|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, no kde jste, taková absence, nikde nikdo.
U nás je položeno - říkám položeno, zdaleka ne uspáno. M. je opět jak jinak než v práci, takže opět slaměnka. Cass, očkování fajn? Tak snad ani ta reakce nebude, no kam se na vás hrabeme s třema hexama a to ještě se slávou - příští týden Ondru čeká odběr krve na krevní obraz, tak uvidíme, co výsledky na to. Noci opět hororové, ani nevím, kolikrát tam chodím, radši nepočítám - Marti, už jsem taky v klubu, jasně.
Rendi, šílenosti, nemám slov, musí to být ukrutný pro tebe už pořád hromada nemocí a sotva si myslím, že je fajn tak další.
Jinak u nás opět začínají rýmy - už jsme dlouho nemarodili, takže čtvrtou hexu Ondra dostane asi až v dospělosti to tipuju.
Není tady
Ahoj 
Tak u nás taky položeno, Štěpule ještě nespí, manžel jo 
Jsem dneska nějak uťapkaná, ale dobrý. Nějaký den blbec, kontroly nějak nic moc a pak jsem chtěla pořídit nějaký dárky a taky nic moc. Ale zítra budu celý den doma a nebudu dělal nííííc. Ne úklid a vaření nepočítám. Doufám, že mi nebude blbě.
Jo a ranní cesta stála za to, sníh , Štěpán nakrknutej pod pláštěnkou v kočáru, já funěla do kopce (mám to ke tchýni 20min pěšky, teď asi víc). A nestíhala. Supr. Příští kontrolu má manžel dovču tak si budu vozit zadek v autě 
Není tady
TAk teď jsi jí Marti vyloženě potěšila
, hele Pavli nic si z ní nedělej.
My byli do půl osmý u kámošky, tak jsem honem pak vyhodila Míšu se psem a upahňala jsem jim palačinky s tvarohem, to můžou. Jinak krom Míši už to spí, hele ale nic neříkám, známe to, něco tu kecnu a je to v tahu.
Není tady
Čauvec, u nás se spí teprve 20 minut
A to spal dneska přes den jen půl hoďky (samozřejmě v autě) No ale odpo se vyřádil u ségry se synovcem, to ho baví nejvíc, lítal jak splašenej, ale šťastnej. Já snad musím zjistit jestli tu někde v okolí nemáme taky nějakou hernu, ale pochybuju 
Holky já asi začnu péct o víkendu, dám Erika babičce nebo P. a přinejhorším mu pustím nějakou oblíbenou pohádku a mám aspoň hodinu klid.
Dneska se opět předvedl miláček, měla jsem dva květy na ibišku a než jsem pověsila prádlo tak nemám ani květy a skoro ani listy, prostě se najednou rozhodnul že ho očeše
, no nezabily byste ho? Celkově mám pocit že mi dělá naschvály, já chci jaroooo a být venku, doma to prostě nejdeee

Cassi Verunka je šikulka, to u nás se řve jen se na něj Dr. podívá 
Není tady

Marti: nepruď mě
co bych za to dala, kdyby mi tady někdo napekl
... jenže holt nejsou lidi ... a přísahám, že bych to i všechno umyla a uklidila kuchyni
Sylvi: no já doufám, ale stejně budu mít strach, už aby bylo o 10 dnů víc 
Pavko: klídek, máš časss!
Kotrmelí: Verunka právěže taky, běžně řve zhruba ve chvíli, když se objeví sestřička ve dveřích a podívá se na ni
, proto jsem byla vážně ohromená ... pak vždycky nic neslyším, jak ji držím v náručí a řve mi přímo do ucha, takže se tam pořád jak kekén doktorky ptám "prosím"
a vím toho i tak polovinu
jo a taky mi přijde, že Verunka dělá naschvály ... jako ven jdem každý den, ale nedá se tam být dlouho kvůli zimě - tak se asi nudí 
Není tady
Ahooooooooooooooooooooj holky!
NAše dítě se rozhodlo,že mě zničí!Už týden v noci nespí.Snad 1000 krát za noc slyším mamííííííííííí a pořád přelézá a sedá si.Dnes jsem po ní už i v noci zařvala,protože už to fakt začínám nedávat.Co bych dala za pár hodin sladkého spánku!
Pavli bobku vydrž!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak naši jedni z nej kamarádů jedou zítra na vyvolávání porodu...tak to těm chlapům zase vyšlo,že budou pít o víkendu!
Na peční jsem se včera domluvila s tchýní.Nakoupíme suroviny na půl,párkrát jí půjdu něco pomoct a nakonec dostanem zase od ní min.10 druhů sladkostí.To známe.Jsem to ale vypočítavka.Manža má vždycky zavřenou hubu,protože jsem přece byla pomáhat.
A ještě dostanem něco od naší mámy,ta ale nepeče,ale objednává si.
Není tady
Bré ráno,
to je hnus, u nás je bílo, a to tak 2cm.Snad to roztaje, musím do krámu a s Vojtou bez kočáru je to tak mít s sebou čtyři bundy a kalhoty než někam dojdeme, pořád se v něčem válí.
Zuzí - jupíííííííí další dítko, který nespí!!!

Jsem to ale potvora, co??? Naprosto tě chápu, jak jsi na tom, počkej až to bude tak 2 měsíce, usneš i na WC.

Tak nevím co budu vařit, nic mě nenapadá, tedy hlavně mě to nebaví a to fakt moc.
Jdu si vypít kávičku (studenou). A pak tedy vyrazíme.
Odpo jedeme do Pompa, maj tam ty míčky do bazénku, tak je dokoupím k té klouzačce a bude, sice bude bordel v obýváku, je to 100 míčků, ale co bych neudělala pro hodinovej klíííídek. 
Není tady
Marti, tak vytáhni kočár ne?
Já ho mám připravený na zimu, bez něj bych to nedala, šla bych dolů do města - cca 2 km dvě hodiny a to v týhle zimě, takže mám flees vložku plus zateplený nánožník a připravenou pláštěnku. Tady do včerejška akorát lilo jak z konve, a teď už Pátín půlhodinky kouká z okna, jak chumelí, Míšovi už jsem ráno taky dala do školy teplý manžestráky a zimní botiny, už asi vyndám i rukavičky. M. ještě peru v rychlosti zimní bundu, nějak jsem na tom v tom frmolu zapoměla, tak jí potom dám k topení poblíž a bude to do zítra suché.
Já na pečení vletím už asi od pozítří, zítra na to nakoupím a chci spáchat i perníkový advenťák, jinak asi čtyři druhy upeče mami, tak je prý na mikuláše doveze.
A já to vidím na nějakých šest druhů k tomu a stačí.
Teda fuj, ráno jsem vstala z postýlky a taková zima po bytě, jsem na noc vypnula topení - nějak na to spaní mám ráda chladno.
Marti, u nás se vaří zapečený těstoviny se špenátem a navrch bude sýrová omáčka - je to mňamka.
Marti, jdeš dokoupit ty míčky? Pak musíš hodit foto, přemýšlím, ale víceméně až do baráčku, už takhle se sem nevejdeme, po novým roce už začneme šoupat nějaký věci napřed, ať toho není tolik - no fakt z toho mám osypky, hlavně jsem ještě nevymyslela, jak budem stěhovat s dětma 
Není tady
Ahoj 
Holky nechte mě "nerodit" aspoň do prosince. Počkejte pak mi to budou vyvolávat na Adama a Evu
až tu budu stále strašit 
Taky tu chumelí ale řekla bych že dost odtává.
Musím uklízet, je tu čurbes jak v chlívku
a oběd? Ještě jsem nic nevymyslela, taky bych potřebovala inspiraci, asi vyndám krůtí a něco spáchám....
S pečením asi tedy začnu o víkendu, teď si uvědomuju že manžel bude mít ještě v po a ú dovolenou tak by to šlo, mohl by trochu pohlídat. I když Štěpule je hodnej a určitě mi bude pomáhat 
nebudu toho dělat moc.
Sylviku zabal to co "nepotřebujete", my začínali s knížkama. U vás možná letní věci 
Upravil(a) Pavka (24. 11. 2010 9:44)
Není tady
Čus baby,
tak jsem dočučela film na ČT2 a krásně si zabulela, fakt takovej krásnej doják. 
Sylvi - já mám kočár připravenej, ale jaksi mladej pán v něm nechce bejt, prevít jeden. To měl ale ráno smolíka, prostě musel, sice ječel asi 1/4 hodiny, ale nakonec to dal.
Pavlí - já si dělám prču, jasně, že musíš nejdřív napéct, navařit a uklidit na vánoce a až pak RODIT, dřív ne!!!! 
Nějak mě s tím pečením nahlodáváte, já bych snad i ráda, ale při představě přilepenýho malýho trouby na troubě a spálenej nos ....... já to asi letos opět vynechám
Jj, pro ty míčky jsem sice byla, ale na netu je maj, ale na krámě NEEEEE, jo a ještě mě tam nakrkly příjemný prodavačky, takže si je objednám z netu a bude to, radši ještě mrknu na aukro, třeba tam budou levněji.
JInak klouzačka, a sekačka dorazila a ten blázinec z drátků taky. Tak mám Vojtu vyřízenýho. JInak naprosto nevím co komu kopit, tedy hlavně sobě, že. Co já tak potřebuju, nový ruce a hlavu. 
Není tady
Hojky,
trošku pozdě, ale taky jsem se sem nakonec dneska dostala 
Měla jsem dost rozlítané dopoledne. V 6 ráno vstávačka a na krev, potom na kontrolu, pak s malou k dětskému na kontrolu a v 11 na EKG. Ale zvládli jsme to a o půl jedné jsem se s malou naprosto hotová dovalila do postele a spali jsme až do 3.
Moje kontrola dopadla tak, jak jsem čekala. Stejně jako u Terezky, přísný klidový režim, žádné dlouhé pochody. Čípek mám dost zkrácený, takže odpočívat a nejlépe nic nedělat. Takže toho odedneška budu pěkně zneužívat 
Terezka na kontrole taky v pořádku, konečně mám jasno v těch očkováních. Jo a během dvou měsíců přibrala skoro půl kila, takže má 9,69. To jsem koukala
Je fakt, že se teď docela rozjedla. Ne moc dobrovolně, ale už není až tolik vybíravá, postupně se to zlepšuje.
A co se týče pečení, tak mi právě teď v ledničce odpočívá těsto na perníčky a zítra, nebo pozítří jdu na ně
Pečení si budu nechávat na večer, ať mám na to klid a můžu si to i trošku vychutnat. Já peču moc ráda, ale nebaví mě to ve spěchu šup šup.
Ale Terezka má z trouby respekt. jakmile vidí, že svítí, tak hned hlásí PÁLÍ a obchází ji velkým obloukem.
Táák, a nestihla jsem to. Takže místo posledního středečního příspěvku mám první čtvrteční. A dneska odpoledne jdeme do solné jeskyně, jupííí. Já se tak těším až si tam zase tu hodinku v klidu poležím

Dobrou 
Není tady
Tak já druhý čtvrteční
nic se neděje jen jsem si s velkou chutí dala v 7 večer kafe a teď čumim.
Tak jsem si pečení naplánovala na víkend. Seznam na nákup sepsaný, ještě pečící papír by to možná chtělo
dopíšu ráno.
Štěpule má taky z trouby respekt, ale jak je vypnutá chodí a rozsvěcí , pacholek jeden 
Není tady
Zdarec ze zasněženého Kladna
normálně bílej hnus je tady a naprosto všudéééééé. Fuj.
Holky, dnes odpo jdu na třídní schůzku Nikče na učňák, tak jsem zvědavá co se dozvím, takže třeba večer ani už nedorazím, páč jí zabiju.
Před chvíli jsme vstávali, takže vstvání u nás dobrý, ale ty noce, to je děs. Pořád stejný, Vojta teď kouká na Hurvínka, sám si to zapnul, takže jsem ani neprotestovala, jen by to chtělo další díly , tyhle už má zhlídlý.
Abby - klidovej režim, já chci taky, že ty se chystáš předhonit Pavlínku v porodnici??? Koukej si to užívat doma v posteli a zapoj tchýni ( i když jí nemusíš, ale právě k tomuhle by se hodila, ne??) a je mi jasný, že s Terezkou moc klidu nedáš, já bych tedy porodila asi při běhu za Vojtou na motorce.
Jedeme do Kauflandu, J. mi napsal nějakej seznam, co tam chce, a aspoň zabiju nějak dopoledne. Mějte se bezva .
Není tady
Tak mi chcete říct, že jen já mám takovýho blázna, kterej si šahá na troubu a ječí u toho hááááááissss???? Vojtu nezastaví ani bolest, jak jsem vypozorovala. DOkud si to nevyzkouší nedá pokoj.
Není tady
Tedy Marti ty "funguješ"
seznem jsem u nás psala včera večer já
a H. bude nakupovat. Máte to s chlapama taky tak, že když (jestli tedy chodí sami) jdou nakoupit koupí jen to co je na lístku a nenapadne je ani o chlup víc
posledně přišel z nákupu bez pečiva, když ho neměl napsané. Na co chleba, že jo... 
Není tady
ahoj holky!
tak hlásím že žijeme.Zatim jakštakš zdraví(až na ty Míši ruce).
Abby-tak klidový režim,tak ho dodržuj,ale to asi moc nepujde co?
My dnes máme s R, 10.výročí,tak jsem mu včera "vyráběla " dort.no docela se povedl.Nevim,jestli budu na vánoce péct,protože s tím mojím rarachem my to stačilo včera.¨
Ohledn trouby- s tou je velkej kamarád.Pořád mi do ní něco strká a pak jí zapne.Takže už zásadně vytahuhu jeden čudlík aby jsme nedopadli jako minule.Já žehlila v obyváku a on si hrál v kuchyni,Míša si malovala u stolu,tak na něj jakoby dávala pozor,v kuchyni byl ale jen chvilku,pak přišel prudit,takže jsem přestala žehlit a šla do kuchyně.Už od dveří šílený smrad.No a ten náš rarach strčil naši baterku do trouby,baterka byla i s plnícím zapalovacem,takže docela zajímavý,rozteklý po celý troubě,větrala jsem celý odpo a stejně ještě druhý den to byla síla.Jo a Míša si sedí v kuchyni a nic.Tož takhle u nás
Není tady
Ahojki,
aj ja sa hlasim, no, skor do stavu nachcipanych. Danko na mna naprskal dost na to, aby som aj ja zazila krasnu hnisavu nadchu, tak sa vytesujem
Co uz, ked som s nimi 24 hodin denne 
To nase trdlo tiez chodi okolo rury a hlasi, ze paaaaaa (pali), ale kludne sa dotkne. A u nas bol poziar pred nedavnom v hriankovaci (nevsimla som si, ze tam prdola nahadzal plastove lyzicky, take priehladne od sirupov a tak som tam veselo naladovala rohliky a asi po 15 sekundach dym, smrad - hovorim si, ved to mam len na trojke, ako to, ze mi to uz hori? Vyberiem rohliky, nepripalene, kuknem dovnutra a plastove lyzicky pokrutene, roztecene... Tak teraz poctivo kontrolujem, ked idem hriankovat
Nastastie ked to vychladlo, tak tie lyzicky sli vybrat, len uz nepripominali lyzicky, boli takych ... hm... abstraktnych tvarov... 
Ideme pre Tomaska do skolky, tak zatial 
Není tady
Marti, tak teď jsi přesně popsala Ondráše. Jde k troubě, položí na ní ruku a řekne hajs. Takže fakt úplně stejně.
Jinak nic novýho, jdeme se ještě juknout po nějakých vánočních dekoracích, včera už jsme to tu začali zdobit.
V neděli máme to vystoupení, tak se musíme pořádně nabalit, ať nezmrzneme a M. nás v půl sedmé vyzvedne. Tak zatím
Není tady
Ahojky holky,
nějak nestíhám, tak vás trošku zanedbávám.. 
Zuzi - doufám, že už je to každým dnem lepší!
Silw - ať jsi brzo fit! a co Tomášek ve školce, už dobrý???
Janičko - nááááádherný fotky!!! Moc to Elišce i vám sluší - fakt krásný! a ještě jak se pěkně směje! 
Dneska nám dovezli postel do pokojíku - je parádní, jen docela veliká i vysoká. Ale kdy na ní Tomi bude spávat sám, to fakt netuším! 
V úterý jsme byli na druhém Priorixu, tak snad zas bude na delší dobu s očkováním pokoj. Nesl to statečně.
Kojení už je fakt passé, sem tam řekne mlíko, ale spíš myslí, že má žízeň - i s jídlem se spravil.
Není tady