Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 11. 2010 23:58

tomas256
♥------

Nevera s kamaradem

Jsme s manzelkou spolu 15 let, z toho 13 let manzele, mame 3 deti.
Prosli jsme si dost narocnymi situacemi, ktere mi manzelka klade za vinu (nechci rici ze nepravem, ale je to slozitejsi).
Pred par tydny mi sdelila, ze se zamilovala do kamarada, ktery nam na baraku zednicil. Je to pry jeji spriznena duse a citi se s nim uzasne. Ke mne vlivem casu jiz ani nevi, co citi. Neciti vinu, protoze nebyt meho chovani, tak se to pry nestalo.
Nevim, co delat. S tim druhym travi cim dal vic casu na chatu, telefonu a jezdi za nim, i kdyz zatim bez sexu. Ja citim i vinu  i podvod jich obou, ale nesmirne manzelku miluji a nedokazu si predstavit ji ztratit a deti videt obcas o vikendu.
Prosim poradte!
Tomas

Není tady

#2 10. 11. 2010 12:48

javena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevera s kamaradem

Možná je zakopaný pes v těch situacích, které ti dává žena za vinu. Nějak jste to přežili, ale ona už tehdy mohla dojít k poznání, že s někým takovým nechce žít. No, a když se našla zpřízněná duše, šlo to jak na drátkách... hmm

Není tady

#3 10. 11. 2010 14:23

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

tomas256 napsal(a):

Jsme s manzelkou spolu 15 let, z toho 13 let manzele, mame 3 deti.
Prosli jsme si dost narocnymi situacemi, ktere mi manzelka klade za vinu (nechci rici ze nepravem, ale je to slozitejsi).
Pred par tydny mi sdelila, ze se zamilovala do kamarada, ktery nam na baraku zednicil. Je to pry jeji spriznena duse a citi se s nim uzasne. Ke mne vlivem casu jiz ani nevi, co citi. Neciti vinu, protoze nebyt meho chovani, tak se to pry nestalo.
Nevim, co delat. S tim druhym travi cim dal vic casu na chatu, telefonu a jezdi za nim, i kdyz zatim bez sexu. Ja citim i vinu  i podvod jich obou, ale nesmirne manzelku miluji a nedokazu si predstavit ji ztratit a deti videt obcas o vikendu.
Prosim poradte!
Tomas

dej tomu čas..  manželka za ním určitě jezdí sama, bez dětí...u milenky není počet dětí na překážku, ale vzít si ženu se třemi cizími dětmi..to udělá malokterý chlap.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#4 10. 11. 2010 22:20

tomas256
♥------

Něco na těch společných zážitcích je. Aniž bych chodil do detailů - spoustu bych toho nejraději vymazal, ale řada věcí nás vedla správným směrem. Taky je tu jednotící prvek - touha po naplnění jejích přání. V podstatě je velmi náročná a dlouho si to nepřipouštěla, přemáhala se a snažila se udělat co mohla pro štěstí a pohodu rodiny. V poslednch letech ji taky ovlivnil její zdravotní stav a následně frustrace z nenaplnění profesního života a výpovědi v zaměstnání. Ale všechno nějak šlo a myslím, že chápala mé dobré úmysly až do docela nedávna. Pak našla tu spřízněnou duši, vyčetla mi úplně všechno (včetně milostného života po 15 letech) a řekla, že si teď chce dělat věci po svém. Dává dohromady scénáře, jak dostat děti pryč z domu, aby za ním mohla na víkend a nevyčítala si, že odsouvá děti. Mě dala šanci tím, že ihned nechtěla rovod. Takže já se snažím na 110%, ale pořád myslím na to, že mezi nimi brzy dojde i na sex, o to spíše, že jsem byl doposud jejím jediným sexuálním partnerem. A já se potácím mezi odhodláním to vydržet a čekat a iniciací rozvodu, zároveň se kvůli dětem přetvařuju, jak jsem veselý a v pohodě. S dětmi to totiž můj kamarád taky umí lépe než já...
Býval jsem na svou ženu ohromě pyšný a naše výročí jsem ctil jako vánoce. Teď přemýšlím, k čemu je to vlastně dobré.

Není tady

#5 10. 11. 2010 22:40

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

tomas256 napsal(a):

Něco na těch společných zážitcích je. Aniž bych chodil do detailů - spoustu bych toho nejraději vymazal, ale řada věcí nás vedla správným směrem. Taky je tu jednotící prvek - touha po naplnění jejích přání. V podstatě je velmi náročná a dlouho si to nepřipouštěla, přemáhala se a snažila se udělat co mohla pro štěstí a pohodu rodiny. V poslednch letech ji taky ovlivnil její zdravotní stav a následně frustrace z nenaplnění profesního života a výpovědi v zaměstnání. Ale všechno nějak šlo a myslím, že chápala mé dobré úmysly až do docela nedávna. Pak našla tu spřízněnou duši, vyčetla mi úplně všechno (včetně milostného života po 15 letech) a řekla, že si teď chce dělat věci po svém. Dává dohromady scénáře, jak dostat děti pryč z domu, aby za ním mohla na víkend a nevyčítala si, že odsouvá děti. Mě dala šanci tím, že ihned nechtěla rovod. Takže já se snažím na 110%, ale pořád myslím na to, že mezi nimi brzy dojde i na sex, o to spíše, že jsem byl doposud jejím jediným sexuálním partnerem. A já se potácím mezi odhodláním to vydržet a čekat a iniciací rozvodu, zároveň se kvůli dětem přetvařuju, jak jsem veselý a v pohodě. S dětmi to totiž můj kamarád taky umí lépe než já...
Býval jsem na svou ženu ohromě pyšný a naše výročí jsem ctil jako vánoce. Teď přemýšlím, k čemu je to vlastně dobré.

Vytučněná věta mě celkem "zarazila". Jako s kterými dětmi? S Tvými nebo všeobecně s dětmi?

Není tady

#6 10. 11. 2010 22:53

javena
♥♥♥♥♥♥-

Přemáhala se... to není dobrý. Ale člověk na to přijde většinou pozdě. A jednotící prvek - splnění jejích přání... Já nevím, těžko posoudit, ale ty jsi kde? Ty sis jí dal na podstavec a byl jsi na ní pyšný... vissla Cítím z toho závislost na ní - možná to tak není a jen to tak vyznívá, tak to ber prosím s rezervou. A tvoje děti jsou tvoje, co zažijou s kamarádem je obohatí stejně jako ty, jejich otec. Na tohle nejde vzít tabulka umí líp, hůř... každej to děláme jinak. Zase - určitý druh závislosti... strachu, jestli obstojím...
Vše pramení z toho, jaký mᚠpostoj ty - a ty si nevěříš. Pak může nastoupit někdo, kdo přijde s tím, že za problémy můžeš ty, tvoje chyba je, že je sex na prdlačku, ty to neumíš s dětmi - on jo... A ty to zbaštíš i s navijákem.
Vem děti o víkendu na pizzu, dej jí jasně najevo, že se musí rozhodnout a pozor - buď připravenej na to, že odejde. Podle mě ne, bude zkoušet ty hranice posunout (to nejde hned to utnout, jsme jen kamarádi), protože ví, že si to může dovolit. Můžeš taky vyčkávat, jak radí laminanonte. Někdy to má smysl a odezní to... ale já to beru podle sebe, já bych na to psychicky neměla žít s někým o kom vím, že je vlastně někde jinde... Mě z toho bolel žaludek a když klaply dveře a manžel přišel domů, chtělo se mi zvracet. Nic na tom neměnil fakt, že jsem věděla, že se opravdu vrací z práce, že nebyl s ní. Tyhle pocity jsem měla i pár dní či týdnů po tom, co jsme se dohodli, že to ještě zkusíme a on to ukončil.
To, jestli vyrukovat s rozvodem nebo ne, ti tu nikdo neporadí. Je to na tobě. Ale než to řekneš, dobře to zvaž. Takový věci se neříkají pro postrašení zlobivého partnera. hmm

Není tady

#7 10. 11. 2010 22:58

tomas256
♥------

Kamarád si prošel manželstvím, kdy byl na děti sám a zvládl to. Bůhví co na to konto manželce napovídal, ale je jisté, že v době, kdy jsem byl na děti nervózní a občas na ně zařval ve snaze něco si prosadit, on neměl na práci nic jiného, než synkovi donést pirátský DVD a hry a podobně. Dokonce se stalo, že šestiletý syn mu omylem řekl táto. To samozřejmě beru s rezervou, mě říká běžně mámo (dřívetaky máto apod.), ale manželka to vnímá trochu jinak a on jí vysvětluje, jak mu chybí vidět moje děti...
Já se snažím je z toho jednak vynechat (bohužel nejstarší je už viděla se u nás doma objímat), druhak s nima všechno zvládnout třeba i líp než manželka. Nicméně po cca měsíci mého pochopení situace a prozření stále nemám od manželky moc signálů, že se jí to líbí. Znáte to, že se můžete rozkrájet a rozdat a vlastně i pomáháte, aby se s tím druhým mohla stýkat? A jediné, co my na to on dokázal říct bylo, že se to prostě stalo, a že tímnikdo nic zlého nemyslel. Já to přitom vidím jako naprosto nepochopitelnou zradu z jeho strany - jemu jsem hodně pomohl a vůbec ničím neublížil...
Chvílemi si myslím, že se svým stávajícím postojem likviduju, protože manželku (opravdu) zpět mít nikdy nebudu a jen se budu trápita zatrpknu vůči ženskému pokolení i vůči kamarádům. Jsem neuvěřitelně rozpolcený, což je pro mě zcela nová zkušenost. Navíc mám těžce nemocnou mámu a obávám se ztráty dvou nejdůležitějších žen svého života současně. Je tohle sobecké, nebo vcelku normálně pochopitelné?

Není tady

#8 11. 11. 2010 12:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nesnaž se na 110%. Teď právě je to celkem zbytečné, protože to druhá strana nevidí a hlavně o to právě teď nestojí.
Udělej si teď pořádek sám v sobě, přestaň hrát divadlo a odlož všechny masky...některé asi jen tak nepůjde odložit, už ti přirostly k tváři...bude to tedy bolet. Ale dej se do toho, stejně jinou možnost nemᚠnež stát se sám sebou.....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#9 11. 11. 2010 14:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

tomas256 napsal(a):

Kamarád si prošel manželstvím, kdy byl na děti sám a zvládl to. Bůhví co na to konto manželce napovídal, ale je jisté, že v době, kdy jsem byl na děti nervózní a občas na ně zařval ve snaze něco si prosadit, on neměl na práci nic jiného, než synkovi donést pirátský DVD a hry a podobně. Dokonce se stalo, že šestiletý syn mu omylem řekl táto. To samozřejmě beru s rezervou, mě říká běžně mámo (dřívetaky máto apod.), ale manželka to vnímá trochu jinak a on jí vysvětluje, jak mu chybí vidět moje děti...
Já se snažím je z toho jednak vynechat (bohužel nejstarší je už viděla se u nás doma objímat), druhak s nima všechno zvládnout třeba i líp než manželka. Nicméně po cca měsíci mého pochopení situace a prozření stále nemám od manželky moc signálů, že se jí to líbí. Znáte to, že se můžete rozkrájet a rozdat a vlastně i pomáháte, aby se s tím druhým mohla stýkat? A jediné, co my na to on dokázal říct bylo, že se to prostě stalo, a že tímnikdo nic zlého nemyslel. Já to přitom vidím jako naprosto nepochopitelnou zradu z jeho strany - jemu jsem hodně pomohl a vůbec ničím neublížil...
Chvílemi si myslím, že se svým stávajícím postojem likviduju, protože manželku (opravdu) zpět mít nikdy nebudu a jen se budu trápita zatrpknu vůči ženskému pokolení i vůči kamarádům. Jsem neuvěřitelně rozpolcený, což je pro mě zcela nová zkušenost. Navíc mám těžce nemocnou mámu a obávám se ztráty dvou nejdůležitějších žen svého života současně. Je tohle sobecké, nebo vcelku normálně pochopitelné?

va Valím bužvy, bez irónie... to porovnávanie mi vyrazilo dych. Pripomína mi to najneávidnejšiu otázku v detstve: Koho mᚠradšej, ocka alebo mamu...?! Za to by som zajíjala, každého bez výnimky... Prosím a, nesúaž s ich mamou, ani s rodinným kamarátom ,ale rozprávaj sa s nimi a počúvaj, čo potrebujú, čo im chýba... Skús nesúaži s nikým o titul Rodič roka 2010 - a asi ani o titul Milenec roka 2010. To sú vopred prehraté snahy. hmm Buď sám sebou a pomodli sa, lepšiu radu nemám.

Upravil(a) Selima (11. 11. 2010 14:26)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí