29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
přeju jjanulko, ať se to pak fakt samo srovná. Já opravdu moc možností neměla. Verunka se hrozně trápila a taky jsem se bála, ale včera mi dala nadělení dokonce 3x sama bez pomoci, takže BUĎ V KLIDU!!!! Vím, že se to nedoporučuje, ale co když je to prostě kolikové miminko a fakt nic jiného nezabírá? Rourku už jsem nepoužila 14 dní, takže věřím, že za 2 měsíce mi tady napíšeš stejně povzbudivé info o Karolínce.
Kdo nemusí, tak ať to fakt nepoužívá. Kdo musí, ten musí
Není tady
Ahoj Misho,díky ti moc,ale vypadá to,že se to Karolínce už pomalu srovnává,rouru jsem použila naposledy v sobotu,a ted každý den kaká někdy i dvakrát denně,takže jsem moc ráda,že jí už nemusím pomáhat denně.Ale pravdou je,že když se mi nevykaká celý den a bude se kroutit tak jí určitě pomůžu.Dokonce jsem někde četla,že mimčo nemusí kakat třeba i 14dní a když je to déle tak se s ním musí k lékaři,to si nedokážu ani představit,vždyť dospělí když nejdou na velkou 2 dny tak jim není dobře natož takové malé mimčo.Tak přejí Verunce příjemné a časté kakaní.Ahoj
Není tady
jjanulko, pošli mi fotečky prosím, poslala jsem ti soukromou zprávu
Není tady
Ahoj holky,ještě jeden dotaz,který se vám bude asi zdat hloupý:můžou se kapky sab simplex kapat do pusinky nebo musí být jen v nějakém nápoji,v návodu jsem to totiž nenašla.díky
Není tady
jjanulko, já kojím a dávala jsem sab simplex na lžičku přímo do pusinky
Není tady
díky Misho,já se ptám proto,že taky kojím a nutrilonem dokrmuji jen když jdeme ven a večer at se vyspinkáme :-)
Není tady
Holky,chtela jsem se zeptat jak casto ma kojene miminko kakat?Do vcerejska mi kakala 3-4 denne a dnes jeste vubec a to je uz 30 hodin,ale prdi jak stary chlap a sem tam se trosku krouti,pouzit tu rourku nebo to jeste nechat?Diky
Není tady
Neboj, my kakáme jen v pondělí a prý se nic neděje,miminko prostě zpotřebuje vše a to hlavně v období kdy roste, tak se pak změřte a uvidíš
mimi nemusí kakat i 14 dní. Vyzkoušej malou lžíčku převařené vlažné vody před jídlem, mě to radila dr, když mu bylo 6 t.
Upravil(a) Blanka LBC (29. 10. 2006 16:01)
Není tady
Blanka LBC napsal(a):
Neboj, my kakáme jen v pondělí
a prý se nic neděje,miminko prostě zpotřebuje vše a to hlavně v období kdy roste, tak se pak změřte a uvidíš
mimi nemusí kakat i 14 dní. Vyzkoušej malou lžíčku převařené vlažné vody před jídlem, mě to radila dr, když mu bylo 6 t.
zkusim,diky a to jste taky prestali kakat ze dne na den?Jeden den 4x a druhy den nic?
Není tady
Ten fenyklový čaj nebo jakýkoliv čaj na prdíky je dobré když vypije sama maminka. Zvlášť u narozených miminek, které se jenom kojí je to lepší. V mateřském mléku se to miminkům předá. A taky by se nemělo šidit odříhávání. Většinou je to ten vzduch, který potom tlačí. Když zlobí větříky, tak si malou pokládám na bříško přes kojící polštář a pokrčím ji nožky.
Není tady
No jo ze dne na den nejdřív po každém papání a pak najednou NIC. Srovná se to ! Na ty prdíky fakt kapičky Sab a cvičit s nožkama, pořádně odříhávat, nám to trvalo až do tří mšsíců, teď prdí super a říhá jako velkej chlap, ale trvalo nám to
když bylo nejhůř, tak jsem mu před spaním pomihla trubičkou, ale přez den jsem ho nechala ať bojuje, aby se to naučil
Není tady
janca napsal(a):
Blanka LBC napsal(a):
Neboj, my kakáme jen v pondělí
a prý se nic neděje,miminko prostě zpotřebuje vše a to hlavně v období kdy roste, tak se pak změřte a uvidíš
zkusim,diky a to jste taky prestali kakat ze dne na den?Jeden den 4x a druhy den nic?
U nas to bylo presne tak ze dne na den, nekdy kolen 7. tydne. Ani po tydnu sam nebyl schopnej jit, tak sme pomahali a az pred ctrnacti dnama, kdy si dal do puse palecek od nohy, se to zlepsilo.
Není tady
diky moc vsem,mala se ted prokadila az na prosteradlo,asi byla blokla,uz je spokojena jak zabec a ja taky,neverila bych jakou zpusobi pokadena plinka radost:o)
Není tady
Nemůžu nenapsat já totiž taky konstatovala jakou radost může udělat posr..á plínka
tak ať se daří
Není tady