|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravím! Před 3. IVF mi byla doporučena hysteroskopie. Jednu už mám za sebou při laparce. Od té doby jsem ale prošla další revizí při mimoděložním, tak prý zda tam nejsou srůsty z těch zákroků. Zarazilo mě, že to chce dr. udělat bez narkózy. Na druhou stranu by to byla 7. narkóza za 6 let a určitě né poslední. Dá se to zvládnout? Hodně se toho bojím, i když už něco mám za sebou. Prosím o radu a zkušenosti. Díky.
Není tady
Eli teď se mnou byla v CAR paní, co na to šla bez narkozy...trvalo to jen pááár kraťoučkých minutek a pani vyšla s úsměvem na tváři. Prý pohoda 
Není tady
Silvi, díky za povzbuzení. Budou mi to taky dělat v CARu. Asi i záleží na tom, kdo to dělá. V CARu, ze kterého jsem právě utekla, mně od jedné dr. bolela i inseminace a od ní i ET - to jsem měla normálně křeče. Už abych to měla za sebou..
Není tady
Ahoj, já také byla na hysteroskopii bez narkozy. Musí to být nějaká užší opika, kterou zavedou do dělohy zároveň nějak s vodou, která průběžně vytéká ven. Nedělá se to všude, ale na lépe vybavených pracovištích, já byla u Apolináře. Přirovnala bych to ke klasickému vyšetření, nebo IUI. Jo a mohla jsem se přitom dívat na monitor LIVE vysílání co se děje v nitru

Držím pěsti.
Není tady
Díky, Carol! Tak to snad přežiju. :-) Trochu se mi ulevilo. Budou mi to dělat v Pronatalu, byla jsem tam poprvé. A ráda slyším, že tam jsou líp vybaveni.
Není tady
Elišška napsal(a):
Díky, Carol! Tak to snad přežiju. :-) Trochu se mi ulevilo. Budou mi to dělat v Pronatalu, byla jsem tam poprvé. A ráda slyším, že tam jsou líp vybaveni.
Eli já právě chodím do Pronatalu
takže jak říkám...paní šla s úsměvem na tváři odtamtud a po ní šla další, kterou když jsem pak viděla byla také v poho. Prý to nic není 
Není tady
Me to delali dvakrat, doporucili mi vzit si silnejsi prasky od bolesti tak hodinu pred vysetrenim. Jinak samotne vysetreni neboli, je to opravdu jak IUI. Potom jsem citila jen slaby tlak v brise, asi z toho solneho roztoku, ale opravnu se neni ceho bat.
Není tady
Tak to opravdu moc ráda čtu. Teď už jen narazit na nějakého šikovného doktora. O prášku mi nic neříkali, takže si ho neberu. Díky. :-)
Není tady