27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
KALIK napsal(a):
koukám, e toulavá vlčice si opět dělá reklamu na svůj web
A to se nesmi?
Není tady
hirondel napsal(a):
A to se nesmi?
Ono se to nesmí?
Není tady
KALIK napsal(a):
hirondel napsal(a):
A to se nesmi?
Ono se to nesmí?
Myslis ten Tvuj komentar? Ale jo smi,vzdyt deti to taky delaji,tak co...
Není tady
Teda, nahodou som sem mrkla a Mala babicka je uzasna... Hlavne ten pokoj a pokora, ktoru z nej citim... Dakujem aj za dalsie odkazy, ked bude cas, mrknem na to...
Není tady
Prohláení Kieshy Crowther a jejího poselství je uvádění lidí do zaslepené uličky zaloené na li z důvodu pojímání člověka jako Stvořitele,který můe svou vůlí a mylením změnit svět k lepímu,dokonalému.
Její projevy působí velmi přesvědčivě a lidsky,jsou zaměřené na bombardování láskou na základě meditací,vírou,kterou člověk můe proměnit ve zlé v dobré a hezké.
Lidem se toto dobře poslouchá,protoe je nikdo z ničeho neviní.Stávají se sami polobohy.Dodávám,e vechny její části proslovů jsou velmi dobře propracované,aby uvedli lidi v omyl.
Mluví o nějakém velkém duchu vech věcí,proč neřekne,co je to za Ducha?
Podle toho poznáte Ducha Boího: Kadé vnuknutí, které vede k vyznání, e Jeí Kristus přiel v těle, je z Boha kadé vnuknutí, které nevede k vyznání Jeíe, z Boha není. Naopak, je to duch antikristův, o něm jste slyeli, e přijde, a který ji nyní je na světě.1.Janova 4-3.
Není tady
Marila napsal(a):
Prohláení Kieshy Crowther a jejího poselství je uvádění lidí do zaslepené uličky ....
Mluví o nějakém velkém duchu vech věcí,proč neřekne,co je to za Ducha?
já jsem se na to podívala a přijde mi, jako by recitovala něco naučeného nazpamě. V podstatě ani neodpoví na poloené otázky, jen tak z nich ikovně vybruslí...
Není tady
Marilo, kdyby ho i pojmenovala, myslí, e ho zná?
To e "bombarduje " lidi láskou je dobře nazvané . Mnoho lidí takovou dávku láskyplného projevu nezvládá a hledá blechy. Nebo má svoje modly a toto nepřijímá.
Já nerozumím jedné věci, komu takový ohromný přísun lásky ublíí? Koho by mohl obelhat a přivést na nesprávnou cestu. O jaké li to mluví?
Prostě vnímá svět touto optikou, komu je to blízké, bude nadený a podlehnou kouzlu lásky a stane se o kousek citlivějím člověkem k jiným lidem i k sobě.
A komu to nic neříká, stejně s tím nic nenadělá, jen si mysl zbytečně zatemní pochybnostmi a moná hněvem. Toho je kolem u i tak dost, tak proč jetě i na duchovním poli?
Co se týče těch odpovědí, asi jsem taky čekala nějakou zaručenou informaci, ale zřejmě ani nejsou. Jestlie dovedeme svým vnitřním nastavením a pozitivním mylením tvořit realitu, pak se můe velmi měnit , take to snad ani předpovědět na sto pro nejde. Něco na to téma říká i Petr Chobot. e to, co vypadá jako moná apokalypsa se můe prací lidského ducha rozvolnit a rozptýlit , take ádné předpovídání budoucnosti neprovozuje.
Jestli je tato ena duchovně vysoko, jak se o ní píe, pak samozřejmě ani nemůe vyklopit úplně vechno, co ví. Dy by jí to nikdo nebyl schopný uvěřit, přesahuje to nae mylení, musíme do toho dozrát.
Nestačí jen slepě věřit v Boha. Dnes u ne. A vlastně bychom neměli slepě věřit ani jí, ptejme se sebe, nakolik je pro nás opravdová, ..no a to se tady vlastně děje. hmm, pravda, pravda
a i kdyby nás obelhávala, dělá to láskyplně a moc hezky.... a já za sebe říkám, e se jí necítím být obelhávaná, co říká, je mi blízké.. i kdy neodpověděla na vechno.
Není tady
Přesně tak, bůh je láska a my jsme rovně láska. Pokud Keisha projevuje maximum lásky, láskou překypuje, pak právě ona poznala svojí pravou podstatu, proto působí tak hodnověrně. Já jí věřím, e cítí, to co říká, e ije opravdivě. Ano, mohla se v něčem splést, jako kadý člověk, mohla udělat chyby, jako kadý člověk, ale bez chyb není vývoj, vyvíjí se. Víc takových lidí se srdcem na dlani a svět se rázem změní v ráj.
Fascinuje mě, e někomu se můe zdát srdce na dlani jako podezřelé, jako klamání. Dy je to přirozený a opravdový stav člověka, nebo by měl být. Chápu, e v dnením kontextu, kdy lidé válčí, trýzní, mrzačí, znásilňují, to vypadá jako z jiného světa, ale pokud bych si měl vybrat, tak chci být radi jako Keisha ne jako dnení normální občan, který je nedůvěřivý, zlostný, zahleděný do sebe bez kousky citu k ostatním lidem. Kadý nech si zvolí dle svého zaloení.
Není tady
Kaliku, kdy při té "otevřenosti srdce" současně neoprávněně zneuívá a vyuívá symboly, které jsou pro jiný národ čí kmen posvátné, a ona s nimi v podstatě nemá nic společného, tak znevěrohodňuje i to ostatní, veze se na módní vlně new age a hodně to zavání komercí.
Není tady
Souhlasím s Daphné. A v souvislosti s touto dámou myslím i na kauzu, která je z naeho písečku. Myslím například na to, jak se v průběhu času změnilo mé vnímání naeho "prvdoláskového pana prezidenta", kdy se postupně objasňuje historické pozadí a některé skutečnosti.
Důleitějí ne samotné povídání o pravdě a lásce jsou pohnutky, které člověka vedou k tomu, aby se veřejně prezentoval. Ty mohou být i zcela prozaicky materialistické...Mám od začátku nedůvěru k jejímu proslovu a to z těchto konkrétních důvodů.
1) mám pocit, e prezentuje víc sebe ne konkrétní mylenky
2) mám pochybnosti , e její sebeprepezentace se zakládá na pravdivých údajích
3) neřekla nic nového ani zajímajívého, co by člověk, který se vědomě účastní transformace dávno nevěděl z jiných( pro mě přesvědčivějích) zdrojů.
Upravil(a) Johana50 (12. 4. 2011 9:35)
Není tady
Daphné napsal(a):
Kaliku, kdy při té "otevřenosti srdce" současně neoprávněně zneuívá a vyuívá symboly, které jsou pro jiný národ čí kmen posvátné, a ona s nimi v podstatě nemá nic společného, tak znevěrohodňuje i to ostatní, veze se na módní vlně new age a hodně to zavání komercí.
No, co jsem četl, tak ona nezneuívala, jen konala v dobré víře, e zastupuje určitý kmen. Poté, co zjistila, e tomu tak nebylo, omluvila se a doufám, e dále tak nekonala. Jesti toto nazývá zneuíváním, pak prosím. Já to vidím spí jako nedorozumění, jako chybu. Pokud jde o New Age, tak pod to se dá taky zařadit lecos a lecos tak zdiskreditovat. Já nekatulkuju, snaím se posuzovat srdcem (rovně taky rozumem). Přesto hodnotím Keishu velmi pozitivně.
Není tady
Kaliku, vysoká duchovní bytost se nedopoutí nedorozumění.
Heluka to napsala moc hezky.
S Johanou naprosto souhlasím. Kdekdo mluví o lásce - křesanské i "nekřesanské" církve dokonce u tisíce let, vlastně vechny církve.... Mluví o bohu a lásce a vůbec jim to nepřekáí v tom, aby se potíraly navzájem....
Podle mne není ani tak důleité, CO kdo říká, ale to s JAKÝM ZÁMĚREM to říká.
Nu a to co říká MB, není opravdu nic nového a objevného, podstata jejich sdělení je známá kadému, kdo se o tyto věci zajímá, u spoustu let.
Upravil(a) Pandorraa (12. 4. 2011 10:07)
Není tady
Pan, ano, pokud budeme hodnotit slovíčka, pak se zcela určitě Keisha dopustila nepřesností, o tom není pochyb. Dovolil bych si nesouhlasit, e duchovní bytosti se nedopoutí nedorozumění, ale to je věc názoru. e nemluví o ničem objevném, to zcela určitě ne, ale o to přeci a tak nejde. Důleité je, e lidem něco dává, co je posunuje v cestě v lásce, e jim ukazuje monosti a dává naději. e to některé sběhlejí nemusí zas tak nadchnout, to je jasné. Já Keishu nevnímám nekriticky, ale po podrobení kritice se mi zdá lidtějí ne větina populace a to je pro mě přínosem
Není tady
Kdy vás čtu, vzpomněla jsem si na jedno pravdivé rčení:
Úmysl je to, co skutkům dává cenu.
Myslím, e takhle to je.
A zmínka o pravdoláskovém prezidentu?
Čtu teď od Terryho Pratchetta z jeho Zeměplochy díl Pravda. O začátcích novin. Včera mě dostalo tohle:
Noviny se jmenovaly Ankh-Morphorská Kometa s podtitulem:
Pravda vítězí.
Během času dolo k chybě tisku a novinářská kachna změnila podtitul na:
Pravda vyděsí.
Kaliku, neporozumnění je pochopitelné a zcela běné. Ale aby se skutečná vysoká, vyspělá duchovní bytost dopoutěla osobního nedorozumění , za které se musí omlouvat , o tom u mám své pochybnosti.
Vae ano, a je ano a ne , ne. Je hodně povolaných, ale málo vyvolených . Na mě její jinak veskrze příjemná osobnost duchovně nezapůsobila. Mnoho slov, málo skutků, já fandím těm , co bez humbuku spí konají, ve formě osobního příkladu.
Mám pocit zcela opačný, e takové kontroverzní vystoupení u mnohých lidí můe způsobit to, e jsou pak skutečná duchovní poselství ve svém dosahu znehodnocena.
Ale to u je na odpovědnosti jak vysílače, tak přijímače, o tom asi nemá smysl dlouze polemizovat. Takových "povolaných" je i v naich tuzemských ezoterických kruzích hodně. Rozhodně nechci někoho soudit, tu odpovědnost přenechám vyí instanci
Upravil(a) Johana50 (12. 4. 2011 11:05)
Není tady
No, ty jí bere jako nějakého guru a podle toho posuzuje. Já jí beru jako normálního smrtelníka a co tento smrtelník vyzařuje.
Ano i v dávných dobách měli proroci své očerňovatele (tím netvrdím, e Keisha je prorok). Zvlá v dnení době je velice jednoduché někoho zdiskreditovat. Lidí a prostředků je na to dost a dost. Já mohu za sebe říci, e Keishu neznám, proto se zdruji nějakého komplexního hodnocení. Popisuju jen pocit z daného člověka.
Není tady
KALIK napsal(a):
No, ty jí bere jako nějakého guru a podle toho posuzuje. Já jí beru jako normálního smrtelníka a co tento smrtelník vyzařuje.
Ale vůbec ne. Pokud jsi poslouchal její poselství, tak ona se v něm sama směle označuje jako bílá bytost, která byla předem oznámená v proroctvích indiánských kmenů , s nadějí očekávaná ...atd. atd.....
Jen si představ ,jak by s takovým poselstvím uspěla pod civilním jménem například: Jaruka Vonásková z Kotěhůlek.
Není tady
Ano, pokud vím, její výroky "o vyvolenosti" padly jetě před "diskreditační kampaní". Údajně tak jednala, protoe jí to zástupci indiánů řekli, e je "vyvolená". Tak jsem tomu rozuměl já. Je teda pravda, e od té doby její kauzu nijak zvlá nesleduji, tak mohlo dojít k dalím změnám.
Není tady
No, a u je to jak chce, tak si nějak nedokáu představit osobnost Jeíe, jak se jde po diskreditační kampani omlouvat sboru farizeů, e není tím, za koho jej povauje část sborové rady saduceů.
P.S. to byl je teoretický příklad, ne historická fakta Podobnost čistě náhodná
Vezmi to s nadhledem.
Není tady
Daphné napsal(a):
veze se na módní vlně new age a hodně to zavání komercí.
Plně se s tímto názorem ztotońuji,v podstatě vzato je to pomalé a nenásilné směrování lidí do propasti ze které se pak hůře vystupuje!Závání to manipulací a sektářstvím.
Za přečtení stojí velmi zajímavá kniha o New Age od M.Basilei Schlinkové
Není tady
Marila napsal(a):
Daphné napsal(a):
veze se na módní vlně new age a hodně to zavání komercí.
Plně se s tímto názorem ztotońuji,v podstatě vzato je to pomalé a nenásilné směrování lidí do propasti ze které se pak hůře vystupuje!Závání to manipulací a sektářstvím.
Za přečtení stojí velmi zajímavá kniha o New Age od M.Basilei Schlinkové
e to zavání komercí, jistě neznamená, e je něco smrtelně nebezpečné, Marilo.
U jsem tady psala, e odpovědnost je jak na vysílači , tak na přijímači. Jedno bez druhého není plně funkční , ale odpovědnost nesou obě strany rovným dílem .
Kdy člověk není slepý , tak ho do ádné propasti nelze vmanipulovat.
Ovem za naprostou manipulaci povauji předevím to, kdy někdo v lidech vyvolává pocity strachu nebo viny.
Upravil(a) Johana50 (12. 4. 2011 14:44)
Není tady
Johanno -jen dodávám,nazývat to lze i takhle,ale na co se lidi spíe chytnou?Ne na pocity viny,či strachu,ale právě na tu lásku a můeme si vzít zrovna na muku třeba Moonovu sektu,ta je dnes přímo zaměřena na tuhle návnadu,protoe se na ní provalilo sektářství a manipulace dnes se tato církev nazývá různě,jen aby nebyl odhalen její pravý důvod,původ prvotního zdroje.
Není tady
Já tu vak celou dobu opakuji to, e jestli se na něco lidé "chytnou" nebo ne, je mimo jiné také jejich vlastní odpovědnost , to s čím vnitřně souzní, to si k sobě přitahují. Někoho si brát " na muku" rozhodně nechci a nemám v úmyslu, protoe spousta skupin vznikla jako výsledek prvotní láskyplné mylenky a přesto byla časem zmanipulovaná do jiné podoby. Toté se událo i s křesanstvím. Jak a kdo byl kdy zmutován, to nikomu nepřísluí soudit, protoe jsme vichni (lidstvo) v současnosti odtreni od svých historických kořenů , duchovní rodiny a návrat probíhá pozvolna. Není plně dokončen.
Apokalypsa znamená : sundat si závoj z očí. ( Kalypso = závoj, apo = bez)
Upravil(a) Johana50 (12. 4. 2011 15:30)
Není tady
KALIK napsal(a):
Nechme tomu čas, ono se to nějak vykrystalizuje
Jak u tady napsala Haiel. Vdycky, kdy se někdo takový vynoří, ukáe se i někdo, kdo začne říkat, e je to podvodník a lhář. Co jsem si přečetl na jejích stránkách, tak ona zpoplatnila pouze seance při vkládání krystalů (nebo aspoň tak jsem to pochopil z letmého čtení), páč zájemců bylo prostě děsně moc a vichni tam bejt nemůou. Pak rovně pochopím, e kdy si jí někam někdo pozve, tak minimálně se sloí na cestovní náklady, přece to nebude platit sama. Pokud si vak účtuje i něco jiného, pak je to divné a signál něčeho. Pokud o sobě prohlauje, e je amanka a přitom jí není, pak je to lhářka, co staví její aktivity do jiného světla. Zatím je to vak jen tvrzení (její) proti tvrzení (odpůrců). Nechme tomu čas. Ten ukáe
Tak keď niekto, kto zjavne Indián nie je, tvrdí, e Je Indián alebo Indiánmi vyvolený (čo potom musí odvoláva ), dokonca e je aman (a amanom sa človek nestane akosi len "prestúpením na vieru" alebo nejakým "krstom"), tak mu s prepáčením u nebudem veri ani dátum. Prečo by som mala? Milé a uitočné posolstvo môem ma aj sama za seba, ako ne-Indiánka a ne-amanka, nie? Sorry, ale ak má niekto potrebu vydáva sa za niekoho iného (a jedno z akého dôvodu alebo za akým účelom), tak u to pre mňa spochybňuje jeho "úprimné učenie". U nás jedna "vyvolená" - nie z teelvízie, neplies si!
tvrdila, e je ďalí Mesiá a e porodí diea Mečiarovi, počaté ale len z jeho Ducha
. Asi o dva mesiace urmela pri autonehode. Komu niet rady...
Upravil(a) Selima (12. 4. 2011 16:26)
Není tady