Koukám Majkafa si dala říct, Crabat se pěkně rozoupnul a Hirondel je dokonce na větvi
Já tě zabim, babuko jaguko
Není tady
A co to ten ná třídní rozumprd zase zplodil? Vykostkujte mi to někdo - prosííím....
Není tady
Na zdraví BB I já nejraději dobré červené, aby mělo vůni a sytou barvu, drsné na jazyku, hutné a plné slunce. Ne kyselé a ne moc sladké, ale plné a těké, zároveň svěí, jako radostná vzpomínka, co právě vstupuje veřejemi rozevřených dveří. Tak takové víno, alespoň deset let staré, nejraději ze panělských vinic mám právě teď na mysli. Tedy pozvedněme číe na pozadí těchto událostí, na zdraví a vechno nejlepí.
Není tady
Jak si Herman představuje, e.........a mohl by následovat výčet vech jeho témat.
To se nedá brát jinak ne s humorem, take, Crabe, souhlasím...akorát e na přípitek je takhle poránu moc brzy, a dáma před jedenáctou nepije, tak to odloím na později.
Není tady
No a já si jdu koupit pár odpustků a bude ze mně andělíček, heč .
Není tady
Já to skoro ani na srandu nevidím. Nejde mi to..
Tím nechci říct, e není smích adekvátní, ale jen mi to nejde. Spí mi jde od těchto lidí mráz po zádech a je nabíledni, e by potřebovali pomoct. Je zaplněný zátí a temnotou k lidem a jejich radostem.
Není tady
Wiki napsal(a):
Já to skoro ani na srandu nevidím. Nejde mi to..
Jasne, proc se taky bavit na ucet lidskemu utrpeni.
Není tady
No tak mně nepřijde neastnej, ale komickej Nebo moná tragikomickej.
Není tady
I já jsem, Wiki, proel vemi stadii pocitů, a nakonec mi úsměv vylezl jako nejadekvátnějí této situaci. Proto jsem zvolil takto. Není přeci vůbec marné, e dnes u se té původní hrozbě můeme usmívat. Navíc i pro Hermanna to má podstatně vlídnějí karmický dopad, ne kdybychom k tomu takto nepřistoupili.
Není tady
Crabat napsal(a):
A bude hůř, Hermánku. Dostihne Tě a celého seehne v plamenech. Protoe jak sám jiným měří, tak i Tobě (při posledním soudu) bude měřeno.
Ovsem tohle je povedeny.
Jak sam meris hermanovi,bude mereno Tobe.
Mam pravdu?
Není tady
hirondel napsal(a):
Crabat napsal(a):
A bude hůř, Hermánku. Dostihne Tě a celého seehne v plamenech. Protoe jak sám jiným měří, tak i Tobě (při posledním soudu) bude měřeno.
Ovsem tohle je povedeny.
Jak sam meris hermanovi,bude mereno Tobe.
Mam pravdu?
Jakoe bude Crabat brán s humorem? To nevypadá jako hrozba, přece veselá mysl je půl zdraví, a smích je léčivý.
Pokud to, Hirondel, vnímá jako vysmívání, řekla bych, e se mýlí....
Není tady
Dafi,
to slovo vysmivani ? jak Te napadlo zrovna tohle?
Není tady
Proto:
hirondel napsal(a):
Jasne, proc se taky bavit na ucet lidskemu utrpeni.
...a protoe je mi znám nedostatek tvého smyslu pro humor.
Není tady
hirondel napsal(a):
Dafi,
to slovo vysmivani ? jak Te napadlo zrovna tohle?
Daphne napsal(a):
Proto:
hirondel napsala:
"Jasne, proc se taky bavit na ucet lidskemu utrpeni."
...a protoe je mi znám nedostatek tvého smyslu pro humor.
Osobne jsem nepouzila slovo -vysmivani. To napadlo Tebe (snad uz vis co to znamena )
Ja pouzila Crabatova vlastni slova,viz:
"My se tu mezitím budeme bavit na jeho účet."
Nejsem povrchni,nebavim se timto zpusobem. To ale samo o sobe neznamena, ze postradam smysl pro humor
Tobe je znam nedostatek meho smyslu pro humor- tohle je napriklad me vskutku humorne,to ano .
------------------------
Tenhle trik ktery tady Crabat pouzil, je proste neprehlednutelny,no co nadelas...
Není tady
Můeme spolu diskutovat o tom, jak daleko má obrat "bavit se na účet lidského utrpení" k obratu "vysmívat se cizímu utrpení". Já si myslím, e by se tam dalo poloit rovnítko, určitě přesnějí by bylo pouít výraz zesměňování místo vysmívání, ale toto slovo jsi také nepouila, take bychom stejně byli tam, kde jsme teď. Ale protoe ve vyjadřování v četině s plným chápáním významu slov má troku jazykovou bariéru, byla by podobná diskuse ode mne nefér. Take
Navíc se přiznám, e ten úvodní článek jsem nečetla, jen jsem zahlédla kousek diskuse tady, a Crabatova reakce se mi zalíbila. Kdysi jsem četla jeden Hermannův příspěvek o tom, jak by se v létě měli lidé, hlavně eny, zahalovat, a tenkrát mě to docela pobavilo, předevím ty "důvody". Předpokládám, e ostatní články jsou v podobném duchu, take je nečtu.
Upravil(a) Daphné (16. 11. 2010 11:58)
Není tady
Hirondel, klídek....
Herman je manipulátor, po kterém ná humor sklouzne jako voda po vosku. Ani se nenamáhal pořádně prostudovat to, s čím zachází, a čím se pokouí strait lidi .
Vidím to tak, e Crabat mu pomohl - a nejen jemu.
Ti, kteří by Hermanovu psaní uvěřili a dobrovolně se podřídili jeho vlivu (vzdali se své svobodné vůle), jsou sice za své rozhodnutí sami odpovědni, ale Herman je zodpovědný za svou touhu po moci, za úmyslnou manipulaci, která íří obavy a nejistotu, vede k rozbrojům a tím k snazí ovladatelnosti druhých.
Jestli Crabatovo " bavení se na Hermanův účet" odradilo třeba jen jediného člověka od toho, aby jeho nesmyslnému pamfletu uvěřil a zachoval si svobodnou vůli, pak . Jestli tak uchránil Hermanovu karmu od dalího zatíení, pak .
Upravil(a) Largo (16. 11. 2010 11:45)
Není tady
Largo, já nevěřím tomu, e by takovému článku někdo podlehl, pokud by u sám předtím neměl podobné smýlení.
Není tady
Crabat napsal(a):
I já jsem, Wiki, proel vemi stadii pocitů, a nakonec mi úsměv vylezl jako nejadekvátnějí této situaci. Proto jsem zvolil takto. Není přeci vůbec marné, e dnes u se té původní hrozbě můeme usmívat. Navíc i pro Hermanna to má podstatně vlídnějí karmický dopad, ne kdybychom k tomu takto nepřistoupili.
Já bych byla ráda, kdybych se dopracovala této fáze- úsměvu - nadhledu, třeba za pár dnů budu vyladěna jinak... a pujde to. Jsou dny, kdy je to vechno světlejí...
Představila jsem si toti toho člověka , který můe takto psát, jeho pohled, (pochopitelně třeba mylně), ale co tito lidé mohou napáchat kody - jak se mohou podepsat na druhých.
Moná jsem divná, ale chtěla bych tohoto člověka poznat na ivo. Abych viděla, e to třeba TAK nemyslí, e JEN vydělává ..atáák.. Dozvědět se víc. Můe to být póza...
Na druhé straně si dost koleduju..eáno..
Já si myslím, e jen to vude sue rozele a ani nepátrá po ohlasech, a ani neví kde to je..
proti zlehčení také nic nemám. je ok. To mi pomohlo mockrát. Výsměch je něco jiného. Ale bylo by kadopádně k věci, kdyby herman argumentoval, kdyby si obhájil svoji řeč.
Není tady