Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Kiesha - Malá Babička (Little Grandmother): Jednota s přírodou

#126 12. 4. 2011 16:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Kiesha - Malá Babička (Little Grandmother): Jednota s přírodou

KALIK napsal(a):

Přesně tak, bůh je láska a my jsme rovněž láska. Pokud Keisha projevuje maximum lásky, láskou překypuje, pak právě ona poznala svojí pravou podstatu, proto působí tak hodnověrně. Já jí věřím, že cítí, to co říká, že žije opravdivě. Ano, mohla se v něčem splést, jako každý člověk, mohla udělat chyby, jako každý člověk, ale bez chyb není vývoj, vyvíjí se. Víc takových lidí se srdcem na dlani a svět se rázem změní v ráj.

Fascinuje mě, že někomu se může zdát srdce na dlani jako podezřelé, jako klamání. Dyť je to přirozený a opravdový stav člověka, nebo by měl být. Chápu, že v dnešním kontextu, kdy lidé válčí, trýzní, mrzačí, znásilňují, to vypadá jako z jiného světa, ale pokud bych si měl vybrat, tak chci být radši jako Keisha než jako dnešní normální občan, který je nedůvěřivý, zlostný, zahleděný do sebe bez kousky citu k ostatním lidem. Každý nechť si zvolí dle svého založení.

Láska je v pohode, ale ttoo už sa - podľa mňa - približuje cirkvi a náboženstvu, ktorým VŽDY O NIEČO IDE. A nie vždy teda o lásku wink , hoci tá sa marketinguje najlepšie. Keď mi ide len o lásku, tak is napíšem vlastný blog pod svojím menom a vytovrím si VLASTNÚ komunitu, bez priživovania sa na tradiíciách a viere druhých. Pre mňa je Kiesha niečo ako zlodejka copyrightu. big_smile Obrazne povedané. Milá, ale zlodejka. Keby to hovorila za Kieshu mormónku, tak to beriem ako milé a neškodné. Od Lakotskej šamanky (ktorou nie je) to beriem ako PODVOD.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#127 12. 4. 2011 18:14

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Marilo, přiznám se, že hájíš názor, který je mi vzdálený a ještě méně příjemný než celá MB. Pomáháš si citací z pramenů, které neznám do hloubky a považuju za zbytečné je takto znát (považuju je za nevěrohodné přes filtr staletí a lidský faktor). Neber to ve zlém, nechci se tě dotknout, každý holt dospěje jinam smile

Není tady

#128 12. 4. 2011 18:37

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Johana50 napsal(a):

No, ať už je to jak chce, tak si nějak nedokážu představit osobnost Ježíše, jak se jde  po diskreditační kampani omlouvat  sboru farizeů, že není tím, za koho jej považuje část sborové rady saduceů. smile

P.S. to byl je teoretický příklad, ne historická fakta smile Podobnost čistě náhodná lol
Vezmi to s nadhledem. smile

Pokusila jsem se si to představit a ta představa mě moc pobavila! Dík! godlike

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#129 12. 4. 2011 18:44

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Marila napsal(a):

Prohlášení Kieshy Crowther a jejího poselství je uvádění lidí do zaslepené uličky založené na lži z důvodu pojímání člověka jako Stvořitele,který může svou vůlí a myšlením změnit svět k lepšímu,dokonalému.
Její projevy působí velmi přesvědčivě a lidsky,jsou zaměřené na bombardování láskou na základě meditací,vírou,kterou člověk může proměnit vše zlé v dobré a hezké.
Lidem se toto dobře poslouchá,protože je nikdo z ničeho neviní.Stávají se sami polobohy.Dodávám,že všechny její části proslovů jsou velmi dobře propracované,aby uvedli lidi v omyl.
Mluví o nějakém velkém duchu všech věcí,proč neřekne,co je to za Ducha?
Podle toho poznáte Ducha Božího: Každé vnuknutí, které vede k vyznání, že Ježíš Kristus přišel v těle, je z Boha  každé vnuknutí, které nevede k vyznání Ježíše, z Boha není. Naopak, je to duch antikristův, o němž jste slyšeli, že přijde, a který již nyní je na světě.1.Janova 4-3.

Marilo, samozřemě, že člověk může změnit svět svou vůlí a myšlením k lepšímu ....... pokud se nechá prostoupit Boží láskou.

Franz Kafka

Není tady

#130 12. 4. 2011 20:30

Marila
♥♥♥----

Bramborka napsal(a):

Marilo, samozřemě, že člověk může změnit svět svou vůlí a myšlením k lepšímu ....... pokud se nechá prostoupit Boží láskou.

Ano,ale to je možné jedině skrze Božího ducha,kterého dává Bůh na základě Ježíše Krista.Ne ze své lidské vůle,svých schopností a svých myšlenek!

Nenechte nad svým hněvem zapadnout slunce.

Není tady

#131 12. 4. 2011 20:46

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Marila napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Ano,ale to je možné jedině skrze Božího ducha,kterého dává Bůh na základě Ježíše Krista.Ne ze své lidské vůle,svých schopností a svých myšlenek!

Proč ne? smile Moje lidská vůle, schopnosti a myšlenky jsou třeba součástí něčeho, čemu můžu říkat boží duch, vyšší celek, vesmír....kdoví....

Upravil(a) Daphné (12. 4. 2011 21:19)

Není tady

#132 12. 4. 2011 22:45

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Marila napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Marilo, a to, že nic nemůžeme dosáhnout jen díky naší lidské vůli máš ze své zkušenosti nebo jsi to zase jen někde slyšela? Proč sem přijdeš a začneš prosazovat svoji vůli?
Co je mého, to si beru, ale tobě dávám tip - prozkoumat svůj "patent na pravdu".

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#133 13. 4. 2011 7:44

majkafa
Host

Marila napsal(a):

A to ti nakukal kdo?

#134 13. 4. 2011 9:22

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Je pravda, ze som toto video videla s "krizikom po funuse", rok 2010, ktory sa tam spomina uz davno pominul a necitala som ani dalsie proti-reakcie o Keishi, vlastne som o nej do nedele minuleho tyzdna vobec nic nevedela...

V kazdom pripade, nech je posobenie Keishi zalozene na akomkolvek podklade, ak mi pomoze uvedomit si podvedome, k niecomu ma nakopne ci otvori oci, je mi uplne jedno, ci je to cele len komercny tah alebo nie... Beztak si z toho vezmem len to, comu ja sama verim, co som schopna sama vo svojej podstate a s mojimi rozumovymi schopnostami schopna pochopit a prezit. Preto nechapem alebo mozno nechcem pochopit, ako sa da laskou k sebe, ostatnym ludom a matke Zemi ublizit... a co je na tom zavadzajuce... Bohuzial, nemozem chrlit citat za citatom a tvarit sa, ze tomu rozumiem, riadim sa srdcom... Laska je Boh a Boh je laska.... hjarta

A ci je Keisha samankou alebo nie, je to v skutocnosti az take dolezite? Osobne tomu neprikladam ziadnu vahu a nebolo to to najdolezitejsie, co som si z jej prejavu vzala.

Není tady

#135 13. 4. 2011 11:41

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

sillwan, tummenupp

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#136 13. 4. 2011 13:47

Marila
♥♥♥----

sillwan napsal(a):

Preto nechapem alebo mozno nechcem pochopit, ako sa da laskou k sebe, ostatnym ludom a matke Zemi ublizit... a co je na tom zavadzajuce...

V jejich výkladech a poselství pro lidstvo nejde o tohle,ale o popírání člověka jako pozemského tvora v tom smyslu,který není tvůrcem přírody a ostatních jevů.Je to jasné vyvyšování se člověka nad samotného Stvořitele a celého vesmíru,ať už to kdo vidí či ne,nebo nechce vidět,její manipulace právě začíná skrze pojetí dobra a lásky,která samozdřejmě nikomu neublíží,naopak prospěje,aby se lidé zamysleli nad svým konáním lidských skutků.
Jenže tím nejdůležitějším jádrem zvěstování od této osoby je,aby lidé uvěřili,že mohou,že jsou schopni utvořit a vytvořit lepší svět a zemi na základě pozitivních myšlenek ze své lidské vůle.
Všude ale po celá staletí vidíme,že toto není možné.
Bez Božího Ducha,kterého nedá nikdo jiný než Bůh se člověk nepromění v lepšího ani kdyby se snažil sebevíce.
.......čím spíše váš Otec z nebe dá Ducha svatého těm, kdo ho prosí!Lukáš 11,14

Není tady

#137 13. 4. 2011 13:57

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Marilo, to je ten velký duch, ve jménu kterého se upalovalo, válčilo, týralo a potíralo všechno odlišné? V té době byly skoro všichni "věřící", přesto to nikam nevedlo. Prostě není věřit jako věřit. Ne každý věří v lásku, ne každý koná lásku. Pokud přijmeme to, že jsme v podstatě láska, pak není potřeba ničeho víc smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#138 13. 4. 2011 15:49

BB
♥♥♥♥♥♥-

sillwan napsal(a):

Je pravda, ze som toto video videla s "krizikom po funuse", rok 2010, ktory sa tam spomina uz davno pominul a necitala som ani dalsie proti-reakcie o Keishi, vlastne som o nej do nedele minuleho tyzdna vobec nic nevedela...

V kazdom pripade, nech je posobenie Keishi zalozene na akomkolvek podklade, ak mi pomoze uvedomit si podvedome, k niecomu ma nakopne ci otvori oci, je mi uplne jedno, ci je to cele len komercny tah alebo nie... Beztak si z toho vezmem len to, comu ja sama verim, co som schopna sama vo svojej podstate a s mojimi rozumovymi schopnostami schopna pochopit a prezit. Preto nechapem alebo mozno nechcem pochopit, ako sa da laskou k sebe, ostatnym ludom a matke Zemi ublizit... a co je na tom zavadzajuce... Bohuzial, nemozem chrlit citat za citatom a tvarit sa, ze tomu rozumiem, riadim sa srdcom... Laska je Boh a Boh je laska.... hjarta

A ci je Keisha samankou alebo nie, je to v skutocnosti az take dolezite? Osobne tomu neprikladam ziadnu vahu a nebolo to to najdolezitejsie, co som si z jej prejavu vzala.

Ahojky, cítím to úplně stejně ...  jsem ráda, že jsem tu narazila na tvůj názor, alespoň si nepřipadám tak  ....... nevím, jak bych to přesně vyjádřila ... možná naivně ...  většina tu totiž naprosto přesně ví, kdo Kiesha je, co si myslí, kdo jí děla manažera, že je podvodnice a lhářka ...  jsem přesvědčena, že kdyby  v dobách Ježíše  fungoval internet a podobné stránky , tak by byl rozcupován místními vševědoucími jako podvodník, snílek a plagiátor .... a bylo by sneseno hafo "důkazů"  .... které by ovšem ve své podstatě nic nezměnily na tom, kým skutečně  byl......
Jsem ráda za  to, že jsem na její stránky narazila a jsem jí vděčná za to, že mne inspirovala ... a ostatní je mi úplně jedno ...     smile

BB

Není tady

#139 13. 4. 2011 16:09

Marila
♥♥♥----

KALIK napsal(a):

Marilo, to je ten velký duch, ve jménu kterého se upalovalo, válčilo, týralo a potíralo všechno odlišné?

Pleteš se,já mluvím o Božím duchu a ne o nějakém zlém,který pochází z démonismu apod.
Boží duch není duchem,který si lidé vezmou do mysli,či do úst a pak v jeho jménu,nebo jménu Boha páchají zločiny,vraždy a kdejaké zvěrstva,teroristi a další.
Ono se dá totiž vše velmi snadno zneužít i víra a křesťanství hlavně,když to vede k cíli a to cíli,který si stanovil člověk!
Lidé jaksi mají zakódované,že církev katolická,má-li moc,je velmi početná a tím,že je ta pravá.Ale málokdo se dopodrobna zabývá tím,jak se odklonika od původního apoštolského křesťanství,co si prosadila sama.Doporučuju film o Lutherovi.
Pokud se chceš nechat ukolébat na tom,že ve své podstatě jsou lidé láska a nic více není potřeba,možná ti to stačí.
Ale to by bylo jaksi pramálo ve smyslu života a bytí zde na zemi,nemyslíš?

Není tady

#140 13. 4. 2011 16:38

Johana50
♥♥♥♥♥--

BB napsal(a):

Ahojky, cítím to úplně stejně ...  jsem ráda, že jsem tu narazila na tvůj názor, alespoň si nepřipadám tak  ....... nevím, jak bych to přesně vyjádřila ... možná naivně ...  většina tu totiž naprosto přesně ví, kdo Kiesha je, co si myslí, kdo jí děla manažera, že je podvodnice a lhářka ... jsem přesvědčena, že kdyby  v dobách Ježíše  fungoval internet a podobné stránky , tak by byl rozcupován místními vševědoucími jako podvodník, snílek a plagiátor .... a bylo by sneseno hafo "důkazů"  .... které by ovšem ve své podstatě nic nezměnily na tom, kým skutečně  byl......
Jsem ráda za  to, že jsem na její stránky narazila a jsem jí vděčná za to, že mne inspirovala ... a ostatní je mi úplně jedno ...     smile

BB, vyjádřila jsem tu pouze svůj vlastní pocit po shlédnutí. MB jsem nehodnotila ani nesoudila její práci.  Jestli máš dojem , že se názorově rozcházíme, není třeba , abys můj opačný názor shazovala takovým způsobem ,jako jsem  se dočetla výš. Lhářka... podvodnice- je  tvá  vlastní interpratece toho, co tu z opačného tábora nezaznělo.
Vyjádřila jsem se k MB  pouze proto, že informace o postupu transformace a stavu  vědomí současného lidstva jsou  k dispozici v daleko konkrétnější a ucelenější formě  než jen v kusé  vágní podobě  , tak jak je  MB prezentovala. Jestli jsem si za to vysloužila dehonestující nálepku, tak věz, že máš zrovna takové možnosti být informovanější jako já . smile

Upravil(a) Johana50 (13. 4. 2011 16:38)

Není tady

#141 13. 4. 2011 17:14

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

...  jsem přesvědčena, že kdyby  v dobách Ježíše  fungoval internet a podobné stránky , tak by byl rozcupován místními vševědoucími jako podvodník, snílek a plagiátor .... a bylo by sneseno hafo "důkazů"  .... které by ovšem ve své podstatě nic nezměnily na tom, kým skutečně  byl......

No, on ten internet ani nemusel fungovat .......Rozcupován místními i přespolními vševědoucími byl a krom toho navíc na férovku a naživo popravenej. A to je jeden z důvodů, proč je taky důvěryhodnější. Ještě teď je dost lidí, kteří si myslí, že není židovský král, ač se nikdy nepřiznal, ani neomluvil ....big_smile

Upravil(a) Bramborka (13. 4. 2011 17:34)

Franz Kafka

Není tady

#142 13. 4. 2011 17:40

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Marila napsal(a):

Pleteš se,já mluvím o Božím duchu a ne o nějakém zlém,který pochází z démonismu apod.
Boží duch není duchem,který si lidé vezmou do mysli,či do úst a pak v jeho jménu,nebo jménu Boha páchají zločiny,vraždy a kdejaké zvěrstva,teroristi a další.
Ono se dá totiž vše velmi snadno zneužít i víra a křesťanství hlavně,když to vede k cíli a to cíli,který si stanovil člověk!
Lidé jaksi mají zakódované,že církev katolická,má-li moc,je velmi početná a tím,že je ta pravá.Ale málokdo se dopodrobna zabývá tím,jak se odklonika od původního apoštolského křesťanství,co si prosadila sama.Doporučuju film o Lutherovi.
Pokud se chceš nechat ukolébat na tom,že ve své podstatě jsou lidé láska a nic více není potřeba,možná ti to stačí.

Marilo, já si myslím, že tím, jak se odklonila katolická církev se už několik století zabývá a zabývalo docela dost lidí. A jesli to naši současníci vnímají a hodnotí prostřednictvím filmu o Lutherovi, tak potěš koště ....... Mohu vědět, jakého jsi vyznání?

Franz Kafka

Není tady

#143 14. 4. 2011 0:18

BB
♥♥♥♥♥♥-

Johana50 napsal(a):

BB napsal(a):

Ahojky, cítím to úplně stejně ...  jsem ráda, že jsem tu narazila na tvůj názor, alespoň si nepřipadám tak  ....... nevím, jak bych to přesně vyjádřila ... možná naivně ...  většina tu totiž naprosto přesně ví, kdo Kiesha je, co si myslí, kdo jí děla manažera, že je podvodnice a lhářka ... jsem přesvědčena, že kdyby  v dobách Ježíše  fungoval internet a podobné stránky , tak by byl rozcupován místními vševědoucími jako podvodník, snílek a plagiátor .... a bylo by sneseno hafo "důkazů"  .... které by ovšem ve své podstatě nic nezměnily na tom, kým skutečně  byl......

BB, vyjádřila jsem tu pouze svůj vlastní pocit po shlédnutí. MB jsem nehodnotila ani nesoudila její práci.  Jestli máš dojem , že se názorově rozcházíme, není třeba , abys můj opačný názor shazovala takovým způsobem ,jako jsem  se dočetla výš. Lhářka... podvodnice- je  tvá  vlastní interpratece toho, co tu z opačného tábora nezaznělo.
Vyjádřila jsem se k MB  pouze proto, že informace o postupu transformace a stavu  vědomí současného lidstva jsou  k dispozici v daleko konkrétnější a ucelenější formě  než jen v kusé  vágní podobě  , tak jak je  MB prezentovala. Jestli jsem si za to vysloužila dehonestující nálepku, tak věz, že máš zrovna takové možnosti být informovanější jako já . smile

Johano, je to legrační, ale vůbec jsem nereagovala na tebe konkrétně. Ty jsi se ovšem ozvala jako potrefená husa a mne to přimnělo k tomu, abych si tvůj názor našla. Je tvůj, já ti ho nevyvracím .... já mám jiný. . .
Opakuji, že jsem ráda, že mi MB připomněla to, na co jsem v tom  každodenním shonu zapomínala. Každého osloví něco jiného. . . . NO a co .... ?

Miluju pohádku Tři veteráni .... skřítkové mají s náma lidma nekonečnou trpělivost   smile  smile  smile

BB

Není tady

#144 14. 4. 2011 6:15

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

MB neříká až tak nic objevného, ale říká to příjemně, poselství je pozitivní a s nábojem tajemného vyššího dobra. Jsem ale hodně ostražitá v tom, co k nám přichází přes Atlantik - jen těch knížek, co se vyrojilo. Prostě šplouch New Age mi nesedí, skřípe, a na častou větu v emerických filmech Miluji tě, která nezbytně provází téměř každý telefonní hovor, loučení a vypjatější situace jsem už téměř alergická. Přijde mi to jako zlacinění významu těch dvou slov jejich téměř automatickým používáním, rozmělněním jejich hodnoty.
Vyrovnat se sám se sebou, najít vlastní smysl a místo a žít v souladu s naší Zemí, se svým srdcem i rozumem, to za nás nikdo neudělá.
Takže tak. Je to můj pohled, nikomu ho nevnucuju, ať si každý čte nebo poslouchá, co je mu libo.

Upravil(a) Daphné (14. 4. 2011 6:17)

Není tady

#145 14. 4. 2011 7:09

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Marila napsal(a):

Ano, shodneme se na tom, že církve nejsou dobré instituce a to díky tomu, že lidé slepě věří v něco, co se příčí jejich přirozenosti. Jejich přirozenost je láska a nemyslím si, že by to bylo "málo" naopak. Už minimálně 2 tis. let víme, co máme dělat, abychom měli ráj na světě, ale ani po této době jsme to "málo" nebyli schopní plně aplikovat ve svých životech. Láska je naše prapodstata. Vše ostatní je jenom stafáž, kulisa, závoj. Je pravda, že i zlo je nutné, páč bez zla bychom nerozeznali dobro, lásku. Je to všechno jen otázka rozhodnutí. Když se lidé rozhodnou vyjádřovat ami sebe, svoji lásku v sobě, nebude potřeba boha, aby se na Zemi stal zázrak. Lidé toho jsou schopni, páč jsou obrazem boha, na to nezapomínej wink

Není tady

#146 14. 4. 2011 7:10

Johana50
♥♥♥♥♥--

BB napsal(a):

Johano, je to legrační, ale vůbec jsem nereagovala na tebe konkrétně. Ty jsi se ovšem ozvala jako potrefená husa a mne to přimnělo k tomu, abych si tvůj názor našla. Je tvůj, já ti ho nevyvracím .... já mám jiný. . .
Opakuji, že jsem ráda, že mi MB připomněla to, na co jsem v tom  každodenním shonu zapomínala. Každého osloví něco jiného. . . . NO a co .... ?

Miluju pohádku Tři veteráni .... skřítkové mají s náma lidma nekonečnou trpělivost   smile  smile  smile

Ozvala jsem se jako zástupce   opačného názorového spektra.
Díky za tu HUSU, beru na vědomí, že jsi poněkud militantně naladěná....vissla big_smile

Není tady

#147 14. 4. 2011 7:18

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Ano Keisha neříká nic objevného a jak už jsem řekl, tak minimálně 2 tis. let všechno víme a známe. Přesto nic neděláme a dál se nesnášíme, válčíme spolu, týráme se. Keisha je další človíček, co se snaží povzbudit lidi v jejich duchovnu, ukázat jim jeden z mnoha směrů, jak realizovat lásku. Každý je jiný a co jeden od jednoho člověka přijme, druhému se to nemusí zdát, bude to moc přeslazené, neupřímné a kdo ví co ještě. Proto tady i Keisha má své místo. Osloví ty, které neoslovil dosud nikdo. Pokud to bude skrze cestu lásky, pak si myslím, že to nemůže být nic špatného.

Není tady

#148 14. 4. 2011 7:39

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

... většina tu totiž naprosto přesně ví, kdo Kiesha je, co si myslí, kdo jí děla manažera, že je podvodnice a lhářka ...   smile

BB, tohle je ale jen a pouze tvoje, myslím, že nic takového tu nezaznělo smile Když se ale vydává za někoho, kým není, a musí se pak omlouvat, tak je to co?

Kaliku, nezapomeň, že se díváš na film, který je připravený, má nějaký scénář, na fikci....abys poznal, jaká MB skutečně je, musel bys sledovat její reakce v každodenním životě. Nebo myslíš, že Sean Connery je doopravdy agent 007 s právem zabíjet?

Není tady

#149 14. 4. 2011 7:43

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Daphné napsal(a):

Kaliku, nezapomeň, že se díváš na film, který je připravený, má nějaký scénář, na fikci....abys poznal, jaká MB skutečně je, musel bys sledovat její reakce v každodenním životě. Nebo myslíš, že Sean Connery je doopravdy agent 007 s právem zabíjet?

Daph, myslíš že zapomínám? smile Jistě, každý film je jen fikce, která buď více či méně koreluje s realitou. Mám však kvůli tomu zavrhnout jakýkoliv film či dokument? Nemyslím. Filtruji a rozeznávám každý den, co je pravdivé co méně a není pravda. A nepochybuji, že Connery je agent 007, páč lepší krycí lež by nikdo nevymyslel big_smile

Není tady

#150 14. 4. 2011 7:44

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Keisha je další človíček, co se snaží povzbudit lidi v jejich duchovnu, ukázat jim jeden z mnoha směrů, jak realizovat lásku.

Kaliku, víš opravdu jistě, že tohle je jejím záměrem? smile

Není tady

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Kiesha - Malá Babička (Little Grandmother): Jednota s přírodou
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí