18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Myslím e poprvé jsem o ní slyela pravděpodobně v souvislosti s touto knihou http://www.dharmagaia.cz/kniha/6-jyoti- … ed-kapitol
Není tady
Kiesha na mě působí jako úasná a výjimečná bytost, můj názor na ni se nemění. Jen s tím proroctvím se babičky troku sekly. Dolo minulý rok k nějakému odhalení, prohlédnutí mezi lidmi? Nezdá se mi...
Co si o tom myslíte? A jaký máte na to, co malá babička říká, názor? Troku bych si o tom podiskutovala
Upravil(a) Lúthien (13. 1. 2011 19:44)
Není tady
Lúthien napsal(a):
Kiesha na mě působí jako úasná a výjimečná bytost, můj názor na ni se nemění. Jen s tím proroctvím se babičky troku sekli. Dolo minulý rok k nějakému odhalení, prohlédnutí mezi lidmi? Nezdá se mi...
Co si o tom myslíte? A jaký máte na to, co malá babička říká, názor? Troku bych si o tom podiskutovala
Luthien ,
to vytucneny-co mas na mysli? O co jde?
Na to co mala babca rika ,rikam to co jsem uz rekla.
A Tebe zajima neco konkretnejsiho o cem by jsi chtela slyset nase nazory ? (nebo jak to rict)
Není tady
Ono jak se to vezme. ádná skandální odhalení se asi nekonala, ale k rozkrývání skutečnosti dochází furt, jen to není tak razantní, jak si ona myslela. Moná nás to jetě čeká, máme na to cca 2 roky
Není tady
No právě, Kaliku, mluvila o něčem náhlém. O náhlem pochopení...
Ale kadopádně se toho děje dost, to u snad nikdo nemůe popřít. Akorát někdy asnu, co si z toho někteří odnáejí...
Hirondel, myslela jsem tím to náhlé odhalení něčeho a následné pochopení
Malá babička říká spoustu věcí, které u jsem si já osobně vzala za své, které cítím taky tak. U toho varování, e se staně něco velikého na konci minulého roku jsem se pozastavila. Ale ono nic. U jsem si myslela, e se nám konečně trochu výrazněji rozsvítí
Není tady
Lúthien napsal(a):
Malá babička říká spoustu věcí, které u jsem si já osobně vzala za své, které cítím taky tak.
Ona říká spoustu věcí, které cítí stejně spousta lidí.
A říká je krásně a procítěně, je velmi milá a sympatická a ...... něco mi na ní prostě "nehraje"
Není tady
"A říká je krásně a procítěně, je velmi milá a sympatická...."
Jestli to nebude prave tohle.
Není tady
hirondel napsal(a):
Jestli to nebude prave tohle.
Nevím... opravdu nevím, co to je.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Jestli to nebude prave tohle.Nevím... opravdu nevím, co to je.
Dle mého vnitřní potřeba či závazek dostát odkazu předků a osobnímu úkolu, ale - pro mne - pramalá přesvědčivost, způsobená snad nízkým věkem a nedostatkem zkueností, patrně i absencí potřebných schopností - vím, jak se vyjadřují vizionáři - tohle není ono, nemá to bytelnost a podsaditost skutečných osobních proitků. Příli obecné, příli rozbředlé, přijde mi, e takto by dokázala hovořit kadá druhá ena, která se zabývá duchovními světy. Je to hezké, ale....nějak to není tím, čím to chce být....taky to neumím přesněji pojmenovat.
Není tady
Lúthien napsal(a):
Hirondel, myslela jsem tím to náhlé odhalení něčeho a následné pochopení
Uz je to dlouho co jsem se na ta videa koukala a ne vsechny jsem omrkla a tak ani nevim ted ze mluvila o nejakem nahlem odhaleni v roce 2010.
Mozna me to teda nekde uniklo. Proto jsem se ptala a stale nevim o jake odhaleni melo jit a ceho presne. Teda pokud to upresnila.
Není tady
haiel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Jestli to nebude prave tohle.Nevím... opravdu nevím, co to je.
Dle mého vnitřní potřeba či závazek dostát odkazu předků a osobnímu úkolu, ale - pro mne - pramalá přesvědčivost, způsobená snad nízkým věkem a nedostatkem zkueností, patrně i absencí potřebných schopností - vím, jak se vyjadřují vizionáři - tohle není ono, nemá to bytelnost a podsaditost skutečných osobních proitků. Příli obecné, příli rozbředlé, přijde mi, e takto by dokázala hovořit kadá druhá ena, která se zabývá duchovními světy. Je to hezké, ale....nějak to není tím, čím to chce být....taky to neumím přesněji pojmenovat.
Babca tam nekde o sobe rekla ze se jeste potrebuje mnohemu naucit. Rikala prave taky neco o vyjadrovani,nebo o tom jak mluvit.
Ted jde o to zda se tomu co nosi v sobe potrebuje ucit. A nebo to pouze predava jakoby z druhe ruky. Taky se neumim vymacknout.
Ja osobne jsem se pozastavila nad jejim placem.Ale take nad pozadim jejiho vyjadrovani.
Není tady
hirondel napsal(a):
haiel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nevím... opravdu nevím, co to je.Dle mého vnitřní potřeba či závazek dostát odkazu předků a osobnímu úkolu, ale - pro mne - pramalá přesvědčivost, způsobená snad nízkým věkem a nedostatkem zkueností, patrně i absencí potřebných schopností - vím, jak se vyjadřují vizionáři - tohle není ono, nemá to bytelnost a podsaditost skutečných osobních proitků. Příli obecné, příli rozbředlé, přijde mi, e takto by dokázala hovořit kadá druhá ena, která se zabývá duchovními světy. Je to hezké, ale....nějak to není tím, čím to chce být....taky to neumím přesněji pojmenovat.
Babca tam nekde o sobe rekla ze se jeste potrebuje mnohemu naucit. Rikala prave taky neco o vyjadrovani,nebo o tom jak mluvit.
Ted jde o to zda se tomu co nosi v sobe potrebuje ucit. A nebo to pouze predava jakoby z druhe ruky. Taky se neumim vymacknout.
Ja osobne jsem se pozastavila nad jejim placem.Ale take nad pozadim jejiho vyjadrovani.
Pozadím vyjadřování? Jak na tebe tedy působí?
Není tady
Mám to podobě, jak tvrdí Haiel nebo Pan...Babička mě opravdu svým způsobem oslovila, ale je tam něco, proč o ní potřebuj diskutovat. Přesně tak, něco tam nehraje, ale nějaká hééérečka to asi nebude, si myslím
Není tady
V jejim vyjadrovani jsou velke vykyvy-od jakoby nevinnosti,precitlivelosti az po pokousejici se ego.
Nicmene muj osobni nazor je,ze neni skutecnou samankou. Byt povolana aby se stala samankou nelze. Ani zadny ritual provadeny ostatnima ji neudela samankou.
Samanem se clovek uz rodi,ma to v sobe.Behem zivota skutecni samani prochazi velice zavaznou zivotni krizi. Nelze se naucit byt samanem. Bud je a nebo neni.
Citim na pozadi ze nema zkusenost. Jakoby posel bez zkusenosti.
Jak bylo uz tady receno-rika veci ktere citi i jini,ale to jeste samo o sobe nic neznamena.
Není tady
Lúthien napsal(a):
Mám to podobě, jak tvrdí Haiel nebo Pan...Babička mě opravdu svým způsobem oslovila, ale je tam něco, proč o ní potřebuj diskutovat. Přesně tak, něco tam nehraje, ale nějaká hééérečka to asi nebude, si myslím
Jsou to jenom inteligentní komentáře současného stavu lidstva a Země, doplněné o velmi přijatelné návody ke změnám postojů a chování. Takovéto sdělení je schopen podat kadý trochu vnímavý člověk.
Ti, kteří kdy mohli svým současníkům podat nějaké skutečné konkrétnějí info o záleitostech mimo běné vnímání, na tom bývali a jsou mnohem prozaičtěji a větinou pro smích. Tak přihazuju videjko, částečně pro srandu, částečně k zamylení....ten blonďáček je dojemně opravdový.... ....a tak ztracený... ....napadá mě otázka jenom řečnická - kdo by takovému člověku dnes věřil? Jsme na tom jako lidstvo lépe se svojí vůlí k pochopení něčeho nezvyklého...nebo nejsme ? Já na tohle odpověď neznám.
http://www.videacesky.cz/skece/zatim-nejlepsi-vynalez
Upravil(a) haiel (17. 1. 2011 14:23)
Není tady
Ano, opravdu neříká nic objevného ba naopak, jsou to takové ty staré a známé věci. Říkám si, jak by na nás asi působil Jeí Kristus, kdyby jsme ho viděli na internetu...?
Není tady
hirondel napsal(a):
V jejim vyjadrovani jsou velke vykyvy-od jakoby nevinnosti,precitlivelosti az po pokousejici se ego.
Nicmene muj osobni nazor je,ze neni skutecnou samankou. Byt povolana aby se stala samankou nelze. Ani zadny ritual provadeny ostatnima ji neudela samankou.
Samanem se clovek uz rodi,ma to v sobe.Behem zivota skutecni samani prochazi velice zavaznou zivotni krizi. Nelze se naucit byt samanem. Bud je a nebo neni.
Jak bylo uz tady receno-rika veci ktere citi i jini,ale to jeste samo o sobe nic neznamena.
Souhlas.
Navíc mám dojem, e indiáni o téhle babče nic nevědí...alespoň to někteří z nich říkají.
Tak nevím...
Není tady
KALIK napsal(a):
Ano, opravdu neříká nic objevného ba naopak, jsou to takové ty staré a známé věci. Říkám si, jak by na nás asi působil Jeí Kristus, kdyby jsme ho viděli na internetu...?
Myslí, e TEĎ by říkal toté, co TEHDY?
Já si to nemyslím...
Není tady
No, nevím co by říkal, ale myslím, e by se to moc neliilo od toho, co říkal tehdy, páč tak málo jsme pochopili za těch 2 tis. let Moná právě kvůli těm 2 tis. letům by nás u přiel jen vypráskat
Není tady
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Jak bylo uz tady receno-rika veci ktere citi i jini,ale to jeste samo o sobe nic neznamena.Souhlas.
Navíc mám dojem, e indiáni o téhle babče nic nevědí...alespoň to někteří z nich říkají.
Tak nevím...
nevědí o ní? Nu co, hlavně e říká ty věci co říká. Určitě je to uitečnějí ne civět na Novu
Není tady
haiel napsal(a):
Jsme na tom jako lidstvo lépe se svojí vůlí k pochopení něčeho nezvyklého...nebo nejsme ? Já na tohle odpověď neznám.
A je to skutecne o vuli? Nebo jde spise o to, ze na to nekteri jedinci nejsou pripraveni a i kdyby stokrat projevil vuli,tak to stejne nepochopi ?
Není tady
Připravenost - tak si myslím, e neexistuje něco jako "připravenost", protoe u to slovo samo o sobě je diskriminující. Je pouze vývoj. Nic víc. Nejde teď, tak jde přítě. Kadý jde takovou cestou, jakou potřebuje. To, e místo po dálnici na Prahu jede přes kotáry blátivými cestami a dojede tam za mnohem delí čas - je to jeho věc. Ale nakonec do cíle dorazí tak, jako tak.
Být "připravený" jen proto, e ostatní mají pocit, e jsou "připravení" - to je spí nátlaková hra. Navíc toto můe svádět "připravené", aby měli pocit povýenosti nad "nepřipravenými". Toto se děje ve světě běně. Málokdo si ale uvědomuje, e k cíli nakonec dorázíme vichni, take není třeba řeit nějakou "připravenost", či "nepřipravenost".. jen zkrátka mnozí potřebují víc ivotních zkouek, ne jiní, protoe ti jiní u ty zkouky mají za sebou.
Země je místem rovnováhy a vyváenosti. Příliné dobro nemá anci na úspěch, stejně tak příliné zlo. Ve inklinuje k rovnováze. Malá Babička je pravý opak větiny světových médií. Je přesladkou sodovečkou na nedělním pikniku při duze na blankytné obloze. To je extrém. Ale uznávám, e krásný. Je balzámem, po těch vech harakiri-ílenostech, co na nás chrlí TV stanice. Ona to vyvauje a pomáhá dávat do rovnováhy a za to jí patří velký dík. Ale jinak je hodně přeslazená a samozřejmě proto mnozí na ni podvědomě nějak reagují. Snad je to dáno tím, e "vyvaují" tu přeslazenost do rovnováhy.
Tato realita toti není tak sladká, ani takto nebyla zamýlena. Země je učební místo, se svým záměrem a pomůckami pro výuku. "Přeslazení", nebo "přesolení", by jen naruilo cíl Země. Je to jedna z mála planet, kde se rodí lidé s extrémně různorodými zkuenostmi a díky vzájemné interakci se mnohem rychleji enou ve vývoji kupředu. Kdy to "přesolíte", budou vichni ve vývoji ustrnulí, nebo se dokonce vráttí zpět. Kdy to "přesladíte", budou ve vývoji stagnovat, protoe jim bude chybět ta trocha "soli", která by je zase nakopla, aby pokračovali ve vývoji.
Jak jsem psal nedávno - to video by měli dávat místo zpráv na Nově, aby tak srovnali tu "přesolenost". Kadopádně - je to balzám na dui, ovem je třeba to brát s rezervou. Jó.. to kdyby bylo vecko tak jednoduché, to lusknu prstem a...
Upravil(a) DaiTerr (18. 1. 2011 19:59)
Není tady
DaiTerr napsal(a):
To, e místo po dálnici na Prahu jede přes kotáry blátivými cestami a dojede tam za mnohem delí čas - je to jeho věc. Ale nakonec do cíle dorazí tak, jako tak.
.. jen zkrátka mnozí potřebují víc ivotních zkouek, ne jiní, protoe ti jiní u ty zkouky mají za sebou.
To vytucnene ( ale nejen to vytucnene) naprosto vystihuje moji myslenku-a neboli pozadi toho pojmu -pripraveny,ktere jsem osobne pouzila.
Ted a tady ma kazdy za sebou jine zkusenosti a proto rozumi jen tem svym a tem ktere se temto zdanlive podobaji.
To jak na kazdeho ono zvolene slovo -pripraveny pusobi,to je vec osobni interpretace.
Slovum nedavame vsichni stejny vyznam,ale to nejspis kazdy dobre vi.
Ted a tady je kazdy na svem levlu a na sve ceste ,takze porozumi prave presne tomu cemu porozumet ted muze.
Není tady
KALIK napsal(a):
No, to je fakt ... představ si Jeíe diskutujícího tady na babinetu .... ... byl by tu rozebrán na prvočinitele ...
Kiesha je milá a i kdyby přimněla jen jednoho jediného člověka k pozitivnějímu postoji k ivotu, tak má to video svůj smysl.
A u vůbec mi nepřipadá patřičné hodnotit její zkuenosti. Zná je někdo ? e je mladá ..... no, Jeí taky nebyl ádný stařec , e ? ..... Moná pochopí její význam a přítí generace ... a moná taky ne....
Mně osobně její povídání hřeje u srdíčka ... a to mi stačí ...
Není tady
BB napsal(a):
KALIK napsal(a):
No, to je fakt ... představ si Jeíe diskutujícího tady na babinetu .... ... byl by tu rozebrán na prvočinitele ...
Kiesha je milá a i kdyby přimněla jen jednoho jediného člověka k pozitivnějímu postoji k ivotu, tak má to video svůj smysl.
A u vůbec mi nepřipadá patřičné hodnotit její zkuenosti. Zná je někdo ? e je mladá ..... no, Jeí taky nebyl ádný stařec , e ? ..... Moná pochopí její význam a přítí generace ... a moná taky ne....
Mně osobně její povídání hřeje u srdíčka ... a to mi stačí ...
Neverim jsi sebe v zivote jeste nikdy nepristila pri tom ,ze jsi nekoho alespon v duchu (sama pro sebe) prohlasila-zhodnotila za zkuseneho a nezkuseneho.
A to si troufam rict ze se Ti to prihodilo i virtualne.
Není tady