18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No právě... Jene stejně tak, jako ty nemá pochybnosti, tak stejně ani ti druzí od jiných náboenství také nemají pochybnosti. Dle nich je nejsvatějí jedině ten jejich zástupce.
Věřit - je krásné. Věří hodně lidí. Ale jen málo z nich se dokáe na víru podívat jinak, ne jak se tomu naučili od svých učitelů. Jak říkám - je to dobrá pomůcka a rozhodně má co nabídnout. Tak, jako mnohé dalí pomůcky.
Není tady
není to sice MB, ale je to taky velmi zajímavé
http://orgo-net.blogspot.com/2011/05/ja … prave.html
Není tady
Zdravím vechny. Narazil jsem náhodou na toto téma, co je velmi zajímavé. Dovoluji si Vám tímto nabídnout zcela zdarma e-knihu na toto téma. Knihu jsem napsal asi před rokem. Jděta na : www.educacom.cz. Poté -/ vítejte / Návod k pouití/ stáhnout. Dejte mi prosím vědět, jak se Vám to líbilo.
S pozdravem
Mothen
Není tady