1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Bell, do podpisu dej odkaz na tvůj metřík http://....26654.png - je to ta monost 1
Mío a jak ta cukrovka??
Není tady
Holčička napsal(a):
Taky jsem pro ten měsíc jetě strávit tady... Mvkoty na nás dneska peče a určitě se směje u PC, kdo e ten nový chlív zaloí místo ní
Ale mohli by nás nechat, kdy u je to teď jedno, e...
já tady celý den nebyla, měla jsem lítání. ALe jestli chcete holčiny tak já tedy ten nový chlívek v novém babinetě zaloím a polu odkaz, jen se musíme domluvit od kdy tam budeme
Cukrovka jetě nevím, výsledky mi neřekli hned
Upravil(a) mvkoty (8. 12. 2010 18:51)
Není tady
Dita.L napsal(a):
Dadula napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Jen tak mimochodem, Kolombo stale nema nevestu..... No ale jestli se nikdo nehlasi, rekneme si na zimnatech
No tak mi máme Anetku a druhá cácorka je snad na cestě.... ale nevím, jestli ji chci dobrovolně vyvdat a do Francie
Dadul, ale Kolombo fesnej jeeeeee
![]()
![]()
No vo tom ádná Ditu, ale je to dálka, sakri .... si to asi rozmyslím. Jo a prosím Tě, kterou z nich bude chtít starí, nebo tu, co je doufám na cestě ????
Anet je blondýnka, by se k sobě hodili ne ???? Musíme zachovat nějaký blondýny na světě, moc jich není
Není tady
Mío, normálně zatím zalo nový chlévek tady, ne dostanem sekec mazec, e kecáme přes limit
jinak jsme se o tom bavily na srazu a oba Bb by měly fungovat jetě chvilku souběně, take určitě to nebude tak, e koncem roku tady nic... já u si na novém docela zvykla, ale stejně bych jetě raděj zůstala chvilku tady
Není tady
Cipisek79 napsal(a):
......je pravda, e kdy se těhule natahuje, e by se miminu mohla omotat pupeční ňůra kolem krku .....
Cipi,nejsi trubka, páč já jsem zrovninka nedávno četla, e pokud chce uspíit porod, tak začni umývat okna, sexuj apod. .... já fakt nevím, jestli by tohle mohlo hrozit, ale předpokládám, e Betynka či Maminka jsou fundovaný časopisy a bláboly by tam nespaly. Mmch, moje mamina se mohla zbláznit, kdy mě viděla umývat okna ....
Hele, nejsi ty nějaká akční ????Já jsem si akorát připravila na ty vosí hnízda, či jak se to jmenuje a zítra jetě budou ty ořechový hroudičky. Jo a u mamky jsem nala recept na medový trubičky, vypadaly báječně, tak to zkusím .....
Není tady